Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No proszę, to wspaniale :klacz: :loveu: . To nie to, co z moją "zołzą" było, bo ona musiała byc w kagańcu i spacyfikowana na siłę pod moją pachą :crazyeye:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Doginka napisał(a):
Zaloty były przepiękne:loveu: Gordon całował ją w usta i po uszkach, a ona się odwzajemniała tym samym:lol: :loveu: Pierwszy raz coś takiego widziałam:crazyeye:

No to super się chłopak spisał :bigok:.

Posted

[quote name='marisia']No to super się chłopak spisał :bigok:.

Gordon szczeka-"DZIĘKOWAĆ":razz: :diabloti:

[quote name='AMIGA']No proszę, to wspaniale :klacz: :loveu: . To nie to, co z moją "zołzą" było, bo ona musiała byc w kagańcu i spacyfikowana na siłę pod moją pachą :crazyeye:[quote]

Gordon to Gentelmen - nie uznaje przemocy :nono: Dla niego liczy się tylko miłość:iloveyou:

Posted

W zwiazku z watpliwosciami powstałymi po wystawie swiatowej w Poznaniu komu został przyznany res.CACIB w psach, Sznaucerach Miniaturowych Pieprz i Sól poproszono mnie o przekazanie następującej Informacji:

Oficjalnie, co zostało potwierdzone stosownymi dokumentami, tytuł v-ce Zwycięzcy Świata 2006 należy się psu Sterling` UGLY FROM THE FRONT. Spór o ten tytuł wynikł z zamieszania powstałego w czasie przyznania CACIBa i prawa do tego tytułu rościły sobie dwie osoby a mianowicie wlasciciel psa Zeta Br First Edition oraz wlascicielska wyzej wymienionego Sterling Ugly From The Front. Tytuł res.CACIB został potwierdzony na podstawie kartonika, ktory otrzymala wlascicielka psa. Zdjecie (jako dowod) przedstawiam poniżej:

Mysle ze teraz juz nie bedzie zadnych watpliwosci w tej sprawie :)
tak wiec V-CE ZW.SWIATA jest Sterling' Ugly from The Front (nr.kat 7189) :):):)

Posted

na stronie swiatowki sa juz pelne wyniki wystawy ...
i wszytko bylo by super tylko ak sobie je przegladajac zwrocilam uwage ze zcesto psy z wczesniejszych lokata maja NIZSZE oceny niz psy z lokat nastepnych !! :crazyeye:
np suka z bdb jest na 3 a suka z dosk na 4 lokacie !! :diabloti:
i nie sa to jednorazowe przypadki

Posted

bhahaha Elitesse spoko :evil_lol:

kurde powiedzcie mi co robicie z brodami miniatur amerykańskich żeby nie było dredów :placz: ja już nie wiem co robic z Bolusiową brodą - czeszę, myję po mokrym żarciu, a to dziadostwo i tak sienon stop robi - on ma beznadziejne te włosy na brodzie - taka cholerna mięciutka wata :-o Luna ma zupełnie inaczej - mogę jej nie czesać brody i miesiąc i ani jednego kołtunka nigdy nie miała u niej te włosy są twardsze i fajnie sietrzymają, a u Bola masakra :placz: mnie sięjeszcze wydaje, że przez te nerki i chorowanie pogorszyły mu się włosy bo jakoś wcześniej aż tak mu się nie robiło paskudztwo :shake: HELP!!!

Posted

Maławaszko, polecam Ci preparat amerykańskiej firmy ESPREE o nazwie CITRUS TUG-FREE DETANGLE SPRAY. Jest to bogata mieszanka naturalnych składników dobranych tak, aby zminimalizować problem splątanej i sfilcowanej sierści. Ułatwia rozczesywanie zarówno suchej jak i mokrej sierści. Stosuję to i jestem zadowolona.

Posted

[quote name='malawaszka']vis a ile to kosztuje??? pewnie drogie, więc odpada - ja już i tak ledwo wyrabiam na jego karmy nerkowe, częste badania kontrolne i tonę leków miesięcznie :shake:

Waszko ja na codzień używam odżywki dla ludzi - pantene pro-v- i kołtunki nie mają szans, a mój Raper ma taką samą brodę jak Boluś:lol:
Możesz też używać Hery Caresse Brillance, ale ta kosztuje ok. 43 zł(jest bardzo skuteczna i nakłada się jej bardzo malutko, więc wystarczy na jakieś 3 m-ce);)

