Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CHWALIMY SIę ;) ;) ;)

Kenzio właśnie został tatusiem:)

W hodowli "Piwowar" urodziły się 3 pieski i 2 suczki :) (nie wykluczone ze "w drodze" jest jeszcze jedna niespodzianka;) )

Tym samym moj Guciek ma nowe młodsze rodzeństwo :) i mam nadzieje, że będzie do niego podobne :p ;)

Zeby bylo smieszniej maluchy urodzinły się w urodzinki mojego taty ;)

Tak wiec mamy dzisiaj dwie okazje do świętowania :) :) :)

Pozdrawiam :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Hahaha, Marto, ale Ci się trafiło!! SUPER!!:multi:

A mi zrobisz kiedyś regulację, obiecuję, ze będę mniej klnąć niż w salonie :lol:
Ja panikara pod tym kątem ;)

To jednak my mamy lepszą sytuację, bo kawalerów niet pod blokiem, z tym, że teraz to ma obrońcę ;)
Jeden swego czasu chodził za nią, ale w bezpiecznej odległości .

Romas, tak to jest, szewc bez butów chodzi ;)
No tak rozchistertyzowane baby:lol:
Przy bikini, to chyba bym po suficie chodziła:razz:

Gratulacje Natalio!!!:multi:
Dziś piekę chrust(wczoraj sie nie zmieścił w brzuchu), to zagrycha jest, piwko w lodówce!
Imprezę czas zacząć!!

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Czesc!!
Agnieszko Devina bierzesz ze sobą czy robisz sobie odpoczynek od psa ?

On też ma wakacje u "dziadków":evil_lol: i to nawet dłuższe niż ja, bo prawie dwa tygodnie. Wyjeżdza już w niedzielę, a ja go odbiore dopiero po powrocie. Na statku byłby kłopot z wyprowadzaniem:evil_lol: , chociaz ostatecznie będzie basen:diabloti: .:cool3:
Ja lecę w środę wieczorem do Frankfurtu, a w czwartek o 6.00 :cool1: rano do Luxoru.

Natalia, gratuluje maluszków i trzymam kciuki aby było 3/3.

Posted

sluchajcie hahaha jest test na plec mozgu, wyszlo zem 100% facet:))mam cale 10 punktow.
Ale wole miec meski mozg niz meskie owlosienie na facjacie jak coniektore panie. Te by zbankrutowaly na laserowej epilacji, o ile w ogole sa takie silne lasery co szczecine wezma;-))))))pole razenia lasera musialoby byc wielkosci naszego jedynego WIELKIEGO kolegi z piastowskiego miasta:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
http://ygrys.host.sk/testm/
teraz Wy!!!

Posted

a teraz experymentalnie nacisnelam zem facet a nie kobieta i wyszlo:
Twój wynik: -5
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Agnieszko, to piękna wycieczka Ci się kroi!!!:multi:

Orsinii, monitor, kobieto, mój monitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

Wracajac do najnowszych metod depilacji dla takich owlosionych pan jest klinika, ktora poleca specjalny seans pod nazwa ŻNIWA. wjezdza kombajn i depiluje te hektary, wynik tzw. RŻYSKO!!!i teraz tylko stryngi, szpylki i miss swiata i okolic;-))))))sumiki z majtek nie wystaja;-))))))Zabieg ten jest zwlaszcza polecany dla tych pan, u ktorych nawet Oster nie bierze,laser nawet nie podskoczy, nawet mucha nie siada, a maz sie zachwyca:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Natalia_W napisał(a):
CHWALIMY SIę ;) ;) ;)

Kenzio właśnie został tatusiem:)

Pozdrawiam :)

Moje gratulki, wiem jak się cieszysz, bo sama to przeżywałam 10 dni temu:loveu: (mój Gorduś też jest tatkiem):eviltong:

Posted

lutomskak napisał(a):
a co sie sylwio stalo ze masz humorek zje......ny?
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A, taka jedna nie chce zabrać mojego Gordusia za graniczkę:mad: :eviltong: :diabloti:
A tak naprawdę, to pokłóciłam się z moją madre:shake: :-(

