orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nio tu jest zawsze milo:)))) i admini normalni i moderatorzy:))) czekamy na reszte! mowie-srał ich pies, nie chca nas to nie, laske ktos robi???:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye:
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 buuuahahahaha wielki come back :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale jazda hahahaha ja jestem w szoku!!:evil_lol: kocham DGM!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wiecie co? Zawsze miałem szacunek do starszych bez wyjątków. ... ale już się wyleczyłem :evil_lol: niektórym wystarczy udowodnić, że nie mają racji i dym. Boję się o jej zdrowie, wiecie? Bo ciśnienie pewnie skoczyło ostro w górę, a w tym wieku to niebezpieczne...
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Krzysiu hahahahahahhaa a ja sie wstydze normalnie ze mam tak samo na imie!!!:oops: :oops: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to moze ja sie zaczne poslugiwac moim z biezmowania?:))))))
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wlasnie- ukryjmy sie pod pseudonimami!! jak podziemie to podziemie ! :evil_lol: a moze ktos zarzuci jakis intrygujący i wciagajacy temacik? :loveu:
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a moze ktos zarzuci jakis intrygujący i wciagajacy temacik? Proponuję zrobić ankietę czy nasze bany i ostrzeżenia były słuszne :evil_lol: edit: dobra, kij, mam to gdzieś.
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahahaha albo ankiete teraz kto jest za zdjeciem bana dla Krzysia hahahahaahahhahaha i masterton ktora dostala za friko, moze zamiast zdjac mi to jej dali???parkinson zadzialal i raczka sie obsunela i kliknela nie na to co trzeba hahahahaa
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 lutomskak napisał(a):no wiec-jak kazali-to przyszlam kochana jesteś. Dawać mi tu jeszcze sławka, meggy na pewno będzie i mamy sielankę :evil_lol: pominąłem kogoś?
Irviers Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahahaha kryska :lol: witaj Karola na naszych strych smieciach!! zaraz bedziemy miec komplecik, TWA hahahaha
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 lutomskak napisał(a):no wiec-jak kazali-to przyszlam kazali??? myslelim, ze nas lubisz:(((((buuuuuuuuu tam to jakies komunistyczne zwyczaje, Krzysiu ma racje SB REAKTYWACJA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 myslelim, ze nas lubisz Szantaż... szantaż... :evil_lol:
lutomskak Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kazali-zeby przejsc-a nie zeby was lubic!
lutomskak Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jak tu sie wstawia emotki ,usmieszki i inne *******ety?
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 lutomskak napisał(a):kazali-zeby przejsc-a nie zeby was lubic! to teraz kazemy Ci nas LUBIC hahahahahahah
lutomskak Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no - to od teraz na trzy-juz was lubie!:loveu:
orsini Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 lutomskak napisał(a):jak tu sie wstawia emotki ,usmieszki i inne *******ety? tu Kochana wstawiasz co chcesz i ile chcesz i bana nie dostaniesz za to hahahahahaha moze dlatego ze kadra strozujaca jest ciut mlodsza???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Meggy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witajcie córki i synowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Ja "siem" meldujem!!!!:loveu: Krzysiaczku, ja za Ciem mam ostrzeżenie ;) Pamietacie taki program "Superniania"...Tam było coś takiego, ze mam mówi do synka...Dostaniesz zaraz po dupie za złe zachowanie, a synek na to: Ja się chyba zabiję :lol: :lol: Dziś Walentynki, więc wszystkim naszym kochanym i normalnycm chłopom wszystkiego naj, naj, naj!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ja dziś na tą okoliczność mam super spotkanie ze......stomatologiem...Buuuu...Na szczęście to moja serdeczna koleżanka, wiec i pogaduchy będą, ale średnia przyjemność, jak mi w paszczy grzeboli ;) A tak w ogóle, to Was kofam :loveu: :loveu:
lutomskak Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 juz napisalam im o klapie w tylek-i niech mnie w niego pocaluje.......ktos tam-.........
Czarne Gwiazdy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dziś Walentynki, więc wszystkim naszym kochanym i normalnycm chłopom wszystkiego naj, naj, naj!!! to mi nie? :(
Recommended Posts