Posted

Doginko, ale ta pantene to do spłukiwania? czy jaka? kurcze jakoś nie mam przekonania do odżywek bez spłukiwania na brodzie bo mam wrażenie, że to potem spłukuje się jak pies pije wodę i moczy to brodzisko :mad: po raz tysięczny powtórzę, że w życiu nie kupiłabym amerykńskiej miniatury :shake: masakra z tą watą zamiast włosów - a nie wiem czy Bolo to taki amerykaniec stuprocentowy - czy 12 lat temu były juz w polsce? kurde strasznie bym chciała pdczytać ten jego tatuaż i dowiedzieć się skąd pochodzi :roll:

Posted

Waszka, przypuszczam, że chodzi o tą nową serwię bez spłukiwania. Jest ok, ale dla ludzi. Na dłuższą metę używania na psie może doprowadzić do podrażnień skóry lub świądu :P Tak jak wszystkie inne kosmetyki dla ludzi ze względu na inne pH skóry.

Posted

Maławaszko,kosmetyki firmy ESPREE zawierają w swojej gamie wiele specyfików ułatwiających pielęgnację naszych psiaków. Nie polecam Ci stosowania ludzkich preparatów ponieważ skóra człowieka ma zupełnie inne PH jak skóra psów. Po rozmowie z moją szefową postanowiłyśmy wysłać Ci preparat o którym wspominałam jako SWIĄTECZNY PREZENT DLA BOLUSIA. Zarówno ja jak i moja szefowa mamy w domu miniaturki czarno-srebrne i dlatego potrafimy zrozumieć Twój problem. Bardzo proszę podaj mi swoje dane: tzn imię, nazwisko, adres i nr telefonu dla kuriera. Przesyłka dotrze do Twojego domku w ciągu 24godzin.

Posted

Malawaszko ale Ci się trafiło :cool3:

Vis a ja bym prosiła o jakiś katalog w celu zapoznania się z produktem i nawiązania współpracy. :lol:

Posted

Olivka napisał(a):
Malawaszko ale Ci się trafiło :cool3:

Vis a ja bym prosiła o jakiś katalog w celu zapoznania się z produktem i nawiązania współpracy. :lol:

Olivko, poproszę o adres na który mam Ci to wysłać. Jesteśmy wyłącznym importerem na Polskę takich kosmetyków jak : JPH, RING 5 ( od tego roku) oraz ESPREE. Z miłą chęcią prześlę Ci informacje o tych kosmetykach bo ....... po prostu są dobre ;)

Posted

Jeśli odżywka to tylko taka którą się spłukuje:lol:
Wiem, że nie wolno używać ludzkich preparatów, ale akurat jeśli chodzi o odżywkę to pantene pro v jeszcze nie uczuliła moich psów, a wręcz przeciwnie - poprawiła włosy na brodzie u Gordona;)(pomimo innego PH skóry u psów):p

Posted

[quote name='vis']Olivko, poproszę o adres na który mam Ci to wysłać. Jesteśmy wyłącznym importerem na Polskę takich kosmetyków jak : JPH, RING 5 ( od tego roku) oraz ESPREE. Z miłą chęcią prześlę Ci informacje o tych kosmetykach bo ....... po prostu są dobre ;)

Vis jezeli jestescie importerem, to chyba tez dystrybutorem?, macie moze wysylkowa sprzedaz, czy tylko na hurtownie? mysle, ze wielu z nas dowiedzilo by sie chetnie czegos wiecej o ESPREE, bo reszte kosmetykow, juz znamy

Jakies wieksze info, moze stronka?? wiem, ze nie mozna ale w linkach, lub na pw

Posted

Vis - dziś dotarła przesyłka - naprawdę nie wiem co powiedzieć :oops: po prostu podziękuję w imieniu Bolusia :loveu: :multi: Narazie synuś śpi, więc nie będę go budzić, ale jak wstanie to spróbuję to cudo :loveu:

Posted

Bolesławek uczesany :multi: Vis jakby On wiedział, że to od Ciebie to chybaby się do Ciebie wyprowadził :lol: Zero szarpania przy czesaniu, szczotka wchodzi jak w masło :multi: pierwszy raz podczas czesania Bolo lizał mnie po twarzy :lol: wiadomo, że bez wiercenia się nie obeszło bo owsiki nie pozwalają stać spokojnie, ale różnica kolosalna!!! DZIĘKUJEMY!!! :Rose:

Posted

Doginka napisał(a):
Hery Caresse Brillance, ale ta kosztuje ok. 43 zł(jest bardzo skuteczna i nakłada się jej bardzo malutko, więc wystarczy na jakieś 3 m-ce);)

ta cena to z kosmosu ;) u mnie Caresse Brillance/Volume kosztuje 26 zeta.. nawet na stronie Dogmatu jest taniej - 31,40zl

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...