Agatka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Elitka Gratulacje! Szczególne gratulacje dla Berryllki za CHampionat !!!!! Jesteśmy z Was dumni !!!!! Elitesse mozna prosić o stawke czarnych mini :)
marisia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Wszystkim [SIZE="4"]GRATULUJĘ sukcesów w miniony weekend: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: Elitesse [SIZE="5"]SUPER !!!, toż to [SIZE="4"]uszaty Wacio ma ¾ intera : :drink1: :cunao: :BIG: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG: :cunao: :drink1:
Elitesse Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='marisia'] Elitesse SUPER !!!, toż to uszaty Wacio ma ¾ intera : ano ma :) :) :) i to w ciagu niecalego miesiaca ;)
sympatyk Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Agnieszko, podaj prosze jeszcze wyniki sredniakow z obydwu dni , najlepiej i pieprzakow i czarnych albo przynajmniej pieprzakow, please:-)
orsini Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jeszcze raz wszystkim gratuluje sukcesow!!!!!!!!!!!!!!! i dzieki za gratki. fotek na razie niet, bo wszystkie kluski wygladaja tak samo jak to szczeniaki, jak stana na lapki to wtedy
justynavege Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 hej maniacy :)) a moze Wy pomozecie znaleźć Chojrusiowi domek ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28603&highlight=chojrak
GUCIA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Witam Gratulacje dla zwycięzców:multi: i buziaczki dla wszystkich nowo narodzonych szczeniaczków:loveu: moja lala stwierdziła że jej z ciążą do twarzy i nie ma zamiaru zacząć rodzić.
Elitesse Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='sympatyk']Agnieszko, podaj prosze jeszcze wyniki sredniakow z obydwu dni , najlepiej i pieprzakow i czarnych albo przynajmniej pieprzakow, please:-) pisze tyle co wiem bo zapomnialam z tablic odpisac :p srednie ps sobota sedzia Seltz Halter Jeannette F PSY kl.posrednia Top Target FANDORIN - V1 CAC kl.otwarta GATEWAY ENTER Gagatek - V4 Rufus HURRICANE - V1 CAC Sen Zehmen OLIGARH - V2 r.CAC ZOOMING ZEPHYR ze Zahrabske - V3 kl.championow ABIS od Kieliszka - V1 CAC CACIB ERVIN ze Vsackych Luhu V2 r.CAC r.CACIB SUKI kl.honorowa TOLERANT TESSIE ze zahrabske - V1 BIS psow z Honorowej kl.szczeniat DAINTY DESIRE Alarm Beskyd - WO1 kl.posrednia AIMY Moravia Heart - nb ALBA ASTRA Elitesse - V2 r.CAC Kathadin SILVER GULL - V1 CAC kl.otwarta BRITLE BAMBI Alarm Beskyd - V2 r.CAC KINKY KIRA Grand calvera - V1 CAC kl.championow DORIANA Jarni Kvet - V1 CAC CACIB BOB INFINITY PEPPER Grand calvera - V2 r.CAC ZADRA Wesoly Brodacz - V3 kl.weeranow DEAR DEBBIE ze zahrabske - V1 BIS 3 Weteranow
Elitesse Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 niedziela sedzia Gil polo maria del Carmen E PSY kl.posrednia Top Target FANDORIN - V1 CAC kl.otwarta GATEWAY ENTER Gagatek - V1 CAC Rufus HURRICANE - ?? Sen Zehmen OLIGARH - ?? ZOOMING ZEPHYR ze Zahrabske - V3 kl.championow ABIS od Kieliszka - V1 CAC CACIB ERVIN ze Vsackych Luhu V3 Miskoilc Gyongye INDY V2 r.CAC r.CACIB SUKI kl.honorowa TOLERANT TESSIE ze zahrabske - V1 BIS 2 psow z Honorowej kl.szczeniat DAINTY DESIRE Alarm Beskyd - WO1 kl.posrednia AIMY Moravia Heart - ?? ALBA ASTRA Elitesse - zdysk Kathadin SILVER GULL - ?? AURA AGGIE Fortuna Moravia - V3 DAIQUINCY DREAM ze Zahrabske - V1 CAC r.CACIB kl.otwarta BRITLE BAMBI Alarm Beskyd - V1 CAC KINKY KIRA Grand calvera - V2 r.CAC kl.championow DORIANA Jarni Kvet - V2 r.CAC INFINITY PEPPER Grand calvera - V1 CAC CACIB BOB ZADRA Wesoly Brodacz - V3 kl.weteranow DEAR DEBBIE ze zahrabske - V1
sympatyk Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Bardzo dziekuje:-) Widze ze gust sedzin byl troche rozbiezny- zgodne byly tylko co do Abiego:-) Zreszta widzialam zdjecia z porownania i faktycznie swietnie wygladal:-)
Elitesse Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 sympatyk napisał(a):Bardzo dziekuje:-) Widze ze gust sedzin byl troche rozbiezny- zgodne byly tylko co do Abiego:-) Zreszta widzialam zdjecia z porownania i faktycznie swietnie wygladal:-) roznil sie zdecydowanie a Abi wg mnie w oba dni powienien BOBy dostac bo to byl jego weekend no ale coz ...
