orsini Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 marisia napisał(a):Nie – ja za drugim razem też tyle uzyskałam – każdy test można wyczuć i tak odpowiedzieć, żeby wynik był taki jaki chcemy uzyskać :wink: :wink: :wink: . a za pierwszym razem ile mialas??? tu nie chodzi o to zeby wuczuc tylko jaki sie ma mozg, mi wyszlo zem facet hahahahaha
Natalia_W Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 orsini napisał(a):oszukujecie!!! to sie nie da tyle zdobyc!!! mowisz, ze nie?? ups.... ja mialam 110 ....
orsini Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 oj Natka:)))ja jak kliknelam zem facet to wyszlo na minusie hahahahah -5 to juz w ogole porazka JAK WY TO ROBICIE????
marisia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ja za pierwszym razem miałam 50, ale na wiele nie bardzo wiedziałam, jak odpowiedzieć :loveu:.
Natalia_W Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ja na wszystkie odpowiedzialam konkretnie... jakos mi te odpowiedzi ladnie wychodzily ;) normalnie az sie wystraszylam ;)
orsini Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 OK laski bez juz wiemy jak sie to robi Twój wynik: 130
Meggy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Buahahahaha, to ja nie robię drugi raz...Hahhaha....:lol:
Romas Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Meggy masc Hasceral,na miejsca gdzie jest zapalenie mieszkow włosowych przez kilka dni ,w aptece - 12 zl .
orsini Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kto czytal Zbrodnie i Kare???warto sie za to brac???
Meggy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Romas napisał(a):Meggy masc Hasceral,na miejsca gdzie jest zapalenie mieszkow włosowych przez kilka dni ,w aptece - 12 zl . :modla: :sweetCyb: Wielkie dzięki! Czy to można po każdej depilacji?Doprowadzają mnie do szłu przez kilka godzin utrzymujące się czerwone kropki!!:angryy: Krysiu, ja nie czytałam...Nie mam pojęcia "czym to się je" ;) Korzystałam z opracowań, ale tego na lekcjach nie przerabialiśmy ;) Własnie fajne hasło podali na niedzielę... Dobrze czyńcie tym, co Was nienawidzą....Krysia, kombajn!!!!!
Elitesse Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 marisia napisał(a):Ja za pierwszym razem miałam 50, ale na wiele nie bardzo wiedziałam, jak odpowiedzieć :loveu:. mi tez wyszlo 50 :eviltong: jestem obuplciowa hihihi
Elitesse Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 orsini napisał(a):Kto czytal Zbrodnie i Kare???warto sie za to brac??? ksiazka super, film sredni, ja polecam ale nie wiem co lubisz
orsini Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Elitesse dzieki , ksiazke wole;))))naszlo mnie cos na czytanie ostatnio:))))na filmy nie mam czasu jakos.
Elitesse Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 orsini napisał(a):Elitesse dzieki , ksiazke wole;))))naszlo mnie cos na czytanie ostatnio:))))na filmy nie mam czasu jakos. ja ze dwa lata temu przebrnelam przez cala klasyke :) i teraz chyba wroce od poczatku :eviltong:
orsini Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Elit a co polecasz???tak zeby bylo podobne do Bulhakova:loveu: :loveu: :loveu:
marisia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 orsini napisał(a):Elit a co polecasz???tak zeby bylo podobne do Bulhakova:loveu: :loveu: :loveu: On chyba nie napisał tylko jednej książki :wink:: Notatki na mankietach Zapiski młodego lekarza Czerwona korona (opowiadanie) Diaboliada Biała gwardia Fatalne jaja Psie serce Ja czytałam tylko MiM.
Elitesse Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ja wogole lubie ruskich pisarzy - nawet Oddzial chorych na raka mi sie podobal !
