Masterton Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):A kto prowadzi tą hodowlę/fabrykę? Cóż wstyd się przyznać.......:shake: :shake: Ale mój tatuś....
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Masterton napisał(a):Cóż wstyd się przyznać.......:shake: :shake: Ale mój tatuś.... no to faktycznie wstyd :shake: nie masz na Niego żadnego wpływu?? :shake:
orsini Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 mi sie i tak najbardziej podoba ten text z UNIKALNYM NUMEREM TATUAZU ;-)))))) a jaki ma byc?wiadomo, ze KAZDY psiak w ZK ma inny numer. Nie ma jak dobry chwyt marketingowy;-))))
edelwejs Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 orsini napisał(a):marisiu mam WSPANIALE wiadomosci, czy mozesz je sprawdzic u swoich znajomych rosyjskich??? Ruskie podobno sie wycofali z zakazu kopiowania hahahahhahahahahahaha Prawda nie jestem Marysią, ale odpowiem- zakaz zostal wycofany)))
Masterton Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a):no to faktycznie wstyd :shake: nie masz na Niego żadnego wpływu?? :shake: Waszko!Moje relacje,są znikome,czasami mi przechodzi nerw,po to by za chwilę się znowu wkurzyć,jest dorosły, powiedz jak mogę na niego wpłynąć.........?
orsini Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 edelwejs napisał(a):Prawda nie jestem Marysią, ale odpowiem- zakaz zostal wycofany))) dzieki!!!wiem:)))) ale chcialam to od marisi uslyszec hahahahhaahha marisiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu co Ty na to???????????????????? hahahahhahahhahahahahahahahah
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Masterton napisał(a):Waszko!Moje relacje,są znikome,czasami mi przechodzi nerw,po to by za chwilę się znowu wkurzyć,jest dorosły, powiedz jak mogę na niego wpłynąć.........? nie wiem - myślałam, że jesteście w lepszych stosunkach i jakoś potrafisz Ojcu wytłumaczyć, ale jak nie chce zrozumieć to wiem, że ciężka sprawa - pokaż mu moją stronę może jak masz możliwosć - może widok tych kilkudziesięciu sznaucerków i sznaucerowatych jakoś poruszy jego sumienie żeby tak nie przeginać z tym rozmnażaniem na prawo i lewo :shake:
Masterton Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a):nie wiem - myślałam, że jesteście w lepszych stosunkach i jakoś potrafisz Ojcu wytłumaczyć, ale jak nie chce zrozumieć to wiem, że ciężka sprawa - pokaż mu moją stronę może jak masz możliwosć - może widok tych kilkudziesięciu sznaucerków i sznaucerowatych jakoś poruszy jego sumienie żeby tak nie przeginać z tym rozmnażaniem na prawo i lewo :shake: Waszko,starych dzrzew się nie przesadza........:-(
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Masterton napisał(a):Waszko,starych dzrzew się nie przesadza........:-( aaa z tym się nie zgodzę - to powiedzenie często jest podkładką do pójścia na łatwiznę, a wielokrotnie już się nie sprawdziło :razz: ale o Twoim ojcu wypowiadaćsię nie mogę bo go nie znam - jedynie co mogę powiedzieć to to, że bardzo nie podoba mi się to co robi On i wielu Jemu podobnych "hodowców" :shake:
Czarne Gwiazdy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 masterton, jesteś mężatką? haha? Wiem, głupie pytanie, ale chciałem znać jego nazwisko, nie to kogo jest ojcem ;) dobrze, by było, jakby nie nosił mojego :P i masterton, nie odpowiadasz za ojca, więc nie masz się co przejmować. Masz swoją hodowlę. Dobrze, że nie jest to hodowla cerber tylko własna, pod własnym przydomkiem, z własnym poziomem. Wcale się nie przejmuj, ale próbuj na niego jakkolwiek wpłynąć, choć wiem, jakie to trudne, ale zawsze warto spróbować ;)
Elitesse Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):masterton, jesteś mężatką? haha? Wiem, głupie pytanie, ale chciałem znać jego nazwisko, nie to kogo jest ojcem ;) dobrze, by było, jakby nie nosił mojego :P z tego co wiem mastertom ma aktualnie nazwisko swego ojca
Masterton Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 malawaszka napisał(a):aaa z tym się nie zgodzę - to powiedzenie często jest podkładką do pójścia na łatwiznę, a wielokrotnie już się nie sprawdziło :razz: ale o Twoim ojcu wypowiadaćsię nie mogę bo go nie znam - jedynie co mogę powiedzieć to to, że bardzo nie podoba mi się to co robi On i wielu Jemu podobnych "hodowców" :shake: Wolabym zakończyć ten temat,nie jest mi miło o tym rozmawiać,a pod ostatnim zdaniem podpisuję się rękami i nogami.....
