Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

:)))po weekendzie wrocilam:))))))))))))))

i czytam i czytam:)))

Justa: (chyba, bo nie pamietam dokladnie) spoko, ze mozna wystawiac wysterylizowana suke:))))psa nie, bo macaja jadra, ale suke?:))))tylko nikt tego nie robi, bo z reguly wystawia sie po to, zeby dzieci mialy ututulowana mame:)))a po sterylce...:)))hmmm:))))))))))ale wystawiac mozna:)))tylko bedziesz musiala pilnowac , zeby sie sunia nie zatuczyla po operacji...ale w sumie...dlaczego chcesz ja ciac?:((((nie szkoda Ci?bo od tego nie ma potem odwrotu, a w sumie te cieczki u sznaucerkow to uciazliwe nie sa, malo z nich leci...

Posted
To jeszcze takie pytanie , bo masz przedlad przez wzystkie umaszczenia .

Włos którego sznaucia jest najłatwiejszy do utrzymania.I który ma najbardziej szorstka.

To też jest sprawa indywidualna.

Psy tego samego koloru mają bardzo różny włos.

Mogę mówić tylko o swoich.

U mnie najbardziej twardy włos ma pieprzaczek.

Posted

Dzięki :D

Planuję białaskę na żonę dla Lambisia.

Dziewczynka jest teraz w Holandii.

Więcej nie powiem, bo nie chcę zapeszyć, ale jak już będzie u mnie to oczywiście się pochwalę. :P

Już kiedyś zapeszyłam, jak miałam mieć pieprzaczkę i stało się nieszczęście. :cry:

Dlatego już milczę jak grób. :)

Posted

Czesc Misiaczki !!! :)

My tzn ja i Arwinka spedziłysmy ostatni weekend w nadarzynie pod Warszawa . Niektórym to pewnie cos niecos powie :)

No i w zwiazku z powyzszym mozna powiedziec, ze zapewne Arwinka zostanie Mamusia w połowie stycznia.

Witaj Justynko!!!!!

Super ze i ty sie tutaj pojawiłas :)

Troche wypadłam z toku rozmowy nie wiem o czym rozprawiacie, ale mam nadzieje, ze nadrobie :)

Posted

nooooooooooo....ale musisz sobie cos zostawic, bo to naprawde moze byc fajne!!!bo Arwi ma bardzo duzo blythewoodow a teraz tu dojda jeszcze...naprawde fajne szczeniaki wyjda-wlasciwie to prawie czyste blythewoody

Posted

Na zostawianie to ja mam czas ;)

Bob'ek nie wyjeżdza, a Arwi jeszcze pewnie kilka miotów bedzie miała :)

Narazie to dosc tego tałatajstwa po domu biega :D

Posted

no troche biega:))))

ale ze swoim jezdzic to dopiero frajda...ja nie wiem jeszcze ale tak mysle i juz sie doczekac nie moge jak swoje dziecko sie bedzie pokazywalo...bo cudze, tez fajnie,ale jak widzialam Kasie B. w Bratyslawie jak ja nosily nerwy:))i to nie dlatego, ze ona wystawiala suke tylko wlasnie z powodu dzieci...fajne to musi byc uczucie...

Posted

No to gratulacje!

Tak coś podejrzewałam, jak była mowa, że jesteś w Nadarzynie :P

A ja tak się tu jakoś przypięłam, bo na dogsach sznauceromaniaków mało, a tutaj sporo i znajomych nawet kilku :lol:

Choć niektórzy na moją córeczkę nieładnie mówili :evil:

Posted

Widzisz , prawda jest taka ze nawet po 2 genialnych psach wcale nie musza sie urodzic piekne szczeniaki, wiec debatowanie nad zostawianiem jak jeszcze suka nie urodziła to bez sensu.

Moze kiedys cos sobie zostawie, ale naprawde sobie.

Na to mam jeszcze sporo czasu.

Ale fakt faktem jak sie wystawia cos z własnym przydomkiem to sie ma serducho w gardle ;)

Posted

ale to bylo smieszne:))))))))))))))))))))))))

ale tak calkiem serio to dobrze, ze ja wzielas niech sie oswaja, bo sie potem nie bedzie rzucala na sedzine jak jeden pieprzaczek :))))

Posted
bo dzik:)))))))))i jeszcze chcial zjesc Krysie:)))))))))))))))))))))))

Nieprawda :(

Ja się ze szczeniakami nie drażnię i mała nie jest do tego przyzwyczajona, Ola zaczęła się z nią drażnić i niestety Krysia miała pecha, że wtedy do niej podeszła. A mała cała aż się trzęsła.

Później biedactwo nie chciała wyjść z klatki.

Moja wina, bo nie poweinnam na takie "zabawy" pozwolić.

Później już się pogodziła z Krysią, jak jej przeszło. :)

Posted

aha:)))))))))))))))))))

a tego to nie wiedzielim:)))))))))tylko Krysia sie nachylila i tiu tiu tiu sceniacek:)))))))))))i tyle zdazyla;)))))))az juha poszla;))))))))))))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...