Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Jakby kurde nie mogli skubańce powiedzieć kupującemu, że poprostu kundelek do oddania i już. Przynajmniej psiak nie wyleciałby potem z powodu że wyrósł taki czy inny, mniej podobny do sznaucera
Ale kundelka się za 100zł nie sprzeda :p

Posted

Czarne Gwizdy jakiś czarny humor dzisiaj wprowadził na dogo.
Jaki czarny humor? :>

Allegro to nie dla humoru, a to drugie to wcale mi czarnym humorem nie zalatuje :p

Romas, też to zauważyłem, dlatego Wam pokazałem. Byłem pod wrażeniem, jak to zobaczyłem ;)

Posted

tą czarną (stroną) oczywiście Krzysiu. A za 100 mozna ładnego kundelka sprzedać, w Rzeszowie na dołowej można np. a nie robić kogoś w bambusa. Zapytałam go jakiej rasy byli rodzice i mówi,że oba sznaucery. Ja już miałam takiego ON-a, który po wyrośnięciu był calkiem czarnym psem dogopodobnym, z tym,że zamawiałam u właściciela suki, która ponoć On-em była kryta

Posted

W Rzeszowie na Dołowej można różne ciekawe rzeczy kupić. :cool3:
Wet mi opowiadał, jak chłopak sprzedawał cały miot kundelków, każdy po 50zł. Podszedł do niego facet i kupił po 30, bo hurtem.
Po czym wziął psiaki do samochodu, podlakierował, poczesał i sprzedawał jako rasowe. Na dodatek pokazywał ludziom zdjęcia w książce, że szczenki są jakiejś wyjątkowej rasy, a mamusia identyczna jak ta na zdjęciu.
Oczywiście brał za nie po 200zł. To się nazywa głowa do interesów. :-o :mad:

Posted

tą czarną (stroną) oczywiście Krzysiu.

A to jest taka wizytówka tylko ;) Może dodam jeszcze portfolio, jak będe miał wykonanych więcej projektów ;) Moje dwa ostatnie nawet mi się podobają, więc może sie tam to kiedyś znajdzie. Zobaczymy.

A za 100 mozna ładnego kundelka sprzedać, w Rzeszowie na dołowej można np. a nie robić kogoś w bambusa.
No wiesz, jedna osoba sprzedawała kundelki po 500zł. Nie pamiętam nicku, ale było głośno ostatnio, wyprzedawała dorosłe psy i w ogóle jakieś super miniatury ludziom wciskała.

jostra, business is business :p

Posted

Romas napisał(a):
Piekne ! Widzieliscie jak te psiaki palily sie do skoku ,jak przebieraly lapami kiedy ich kolej :-) Ja nie jestem zwolenniczka cyrku ale czasem jak zwierze cwiczy z takim ogniem to wydaje mi sie ,ze one to lubia.

To mój Tutek nadawałby się do cyrku :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: . Myślę, że tacy treserzy wykorzystują predyspozycje indywidualne i pod tym kontem dobierają psy.

Posted

To się jeszcze pochwalę, że dostałam pismo z FCI :lol: :lol: :lol: – długo czekałam, ponad pół roku :placz: :placz: :placz: :

Dear Madam,
Dear Sir,
We have plearure in informing
....... itd., itp. :razz:

Reasumując: [SIZE="3"]Ch.Pl.,Mł.Ch. WEKTOR Dyas ma przyznany tytuł [SIZE="4"]International Beauty Champion.

:grins: :grins: :grins: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ghost_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :grins: :grins: :grins:

Posted

[quote name='marisia']To się jeszcze pochwalę, że dostałam pismo z FCI :lol: :lol: :lol: – długo czekałam, ponad pół roku :placz: :placz: :placz: :

Dear Madam,
Dear Sir,
We have plearure in informing ....... itd., itp. :razz:

Reasumując: Ch.Pl.,Mł.Ch. WEKTOR Dyas ma przyznany tytuł International Beauty Champion.