Czarne Gwiazdy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Wolabym zakończyć ten tematRacja. 10 znaków.
Czarne Gwiazdy Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 orsini napisał(a):dzieki!!!wiem:)))) ale chcialam to od marisi uslyszec hahahahhaahha marisiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu co Ty na to???????????????????? hahahahhahahhahahahahahahahah Ostatnio Aktywny: 09-10-06 21:44
Agnieszka K. Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Inne takie "hodoffle" to: Akacjowe Kolce i Joriki. Też dają ogłoszenia: z papierami lub bez, raz ma z papierami jedna, a druga w tym czasie bez. Przy następnym miocie zmiana. Ogłoszenia mozna znaleźć m.i. równiez na allegro.
Masterton Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Racja. 10 znaków. Krzysiu!!!!!!!!Ajlavjuuuuuuuuu.......:loveu:
Elitesse Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Aniu, ajlavjutu :lol: a co to za otwarte wyznania milosci ? :lol: jeszcze to TZ Ani przeczyta i co bedzie ? :evil_lol: :evil_lol:
Masterton Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Elitesse napisał(a):a co to za otwarte wyznania milosci ? :lol: jeszcze to TZ Ani przeczyta i co bedzie ? :evil_lol: :evil_lol: Eeeeeeeee,tam nie budet tak żle.........nie jest zazdrośnikiem;)
Czarne Gwiazdy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Masterton napisał(a):Eeeeeeeee,tam nie budet tak żle.........nie jest zazdrośnikiem;) nawet jakby był to co? O gówniarza będzie zazdrosny? :evil_lol: Ja się z Wami już żegnam. Wracam w poniedziałek, szkoda, że internetu przez weekend NIET :(
marisia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Halo ! Co tam, co tam :hand: ? Mój domowy komp od jakiegoś czasu jest rozbebeszony a w pracy nie mam czasu się udzielać, ale generalnie dogomaniackie forum coś przezywa ostatnio kryzys :cool3:. Niewiele się tu dzieje :loveu:. Ja starym obyczajem GRATULUJĘ :klacz: :BIG: :BIG: :BIG: :klacz: wszystkim, którym udało się pozytywnie przeżyć sędziowanie w Zabrzu :bigok: . Na ringu miniaturek wiadomo, jakie sędzia ma preferencje, więc cieszą się, że moja Zuzia załapała się na ocenę doskonałą i srebrny medal a stosowana była szersza skala ocen, bardzo dobre również się trafiały :cool3:. Meggy miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol: .
marisia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Muszę jeszcze się pochwalić, iż wreszcie dotarł dyplom Interchampiona dla Mł.Ch.,CH.Pl. Wektora Dyas :bigok:. Razem z moimi sznaucerkami wybiegaliśmy 2 te zaszczytne tytuły na 3 wystawiane sznaucerki, to jest chyba niezły wynik :razz: . Zuzi nie liczę, bo stawiamy na ringu dopiero pierwsze kroki :lol: .
Elitesse Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 marisia napisał(a):Muszę jeszcze się pochwalić, iż wreszcie dotarł dyplom Interchampiona dla Mł.Ch.,CH.Pl. Wektora Dyas :bigok:. . dopiero ? :-o czekalas dluzej niz ja a przeciez Tess skonczyla duuuzo pozniej Intera niz Wektor no ale gratuluje ze w koncu dyplomik doszedl !!!
Meggy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 marisia napisał(a): Meggy miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol: . Mi również!!Dziękuję za wszystko!!!!!:Rose: Zapraszam na www.zabrze.jpg.pl jest tam małe conieco ;) Wielkie gratulacje dla Wektorka!!!!! :)
madzior_ka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ja również dołączam się do ogromnbych gratulacji dla wszystkich!!! nie mam zbyt dużo czasu ostatnio na udzielanie się tutaj, ale mam nadzieje, że będzie to częsciej niz ostatnio:)
Recommended Posts