orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 lutomskak napisał(a):no - to od teraz na trzy-juz was lubie!:loveu: sprobowalabys inaczej napisac:))))))))
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 lutomskak napisał(a):juz napisalam im o klapie w tylek-i niech mnie w niego pocaluje.......ktos tam-......... nie bardzo rozumiem,bo mam bana, ale srał ich pies nie?:)))))) zciagaj reszte ekipy TU i bedzie cool
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jedyne co mi sie tu nie podoba to to ze orsini ma tak duzo postów :evil_lol::mad: :lol:
Olivka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wracając do "Superniani" Pewnego razu powiedziałam do mojego syna, że chyba wezwę supernianię do niego i będzie siedział na karnym jeżu. Wiecie co on na to? Że on zgadza się i owszem, ale jak wezwę superniunię :razz: Krzysiu zerknij na moją stronę i powiedz, czy wszystko w porządku, czy nie. Jakieś dziwne znaczki mi się pojawiają w niektórych działach.:lol:
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a tak na serio to ten niebieski ponury grobowy martwy kolor moze nam ktos zrobi nowe forum? jest chetny??? niech pomysle...:evil_lol:
Meggy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):to mi nie? :( A czy ja Cię kiedykolwiek miałam za "nienormalnego" chłopa???:cool3: Wszystkim NASZYM chłopom!!!!:loveu: :loveu:
Meggy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):to mi nie? :( Krzysiu, przecia Ty normalny chłop!!!!!!:loveu: :loveu:
Meggy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Olivka']Wracając do "Superniani" Pewnego razu powiedziałam do mojego syna, że chyba wezwę supernianię do niego i będzie siedział na karnym jeżu. Wiecie co on na to? Że on zgadza się i owszem, ale jak wezwę superniunię :razz: OLIVKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie masz pojęcia jak mi pomogłaś tym słowem...Marta, co Ty na to??:evil_lol: Sorry, uczę się korzystać z cytowania, ale jakoś tak.... :( Nie za bardzo wychodzi mi to ;)
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a co do super niani to czasami jak oglądałam to... :-o masakra!! ja bym sie nie nadawała do takich dzieci bo bym pozabijała predzej niz by zdążyły przeprosic kiedys malzenstwo miało 3 synów- pluli, kopali, gryzli, wyzywali takimi słowami ze szok, jeden "za kare dla mamy" zrobil kupe w seoim pokoju na dywan:-o
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahah Monika znajome znajome to jest hahaha
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jakie nowe forum??tu jest fajnie , a na nowym z kim sie klocic bedziemy?i jaka masz gwarancje ze adminowi znowu jakas palma nie odbije???
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 admin bedzie nasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MY ustalimy superregulamin :evil_lol: jak to z kim? z tymi co zawsze :evil_lol:
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ahahahahaa podobno zakneli sznaucery hahahahhahahaa to zaraz mass ban bedzie czyli ban masowy za friko ahahahahahahaaha ja nie moge
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 MartaReksKiwi napisał(a):admin bedzie nasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: tzn co??ze ja????? bo do mnie chyba nie zadzwonia "ONI":diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 niech ta ......... dudusia tu przyjdzie to jej zrobimy kocowe hahahhhahhahaha
lutomskak Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 napisalam nowy post w offie i zaraz potem dowiedzialam sie ze pewnie dostane za niego bana-trudno-nie lubie jak ktos ma mnie za gnojka i traktuje mnie z gory-podczas gdy ja jego staram sie z szacunkiem-tam admin jest jak CBS
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 CBS???nie obrazaj policji ona jak SB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo ZOMO dac jej palke to wszystkich pobije tfu zbanuje hahahahahhahaa a potem zdjac nie umie ahahahahhhaa
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 tam admin jest jak CBSTo ty chyba nie znasz nikogo z CBŚ. Raczej bym porównał do SB :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 orsini napisał(a):CBS???nie obrazaj policji ona jak SB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo ZOMO dac jej palke to wszystkich pobije tfu zbanuje hahahahahhahaa a potem zdjac nie umie ahahahahhhaa Ha, pisaliśmy w tym samym czasie i cieszę się, że nie jestem odosobniony w swych odczuciach :evil_lol:
lutomskak Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ok-niech bedzie i sb-mnie wsio ryba-tez mam takie odczucia-ale zaraz sie pewnie okaze ze jestesmy klika albo grupa-wiem-MAFIA!
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 mafia nie mafia-jest fajnie a tam niech sobie zostana te odpadki i juz, az sama sobie zada pytanie czy forum jest dla nas, czy my dla forum?
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A myslisz, orsini, że ona będzie się interesować pięcioma osobami? Ja bym miał to gdzieś na jej miejscu :P I nie bądźcie tacy ochydni. Na pewno nas czyta. Pozdrówcie panią! Dziś sa walentynki!
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 5???policzmy sorki ze nie w kolejnosci Karolina, Brat Koala, Slawek, JA;-))), Ty, Marta , Meggy, Aneta leon i jego gwiazda juz dawno odeszli to kto im zostanie? draczyn z amiga beda sobie dialogi pisaly?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):I nie bądźcie tacy ochydni. Na pewno nas czyta. Pozdrówcie panią! Dziś sa walentynki! ok Agatko POZDRAWIAMY CIE z okazji Walentynek!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='orsini']ok Agatko POZDRAWIAMY CIE z okazji Walentynek!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mówiłem o admince. Nie wiem czy mozna podać nick, bo się boję najazdu policji... to kto im zostanie? Sznaucery to nie jedyny dział na forum :p
Recommended Posts