Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ah dziekuje dziekuje, ja ciagle powtarzam, ze zostane hakierem, ale dopiero na emeryturze, wiec sorki tym razem to nie ja))to jakis inny szpieg z krainy deszczowcow))))
Mówiłem o sobie :P

tak i to prawdopodobnie był ban na IP. Bo ja mam IP przydzielane dynamicznie i po rozłączeniu się i ponownym połączeniu mam już nowe IP i teraz weszłam.
Nie, to był błąd. Teraz odświerzam i też wchodzę.

Jak masz bana albo coś innego powiazanego to forum się wczytuje i cię informuje o tym, a nie wyskakują errory.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no, tak można być węglem duchowym

Masz , Krzyś rację , tam był error. Ja nie jestem specjalista, ale tak z tłumaczenia angielskiego niby wynikało,że bład jakiś, tylko mnie to z tropu zbiło,że po ponownym połączeniu wchodziło, przy czym wiedziałam,że tam można mieć zablokowany adres Ip

Posted

Krzychu a po co tam lezie?????
prosil Cie ktos tam???
a co juz Ci bana zdjeli????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
nie fair mi zciagala kilka tygodni a i tak do polowy jej sie ta trudna operacja udala:diabloti: :diabloti: :diabloti: a Tobie tak od razu???ZGLASZAM PROTEST!!!
zakladam ankiete kto chce bana dla Krzysia:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Krysiu. Wchodze na forum i widzę: "Zostałeś wyrzucony z tego forum"
?

hahahahahahhahahaahhahaha
rozumiem hahahahhahahahaa
czyli jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie hahahahhahha
ok spadam
dobranoc Kochani hahahahha

Posted

Orsini, i co w końcu czytasz? Bo ja aktualnie maturalne lektury mojej córki: Zdążyć przed Panem Bogiem, Buszujący w zbożu i Inny świat , ale to tak z braku laku i dlatego,że ich nie czytałam . Ale prawdę mówiąc żadna mnie nie zachwyciła. Miał być też Mistrz i Małgorzata Bułhakowa, ale nie dostałam w mojej bibliotece. Pewnie wszyscy maturzysci aktualnie czytaja. Mam natomiast w domu Notatki na mankietach i jakoś od 20 lat nie udało mi się jej przeczytać....

A tak jeszcze a propos koloru: też nie lubię przygnębiającego niebieskiego, ale jako tło forum jest znacznie lepszy niz żółty wpadający w pomarańcz. Forum jest bardziej czytelne, na tym żółtym odwiedzonych linków w ogóle nie było widać i pewne fragmenty textu mogłam przeczytać dopiero po podświetleniu.

Posted

Witaj Orsinii !!

Witaj Xsenno!!Byłaś na e-psach?
Mogę wiedzieć, gdzie uczy sie Twa córa? :)

Ja dziś czytałam faaajną lekturkę...Kartę krycia...:lol:

Posted

orsini napisał(a):
........ laske ktos robi???.......

A feeee....orsini – znowu rozrabiasz :mad: :mad: :mad: – no chyba, że zapomniałaś użyć polskich literek :loveu: :loveu: :loveu:.

Posted

marisia napisał(a):
A feeee....orsini – znowu rozrabiasz :mad: :mad: :mad: – no chyba, że zapomniałaś użyć polskich literek :loveu: :loveu: :loveu:.

Też pierwszy raz przeczytałem bez polskich literek :evil_lol:

Posted

Ten post powyżej to był ofkors żarcik – wyjaśniam tak na wszelki wypadek – jakby ktoś się trafił z innym poczuciem humoru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Na e-psach znowu zrobiło się tak niesympatycznie, że wolę na zimne dmuchać
:cool3: :cool3: :cool3:.

Widzę, że córy i synowie marnotrawni powrócili na łono dogomanii :loveu: :loveu: :loveu:.

Posted

Aniu, to chyba raczej o zasady chodzi ;)

Przyszedł jeden, zamieszał, a po duuuupie dostał zupełnie ktoś inny.Prowodyr żadnych konsekwencji nie poniósł.:angryy:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Też pierwszy raz przeczytałem bez polskich literek :evil_lol:

glodnemu chleb na mysli hahahahaha
ale wiesz Krzysiu z Toba to niestety pedofilia;))))))hihiihih a to w Polsce karalne chyba

Xsenna nic nie czytam, jakies *******y o skarbach zaginionych-jakas historyczna o prawdziwych skarbach, ale przymiezam sie do Dostojewskiego:))))
Mistrz i Malgorzata odlot!!!Ruski to jednak niesamowici sa...

Posted

Masterton napisał(a):
Wszystko wróci do normy,i bez przesady,wszyscy mieliście zły humor,myślę że adminkę trochę poniosło,w końcu jest tylko człowiekiem.......

wroci wroci ale bez nas hahahaha
forum jest dla nas czy my dla forum???
forum to ludzie
Zdechnie im tak jak zwierzaki ot jaka swietlana przyszlosc przed nimi:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

aneta67 napisał(a):
Witam wszystkich i ja dotarlam !!!!! Zaraz sie naucze co i jak tu robic !!!

super
witamy:))
jeszcze Slawka nam brakuje:((((przynajmniej MI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
glodnemu chleb na mysli hahahahaha
ale wiesz Krzysiu z Toba to niestety pedofilia;))))))hihiihih a to w Polsce karalne chyba

Xsenna nic nie czytam, jakies *******y o skarbach zaginionych-jakas historyczna o prawdziwych skarbach, ale przymiezam sie do Dostojewskiego:))))
Mistrz i Malgorzata odlot!!!Ruski to jednak niesamowici sa...

Karalne to z małoletnimi :p

Posted

Witajcie kochani!!
Brylancik, my sie chyba jeszcze nie znamy ;)

Aga, nieźle wygląda ten psiak!;)

Orsinii, czemu moi znajomi, jak wchodzą na dgm i widzą Twój podpis, to dostają spazmów??:lol:
Chociaż Cię nie znają, to serdecznie pozdrawiają ;)

Posted

Meggy napisał(a):
Witajcie kochani!!
Brylancik, my sie chyba jeszcze nie znamy ;)

znamy się, znamy...a kto udziela się na e-psy w wątku dozwolone od lat 18 (oprócz oczywiście Spy), próbując porozśmieszać choć troszeczkę wszystkich?
to ja, joasia :evil_lol:

Posted

WOW!!!!
Witaj Joasiu!!!!:loveu:

Kawały są extra, normalnie z rana nastrój się poprawia!

Nie zapomnieć o pączkach dziś...JA już po pierwszej próbie smakowej..:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...