orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):BUHAHAHA ze niby sama siebie osmieszylam??? teraz to juz pomowienie a nie tylko znieslawienie .... kk - kodeks karny dobrze sie czujesz????:o :o :o a wg. Ciebie CZYM jest oferowanie krycia w promocji???????dla mnie i nie tylko to ZAbaWNE:)))))))))i to na maxa:)))a dumping to dawanie takiej ceny zeby wykosic przeciwnikow, doskonale wiesz, ze krycie kosztuje w tej chwili 1000zł w GÓRĘ!!!!!!1000 to mało, więc dając 600zł to co to jest?>????oczywiście masz do tego prawo, ale nie dziw sie , ze innych to smieszy!!!
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 1000 zl??? i tyle Ci placa??? no to powodzenia!!! zycze DUZO szczeniat po tym Twoim KINGU...serio:P
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):a co ten Twoj pies tak spadl na wartosci????:P .... przeciez pisałam, że chcę żeby Wiktor THE KING pokrył, a mając taką konkurencję za 600zł-pieska który niewątpliwie jesczze zdobędzie dużo na wystawkach to muszę obniżyc cenę prawda?spy77 napisał(a):a przy okazji zaznacz te tresci ktore mowia o tym ze w demokratycznym kraju mozna osmieszac innych i poddawac w watpliwosc ich inteligencje.... nie, ale zaznaczę Ci te o wolnosci slowa:)))))a nie moja wina , ze to co napisalas to tylko swiadczy o Tobie:)))))
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):1000 zl??? i tyle Ci placa??? no to powodzenia!!! zycze DUZO szczeniat po tym Twoim KINGU...serio:P aha, czyli tu Cie mamy!!!Ciebie interesuje ILOŚĆ tak???mi nie zależy na wielkiej ilości szczeniąt:))))a ja za krycia płacę w tej chwili więcej, więc te 1000zl to i tak mało. Wiesz przyjmuje się , że krycie to równowartość szczenięcia. Ty z innego ogłoszenia widzę krzyczysz za swoje 1400zł i przy takich cenach szczeniąt krycie za 600zł????w PROMOCJI dodam:))
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 oczywiscie masz od tego prawo, a ja mam prawo sie z tego nabijać, bo czegoś takiego nie widziałam jeszcze, i myslalam wprawdzie ze mnie juz nic nie zdziwi a tu jednak:)))))no coz-za krotko zyje. W zwiazku z czym ponawiam moja propozycje krycia Wiktorem THE KINGIEM za 499zł minus Vat plus 3 puszki coca-coli i długopis:))))
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 orsini napisał(a):aha, czyli tu Cie mamy!!!Ciebie interesuje ILOŚĆ tak???mi nie zależy na wielkiej ilości szczeniąt:))))a ja za krycia płacę w tej chwili więcej, więc te 1000zl to i tak mało. Wiesz przyjmuje się , że krycie to równowartość szczenięcia. Ty z innego ogłoszenia widzę krzyczysz za swoje 1400zł i przy takich cenach szczeniąt krycie za 600zł????w PROMOCJI dodam:)) Jak juz nie masz sie czego przyczepic to lapiesz mnie za slowa:P i niewatpliwie masz racje, cholernie interesuje mnie ilosc dlatego w pogoni za iloscia w ciagu 10 lat hodowli dochowalam sie 5 miotow szczeniat, co jesli dobrze umiesz liczyc daje jeden miot na dwa lata... zachlanna jestem co????
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 orsini napisał(a):oczywiscie masz od tego prawo, a ja mam prawo sie z tego nabijać, bo czegoś takiego nie widziałam jeszcze, i myslalam wprawdzie ze mnie juz nic nie zdziwi a tu jednak:)))))no coz-za krotko zyje. W zwiazku z czym ponawiam moja propozycje krycia Wiktorem THE KINGIEM za 499zł minus Vat plus 3 puszki coca-coli i długopis:)))) I tu sie grubo mylisz, ale coz za soba masz Konstytucje a tam jest widac wyraznie napisane (ja chyba slepa jestem bo nie widze), ze w demokratycznym kraju mozna sie z czegos/kogos publicznie "nabijac" (jak to pieknie okreslilas). Mozna sie z czyms niezgadzac lub cos negowac, czego sie nie uznaje za sluszne, ale z tym nabijaniem to zwyczajnie przegielas...
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dorotko nie-znam Cie z wystaw jestes bardzo sympatyczna i w ogole. dlatego szczerze Ci powiem zaskoczylas mnie tym ogloszeniem!!!!w ogole to myslalam, ze to nie Twoje ogloszenie, ale skoro Twoje to trudno. Tyle lat hodujesz wlasnie, jezdzisz po wystawach, obracasz sie w tym srodowisku i wystrzelilas takie ogloszenie???:o :o :o ze promocja na rozpoczecie sezonu?????toc to tak zabawne, ze szok!!!:))))))))))))))))
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):ale z tym nabijaniem to zwyczajnie przegielas... w ktorym miejscu przepraszam?????hahahaha, ze zaoferowalam mniejsza cene za Wiktora THE KINGA?????no cóz prawa rynku!!!przykro mi:)))))))))))hahahahaha
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 a nie moja wina , ze to co napisalas to tylko swiadczy o Tobie:)))))[/quote] mozesz mi wytlumaczyc co mialas na mysli piszac to powyzej....
