Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Chciałbym zauwazyć:

Czy Twój pies spełnia te warunki?

Jakby ktoś nie wiedział to jest regulamin Związku Kynologicznego.

edit: nie sądze, że jest za co przepraszać.Jeżeli chodzi o przeprosiny,to rozumiem,że ktoś może poczuć się przykro i moja kultura wymaga,aby taką osobąę przeprosić,jeśli w jakikolwiek sposób była w tym moja wina.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas napisał(a):
A olewam ,bo wiesz ,ze hodowli nie prowadze wiec nie mam cisnienia ,tu czy tam gdzies sobie na te wystawki pojade i pobawie sie wystawianiem.Jakby mi zalezalo tobym nie czekala do ostatniego dnia ,bo po prawdzie to sama sobie jestem winna ,moglam wczesniej poslac :lol:

To jest normalne zjawisko, że w ostatnim dniu wszyscy spóźnialscy zajmują fax :evil_lol: , nie ma o co się złościć na organizatorów :loveu: . W ostatnim dniu również sporo zgłoszeń jest wysyłana pocztą, bo najczęściej liczy się data stempla pocztowego, więc zgłoszenia będą napływać jeszcze do oddziału przez kolejne 3-4 dni. Spokojnie możesz nadać fax jeszcze dzisiaj, jutro i jestem przekonana, że zgłoszenie zostanie przyjęte :lol: . Na dodatek podwyższoną opłatę w kwocie 150PLN pobierają tylko, jeśli będziesz płacić na wystawie, spokojnie możesz zapłacić do 22-09-2006 i przyjechać z dowodem wpłaty. W Opolu po terminie przyjmowania zgłoszeń już wołają więcej :mad: .

Posted

Dorotko cos Ty taka nerwowa????Zlosc pieknosci szkodzi!!!!to ogloszenie bylo/jest na onecie, a nie w prywatnym mejlu do kogos. Poniewaz jest "powieszone" PUBLICZNIE kazdy moze je komentowac!!!Przykro mi , ze nie rozumiesz PODSTAWOWYCH praw rzadzacych demokracja. Tym bardziej jest to przykre gdyz Ty akurat pracujac gdzie pracujesz masz tej demokracji bronic!!!Moze nie zapomne i na najblizsza wystawke wspolna wydrukuje Ci z netu KONSTYTUCJE RP:))))))albo podesle Ci linka-poczytasz sobie-przyda Ci sie w pracy. Chyba , ze chcesz aby dowcipy o Twojej grupie zawodowej znowu staly sie modne???:))))))Wkleilas idiotyczne jak to nazwalas ogloszenie!dla mnie ABSURDALNE w swej tresci a bronisz go jak lew, zamiast wykasowac. Zauwaz , ze nikt nie krytykuje psa, a TRESC ogloszenia!!!PROMOCYJNE KRYCIE NA ROZPOCZECIE SEZONU?????To co, za chwile zaczniesz sprzedawac szczeniaki w promocji???Kup pan 2 - trzeciego dorzuce gratis??????:o :o :o hahahahaha

Posted

Kochani , przemyślałam sobie wszystko i mam MAŁO czasu, bo Walker ZWYCIĘZCA (tak była fota podpisana:)))) niedługo będzie miał statut reproduktora, a więc muszę się streszczać, żeby przechwycić te "panny na wydaniu":))))i zarobić trochę kaski-może starczy na waciki???A więc Kochani właściciele suczek proponuję Państwu UNIKALNĄ okazję krycia psem Wiktorem - THE KINGIEM!!!!! Wiktor THE KING kryje w promocji z okazji zbliżającej się długimi susami zimy!!!Cena krycia to 499zł minus Vat!!!a teraz uwaga, uwaga, achtung, achtung, wnimanje wnimanje: DO KAŻDEGO KRYCIA DORZUCAM 2 PUSZKI COCA-COLI!!!!!!!!!!Dzwońcie o każdej porze dnia i nocy na ten numer: - 0 - 700 - THE - KING :))))))))))))

Posted

Elitesse napisał(a):
cos slyszalam ze wroclaw przedluzyl przyjmowanie do 15 sierpnia wiec Romas jeszcze masz szanse !!

No nie nie mowcie mi tego ,bo ja juz poslalam kaske gdzie indziej czyli do Warszawy .No wiecie co :angryy: Ide na ich strone zaraz zobacze .

Posted

Eee ,nic na stronce nie pisza ,musze do nich zadzwonic ale to dopiero po 15stej ,bo tak czynne.
W kazdym razie dzieki za info :-)

Posted

co???:o :o :o jeszcze dlugopis mam dorzucic????ehhh ale wiesz czego sie nie robi dla tych pary groszy:))))OK niech strace, dorzucam długopis!!!!:)))))))))

Posted

[quote name='spy77']moze i racja z tym dobieraniem slow:P(jesli chodzi o samo ogloszenie) niemiej sprostuje to juz tutaj: Ogloszenie bylo troszke "marketingowe", stad te ukryte tresci

Ja zadnych ukrytych treści w nim nie widzę. Miejsce do zamieszczenia tego ogłoszenia jest chybione, a samo ogłoszenie nie jest jednoznaczne i wywołało reakcję jak powyżej. Niestety, ale słowo "promocja" kojarzy sie jednoznacznie i zamieszczając ogłoszenia trzeba się dobrze zastanowic nad jego treścią.

