Czarne Gwiazdy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=130975555
gigi Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Bardzo dobra cena za olbrzyma,:multi::multi:
Masterton Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 gigi napisał(a):Bardzo dobra cena za olbrzyma,:multi::multi: Tak się składa że znam tego psa,cena........:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Żancia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gdzieś na kompie mam zdjęcia tej suki z wystawy w Sopocie. Tylko nie wiem gdzie :roll:
malawaszka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 hahah no tak - warto spróbować - a nuż się trafi jakiś jeleń i zapłaci :lol:
Czarne Gwiazdy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 malawaszka napisał(a):hahah no tak - warto spróbować - a nuż się trafi jakiś jeleń i zapłaci :lol: wiesz, może i bym dał za giganta 5 tysiaków, ale tylko i wyłącznie, jeśli taka suka byłaby na prawdę wybitna i miała super pochodzenie. Takich psów się nie sprzedaje na allegro, bo psy z super pochodzeniem, z czołowych hodowli są pozamawiane jeszcze przed narodzeniem :) A tu? Nawet informacji o przydomku nie ma...
Masterton Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):wiesz, może i bym dał za giganta 5 tysiaków, ale tylko i wyłącznie, jeśli taka suka byłaby na prawdę wybitna i miała super pochodzenie. Takich psów się nie sprzedaje na allegro, bo psy z super pochodzeniem, z czołowych hodowli są pozamawiane jeszcze przed narodzeniem :) A tu? Nawet informacji o przydomku nie ma... Oj chyba nie masz racji:shake: Nikt inny tylko ty ,zachwycałeś się hodowlą z Tartaku,a matka tego zwierza to Puma z Tartaku,a tatuś multi ch,int.ch Drakkar Noire Nergal,a i nie zgodze się z tobą że z super hodowli sa zamawiane szczenięta przed narodzeniem ,i super hodowcy niejednokrotnie "siedzą" ze szczeniakami,a tak naprawde za wybitnego to jakiego uważasz.....??????:razz:
Czarne Gwiazdy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Oj chyba nie masz racji Nikt inny tylko ty ,zachwycałeś się hodowlą z TartakuWcale się nie zachwycałem, tylko szanuję tą hodowlę, bo według mnie odwalają kawał dobrej roboty. a matka tego zwierza to Puma z Tartaku,a tatuś multi ch,int.ch Drakkar Noire NergalNie widziałem Pumy nigdy :( a i nie zgodze się z tobą że z super hodowli sa zamawiane szczenięta przed narodzeniem ,i super hodowcy niejednokrotnie "siedzą" ze szczeniakamiMoże, aczkolwiek nie powiesz mi, że taki gloris, taki tartak wystawia psy na allegro czy innym odpowiedniku allegro. a tak naprawde za wybitnego to jakiego uważasz.....??????nie rozumieju pytania. Pies wybitny to wybitny, słiit pod każdym względem [no może prawie, bo nie ma ideałów].
marisia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Halo ! Wróciłam :bigok:. Wczoraj wieczorem przejrzałam forum, więc mniej więcej jestem na bieżąco a żeby nikogo nie pominąć to ogólnie wszystkim nowonarodzonym maluszkom, ich mamuśkom i hodowcom, maluszkom, które znalazły nowe domki i ich nowym właścicielom – SERDECZNE GRATULACJE !!! – maluchy rośnijcie i rozwijajcie się zdrowo :lol::lol::lol:. Wszystkich serdecznie pozdrawiam a Tym, którzy ostatnio zaszaleli na ringach ogólne: Hip Hip Hura !!! :BIG::laola::BIG:
Meggy Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Witam...Pierwsze przecieki z klubówki w NDM, czarne, te co mnie interesowały Zw. Mł -Made in Spain Dexter Zw.Klubu,NPwR,Zw.Rasy i BIS II-Lider Dyas Mł.Zw.Klubu- Messulinka Hajan Polonia (1/6) Handsome Black z Gniazda Złotych Lwów- 3/4 Reszty jeszcze niewiem... GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Eden des Diables d Ebene-Zw.Klubu-suki Diament Nergal- 3/3 Formenos Danica Baroness of Dolina Rivendell-BIS szczeniąt III
Elitesse Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 w bialych Zwyc rasy dla cudnej Heaven !! :loveu: w ml wygral piesek z hodowli Ama pepsi BIS dla Ontario z Tartaku !!
