Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marisia napisał(a):
Nie – ja za drugim razem też tyle uzyskałam – każdy test można wyczuć i tak odpowiedzieć, żeby wynik był taki jaki chcemy uzyskać :wink: :wink: :wink: .

a za pierwszym razem ile mialas???
tu nie chodzi o to zeby wuczuc tylko jaki sie ma mozg, mi wyszlo zem facet hahahahaha

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas napisał(a):
Meggy masc Hasceral,na miejsca gdzie jest zapalenie mieszkow włosowych przez kilka dni ,w aptece - 12 zl .

:modla: :sweetCyb:
Wielkie dzięki!
Czy to można po każdej depilacji?Doprowadzają mnie do szłu przez kilka godzin utrzymujące się czerwone kropki!!:angryy:

Krysiu, ja nie czytałam...Nie mam pojęcia "czym to się je" ;)
Korzystałam z opracowań, ale tego na lekcjach nie przerabialiśmy ;)

Własnie fajne hasło podali na niedzielę...
Dobrze czyńcie tym, co Was nienawidzą....Krysia, kombajn!!!!!

Posted

marisia napisał(a):
Ja za pierwszym razem miałam 50, ale na wiele nie bardzo wiedziałam, jak odpowiedzieć :loveu:.

mi tez wyszlo 50 :eviltong: jestem obuplciowa hihihi

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse dzieki , ksiazke wole;))))naszlo mnie cos na czytanie ostatnio:))))na filmy nie mam czasu jakos.

ja ze dwa lata temu przebrnelam przez cala klasyke :) i teraz chyba wroce od poczatku :eviltong:

Posted

orsini napisał(a):
Elit a co polecasz???tak zeby bylo podobne do Bulhakova:loveu: :loveu: :loveu:

On chyba nie napisał tylko jednej książki :wink::

Notatki na mankietach
Zapiski młodego lekarza
Czerwona korona (opowiadanie)
Diaboliada
Biała gwardia
Fatalne jaja
Psie serce

Ja czytałam tylko MiM.

Posted

Witajcie z ranka!
Witch, widzę, ze sie postarałaś ;)
Słoneczko pięknie u nas świeci :)

Słuchajcie, mam pytanie(pewnie głupie ;))
Czy , skoro mieszkam na 3 piętrze bloku mieszkalnego, to 4 krotne wychodzenie i schodzenie ciężarnej suki nie wpłynie na nią źle? ;)
Od wczoraj noszę Arikę w górę i z góry, bo ciężko jej to idzie...

Miał ktoś tak, czy znów jestem przewrażliwiona?:oops:

Posted

Witam :))
Krysia- mi sie ZiK nie podobało- ani ksiazka ani sztuka.
Za to MiM :loveu::loveu: mogę to 100 razy czytac :))

jaka pogoda masakryczna :loveu:
Gratulacje dla Kenzia za kolejne maluszki!!!

Posted

oooo Zbrodnia i Kara - polecam!!!!! rewelacja :multi:

a ja dziś idę do teatru na "Sztukę kochania" :razz: :razz: :razz: i zamówiłam sobie wczoraj książkę - bo dopiero wczoraj odkryłam hamerykę, że sztuka kochania to rzecz napisana ponad 2000 lat temu przez Owidiusza :crazyeye: :oops: no i od razu znalazłam na allegro i zakupiłam, bo grzech nie mieć w domu takiej pozycji :evil_lol:

Posted

Meggy napisał(a):
Witajcie z ranka!
Witch, widzę, ze sie postarałaś ;)
Słoneczko pięknie u nas świeci :)

Słuchajcie, mam pytanie(pewnie głupie ;))
Czy , skoro mieszkam na 3 piętrze bloku mieszkalnego, to 4 krotne wychodzenie i schodzenie ciężarnej suki nie wpłynie na nią źle? ;)
Od wczoraj noszę Arikę w górę i z góry, bo ciężko jej to idzie...

Miał ktoś tak, czy znów jestem przewrażliwiona?:oops:

U Olivki ciąza zaczęłą być widoczna dopiero tak 3, może 2 tyg przed porodem. Do tej pory suczka może była bardziej oszczędna, ale normalnie biegała, chodziła na długie spacery. Sama nie wiem jak to możliwe, ale brzuszek powiększył się nagle z dnia na dzień. Pod koniec ciąży, w ostatnim tygodniu nosiłam już ją na rękach, nawet na spacerach cieżko było jej chodzić i była noszona.
Moniko nie przestrasz się jak Arice zejdzie w połowie ciąży czop śluzowy :razz:

Posted

W tej ksiazce "Oddział chorych na raka " sa swietne obserwacje socjologiczne.Ja tez lubie rosyjska literature ,bardzo bliska nszej .
A teraz czytam o Elingu to znow skandynawska proza ,rzecz o czlowieku nieprzystosowanym ,uposledzonym i jego miejscu w spoleczenstwie ,dla nas bajka .

Meggy ,mozna smarowac prawie odrazu po depilacji ale na te slady po wyrwaniu czyli podraznienie skory to tak super nie pomoze ,bo wiadomo ze skora reaguje i nie ma sily, to raczje srodek zapobiegajacy pozniejszym klopotom z wrastaniem i zapaleniem.

Posted

Dorotko, wielkie dzięki!!:loveu:
Mozesz coś więcej o tym czopie, co to jest, "czym to sie je"?

Teraz ją obserwuję od jakiegoś czasu i tak wydzielinka czasami jej się wydostaje, podobno tak mam być, z tego co przyjaciółka ją oglądała.
Olivka miała coś takiego?

Kurczę, Arika już pokaźna sie zrobiła, a do porodu ma własnie ok. 3 tygodni, po schodach ciężko jej jest sie poruszać.:razz:
Ja w sumie gwałtownej różnicy nie widzę, bo mam ją na codzień, ale Marta widząc ją po miesięcznej przerwie(od Nowego Roku) stwierdziła, ze gruuba jest...;)

Dzięki Romas, przed wiosną trzeba się zaopatrzyć w to cuś :)
Może chociaż coś pomoże, bo do szału doprowadzają mnie te krostki tuż po ;)

Jessu, ale Wy dziewuszki oczytane, kurczę, noic z tego nie czytałam ;)
Ostatnia moja lekturka, to Życie weterynaryjne Hihihi....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...