Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Lutomskak czy my sie znamy ? Bo jakos znajomo mi brzmisz :-)
Kócici mozecie sie ze mna ,czasami ,jak mam dobry humor :-)
A wogole to ja teraz ekscytuje sie Corgisznaucerem , przemiła psinka taaaaka spokojna :-) Cierpie chyba na przesilenie zimowe :-)

Posted

lutomskak napisał(a):
Mysle ze mozemy sie poznac w realu !jesli chcesz oczywiscie!

Dziewczyny to ja wiem, ze Wy sie znacie, a Wy o tym nie wiecie ;). Karola, Ty chyba Bianke Magdy strzyglas :eviltong: .

Posted

Aaaa p. Karolina ! To ja juz wiem :-) Przychodzilam na strzyzenie przed wystawowe z sznaucerka srednia Bianka od Kaski M. i Bajki :-)
Bianka pozdrawia serdecznie :-) uwolniona chwilowo od koniecznosci eleganckiego wygladu :-)
I poprawka , ja nie szkole jestem tylko w klubie działajacym na terenia Starej Miłosny :-)

Posted

Witaj Doroto i Malawaszko ;)
JA sie melduję, ze po dentyście ŻYJĘ!!:evil_lol:

Za to cieszę się, bo dostałam w spadku od koleżanki szczypce do zaciskania pępowiny i już podkłady zakupiłam, więc jestem o krok do przodu.Jeszcze tylko kolec odbiorę, kołderki popiorę, odświeżę i śruu, możemy rodzić :)

Posted

Hey Aniu, nie ja jestem cały czas, ale tu większoość przeszła :)

Mi też jakiś błąd sie wywala :(

Krzyś chyba nie może wejść ....

Posted

sluchajcie jaki admin takie forum!!!skoro adminowi styki nie grzeja to jak forum ma funkcjonowac???nie da sie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Masterton napisał(a):
No cześć,to mówicie że całe sznaucery na e psach zamknęli?To dlatego ciągle bląd mi wyskakuje?Wam też?

zapomnij, oni sa juz dead:))))
witaj TU:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'wyprzedaze_2'@'server155073.rev.netart.pl' (using password: YES) in /home/wyprzedaze/ftp/forum/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database.
Access denied for user 'wyprzedaze_2'@'server155073.rev.netart.pl' (using password: YES)

przy próbie wejścia na e-psy wyszło mi coś takiego. Krzysio sie zna: co to znaczy?

Posted

ze masz BANA jak wszyscy hahahahaahhaha ona znowu zle cos kliknela, ale wybacz jej to juz nie te lata!!!
przeciez Karolina chyba postulowala o bana dla wszystkich i prosze jest!!!prezent walentynkowy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
powtarzam: jaki admin takie forum;-)))))

Posted

Krysia, to nie o lata pewnie chodzi. Bo ja akurat mam ich 55. Muzeum, prawda? I na ogól klika mi się w to co chcę. Więc pewnie chodzi jednak o coś innego?

Posted

Krzysio sie zna: co to znaczy?

Jak dla mnie to albo padła baza albo coś z serwerem nie tak, ale jestem cienki sprawach serwerów i baz, a w dodatku doszły mnie słuchy, że to celowa sprawka kogoś...

...oczywiście zgadnijcie, na kogo padł cień podejrzeń :D

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
...

...oczywiście zgadnijcie, na kogo padł cień podejrzeń :D

ah dziekuje dziekuje, ja ciagle powtarzam, ze zostane hakierem, ale dopiero na emeryturze, wiec sorki tym razem to nie ja:)))to jakis inny szpieg z krainy deszczowcow:)))))

Posted

tak i to prawdopodobnie był ban na IP. Bo ja mam IP przydzielane dynamicznie i po rozłączeniu się i ponownym połączeniu mam już nowe IP i teraz weszłam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...