Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Elitesse napisała Wacio, a ja odczytałem Wanio ;)
&/>

nio ale WaNio to tez jest pies a nie suczka:)))))))))))))))jak sama nazwa wskazuje-plec meska:))))))))

Posted

no i co???tam jest napisane ze to kobieta?????:o :o :o tak jak sama nazwa wskazuje to plec meska i wanio i jego pies o tym imieniu wlasnie:)))))2 chlopy z jajami:))))wiec skad Ty te suke wytrzasnales to ja nie znaju!:o :o :o

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Elitesse napisała Wacio, a ja odczytałem Wanio ;)

a ja nastepnym razem bez takich pomylek prosze :mad: :mad:
coniektorzy beda wiedziec dlaczego :evil_lol:

Posted

Gratulacje dla wszystkich wystawiających.
Gorąco ostatnio, więc wiadomo, że człowiek nie funkcjonuje w pełni, więc i pomyłk się trafiają.
Czy piesek, czy suczka, ważne, że wpadły widzowi w oko :lol:
Czy możemy poprosić o zdjecia.
A ja mam pytanie do Krysi Gambler, kto przygotowuje tę białą sunię?

Vis !
Ten leżak wygląda jak nosze:evil_lol: .
Może przewidziane są jako ratunkowe dla wystawiających na Bisach,co by z nadmiaru wrażeń nie padli na trawkę.:lol:

Posted

Olivka napisał(a):
Czy piesek, czy suczka, ważne, że wpadły widzowi w oko />

chyba ze to wanio wpadl widzowi w oko:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Ogromne GRATKI dla wystawiajacych i wygranych :multi: :multi: :multi: !!!!!!!!!!!!!

A ja tym razem bylam z Bandzioszkiem na dwudniowych zawodach agility. Jak zwykle atmosfera i ludzie super. Maluch spisal sie calkiem niezle :cool3: i w sumie zalapala sie na 1 i 2 miejsce w swojej kategorii w przebiegach egzaminacyjnych - tym samym ukonczyla zbieranie potrzebnych wpisow do wyzszej kategorii :multi: , 3 miejsce w klasyfikacji lacznej agility + jumping oraz 2 v-ce mistrz agility hihi. Byl takze nasz forumowy Atosik z Dorotka i SUPER sie spisali - baaardzo Wam gratulujemy :multi: :multi: :multi: :loveu: . Zabawa byla fantastyczna mimo sobotnich upalow, psiaki daly z siebie wszystko co tylko mogly :multi: .
Teraz maluch odsypia zawody i szykuje sie emocjonalnie do kolejnych ;) .

Posted

Gratulacje dla wszystkich wygranych.
A w szczególności dla Badziorka. :loveu:
My spędziliśmy weekend w domku, rozdając szczeniaczki. :(
Za półtorej tygodnia zaczynamy na dobre sezon wystawowy. :diabloti:
Lepiej późno niż wcale. :eviltong:
Może w końcu zrobi się trochę chłodniej.

Posted

Elitesse napisał(a):
tez calkiem mozliwe :evil_lol: :evil_lol:

ale jako suczka??? :crazyeye: :evil_lol: ojjj Czarne Gwiazdy :nono:

Gratuluję wszystkim wygranym :klacz: i tym mniej i tym bardziej :klacz: :loveu:

Elitesse Wam towarzyszko dziękuję za very miłe company :razz:

ahhh i muszę się pochwalić - mój parasol w Będzinie zadebiutował na ringu honorowym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ahhh chciał zdobyć dla mnie puchar, ale niestety sędzia go odniósł do mnie :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Elitesse Wam towarzyszko dziękuję za very miłe company :razz:

nie ma za co :loveu: mam nadzieje na wiecej wspolnych wystaw !!!!

Posted

Witam.Ja również gratuluję wygranym mniej lub bardziej pieskom i ich właścicielom.Gratulacje dla Lidera,który został po raz czwarty w tym roku zwycięzcą BOG i jego córce Messulince za BIS Puppy!!

Mimo małego zamieszania na ringu sznaucerów wystawa była fajnie przygotowana,miło było spotkać znów wielbicieli psów i porozmawiać...
Sędzina BARDZO miła,konkretna i rzeczowa...

Czarne Gwiazdy,mam nadzieję,że Ty zadowolony z oglądania..Życzę,by tylko na oglądaniu się nie zakończyło.

Do zobaczenia na kolejnych wystawach...

Pozdrawiam.Monika Sołtys.

Posted

jostra napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich wygranych.
A w szczególności dla Badziorka. :loveu:
My spędziliśmy weekend w domku, rozdając szczeniaczki. :(
Za półtorej tygodnia zaczynamy na dobre sezon wystawowy. :diabloti:
Lepiej późno niż wcale. :eviltong:
Może w końcu zrobi się trochę chłodniej.

Jostra BARDZO dziekujemy :Rose: .
Heh to pewnie Ci smutno ze maluszki jada do nowych domkow, ale glowa do gory teraz beda szalec i cieszyc nowych wlascicieli :cool3: .
Nio jedzcie, trzymamy za Was mocno kciuki!!!!!!

Posted

No to widze ,ze bardzo pracowity weekend spedzili co niektorzy :-) .Ja tez pracowicie :-) nawet zdazylam wyciac godzinke na grupowe cwiczonka z pieskami :-)
I ta moja Zuzia to jest cud miod ,mimo ,ze tak mocno stuknieta.Ona jak zobaczy ,ze cwiczymy ,ze praca , to ma reszte w nosie .Psy biegaja ,ludzie przeszkadzaja a ona siedzi jak wmurowana i czeka na komende.Kochana staruszka :-)
A Bianka tak byla zmotywowana na zetce ,ze nawet jak przyszedl uroczy szczeniorek beagla ,to ona dalej ze mna szla zamiast go wachac.A ten psiaczek zabieral nam pacholki :-) :-) przesmieszny .
Teraz w planie mam malowanie kuchni i przedpokoju wiec nastepny weekend rysuje mi sie rownie pracowicie :-)

Posted

Sznauceromaniacy pomarli?

Btw, Jadę sobie dzisiaj z moimi gwiazdami autobusem do lasu, jak zwykle siedzimy z tyłu, żeby nikomu nie przeszkadzać i nagle słyszę jak jakiś gość mówi do swoich prawie dorosłych synów [chyba]:
"A wiecie, dlaczego ten duży pies [negro] ma taką długą grzywkę?
- Żeby nie dostał zeza"

Może mi ktoś wytłumaczyć ten "dowcip"? Przez cały, długi spacer chodziło mi to po głowie i nic nie wymyśliłem :(

Posted

Moze to nie dowcip, moze to tzw "wierzenia ludowe ".
Pamietam ,ze jak bylam mala to mowilo sie ,ze psom nie wolno tych grzywek obcinac.Nie wolno poniewaz taki pies moze solepnac jesli nagle jejgo oczy nie beda chronione przez wlosy.
Moze to o to chodzilo facetowi .

Posted

Romas napisał(a):
Moze to nie dowcip, moze to tzw "wierzenia ludowe ".
Pamietam ,ze jak bylam mala to mowilo sie ,ze psom nie wolno tych grzywek obcinac.Nie wolno poniewaz taki pies moze solepnac jesli nagle jejgo oczy nie beda chronione przez wlosy.
Moze to o to chodzilo facetowi .

On się smiał na cały autobus :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...