marisia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Romas napisał(a):......... Ale uwielbiam je (psy) obserwowac w dzialaniu i roztrzasac takie kwestie ,dlaczego zwierzak postapil tak a nie inaczej. ....... Szczególnie fajnie się obserwuje zachowania, jak w domu jest więcej piesków. Tutek np. jest bardzo przywiązany do Wektorka, który dla niego jest guru. Wektor czasem, żeby pokazać kto tu jest ważniejszy dyscyplinuje go. Na szczęście Tutek jest zupełnie bezkonfliktowy i nie chce wywindować się wyżej w hierarchii, chociaż jest sprytniejszy, bardzo skoczny, szybszy i okropnie chętny do współpracy :lol: . Wektor przy nim to klocek, któremu nie za bardzo się chce :shake: . Owszem wykona wszelkie polecenia, ale bez entuzjazmu a za aportem czasem pobiegnie, potarmosi i tyle. Tutek, jak się nikt z nim nie chce bawić, to sam łapie swoją ulubioną zabawkę – piłka na sznurku skacze z nią, podrzuca, biega wkoło ogrodu – strasznie jest pocieszny :lol: . Wektor jest zbyt dostojny na takie zabawy. Tutek jest również pierwszym tropicielem nornic, latających ciem, pająków i wszystkiego co się rusza. Nasuwa mi się określenie Tutek – pędziwiatr :multi: . Ciekawe jest również powitanie, jak wracam z pracy, najpierw Wektor a Tutek czeka obok w kolejce, jakby spróbował się przecisnąć do mnie, to zostanie skarcony :mad: . Dopiero, jak Wektor odbierze swoją porcję pieszczot, to podchodzi Tutek :multi: .
orsini Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 marisia napisał(a):Pomerdało Ci się Krosno z Nowym Sączem :grins: :grins: :grins: my tu na południu mamy sporo wystawek wiosną, latem i jesienią – ZAPRASZAMY SERDECZNIE :loveu: :loveu: :loveu: aha, moze:)))ale to chyba niedaleko jedno od drugiego w sumie?i to w gorach i to w gorach:))))Wy i tak macie lepiej niz my na polnocy bo dodatkowo macie blisko na Slowacje i inne kraje, a od nas trzeba cala Polske przejechac a wiadomo jakie mamy super drogi:(((((
szorka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wyboistą drogą ,pełną niebezpieczeństw,piratów drogowych.Ale za to jak się dojedzie to spotykamy sympatycznych ludzi (nawet ich ciuteczkę lubię),z którymi można pożartować nie są zazdrosni no i co najważniejsze ''gęby nie mają nadąsane''.Potrafia się zachować,do stolicy-na wystawię przywożą mrożone drinki,kultura jak trzeba.Mówią przykład idzie z góry(północ Polski),zaprawdę to prawda.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buziaki.
orsini Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hahahahaha, to zapraszamy na drinka, zapraszamy:)))w Wawce to chyba bylo Martini Bianco:))))wania:))))i szampanskoje, ktore zostalo i pojechalo do Gdyni i dzieki niemu jakos strasznie szybko nam minela podroz powrotna a podobno byl mega korek pod Elblagiem, a ja go nie bardzo pamietam:)))))))))))))
Romas Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 marisia napisał(a):Szczególnie fajnie się obserwuje zachowania, jak w domu jest więcej piesków. . Tak ,ja juz nie moge sobie wyobrazic ,ze mialabym jednego samotnego pieska :lol: Moje suki moze nie maja tak jasnej hierarchi ale fajnie jest patrzec jak sie dogaduja ,jak mala wzoruje sie na starszej ,jak starsza zniesmaczona wyglupami malej ustepuje jej .Lepsze niz TV :-)
Elitesse Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 szorka w Oberwarcie wystawiala sie twoja coreczka Emila !! :loveu:
orsini Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Elitesse']szorka w Oberwarcie wystawiala sie twoja coreczka Emila !! :loveu: to dawaj foty:))a nie wkleila tylko 3 i zadowolona:)))))))
Elitesse Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 sznaucer miniaturowy pieprz i sol PSY kl.szczeniat Krawuzi Pepper's De Gabritho kl.mlodziezy Rafael De Quinta Tamanaco kl.championow Deep Space Astronaut In-Petto De Gabritho SUKI kl.szczeniat Emila Tostom kl.mlodziezy Etyke von der Gondhauzi kl.posrednia Erdotelki Vanessa kl.otwarta Granda de Gabritho kl.championow Ezust Granit Dundy Drops sznaucer miniaturowy czarny PSY kl.posrednia Ascendant Star Wind of Dream Vranolujni Dimitrje SUKI kl.mlodziezy Gipsy-Girl of Dutch Dynasty kl.poisrednia Farah von Edlem Gemut kl.otwarta Ostella vom Adlitzgraben Vidal vom Adlitzgraben sznaucer miniaturowy czarno - srebrny PSY kl.mlodziezy Scedir WAYNE JOHN - V1 jugendbester kl.posrednia Erdotelki VOYAGE - V3 GANG Leksland - V2 r.CACA Scedir THOMAS MANN - V1 CACA r.CACIB kl.otwarta PONTIAC Grasant - V1 CACA CACIB SUKI kl.mlodziezy Scedir WALLY SIMPSON - V1 Jugendbester kl.posednia Scedir VIVIEN LEIGH kl.otwarta JODIE SASQUEHANNA Kosmate Lapy - V1 CACA CACIB BOB kl.championow GINGER Sasquehanna - V1 CACA r.CACIB sznaucer miniatura bialy PSY kl.otwarta ANDY SUKI kl.otwarta ALIYA Matraszepe BIKINI
