Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Meggy']WOW!!!!
Witaj Joasiu!!!!:loveu:
witam, witam :multi:
[quote name='Meggy']
Kawały są extra, normalnie z rana nastrój się poprawia!
to się cieszę bardzo:jumpie:

Meggy; 3364282 napisał(a):

Nie zapomnieć o pączkach dziś...JA już po pierwszej próbie smakowej..:diabloti:

ha, a ja juz od wczoraj smakuję pączusie... mamusia była taka kochana, że zrobiła pączki wczoraj :sweetCyb:
PS ile emotków można wstawic w jednym poście?? :cool3:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Brylancik napisał(a):
PS ile emotków można wstawic w jednym poście?? :cool3:

to jest NORMALNE forum
wystarczy Ci taka odpowiedz?hahahahahahahha
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:ban:

orsini napisał(a):
to jest NORMALNE forum
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

wystarczy, wystarczy :cool3: ale wolałam sie upewnić, żeby :ban: nie było :evil_lol:

teraz zmykam do pracy, zatem kawały będą wieczorem :bye:
PS życzę wszystkim smacznego, na maksa obżartego "tłustego czwartku"

Posted

hahaha Brylancik w pelni Cie rozumiem hahahahaha
z tymi banami to byla jazda nie ma co:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
to chyba stalin powiedzial: nie musza mnie szanowac, maja sie mnie bac!!!
ale Krystynce cos nie wyszlo, bo ani jej sie nikt nie przestraszyl, a i szacunek stracila u kilku osob:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ależ Ci dobrze Joasiu...JAk mieszkałam z rodzicami, to mama zawsze chryst piekła...JAkiż on był pyyyszny!!!
Sklepowy, to już nie to.Muszę kiedyś sama spróbować, dziś koleżanka ma mi dać przepis, to będę próbować... Może "pobiję " kiedyś mamę ;)

Jeśli chodzi o pączki, to piekę, takie szybkie z serków hoho.Jadł ktoś??:loveu:

Pozdrowieni Krysiu...Czytają właśnie...;)

Posted

Kusicielko wstrętna...

Dziś jadę na basen, więc tam pewnie też ktoś przyniesie własnej roboty ;)

Jak masz sprawdzony, to plisss, Krysiu, podeślij :loveu:

Posted

Hihi, no tak, lenistwo, lenistwo...Mi już własnie przynieśli, więc będą sobie leżeć i czekać, ale ładnie się uśmiechają ;)

Posted

to jest NORMALNE forum

Tu się z Tobą nie zgodzę.

Jak czytam takiego posta:
Lorem:razz: :razz: ipsum dolo:cool1: :cool1: :placz: r sit amet, :lol: :lol: :lol: consectetuer :crazyeye: :lol: :evil_lol: adipiscing:eviltong: elit. Nam:shake: :lol: :evil_lol: euismod, metus :diabloti: :razz: :multi: :oops: at ultrices :loveu: :lol: :crazyeye: ;) bibendum, mi dui :cool3: :razz: feugiat lectus, quis lacinia :lol: :cool3: :crazyeye: turpis est :angryy:

...To mam ochotę takiemu komuś zrobić krzywde, a przy okazji dowiaduję sie, że:
a) ma mniej niż 13 lat
b) ma kompleksy
c) raczej go nie polubię
d) nie chodził na polski

To jest po prostu nieczytelne, a w dodatku użytkownicy modemów i wolnych komputerów mają problem z wyświetlaniem strony.

Brylkancik. Tutaj admin ma trochę większą wiedzę na temat prowadzenia forum i najnormalniej w świecie wprowadził zakaz wstawiania wiecej niż 30 obrazków w jednym poście. Sęk w tym, że nie zrobił tego w regulaminie, a w systemie forum, czyli po prostu NIE DA SIĘ wstawić więcej. Proste?

edit: Słodki ten brązowy. Nic dziwnego, że ruskie starają się o akceptację tego umaszczenia.

...ale uważam, że w tym wypadku to akurat zdjęcie było robione telefonem komórkowym i wyszła kicha. Zobacz, że na zdjęciach pierwszych dni życia nie ma nic złotego. Same węgle ;)

tak mi się wydaje. Ale zawsze można do nich napisać maila i się spytać.

Posted

ah:eviltong: ahahah skad :razz: to wzi:cool1: ales???:diabloti: :diabloti: :angryy: :cool3:
tak sie pytam:-( :crazyeye: :cool3: , a nie :diabloti: :diabloti: masz ochoty:mad: :p mi :loveu: zrobic krzywdy?:multi: :lol: ??
bo;) :evil_lol: to jest :p :p to drugie dno-ja bym :oops: :evil_lol: chciala ahahahah:crazyeye: haha:multi: :loveu: :crazyeye: :eviltong:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):

edit: Słodki ten brązowy. Nic dziwnego, że ruskie starają się o akceptację tego umaszczenia.

...ale uważam, że w tym wypadku to akurat zdjęcie było robione telefonem komórkowym i wyszła kicha. Zobacz, że na zdjęciach pierwszych dni życia nie ma nic złotego. Same węgle ;)
tak mi się wydaje. Ale zawsze można do nich napisać maila i się spytać.

Też widziałam, że wszystkie są czarne. Ale moze on po jakiś czasie zmienił kolor.

A ponieważ czytałam, że rodzą się również brązowe, to dlatego zapytałam.

Szczeniak urodził się w hodowli niemieckiej. Ale Rosjanie hoduja mini brązowo-białe - t.z. takie jak czarno-srebrne, tylko zamiast czarnego są czekoladowe.

Znalazłam inne zdjęcia tego psa - został w hodowli i jest czarny:placz: .

Posted

witajcie w tłusty czwartek!
MeggyMoja córa chodzi do LO w Rzeszowie i jest w klasie dziennikarskiej.
Podczytuję jej lektury, te których sama wcześniej nie czytałam. Za moich czasów "Zbrodnia i kara "nie była w wykazie lektur, a sama sie na tych ruskich jednak zdecydować nie mogłam. No ale teraz wzięłam i jednak dla mnie jest to zbyt przybijające. Jak "Nędznicy" prawie. A co powiecie o "Wielkim Gatsbym".

Zawsze smażę chrust mojej rodzince, ale dzisiaj mnie wkurzyli i mam przynajmniej pretekst, bo tak na prawdę to moi sie nie chce

Posted

Marta, ty jako Krakowianka, może byś mi coś powiedziała, jeżeli wiesz na temat WSE. Może znasz kogoś kto tam studiuje? Jaka ta szkoła ma opinie itp, w szczególności lingwistyka stosowana. Oczywiście na prv, coby innych nie zanudzać
Nie mam psów, ale sie interesuję, snuję sie i oglądam, sznaucie mi sie podobaja i ON-y

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...