Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romas napisał(a):
.........
Ale uwielbiam je (psy) obserwowac w dzialaniu i roztrzasac takie kwestie ,dlaczego zwierzak postapil tak a nie inaczej.
.......

Szczególnie fajnie się obserwuje zachowania, jak w domu jest więcej piesków. Tutek np. jest bardzo przywiązany do Wektorka, który dla niego jest guru. Wektor czasem, żeby pokazać kto tu jest ważniejszy dyscyplinuje go. Na szczęście Tutek jest zupełnie bezkonfliktowy i nie chce wywindować się wyżej w hierarchii, chociaż jest sprytniejszy, bardzo skoczny, szybszy i okropnie chętny do współpracy :lol: . Wektor przy nim to klocek, któremu nie za bardzo się chce :shake: . Owszem wykona wszelkie polecenia, ale bez entuzjazmu a za aportem czasem pobiegnie, potarmosi i tyle. Tutek, jak się nikt z nim nie chce bawić, to sam łapie swoją ulubioną zabawkę – piłka na sznurku skacze z nią, podrzuca, biega wkoło ogrodu – strasznie jest pocieszny :lol: . Wektor jest zbyt dostojny na takie zabawy. Tutek jest również pierwszym tropicielem nornic, latających ciem, pająków i wszystkiego co się rusza. Nasuwa mi się określenie Tutek – pędziwiatr :multi: . Ciekawe jest również powitanie, jak wracam z pracy, najpierw Wektor a Tutek czeka obok w kolejce, jakby spróbował się przecisnąć do mnie, to zostanie skarcony :mad: . Dopiero, jak Wektor odbierze swoją porcję pieszczot, to podchodzi Tutek :multi: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

marisia napisał(a):
Pomerdało Ci się Krosno z Nowym Sączem :grins: :grins: :grins: my tu na południu mamy sporo wystawek wiosną, latem i jesienią – ZAPRASZAMY SERDECZNIE :loveu: :loveu: :loveu:

aha, moze:)))ale to chyba niedaleko jedno od drugiego w sumie?i to w gorach i to w gorach:))))Wy i tak macie lepiej niz my na polnocy bo dodatkowo macie blisko na Slowacje i inne kraje, a od nas trzeba cala Polske przejechac a wiadomo jakie mamy super drogi:(((((

Posted

Wyboistą drogą ,pełną niebezpieczeństw,piratów drogowych.Ale za to jak się dojedzie to spotykamy sympatycznych ludzi (nawet ich ciuteczkę lubię),z którymi można pożartować nie są zazdrosni no i co najważniejsze ''gęby nie mają nadąsane''.Potrafia się zachować,do stolicy-na wystawię przywożą mrożone drinki,kultura jak trzeba.Mówią przykład idzie z góry(północ Polski),zaprawdę to prawda.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Buziaki.

Posted

hahahahaha, to zapraszamy na drinka, zapraszamy:)))w Wawce to chyba bylo Martini Bianco:))))wania:))))i szampanskoje, ktore zostalo i pojechalo do Gdyni i dzieki niemu jakos strasznie szybko nam minela podroz powrotna a podobno byl mega korek pod Elblagiem, a ja go nie bardzo pamietam:)))))))))))))

Posted

marisia napisał(a):
Szczególnie fajnie się obserwuje zachowania, jak w domu jest więcej piesków. .

Tak ,ja juz nie moge sobie wyobrazic ,ze mialabym jednego samotnego pieska :lol: Moje suki moze nie maja tak jasnej hierarchi ale fajnie jest patrzec jak sie dogaduja ,jak mala wzoruje sie na starszej ,jak starsza zniesmaczona wyglupami malej ustepuje jej .Lepsze niz TV :-)

Posted

[quote name='Elitesse']szorka w Oberwarcie wystawiala sie twoja coreczka Emila !! :loveu:
to dawaj foty:))a nie wkleila tylko 3 i zadowolona:)))))))