Czarne Gwiazdy Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gratuluję, a stawkę może ktoś podać? btw http://www.marryyourpet.com/
Romas Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 I ja tam bylam ale wina nie pilam .Tym razem pod wozem :-) ,bo brazowy medal choc ocena doskonała.Pewno to ostatnia wystawa Bianki ,chyba ,ze mnie cos jeszcze podkusi w nastepnym roku . Ale dzis bylo fajnie ,bo taka ilosc sznuacerkow to uczta dla oczu . Porobilam troche zdjec ,moz e potem wrzuce do Galerii. Elitesska widzialam Twoje dziecko , suczke Albe :-) dostala bodajze srebro.Ja ja typowalam na zloto ale oceny sedziny roznily sie znacznie od moich typow :-) :-) Za to szalona przyjemnosc sprawila mi sedzina ,p.Szpunar ,ktora zaczepila mnie i wyrazila swoje bardzo pozytywne zdanie o Biance. Miod na moje zawiedzione ambicje :-) Nie pozostaje nic innego jak ogolic obie suki i w spokoju zimy czekac :-)
Elitesse Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Abi faktycznie zdobyla sreberko :) podobno niezle wariactwa odstawiala na ringu - nie miala dnia dziewczyna ale jutro walczy znowu na krajowce :thumbs: jak kogos to interesuje wstawiam wyniki sredniakow ps : Psy pośrednia DRAGON Siemowit SUPER MY LOVE Don Han championy 1 CEKIN Siemowit - CWC. NPwR 2 SZWAGIER KOLASKA z Jamna 3 ARGENTA"s LOJTNAT LOKE weterany 1 GREY Egreta 2 DANTE Punta Arenas Suki młodzież 1 ALASKA Arizona Drem - Zw. Mł. 2 GARLETT Jarni Kvet pośrednia 1 VISTA HARMONIJA - CWC 2 ALBA ASTRA Elitesse 3 SAMBA MY LOVE Don-Han otwarta 1 SONATA z Jamna - CWC, NSwR, BOB 2 FLORYDA STRONG LADY Berganza 3 BEBI od Kieliszka 4 PANNA MANIA a Jamna championy 1 GRACE KELLY Pik Pari - CWC 2 TRELE MORELE z Jamna nb FIONA Punta Arenas - po malej wpadce na konkurencjach hodowlanych juz nie pokazana w ringu wetrenki 1 BEZA Amma
GUCIA Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 CHWALE SIE 3 BIS PAPY!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: z HISTORY OF MADNSS Piwowar !!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: a Gucia wygrała szczenięta suki!!!!!!!!!!! ale przegrała z Guciem (swoim miotowym bratem):placz: :placz: :placz: ale przyznaje że słusznie:placz: :placz: :placz:
GUCIA Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 a o reszcie nic nie wiem bo byłam zakręcona jak baranie rogi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widziałam tylko swoje psy i nic więcej może dlatego że obydwa debiutowały i nie wiedziałam jak wypadną:crazyeye: :eek2: :painting: :PROXY5: :shocked!: :baddevil: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
Elitesse Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 GUCIA napisał(a):CHWALE SIE 3 BIS PAPY!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: z HISTORY OF MADNSS Piwowar !!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: a Gucia wygrała szczenięta suki!!!!!!!!!!! [SIZE=2]ale przegrała z Guciem (swoim miotowym bratem):placz: :placz: :placz: ale przyznaje że słusznie:placz: :placz: :placz: GRATULACJE !!! :laola:
GUCIA Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Dziękuje bardzo duma nie rozpiera !!!! Elitesse Gratulacije dla twoich psów i dla Ciebie !!!!!!! Gratulacje da wszystkich zwycięzców!!!!!!!!!!!!!!!! ide spać bo jutro znów wystawa papa:bye: :sleeping:
Irviers Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gratuluję wszystkim wygranym!!! :) Zwłaszcza Hajanicom ;) i Guci :multi::multi::multi::multi: Brawo!!! Mogę prosic o staweczkę pieprzaczków mini? :) + wyniki? dla kogo BOB?