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 orsini napisał(a):w ktorym miejscu przepraszam?????hahahaha, ze zaoferowalam mniejsza cene za Wiktora THE KINGA?????no cóz prawa rynku!!!przykro mi:)))))))))))hahahahaha o co Ci chodzi z tym przepraszam????
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 sorki ale mi na audiotele zabraklo moze mnie wspomozesz w mysleniu:P
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 orsini napisał(a):Dorotko nie-znam Cie z wystaw jestes bardzo sympatyczna i w ogole. dlatego szczerze Ci powiem zaskoczylas mnie tym ogloszeniem!!!!w ogole to myslalam, ze to nie Twoje ogloszenie, ale skoro Twoje to trudno. Tyle lat hodujesz wlasnie, jezdzisz po wystawach, obracasz sie w tym srodowisku i wystrzelilas takie ogloszenie???:o :o :o ze promocja na rozpoczecie sezonu?????toc to tak zabawne, ze szok!!!:)))))))))))))))) Jestem sympatyczna jesli ktos inny jest sympatyczny. Jak juz pisalam moglas mi zarzucic nawet ten Dumping, ktory tu w ogole nie pasuje, ale publiczne osmieszanie BARDZO mnie zirytowalo i nie pisz mi takich *******, ze sama sobie to zafundowalam...
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):sorki ale mi na audiotele zabraklo moze mnie wspomozesz w mysleniu:P niestety:)))moje IQ jest rowne ilorazowi inteligencji marchewki wiec Ci nie pomoge:))))ale skoro tyle osob uznalo to ogloszenie za zabawne to musisz przyznac, ze jest ono smieszne:))))))))))))))))hahahahaha
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):ze sama sobie to zafundowalam... a co moze JA powiesilam ogloszenie o takiej tresci na necie?:)))))))
spy77 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dla mnie jest to juz koniec tematu, nie mam ochoty na glupie spory, jak masz cos jeszcze do mnie to proponuje osobista rozmowe, bede we Wroclawiu i na klubowce, a z tym 499 minus vat to uwazaj, bo jak ktoregos dnia zadzwoni telefon, to nie bedziesz miala wyjscia:P
AngelOfDeath Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 wydaje mi sie ze jesli ktos tak sie reklamuje to albo niebardzo wie jak reklama wyglada , albo chce bardzo ale to bardzo przyciagnac klijetow , bo jesli srednia cena krycia waha sie od 1000 zl do 1000 ojro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to takie cos czyli promocja jest tak z lekka z czapy !!!! i na miejscu skoro wlascicielka psa nie jest w "srodowisku wystawowym " od miesiaca ani od dwoch , ani tez od roku tylko juz od dawna !! no ale coz i tak widocznie sie zdarza :eviltong: sa ludzie i taborety a moze parapety :lol::lol::lol::lol: PROMOCJA :diabloti:
AngelOfDeath Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):Dla mnie jest to juz koniec tematu, nie mam ochoty na glupie spory, jak masz cos jeszcze do mnie to proponuje osobista rozmowe, bede we Wroclawiu i na klubowce, a z tym 499 minus vat to uwazaj, bo jak ktoregos dnia zadzwoni telefon, to nie bedziesz miala wyjscia:P to moze bedzie plus VAT :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 no kurcze Dzidtka juz dzwoniła w sprawie lhasaczki!!!:))))))))))))))ja do Ciebie nic nie mam-poprostu oferowanie krycia w promocji jest czadowe:)))))gratuluje poczucia humoru! a mowili , ze to ja mam specyficzne!!!!
Agnieszka K. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 spy77 napisał(a):a z tym 499 minus vat to uwazaj, bo jak ktoregos dnia zadzwoni telefon, to nie bedziesz miala wyjscia:P To nie jest aukcja na allegro - wylicytowane - sprzedane - dostarczone. Zawsze można odmówić udostępnienia psa do krycia bez podania przyczyny.
orsini Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 AngelOfDeath napisał(a):to moze bedzie plus VAT :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE, bo ja mieszkam na zad.... na koncu swiata, wiec musze miec konkurencyjna cene, a wiec jakis magnes ktory przyciągnie te dziewice do mnie:))))))))
AngelOfDeath Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ja do tych trzech puszek coli i dlugopisu dorzycam 10 darmowych minut i 20 esek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
Xsenna Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 no, dziewczyny, dajcie sobie po razowi, bo inaczej do niczego nie dojdziecie... a nudne się robicie jak flaki z olejem
Czarne Gwiazdy Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Dobra, to do nieczego nie prowadzi. Nie sądzicie? Skończyło się robić zabawnie. Lepiej mi powiedzcie co to za ch..jstwo zmarnowało mi mój cały dzień, zniszczyło grzebien, moje plany wzięły się w cholerę... już nie spomnę i cierpiniu psów i kilogramach wyrwanej sierści: sorry, za taką lipną jakość, ale ta popie.przona cyfrówka takie zdjęcia robi z bliska.
Recommended Posts