Posted

A wracajac do depilacji to sa juz tzw łonofryzjerki ,bo baby wpadły na pomysł coby sobie tam robic rozne gwiazdki ,trojkaciki itp.
Co kto lubi jeden rzysko drugi las a trzeci woli nagie skały :-)
A wogole to jak odpoczełam to juz oczywiscie znow kocham moja prace i moje urocze klientki :-) ,nie ma to jak wolna sobota z perspektywa psiego spotkania ,odrazu wraca swiatu własciwe proporcje :-)

Posted

Witajcie!
Krysiu, pamiętam, jak moja babcia jeszcze nie mając kombajnu jeździła z dziadkiem kuniem w czasie żniw, to były czasy ;)

Kurczę, jakby tak na takie niewydepilowane pole kuniem??:cool3:

Romas, a możesz coś fajnego polecić na wydepilowane miejsca, by podrażnień skóry nie było??

Krysiu, normalnie brak mi słów za Twoją pomoc!!

Dziękuję, dziękuję, dziękuję za pomoc w realizacji jednego z moich życiowych marzeń!! :)

Posted

Świeżo upieczonym tatuśkom GRATULACJE !!! :Cool!::Cool!::Cool!: a do nas dzisiaj przyszło słońce – jesteśmy po długim spacerku po łąkach, które teraz są dostępne, latem zarosną i pozostaną tylko polne drogi – teraz odpoczywamy.

Posted

U nas też pięknie świeci słoneczko, ale ziimno jest.
W "nagrodę" wzięłam sie za Arikę ;)
Frędzla zostawiam na deser, ale chyba nie dziś, bo dziś porządkowy dzień ;)

Powiedzcie mi, czy wolno w ciąży sukę trymować, strzyc, czy są jakieś przeciwskazania do tego typu działań?

MArisiu, Ty masz psy, ale może też wiesz, jak to jest :)
Ważne to dla mnie, bo myślałam, by ja teraz wytrymować, bo sierść ładnie wychodzi...

Marisiu, special for you ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/83753e8e80b192fa.html

Posted

Meggy napisał(a):
......Marisiu, special for you ;).....

WOW - jak fajny motylek :razz:. Co do trymowania suczki, to jeśli włos łatwo wychodzi to pewnie możesz, na pewno przed porodem higienicznie jest suczce skrócić włos. Teraz ją wytrymuj ile się da. Najlepiej jednak, żeby doświadczone hodowczynie się wypowiedziały :cool3:.

Posted

Hihi, marisiu, mitulek ;)

To mam nadzieję, ze jej nic "złego" nie zrobiłam, bo własnie skończyłam strzyc ;)

Brzuszek też ma krótki, więc i higieniczniej będzie.Teraz na spacerki sweterek ubieramy, by maluchy nie zmarzły :)

Posted

Meggy napisał(a):
Marisu, będziemy rodzić koło 15 marca, jak dobrze pójdzie ;)

Krysiu, jesteś wielka!!:loveu:

Mój wynik to 80 ;)

• To będziemy trzymać kciuki :thumbs:.
  • Nie wiem, czy Krysia chce być wielka :eviltong: - chyba wolałaby być filigranowa :bigok:.
  • Meggy z wynikiem 80 jesteś 100% kobitką :wink: :wink: :wink: .

Posted

orsini napisał(a):
oszukujecie!!!
to sie nie da tyle zdobyc!!!

Nie – ja za drugim razem też tyle uzyskałam – każdy test można wyczuć i tak odpowiedzieć, żeby wynik był taki jaki chcemy uzyskać :wink: :wink: :wink: .

Posted

Dzięki Marisu, na razie póki co przeżywam i przygotowuję się, jakbym to ja rodziła za 3 tygodnie ;)

Krysia jest wielkia duchem ;)

Hihi, tak mi się wydawało, że ja kobita ;)

Krysiu, na prawdę nie oszukiwałąm, taki wynik mi wyszedł, a robiłąm test wczoraj koło północy, to może jakaś pełnia była i stąd ten wynik :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...