Czarne Gwiazdy Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29520
Agatka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Mek nie tylko się stronki dorobił, ale wkrótce czegoś jeszcze mu przybędzie ;)
orsini Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Agatka napisał(a):Mek nie tylko się stronki dorobił, ale wkrótce czegoś jeszcze mu przybędzie ;) kasy???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to bardzo poprosimy o adres internetowy tej www!!!
marisia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Elitesse napisał(a):roznil sie zdecydowanie a Abi wg mnie w oba dni powienien BOBy dostac bo to byl jego weekend no ale coz ... Abi to wnuczek mojego Larsika - bardzo się cieszę, że odnosi sukcesy :BIG:
Agatka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Adres sam poda jak uzna za stosowne :) Ja moge tylko powiedzieć, że to coś co przybędzie napewno nie będzie zielone $ ;) a raczej czarne ;)
GUCIA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 trzymajcie kciuki chyba się zaczeło!!!!!:shocked!: :Help_2:
Romas Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No i co Gucia ,jaki wynik :-)? Elitesska a co z ta suczka do adopcji, jest szczesliwe zakonczenie ?
Gonia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 U Guci jeszcze nic:shake: Ale to już chyba wkrótce:multi:
GUCIA Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 przedyszałysmy całą noc przekopałyśmy kojec i nic teraz mamy trzęsiawke i dalej kopiemy
Agnieszka K. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Agatka']Adres sam poda jak uzna za stosowne :) Czytaj: poda adres jak sie urodzą szczeniaki. Ale tajemnica: :shake: http://madeinszczawa.w.interia.pl/index.htm
Agatka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Widzisz Agnieszko problem polega na tym, ze tajemnicy już dawno nie ma bo informacja jest na naszej stronie. A chyba każdy ma prawo do podawania swojej strony wtedy kiedy uzna za stosowne , a Ty nie musiałas tego robić pierwsza :( A dla wiadomości wszystkich przed chwila rozmawiałam z żoną Mek'a i poprosiła mnie abym podała adres strony. Oni nie mogą tego zrobić sami ponieważ maja problem z zalogowaniem się na Dogomanii. Tak więc oficjalnie zapraszam na strone nowej Hodowli MADE IN SZCZAWA http://madeinszczawa.w.interia.pl Jak również miło mi poinformować, że pod koniec września spodziewamy sie szczeniąt po Fidze i Blackim , co by już nie było żadnych głupawych komentarzy i domysłów :eviltong: :multi: :eviltong: :multi:
Irviers Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No wlasnie Agnieszko, przeciez ta informacja od DAWNA nie jest tajemnica... jak dobrze liczę to JUZ od jakis 5 dni :crazyeye: :evil_lol: Agatko o ile dobrze pamietam to na wystawie w Rzeszowie 5 lutego 2006 roku chwaliłas się tym ze BLackie dostał CWC... wiec jak dobrze licze juz powinien byc Championem Polski... ale ale patrze na Waszą strone i co?? Cwc znikneło :evil_lol:
Agatka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Moja Droga, dlaczego zarzucasz mi kłamstwo ? Masz na to jakieś dowody ? NIgdy nie pisałam, ze Blacky dostał w rzeszowie CWC bo to nie prawda, pisałam jedynie, że był pierwszy doskonały. CWC Zniknąc nie mogło, gdyż nigdy go tam nie było. Nie przypominam sobie również abym na wystawie z Tobą rozmawiała, więc komu się chwaliłam ? Blacky już dawno posiada wymaganą liczbę wniosków CWC, a wymagany regulaminem czas mija we wrześniu. Przypominam iż pies otrzymał pierwsze CWC w Jarosławiu. Ma również CWC z wystawy międzynarodowej i to nie jedno. Proponuję odświeżyć pamięć , jesli natomiast dysponujesz dowodami na to, ze gdzieś skłamałam w tej sprawie to proszę opublikuj to. Jednocześnie szczerze życzę CI aby Twoje pieski w przyszłości miały na koncie conajmniej tyle osiągnięć co Blacky :)
Recommended Posts