Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nio tu jest zawsze milo:))))
i admini normalni i moderatorzy:)))
czekamy na reszte!
mowie-srał ich pies, nie chca nas to nie, laske ktos robi???:shake: :shake: :shake: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Wiecie co?

Zawsze miałem szacunek do starszych bez wyjątków.

... ale już się wyleczyłem :evil_lol:

niektórym wystarczy udowodnić, że nie mają racji i dym. Boję się o jej zdrowie, wiecie? Bo ciśnienie pewnie skoczyło ostro w górę, a w tym wieku to niebezpieczne...

Posted

Krzysiu hahahahahahhaa
a ja sie wstydze normalnie ze mam tak samo na imie!!!:oops: :oops: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: to moze ja sie zaczne poslugiwac moim z biezmowania?:))))))

Posted

hahahaha
albo ankiete teraz kto jest za zdjeciem bana dla Krzysia hahahahaahahhahaha
i masterton ktora dostala za friko, moze zamiast zdjac mi to jej dali???parkinson zadzialal i raczka sie obsunela i kliknela nie na to co trzeba hahahahaa

Posted

lutomskak napisał(a):
no wiec-jak kazali-to przyszlam

kazali???
myslelim, ze nas lubisz:(((((buuuuuuuuu
tam to jakies komunistyczne zwyczaje, Krzysiu ma racje SB REAKTYWACJA:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

lutomskak napisał(a):
jak tu sie wstawia emotki ,usmieszki i inne *******ety?

tu Kochana wstawiasz co chcesz i ile chcesz i bana nie dostaniesz za to hahahahahaha
moze dlatego ze kadra strozujaca jest ciut mlodsza???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie córki i synowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Ja "siem" meldujem!!!!:loveu:
Krzysiaczku, ja za Ciem mam ostrzeżenie ;)
Pamietacie taki program "Superniania"...Tam było coś takiego, ze mam mówi do synka...Dostaniesz zaraz po dupie za złe zachowanie, a synek na to: Ja się chyba zabiję :lol: :lol:

Dziś Walentynki, więc wszystkim naszym kochanym i normalnycm chłopom wszystkiego naj, naj, naj!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Ja dziś na tą okoliczność mam super spotkanie ze......stomatologiem...Buuuu...Na szczęście to moja serdeczna koleżanka, wiec i pogaduchy będą, ale średnia przyjemność, jak mi w paszczy grzeboli ;)

A tak w ogóle, to Was kofam :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...