Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Małe bestie to maja rózne pomysły ;)

jeszcze jest u nas córeczka Nici , wyjezdza dopiero za 2 tyg i ja sobie smacznie spie na kanapce. Nagle sie budze bo poczułam ze cos mnie szczypie w palec od nogi, patrze sie a tutaj CHika siedzi na kanapie :O ( nie mam pojecia jak tam wlazła) i zajada mój palec.

Taka z niej małpka mała.

No to super ze sie potem z krysia pogodziła , bo juz sie bałam ze bedzie zła ;)

Posted

No trzeba bedzie pomyslec o cyzms . Bella narazie łysa jest i odrasta ;) Jak odrosnie to sie zastanowimy.

A Berry to ma blisko do Rzeszowa, nie ;)

Posted

aaaaa wlasnie w Rzeszowie jest:))))

i Przemysl, w ogole nie pamietam o tych wystawkach bo to dla mnie daaaaaaaaaaaaaaaleko,ale dla Was z poludnia...ja zostane przy walentynkowej w bydgoszczy tylko musze kundle jeszcze wyskubac:(((ale to po kielcach...juz sie ciesze na te okolicznosc:(((((

Posted

Berry to na razie jest bardzo kudłata, wygląda tak fajnie, że szkoda mi jej skubać :D

A na Rzeszów napewno się z nią wybiorę, może Jarosław, ale słyszałam, że tam jest kiepsko

Posted

a kto?choc dla mnie i tak za daleko, raz bylam w Rzeszowie-jechalam w sprawie pracy-koniec swiata:)))a to jeszcze bylo pod Rzeszowem to juz w ogoole masakra:))))wiec sobie odpuszczam poludnie, Jaroslaw tez w czorta daleko:)))Bydgoszcz:)))zdecydowanie bydgoszcz:))a potem warszawa a wczesniej Vilnius

Posted

Agatka: oddzialowa Twoja czy oddzialowa Jostry?:))))

zaraz do domku...;)))))spac...bo zasypiam na siedzaco....

jest obsada na Vilnius dla zainteresowanych, ale bez podzialu konkretnego tylko hurtem wymienieni sedziowie

Posted

aaaa dzieki:))to nie anne marie thomasen:))))ciekawe jaka ta jest, coprawda nie ma jeszcze podzialu,wiec moze sznaucerow miec nie bedzie, ale...myslalam, ze to ta sama:))a tu nie:))

Posted
A bardzo dziekujemy za zaproszenie :) Napewno kiedys skorzystamy :)

Nie kiedyś - tylko jak będzie wystawa!

Moja oddzialowa napewno nie, u mnie nie ma nikogo od sznaucerów.

Zajmuje się nimi pani prezes, która ma shi-tzu a sznaucery ma w d... :(

I niestety nic mi to dalej nie mówi. Proszę o nazwisko :D

Posted

aaaaaaaaaaaaaaa z mojego;)))))))))))))))))))))))))no racja jest taka pani:))))coprawda mieszka jakos tak bardzo daleko ale nalezy do nas:))))a u nas ma sedziowac chyba w D.Miescie, albo w Olsztynie ale nie pamietam...:))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...