Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy ja nie przepadam za malymi psami :-) Duzy to jest dopiero cos :-) Co sie zreszta bede martwic ,jak zardzewieje to sie pomartwie :-)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jak zardzewieje to sie pomartwie

jak zardzewiejesz to sie naoliwi :evil_lol: male jest piekne :loveu: nastepnego kupie sobie stafika :cool3:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Takie dwa giganty by ci się przydały :D

Co racja to racja hihihi ;).

A w ogole to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w Nowym Roku!!!!! :).

Posted

Pink napisał(a):
jak zardzewiejesz to sie naoliwi :evil_lol: male jest piekne :loveu: nastepnego kupie sobie stafika :cool3:

Zgadzam się małe jest piękne, jak taki maluch wskoczy na kolana, zwinie się w kłębek i jest fajnie a suka mojej siostry średniaczka też lubi siedzieć na kolanach :loveu: , tylko moje nogi zbyt długo tego nie wytrzymują :razz: a taki stafik to ok. 40 kg :placz:.

Posted

marisia napisał(a):
Zgadzam się małe jest piękne, jak taki maluch wskoczy na kolana, zwinie się w kłębek i jest fajnie.

A jak taki olbrzym wskoczy na kolanka, to jest dopiero ekstra :loveu: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

marisia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No co moj Nafelek potrafi ;) :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: .

Posted

Stafika bardzo chetnie.Lubie te pieski za ich szeroki usmiech :-)
Tak prawde mowiac lubie wszystkie pieski ,ze szczegolnym naciskiem na sredniaki jako najbardziej energiczne.
A co do oliwienia to naoliwilam sie w Sylwestra tak ze na dluzej mi chyba wystarczy :-) choc nie wiem czy do poznej starosci :-)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

buahahaha wlasnie to sobie wyobrazilam :evil_lol: :evil_lol:
fajnie jest tez jak cale moje stado usiluje na raz na kolana sie wepchac bo kazde chce byc tym tulonym :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):
buahahaha wlasnie to sobie wyobrazilam :evil_lol: :evil_lol:
fajnie jest tez jak cale moje stado usiluje na raz na kolana sie wepchac bo kazde chce byc tym tulonym :eviltong:

Niooooo jak wszystkie sie pchaja to jest niezle, choc u mnie najwieksze szanse ma Lo, bo jest najwiekszy i najlepiej sie przepycha ;).

Posted

[quote name='Elitesse']buahahaha wlasnie to sobie wyobrazilam :evil_lol: :evil_lol:

Jak Tutek jest na kolanach – to czasem Wektor mu zazdrości i też się wpycha :loveu: – wtedy chwilę siedzą razem pleckami do siebie i Tutek po chwili zeskakuje wyparty przez tatusia :evil_lol: – na odwrót nigdy się nie zdarza – Tutek nie śmie wskoczyć jak Wektor już jest :loveu: .

Posted

[quote name='marisia']Jak Tutek jest na kolanach – to czasem Wektor mu zazdrości i też się wpycha :loveu: – wtedy chwilę siedzą razem pleckami do siebie i Tutek po chwili zeskakuje wyparty przez tatusia :evil_lol: – na odwrót nigdy się nie zdarza – Tutek nie śmie wskoczyć jak Wektor już jest :loveu: .

heh moje nie maja zadnych zachamowan :diabloti: hierarchia stada w przypadku wlazenia na kolana nie ma znaczenia ! nawet Wacio potrafi sie przez Lanca przepychac !!

Posted

Elitesse napisał(a):
i ukradniesz mi Zadre :diabloti:

pierwsze co zrobie to podprowadze zadre i pozniej sie nad stafikiem zastanowie :razz: a na kolana to najbardziej pcha sie Tessinka, normalnie stlamtosi czlowieka tylko zeby wlezdz :loveu:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No co moj Nafelek potrafi ;) :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: .

Mój negruś tez :evil_lol:

Czasem mam wrażenie, że on sobie nie zdaje sprawy z tego, że waży parę razy więcej niż miniaturka...

Posted

Z pewnoscia sobie nie zdaje sprawy .Moj DC tez nigdy sobie nie zdawal sprawy ze swojej wagi i wzrozu.Jak byl mlody przebiegal pod stlikiem do kawy.Az razu pewnego jak zwykle puscil sie pedem pod stolik tyle ,ze nie zmiescil sie i odbiegl ze stolikiem na plecach.Ale byla radocha :-)

Posted

Romas napisał(a):
Z pewnoscia sobie nie zdaje sprawy .Moj DC tez nigdy sobie nie zdawal sprawy ze swojej wagi i wzrozu.Jak byl mlody przebiegal pod stlikiem do kawy.Az razu pewnego jak zwykle puscil sie pedem pod stolik tyle ,ze nie zmiescil sie i odbiegl ze stolikiem na plecach.Ale byla radocha :-)

haha identycznie robil moj brat ! :diabloti: przebiegal sobie pod stolem, potem mial kilkumiesieczna przerwe i jak sobie pewnego dnia przypomnial to przyrznal glowa w blat i wyladowal na plecach :evil_lol: :evil_lol: juz nigdy wiecej tego nie zrobil ...

Posted

No to widze ,ze problem nie tylko dotyczy rosnacych pieskow :-)
A Negrus jak juz sie nie miescil pod stolikiem to zaczal nad ,tak ? :-)

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Ooo, mój negruś też. Z tym stolikiem:

A jaki on czarny – pewnie farbowany :loveu: – jak na bezpapierowca to sympatyczne zwierzę :lol: .

Posted

Mój się wpycha miedzy mnie a żonę, za kazdym razem jak siądziemy na kanapie i sie przytulamy, a w wyrku przewaznie układa się też między nas, tak, żeby być przytulonym do obydwojga ;)

Z innej beczki...

Było takie fajne porównanie "Różnica pomiędzy podaniem leku w tabletce psu i kotu"
Długi opis podawania kotu, z demolką całego domu przy okazji i opis podawania psu w stylu "Podać do pyska. Koniec"
Ja mam jeszcze lepiej!
On zjada pastylki wrzucone do jedzenia, ale przed chwilą przeszedł samego siebie ;-)

Jeden lek na sierść podaję nie w porze karmienia.
Aktualnie podaję mu w winogronku (bez pestkowym - bo pestek mu nie wolno - wątroba)

NAciąłem winogronko, wepchnąłem pastylkę, rzuciłem.
Pies zjadł winogronko, ale pastylka wypadła na podłogę ;(
No to co zrobil pies?
Wziął z podłogi i metodycznie rozgryzając (ciągle jakieś okruchy mu wypadały z pyska) zjadł całą pastylkę i zlizał okruchy z podłogi :P

Widać uznał, że to część jedzenia i że wypada zjeść wszystko ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...