Posted

sznaucer miniaturowy pieprz i sol
PSY
kl.szczeniat
Krawuzi Pepper's De Gabritho
kl.mlodziezy
Rafael De Quinta Tamanaco
kl.championow
Deep Space Astronaut
In-Petto De Gabritho
SUKI
kl.szczeniat
Emila Tostom
kl.mlodziezy
Etyke von der Gondhauzi
kl.posrednia
Erdotelki Vanessa
kl.otwarta
Granda de Gabritho
kl.championow
Ezust Granit Dundy Drops

sznaucer miniaturowy czarny
PSY
kl.posrednia
Ascendant Star Wind of Dream
Vranolujni Dimitrje
SUKI
kl.mlodziezy
Gipsy-Girl of Dutch Dynasty
kl.poisrednia
Farah von Edlem Gemut
kl.otwarta
Ostella vom Adlitzgraben
Vidal vom Adlitzgraben

sznaucer miniaturowy czarno - srebrny
PSY
kl.mlodziezy
Scedir WAYNE JOHN - V1 jugendbester
kl.posrednia
Erdotelki VOYAGE - V3
GANG Leksland - V2 r.CACA
Scedir THOMAS MANN - V1 CACA r.CACIB
kl.otwarta
PONTIAC Grasant - V1 CACA CACIB
SUKI
kl.mlodziezy
Scedir WALLY SIMPSON - V1 Jugendbester
kl.posednia
Scedir VIVIEN LEIGH
kl.otwarta
JODIE SASQUEHANNA Kosmate Lapy - V1 CACA CACIB BOB
kl.championow
GINGER Sasquehanna - V1 CACA r.CACIB

sznaucer miniatura bialy
PSY
kl.otwarta
ANDY
SUKI
kl.otwarta ALIYA
Matraszepe BIKINI

Posted

sznaucer miniaturowy pieprz i sol
PSY
kl.szczeniat
NAPOLEON Dai Medici
kl.mlodziezy
LONDON Dai Medici
kl.posrednia
Sailer's WE TYLER
Sasvari ONE EASY BAD BOY IS GEORGE
kl.otwarta
WANTED Dai Medici
kl.championow
Deep Space Astronaut
SUKI
kl.szczeniat
OK CORRAL Dai Medici
kl.mlodziezy
Barbatus OLIVIA
Etyke von der Gondhauzi
LORA Dai Medici
Sasvari Q DANCE FEELING MAYA
Sasvari RUBIN
kl.posrednia
C'ESTLAVIE Dai Medici
kl.otwarta
ZOOM ZOOM ZOOM DE FLOR Dai medici

sznaucer miniaturowy czarny
PSY
kl.mlodziezy
Arkovari CASH
BLACK BABILON Kan
Matraszepe GERONIMO
kl.posrednia
Ascendant Star Wind of Dream
kl.championow
COOL des Diables D'Ebene
Made in Spain XEREX
SUKI
kl.mlodziezy
Vakond Vadasz Ami
kl.posrednia
Amorous Song Wind of Dream
kl.otwarta
Mikes Uti NANA

sznaucer miniaturowy czarno - srebrny
PSY
Erdotelki VOYAGE - V3
GANG Leksland - V2 r.CAC r.CACIB
PONTIAC Grasant - V1 CAC CACIB
SUKI
kl.szczeniat
Fekete Kratos KIMBERLY - WO1
kl.mlodziezy
Fekete Kratos JAZMIN - V1
kl.posednia
Erdoteleki VANESSA - V1 CAC CACIB
kl.championow
GINGER Sasquehanna - V1 CAC r.CACIB

sznaucer miniatura bialy
SUKI
kl.otwarta
Matraszepe BIKINI

Posted

orsini napisał(a):
ooo super, a gdzie foty>?:)))))

fot nie ma :evil_lol: moja karta pamieci ma mala pojemnoci wiec wykorzystuje ja na wlasne burki :diabloti:

Posted

Jakby ktoś chciał to ja moge na wystawe w Warszawie przyjechać z aparatem (zresztą i tak zawsze mam przy sobie :)) i fotki pstrykać... Chociaż nie powiem żeby były pierwszej klasy... :roll:

Posted

Czarne Gwizdy jakiś czarny humor dzisiaj wprowadził na dogo.

Co za idioci (myślę o kupujących) aby się dać nabrać na takiego pseudohodowcę skubanego:mad: :mad: :mad: .

Szczeniąt tylko szkoda bo część z nich (dla mnie to pewne na 100%) po takiej reklamie zasili schroniska, ulice i lasy:shake: :placz:

Jakby kurde nie mogli skubańce powiedzieć kupującemu, że poprostu kundelek do oddania i już. Przynajmniej psiak nie wyleciałby potem z powodu że wyrósł taki czy inny, mniej podobny do sznaucera

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']
edit: tu na patrz.pl
http://psy.patrz.pl

Piekne ! Widzieliscie jak te psiaki palily sie do skoku ,jak przebieraly lapami kiedy ich kolej :-) Ja nie jestem zwolenniczka cyrku ale czasem jak zwierze cwiczy z takim ogniem to wydaje mi sie ,ze one to lubia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...