Natalia_W Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gratuluje wszystkim wystawiajacym sie na Klubowce ;) Gucia ;) - Wy macie z Brokiem III BIS BABY ;) nie Puppy ;) a teraz ja się chwale ;) Tak jak już Gucia pisała dwa dzieciaszki mojego Kenzia - Glamour Virgin i Glamour Vision zostały Najlepszymi Szczeniętami Klubu !!!!!!!!!!!! :) Gucio został dodatkowo Najlepszym Szczenięciem w Rasie a jakby tego było mało ;) to na koniec otrzymał tytuł II BIS PUPPY Klubu :D :D :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem przeszczesliwa ;) Pozdrawiam i dziękuje wspaniałej ekpie za doskonałą zabawę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki :) A teraz ide spac bo padam juz ;)
Doginka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Może nie będę oryginalna , ale też dorzucam się do gratulacji dla wszystkich wystawiających na Klubówce:lol: .Pieski były śliczniutke. No i muszę się pochwalić, bo nie spodziewalam się medalu, a tu sreberko się trafiło;) .Jestem poprostu szczęśliwa:multi:
Olivka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców . My się też pochwalimy. Fancy I miejsce w klasie ocena doskonała + CWC i wspaniały opis. W porównaniu suczek przegrała z Eden des Diables de Ebene. Niestety Fancy jak to Fancy była już tak znudzona wystawą, że nie chciała biegać w porównaniu i wlokła się na ringówce. Sędzia docenił piękną prezentację w biegu Suczki Eden, ale.............. zatrzymał nas na ringu i oświadczył , że Fancy jest jak dla niego najpiękniejszą suczką w czarnych , pytał z jakiej jest hodowli po jakich rodzicach itp, wytłumaczył, że jakby na końcu lepiej się zaprezentowała w biegu, to by jej dał zwycięztwo klubu suczek. Było nam bardzo miło. A wogóle , to korki w Warszawie straszliwe, Krakowska rozkopana, stałyśmy w korku 1,5 godz brrrrrrrr. Współczuję Warszawiakom.
Masterton Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 MartaReksKiwi napisał(a):Gratuluję wszystkim wygranym!!! :) Zwłaszcza Hajanicom ;) i Guci :multi::multi::multi::multi: Brawo!!! Mogę prosic o staweczkę pieprzaczków mini? :) + wyniki? dla kogo BOB? Marto bardzo nieładnie,określasz "HAJANICE"....???Są bardzo nie na miejscu.......Troszke więcej kultury!!!!!
marisia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 szorka napisał(a):Katalogu przedwystawowego nie zamieszczamy ,ponieważ Państwo po obejrzeniu stawek w klasach decydujecie się na nie przyjechanie na wystawę,wcześniej przysyłając do nas zgłoszenie nieopłacone.Nie robią to wszyscy ,ale są osoby tak postępujące.Jak nie wiadomo oco chodzi to o pieniądze.Bardzo przepraszamy za niedogodność. Skoro frekwencja wiąże się ze znajomością konkurencji, to niech sobie katalogu przed wystawą nie będzie, ale dobrze by było, aby był obowiązek umieszczania katalogu po wystawie :) a po opracowaniu wyników i wyniki bym dorzuciła :roll:. Podobno wszystkie oddziały są już skomputeryzowane, to rozumiem, że przesyłają opracowane wyniki do ZG również w formie elektronicznej, nie tylko papierowej a to już prosta droga do umieszczenia ich w internecie. Nie bywam na wszystkich wystawach, ale interesują mnie wyniki. A co do frekwencji, to ogłaszanie listy sędziów przed wystawą pewnie również na frekwencję wpływa :roll: .
Recommended Posts