orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 a tak poza tym to sliczniutka;))))))))))))) wlasnie, ile one maja?kiedy debiut?chociaz nie one mlode jakies....3 miesiace?
Agatka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Małe bestie to maja rózne pomysły ;) jeszcze jest u nas córeczka Nici , wyjezdza dopiero za 2 tyg i ja sobie smacznie spie na kanapce. Nagle sie budze bo poczułam ze cos mnie szczypie w palec od nogi, patrze sie a tutaj CHika siedzi na kanapie :O ( nie mam pojecia jak tam wlazła) i zajada mój palec. Taka z niej małpka mała. No to super ze sie potem z krysia pogodziła , bo juz sie bałam ze bedzie zła ;)
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 juz wiem 4:))))no to za 2 miesiace jak znalazl, tylko,ze za 2 to nic nie ma, a nie glogow jest chyba
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Krysia nawet od razu sie smiala:))))))))))))))))))
Agatka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 No trzeba bedzie pomyslec o cyzms . Bella narazie łysa jest i odrasta ;) Jak odrosnie to sie zastanowimy. A Berry to ma blisko do Rzeszowa, nie ;)
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 aaaaa wlasnie w Rzeszowie jest:)))) i Przemysl, w ogole nie pamietam o tych wystawkach bo to dla mnie daaaaaaaaaaaaaaaleko,ale dla Was z poludnia...ja zostane przy walentynkowej w bydgoszczy tylko musze kundle jeszcze wyskubac:(((ale to po kielcach...juz sie ciesze na te okolicznosc:(((((
jostra Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Berry to na razie jest bardzo kudłata, wygląda tak fajnie, że szkoda mi jej skubać :D A na Rzeszów napewno się z nią wybiorę, może Jarosław, ale słyszałam, że tam jest kiepsko
Agatka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 No to super !!! bede mogła zobaczyc debiut mojej córci :) a w Rzeszowie fajna sedzina jest :)
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 a kto?choc dla mnie i tak za daleko, raz bylam w Rzeszowie-jechalam w sprawie pracy-koniec swiata:)))a to jeszcze bylo pod Rzeszowem to juz w ogoole masakra:))))wiec sobie odpuszczam poludnie, Jaroslaw tez w czorta daleko:)))Bydgoszcz:)))zdecydowanie bydgoszcz:))a potem warszawa a wczesniej Vilnius
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Jostra kojarzysz jak sie nazywala szwedka co miala cz i cz-sr w poznaniu?bo ja zapomnialam:((
Agatka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 W Rzeszowie jest oddziałowa sedzina Orsini ;)
Agatka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 A bardzo dziekujemy za zaproszenie :) Napewno kiedys skorzystamy :)
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Agatka: oddzialowa Twoja czy oddzialowa Jostry?:)))) zaraz do domku...;)))))spac...bo zasypiam na siedzaco.... jest obsada na Vilnius dla zainteresowanych, ale bez podzialu konkretnego tylko hurtem wymienieni sedziowie
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 aaaa dzieki:))to nie anne marie thomasen:))))ciekawe jaka ta jest, coprawda nie ma jeszcze podzialu,wiec moze sznaucerow miec nie bedzie, ale...myslalam, ze to ta sama:))a tu nie:))
jostra Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 A bardzo dziekujemy za zaproszenie :) Napewno kiedys skorzystamy :) Nie kiedyś - tylko jak będzie wystawa! Moja oddzialowa napewno nie, u mnie nie ma nikogo od sznaucerów. Zajmuje się nimi pani prezes, która ma shi-tzu a sznaucery ma w d... :( I niestety nic mi to dalej nie mówi. Proszę o nazwisko :D
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 aaaaaaaaaaaaaaa z mojego;)))))))))))))))))))))))))no racja jest taka pani:))))coprawda mieszka jakos tak bardzo daleko ale nalezy do nas:))))a u nas ma sedziowac chyba w D.Miescie, albo w Olsztynie ale nie pamietam...:))
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Jostra ja Ci nie napisze, bo jak przekrece to bedzie obciach:)))))))))))))))))))))))))))nie?:))
Agatka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Lilianna Bachurzewska mi jej styl sedziowania bardzo odpowiada :) Pododbno w przysżłym roku w Polsce sedziuje na 4 wystawach
orsini Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 oki, zciemnia sie czas do domku...do juterka Wam:))
Recommended Posts