Doginka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 "Zbrodnia i Kara" - świetna książka, przynajmniej jak dla mnie;)
Meggy Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witajcie z ranka! Witch, widzę, ze sie postarałaś ;) Słoneczko pięknie u nas świeci :) Słuchajcie, mam pytanie(pewnie głupie ;)) Czy , skoro mieszkam na 3 piętrze bloku mieszkalnego, to 4 krotne wychodzenie i schodzenie ciężarnej suki nie wpłynie na nią źle? ;) Od wczoraj noszę Arikę w górę i z góry, bo ciężko jej to idzie... Miał ktoś tak, czy znów jestem przewrażliwiona?:oops:
Irviers Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witam :)) Krysia- mi sie ZiK nie podobało- ani ksiazka ani sztuka. Za to MiM :loveu::loveu: mogę to 100 razy czytac :)) jaka pogoda masakryczna :loveu: Gratulacje dla Kenzia za kolejne maluszki!!!
malawaszka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 oooo Zbrodnia i Kara - polecam!!!!! rewelacja :multi: a ja dziś idę do teatru na "Sztukę kochania" :razz: :razz: :razz: i zamówiłam sobie wczoraj książkę - bo dopiero wczoraj odkryłam hamerykę, że sztuka kochania to rzecz napisana ponad 2000 lat temu przez Owidiusza :crazyeye: :oops: no i od razu znalazłam na allegro i zakupiłam, bo grzech nie mieć w domu takiej pozycji :evil_lol:
Olivka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Meggy napisał(a):Witajcie z ranka! Witch, widzę, ze sie postarałaś ;) Słoneczko pięknie u nas świeci :) Słuchajcie, mam pytanie(pewnie głupie ;)) Czy , skoro mieszkam na 3 piętrze bloku mieszkalnego, to 4 krotne wychodzenie i schodzenie ciężarnej suki nie wpłynie na nią źle? ;) Od wczoraj noszę Arikę w górę i z góry, bo ciężko jej to idzie... Miał ktoś tak, czy znów jestem przewrażliwiona?:oops: U Olivki ciąza zaczęłą być widoczna dopiero tak 3, może 2 tyg przed porodem. Do tej pory suczka może była bardziej oszczędna, ale normalnie biegała, chodziła na długie spacery. Sama nie wiem jak to możliwe, ale brzuszek powiększył się nagle z dnia na dzień. Pod koniec ciąży, w ostatnim tygodniu nosiłam już ją na rękach, nawet na spacerach cieżko było jej chodzić i była noszona. Moniko nie przestrasz się jak Arice zejdzie w połowie ciąży czop śluzowy :razz:
Romas Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 W tej ksiazce "Oddział chorych na raka " sa swietne obserwacje socjologiczne.Ja tez lubie rosyjska literature ,bardzo bliska nszej . A teraz czytam o Elingu to znow skandynawska proza ,rzecz o czlowieku nieprzystosowanym ,uposledzonym i jego miejscu w spoleczenstwie ,dla nas bajka . Meggy ,mozna smarowac prawie odrazu po depilacji ale na te slady po wyrwaniu czyli podraznienie skory to tak super nie pomoze ,bo wiadomo ze skora reaguje i nie ma sily, to raczje srodek zapobiegajacy pozniejszym klopotom z wrastaniem i zapaleniem.
Meggy Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dorotko, wielkie dzięki!!:loveu: Mozesz coś więcej o tym czopie, co to jest, "czym to sie je"? Teraz ją obserwuję od jakiegoś czasu i tak wydzielinka czasami jej się wydostaje, podobno tak mam być, z tego co przyjaciółka ją oglądała. Olivka miała coś takiego? Kurczę, Arika już pokaźna sie zrobiła, a do porodu ma własnie ok. 3 tygodni, po schodach ciężko jej jest sie poruszać.:razz: Ja w sumie gwałtownej różnicy nie widzę, bo mam ją na codzień, ale Marta widząc ją po miesięcznej przerwie(od Nowego Roku) stwierdziła, ze gruuba jest...;) Dzięki Romas, przed wiosną trzeba się zaopatrzyć w to cuś :) Może chociaż coś pomoże, bo do szału doprowadzają mnie te krostki tuż po ;) Jessu, ale Wy dziewuszki oczytane, kurczę, noic z tego nie czytałam ;) Ostatnia moja lekturka, to Życie weterynaryjne Hihihi....
Recommended Posts