Gdybyś napisała:

"W grudniu 2006 (ew. styczniu 2007) do grona reproduktorow dołączy CHMŁPL TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki (O: MultiCH DANGEROUS DARTAGNAN Hajan Polonia FCI - M: CHPL CACIB INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki). Do wakacji (ew. do lipca 2007) cena krycia będzie wynosiła ..... :smile: Zapraszamy!!!!!"

to wszystko byłoby jasne i nie byłoby sprawy.

Posted

jasne to jest, ze to DUMPING:))))Dumping (pricing policy), a practice of charging a very low price in a market for such economic purposes as putting rival suppliers out of business. -definicja dumpingu:))))ale to nic, ja proponuje za Wiktora THE KINGA 499zł pluz 3 puszki coca-coli i długopis, więc chyba mnie nikt w ofercie nie przebije mam nadzieję! a jak się komuś to nie podoba to na najbliższej wystawie porozmawiam z nim o tym!!!!:))))))))i sa w powyzszym poscie same ukryte treści (cokolwiek to oznacza:))))

Posted

a co ten Twoj pies tak spadl na wartosci????:P Jezeli zas chodzi o Konstytucje to ok wydrukuj mi ja i przy okazji zaznacz te tresci ktore mowia o tym ze w demokratycznym kraju mozna osmieszac innych i poddawac w watpliwosc ich inteligencje....

Posted

[quote name='Agnieszka K.']Ja zadnych ukrytych treści w nim nie widzę. Miejsce do zamieszczenia tego ogłoszenia jest chybione, a samo ogłoszenie nie jest jednoznaczne i wywołało reakcję jak powyżej. Niestety, ale słowo "promocja" kojarzy sie jednoznacznie i zamieszczając ogłoszenia trzeba się dobrze zastanowic nad jego treścią.

Gdybyś napisała:

"W grudniu 2006 (ew. styczniu 2007) do grona reproduktorow dołączy CHMŁPL TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki (O: MultiCH DANGEROUS DARTAGNAN Hajan Polonia FCI - M: CHPL CACIB INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki). Do wakacji (ew. do lipca 2007) cena krycia będzie wynosiła ..... :smile: Zapraszamy!!!!!"

to wszystko byłoby jasne i nie byłoby sprawy.
... a skad ja mam wiedziec ze on zostanie reproduktorem w grudniu??? albo w styczniu??? w sumie to moze powinnam jeszcze podac konkretna wystawe??? Poza tym nie do konca jest prawda, ze mozna wszystko co sie che pisac i komentowac, poniewaz mozna sie na tym niezle przejechac, jesli sie przesadzi (patrz: art. 212 par. 2 kk)

Posted

[quote name='orsini']jasne to jest, ze to DUMPING:))))Dumping (pricing policy), a practice of charging a very low price in a market for such economic purposes as putting rival suppliers out of business. -definicja dumpingu:))))

Czy Ty na pewno rozumiesz o co chodzi w tej definicji???? moze znajdz sobie po polsku i mi nie zrzucaj ze ja stosuje dumping, bo to nawet nie jest smieszne:mad:

Posted

a co nie znasz angielskiego???:))))))to popros kogos o tlumaczenie:)))))no nie jest smieszne masz racje!ja teraz musze krzyczec za krycie zamiast 1000zł to 499zł minus Vat i dorzucić jeszcze 3 puszki coca-coli i nawet długopis!!!to ja niedługo będę dopłacać do tego biznesu:)))))hahahaha

Posted

spy77 napisał(a):
... a skad ja mam wiedziec ze on zostanie reproduktorem w grudniu??? albo w styczniu??? w sumie to moze powinnam jeszcze podac konkretna wystawe???

W ogóle tego nie będę komentowac - odsyłam do regulaminu - kiedy pies zostaje formalnie uznany za reproduktora.

spy77 napisał(a):
Poza tym nie do konca jest prawda, ze mozna wszystko co sie che pisac i komentowac, poniewaz mozna sie na tym niezle przejechac, jesli sie przesadzi (patrz: art. 212 par. 2 kk)

A ta uwaga to przepraszam czego dotyczy?

spy77 napisał(a):
w demokratycznym kraju mozna osmieszac innych i poddawac w watpliwosc ich inteligencje....

Nikt tego nie zrobił, sama to zrobiłaś zamieszczając takie a nie inne ogłoszenie.

Posted

Dumping stosuja kraje zagraniczne w kraju do ktorego importuja towar, cel: wyeliminowac z rynku konkurencje:P ale widac ze bardzo wzielas to sobie do serca skoro tak szybko zareagowalas ta znizka ceny?? Strach ma WIELKIE OCZY:P

Posted

[quote name='Agnieszka K.']W ogóle tego nie będę komentowac - odsyłam do regulaminu - kiedy pies zostaje formalnie uznany za reproduktora.

nie wiem kiedy bedzie moge tylko przypuszczac przy okazji gratuluje wspanialej znajomosci prawa;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...