:grins: :grins: :grins: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :ghost_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :grins: :grins: :grins:

nie strasz mnie bo ja mam nadzieje ze niedlugo dla Tess dyplom dostane

Posted

Olivko Ty jako przedstawicielka oddzialu Kielce czy znasz moze juz podzial na rasy?tzn. kto bedzie sedziowal miniaturki poszczegolne kolory na Waszym show???dzieki za info

Posted

dzisiaj smazylismy sie na wystawie w Bedzinie :eviltong:
u wegierskiej sedziny moje sredniaki wypadly super
Tess - CWC NSwR BOB
Lancelot - Najlepszy Weteran
wnuczka lanca IRMA - CWC
a Wacio u wloszki zdobyl pierwsze CWC i rozpoczal Championat
.
debiut oddzialu Bedzinskiego wg mnie baaardzo udany ! swietna organizacja i bardzo duzo nagrod - kazdy pies wychadzacy na BISy dostawal worek karmy, a zwyciezcy ras statuetki

Posted

A ja zapomniałem jednego. Poszukać gdzieś na fotach jak wyglądasz :p, a średniaków nie oglądałem, więc nie zlokalizowałem :(

W każdym razie gratuluję i też sądzę, że wystawa udana, szczególnie biorąc pod uwagę debiut! Super

Posted

Wacio u wloszki zdobyl pierwsze CWC i rozpoczal Championat
Widziałem go w akcji. Piękny pies [ściślej suczka], perfekcyjnie przygotowany, przede wszystkim psychicznie i perfekcja w wystawianiu. Byli bezkonkurencyjni.

Btw, ktoś tu ma dla nas fotki...:mad:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Widziałem go w akcji. Piękny pies [ściślej suczka], perfekcyjnie przygotowany, przede wszystkim psychicznie i perfekcja w wystawianiu. Byli bezkonkurencyjni.

??? :crazyeye: ???

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
kurde, popieprzyło mi się z waNio :P

Sorry, druga nieprzespana noc daje po dupie :P

CO Z WANIO CI SIE POMIESZALO???????????????????:o :o :o :o :o

Posted

Wczoraj była wystawka w Chojnicach........i moje psiaczki odniosły mały sukcesik :multi: Repitition`s Life of Crime - "Tupac"- CWC, BOS
Ayla Vis a Vis - CWC, BOS, BOB, BOG

AYLA ....................................................................TUPAC

AYLA na Grupie

AYLA -BOG..............i co ona zrobi z tym wygranym leżakiem ????

Posted

My wczoraj na wystawie w Bedzinie bylismy zajęci ANIMALISEM który zadebiutował na wystawce
ale pieski wszystkie doskonałe
Blacky V2, Lady Di V2 i Piwowarka V1 Zw.Mł. BOB Junior
No i zapomniałabym o małym Macbethcie Z Sardanu - zwanym Frodem który pieknie sie pokazał pierwszy raz w mł i równiez był 2 dosknały na 5 piesków - z przyjemnością patrzyłam jak ten piesek sie pieknie porusza To niewątpliwie jego atut ! Niestety zdjęc nie mam bo aparat został w domu, a ja nawet bym na to czasu nie miała.

A dzisiaj dostałam wspaniałą wiadomość z FInladii ! Tam mieszka piesek - synek Livki - ELROS ELENDILL BAROON OF Dolina RIvendell i wczoraj wybiegał sobie swój pierwszy CAC i BOS !! W konkurencji nie byle jakiej bo
stawka miała sie tak
1 Elros
2 Ich Kelly’s Yessie Yames ( bis2 veteran),
3 Rus&Est ch Savali Okean,
4 Santa Knyrys Tolstoy (my own Leo),
doskonały bez lokaty Yacamas Benedictus

Ta wiadomośc wynagrodziła mi wszystkie wczorajsze 2 miejsca - bo to MOJE DZIECKO !!!!!!!!!!!!!!!

VIS - ogromne gratulacje !!! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...