Elitesse Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 sznaucer miniaturowy pieprz i sol PSY kl.szczeniat NAPOLEON Dai Medici kl.mlodziezy LONDON Dai Medici kl.posrednia Sailer's WE TYLER Sasvari ONE EASY BAD BOY IS GEORGE kl.otwarta WANTED Dai Medici kl.championow Deep Space Astronaut SUKI kl.szczeniat OK CORRAL Dai Medici kl.mlodziezy Barbatus OLIVIA Etyke von der Gondhauzi LORA Dai Medici Sasvari Q DANCE FEELING MAYA Sasvari RUBIN kl.posrednia C'ESTLAVIE Dai Medici kl.otwarta ZOOM ZOOM ZOOM DE FLOR Dai medici sznaucer miniaturowy czarny PSY kl.mlodziezy Arkovari CASH BLACK BABILON Kan Matraszepe GERONIMO kl.posrednia Ascendant Star Wind of Dream kl.championow COOL des Diables D'Ebene Made in Spain XEREX SUKI kl.mlodziezy Vakond Vadasz Ami kl.posrednia Amorous Song Wind of Dream kl.otwarta Mikes Uti NANA sznaucer miniaturowy czarno - srebrny PSY Erdotelki VOYAGE - V3 GANG Leksland - V2 r.CAC r.CACIB PONTIAC Grasant - V1 CAC CACIB SUKI kl.szczeniat Fekete Kratos KIMBERLY - WO1 kl.mlodziezy Fekete Kratos JAZMIN - V1 kl.posednia Erdoteleki VANESSA - V1 CAC CACIB kl.championow GINGER Sasquehanna - V1 CAC r.CACIB sznaucer miniatura bialy SUKI kl.otwarta Matraszepe BIKINI
Agatka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Elitess to całkiem niezłe stawki, a kto dostał rase w Szombathely w czsr?
Agatka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Widze, że sie alkocholizm szerzy na wystawach ;) :D hahaha. ja tam wole wypić drinka jak juz wróce do domu.
Elitesse Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Agatka napisał(a):Elitess to całkiem niezłe stawki, a kto dostał rase w Szombathely w czsr? suczka z posredniej jesli dobrze pamietam
Elitesse Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 orsini napisał(a):ooo super, a gdzie foty>?:))))) fot nie ma :evil_lol: moja karta pamieci ma mala pojemnoci wiec wykorzystuje ja na wlasne burki :diabloti:
PUENTA imszar Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 OPonawiam pytanie! Cy ktoś wie jak wstawić filmik na www.yuotube.com??
Agatka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Elitesse a nie masz jej na jakiejś focie, bo google wogóle takiego stworzonka nie znajduje...
Sydney00 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Jakby ktoś chciał to ja moge na wystawe w Warszawie przyjechać z aparatem (zresztą i tak zawsze mam przy sobie :)) i fotki pstrykać... Chociaż nie powiem żeby były pierwszej klasy... :roll:
PUENTA imszar Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Moja mama tez nam będzie focie strzelać, ale jeżeli możesz to ty tez porób mojemu psu, który będzie.. Lokata ostatnia, dyskwalifikacja :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=117627142 jakby ktoś nie wiedział to to jest sznaucer mini ;)
PUENTA imszar Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No tak przecież taka taki sam rodzaj włosa jak u miniatury i takie samo rozmieszczenie białego :cool3: . Dla mnie to, to psisko jest bardziej borderkowate :lol:
Agnieszka K. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Albo ten sznaucerek: http://www.allegro.pl/item117552356_sznaucerki_miniaturki.html zwłaszcza ten z białym pyszczkiem, strzałką i krawatem.:evil_lol: :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 To ja wam pokaże coś genialnego: http://kkrzysiu.win.pl/humorki/psy.wmv edit: tu na patrz.pl http://psy.patrz.pl
Barbi Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czarne Gwizdy jakiś czarny humor dzisiaj wprowadził na dogo. Co za idioci (myślę o kupujących) aby się dać nabrać na takiego pseudohodowcę skubanego:mad: :mad: :mad: . Szczeniąt tylko szkoda bo część z nich (dla mnie to pewne na 100%) po takiej reklamie zasili schroniska, ulice i lasy:shake: :placz: Jakby kurde nie mogli skubańce powiedzieć kupującemu, że poprostu kundelek do oddania i już. Przynajmniej psiak nie wyleciałby potem z powodu że wyrósł taki czy inny, mniej podobny do sznaucera
Romas Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy'] edit: tu na patrz.pl http://psy.patrz.pl Piekne ! Widzieliscie jak te psiaki palily sie do skoku ,jak przebieraly lapami kiedy ich kolej :-) Ja nie jestem zwolenniczka cyrku ale czasem jak zwierze cwiczy z takim ogniem to wydaje mi sie ,ze one to lubia.
Recommended Posts