orsini Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 witajcie, mnie tez dawno tu nie bylo ale mam wierszyk na powitanie. O kimze on jest???do wygrania toster:)))) "...w pewnej hodowli miot jest co chwile kolejny kontrahent juz czeka nie wazne gdzie, nie wazne ile to biznes!!!WIWAT PASIEKA!!!.." ma ktos pomysla?:))))
Masterton Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 orsini napisał(a):witajcie, mnie tez dawno tu nie bylo ale mam wierszyk na powitanie. O kimze on jest???do wygrania toster:)))) "...w pewnej hodowli miot jest co chwile kolejny kontrahent juz czeka nie wazne gdzie, nie wazne ile to biznes!!!WIWAT PASIEKA!!!.." ma ktos pomysla?:)))) Witam Was wszystkich,Orsini,jesteś niepoprawna:cool3: Ech...i tak Cię kurna lubię:lol:
orsini Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 co niepoprawna co niepoprawna:)))) zawsze moge swoje posty tu popisac:))))) a prawda w oczy kole oj kole:)))))) ale nie martw sie to nie o Tobie ten wierszyk hihihii
Irviers Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Orsini,jesteś niepoprawna:cool3: Ech...i tak Cię kurna lubię a ja wlaśnie dlatego :evil_lol: a odpowiedz znam ale sie wstydze powiedziec:oops::lol::lol: tez dostałam weny :loveu: Do pasieki codziennie kolejki sie ustawiają bo chodzą słuchy ze kaktusy "showy" rozdają Czy to z dobroci serca czy moze z chęci zysku? to wie kazdy kto dostał od cepa po pysku :B-fly:
Justa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 MartaReksKiwi napisał(a):a odpowiedz znam ale sie wstydze powiedziec:oops::lol::lol: i słusznie i słusznie :diabloti: :mad: jesoo. niech to białe dziadostwo przestanie padać :placz: zaspy to już większe od galiny :placz:
edelwejs Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witajcie! niezgodne z regulaminem. reklama ! - Mod-J.
madzior_ka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witajcie, ja ostatnio zabiegana jestem, a śnieg oczywiście zaczął sypać jak mi się ferie kończą:(( no świetnie!!!...;/ całe ferie się leniłam, a w poniezałek mam spr z chemi i jest po prostu bosko, a Denich ostatnio nawet coraz bardziej śnieg lubi, szaleje ile się da, a dzisiaj bedzie miał okazję dużo poszczekać na gości,bo zapowiada się imprezka - kończę dzisiaj 18 latek;)))
dorotak Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madzior_ka napisał(a):zapowiada się imprezka - kończę dzisiaj 18 latek;))) O ho, ho - a więc wszystkiego najlepszego :Rose: :new-bday:, pociechy z Denisa i fantastycznej imprezki :laola:
Justa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 madziorko wszytskiego najcieplejszego !!! ah jak ten czas leci :multi: :loveu:
Romas Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Madziorka 100 lat , 100 lat :-) Witaj w gronie staruszkow :-)
marisia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Romas napisał(a):Madziorka 100 lat , 100 lat :-) Witaj w gronie staruszkow :-) :loveu: :loveu: :loveu: Chciałabym być taką staruszką, ale najlepszego – dołączam się do życzeń. :bigok: :BIG: :tort: :new-bday: :BIG: :bigok:
orsini Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 madziorko SUPER!!!!wszystkiego najlepszego Ty starociu:))))))) a mnie wykopali z psow!!!nie rozumiem zupelnie dlaczego???zapytalam tylko o kielbase tlusta krakowska-nowa odmiana suchej krakowskiej:diabloti: :diabloti: :diabloti: to jak cos jest tluste a do tego krakowskie to od razu sie widac chyba tylko z 1 kojarzy:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: hmmmmm, tak czy siak ta tlusta krakowska wyglada malo apetycznie wiec nie bede jej jesc!!!zastanowie sie nad tym gryllem jeszcze:)))
Irviers Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Orsini :evil_lol: popros ladnie i obiecaj poprawę ;) bo jak nie to :mad::mad:
orsini Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Marta chyba zartujesz???? hahahhhahahahaa o nic nikogo nie bede prosic:))))))
Irviers Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ale chociaz udawaj ze prosisz :evil_lol::evil_lol:
orsini Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kochani moi drodzy, jak to mowi ludowe przyslowie: KTO POD KIM DOLKI KOPIE TEN SAM W NIE WPADA. przestrzegam Was wszystkich przed takim zachowaniem!!! Ale jak w taki dolek wpadnie takie tluste mamucisko to juz sie nie wygrzebie. Co wiecej..oj napewno sie nie wygrzebie! Bo faktow w materiale dowodowym coraz wiecej-cierpliwosci. Wracajac do wpadania w dolek tlustej masy moze to miec ujemne skutki na cala ludzkosc. Zatrzesie ziemia od Krakowa po Bangladesz, Uzbekistan i Iran az talibowie z drzew pospadaja.
orsini Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Masterton tak hahahaha i powiedz tym oszolomom , ze komar to NIE ja!nie mam co robic i sie logowac na to durne forum:))))))ja juz jestem zalogowana jako orsini i nie planuje innego nicka ani w chwili obecnej ani przyszlej:)))))
M@d Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Biedne "staruszki" :eviltong: A ja wciąż młody! Kiedy to ja miałem studiówkę ... eee ... Alzheimer, nie przeszkadzaj... no więc ... hmmm... tych obecnych "studniówkowców", to jeszcze w planach nie było ;)
marisia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 M@d napisał(a):Biedne "staruszki" :eviltong: A ja wciąż młody! Kiedy to ja miałem studiówkę ... eee ... Alzheimer, nie przeszkadzaj... no więc ... hmmm... tych obecnych "studniówkowców", to jeszcze w planach nie było ;) Ale ząbki masz nadal białe :loveu: - tylko te wąsy - czemu takie różowe :crazyeye: ?
marisia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Podniosłam forum do góry – jak aktywność userów nadal będzie taka porażająca :loveu: :loveu: :loveu: to spadnie na dalsze strony i wszyscy o nim zapomną :placz: :placz: :placz: .
Xsenna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No, w ogóle tak jakby się nic nie działo. A w Rzeszowie trochę ludzisków było i nikt sie nie chwali? Może nie wrócili jeszcze. A zdjęcia robili niektórzy, Martusia np. Chwal się Martusia co napstrykałaś!
Irviers Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ja sie nie mam czym chwalic bo psa nie brałam- ale reszta ma i to sporo sukcesów. Xsenna bylas w Rzeszowie? :)
orsini Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hahahaha tak fotki czadowe najbardziej mi sie podoba ta z ta rozeta:)) a swoja droga przesledzilam wyniki niektorych userow np. 2/2, 3/3 nio jak nic odwroc tabele pasieka na czele. Ale niewazne hahahahaha bardzo fajne fotki bardzo
Recommended Posts