malawaszka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Agatka napisał(a):Waszko! Ja bym i do samego diabła poszła, żeby moje pieski leczyc, robiliśmy co w naszej mocy i cóż udało się ani śladu :) i to jest fantastyczne :klacz: :loveu:
Agatka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Asiaczki obroniły tytuł z zeszłego roku o ile dobrze pamietam :)
madzior_ka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Sznaucerki tak się do tego nadają, że żałuję, że tego wcześniej nie odkryłam. pewnie sze sie nadaja i to jeszcze jak:) my tez cwiczymy sobie na kazdym spacerku i poza nimi agility (niestety amatorsko na własnych przezkodach bo nie ammy klubu w poblizu), obedience itd itp:)
marisia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Agatka'] Dzięki wszystkim za gratki :) Mam nadzieje, ze mi wybaczycie że wkleje fotki tutaj :) Best in Show Pary Hodowlane czyli Bangi i Blacky w akcji :) [SIZE="4"]WYBACZAMY - ale, żeby było mi to ostatni raz :nono: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też Wam [SIZE="5"]GRATULUJĘ :bigok: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG: :klacz: :klacz: :klacz: :bigok:
marisia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='orsini']natomiast jestem pelna podziwu za to Agatko, ze tak szybko Charli doszedl do zdrowia!:o :o :o .............. Nie wiem dlaczego niektórzy się dziwią, ze psiak tak szybko doszedł do siebie :niewiem: , chyba nie bezpodstawne jest powiedzonko: „goi się, jak na psie”. Psy i inne żywotne faktycznie dużo szybciej wracają do zdrowia, niż człowiek w podobnych przypadkach :) :) :). Wspaniała natura obdarzyła wszystkie zwierzęta w dar szybkiego wylizywania się z ran, inaczej by nie przeżyły :nono: . Pamiętam, jaki biedny był pozszywany Wektor po pogryzieniu a za 3 dni już biegał :Cool!: . Ludź w takiej sytuacji po 3 dniach dalej by leżał w wyrze i cierpiał użalając się na sobą :glaszcze: .
marisia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Agatka']Oj Orsini Ty to zawsze ugryźć potrafisz ;) Chyba by nie była sobą :mad: , gdyby nie spróbowała zepsuć komuś radości z sukcesu :diabloti: :diabloti: :diabloti: - orsini, jak masz problemy w naszej ojczyźnie z konkurencją, to zapraszam do Krosna – w tym roku było 0 miniatur czarno-srebrnych – miałabyś duże szanse :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marisiu ja nie mam zadnych problemow w Polsce:))))i naprawde nie musze jechac do dzikich krajow zeby porobic jakies tytuly:)))))a jak juz jade to wracam z championatem Moldawii:)))a nie bez:))))))nio ale szkoda, ze nie zglosilas do Krosna swojego Tuptusia w takim razie:))mialabys BOB i pewnie radosc WIELKA ze bez konkurencji prawda?hihihihihi
Olivka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Co Wy z tą konkurencją? Widziałyście jak poszło Fancy, gdy była sama w klasie?v:roll:
Olivka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Orsini, ja mam taką nadzieję, że wypadek przy pracy, oj mam :lol:
orsini Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 kazdemu sie cos takiego zdarzylo:))np. mi w takim Lubieszynie:)))i trudno:))
Agatka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Oj dziewczyny, wy to chyba jak sobie nie powiecie to dzień stracony ;) hihihihihi Dałam w galerii fotki pewnego młodego gentelmena ;)
orsini Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Agatka napisał(a):Oj dziewczyny, wy to chyba jak sobie nie powiecie to dzień stracony ;) hihihihihi nio skad wiedzialas?:))))))))))))))hahahaha
PUENTA imszar Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dziewczyny jestem okropna, ale mam pytanko. Jadę na warszawską we wrześniu wystawę i...zaproponujcie mi jakiegoś dobrego fryzjera ;)
Agatka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Nasza Arwenka własnie została Babcią ! O 17:50 urodziła się jej w Hodowli "Z Sardanu" na Słowacji pierwsza wnuczka :) :lol: :multi: :lol: :multi: :lol:
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [SIZE="4"]7 mies mini cz-sr do oddania - wykastrowany
marisia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 orsini napisał(a):Marisiu ja nie mam zadnych problemow w Polsce:)))) Doprawdy :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: ? orsini napisał(a): i naprawde nie musze jechac do dzikich krajow zeby porobic jakies tytuly:)))))a jak juz jade to wracam z championatem Moldawii:)))a nie bez:)))))) O to był ogromny sukces :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: orsini napisał(a): nio ale szkoda, ze nie zglosilas do Krosna swojego Tuptusia w takim razie:))mialabys BOB i pewnie radosc WIELKA ze bez konkurencji prawda?hihihihihi Oj, tak strasznie żałuję, że nie pojechałam :modla: :modla: :modla: – chyba sobie tego nie daruję :placz: :placz: :placz:
marisia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka'][SIZE="4"]7 mies mini cz-sr do oddania - wykastrowany Wykastrowny w tak młodym wieku - to nie za wcześnie ?
marisia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Olivka']Co Wy z tą konkurencją? Widziałyście jak poszło Fancy, gdy była sama w klasie?v:roll: Olivka - czasem jest łatwiej wygrać, jak się ma konkurencję, niż jak jej nie ma. Nie masz się co przejmować jedną negatywną oceną :roll:. Sunia jest ładna i jeszcze sporo sukcesów przed Wami :lol:.
marisia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Agatka napisał(a):Nasza Arwenka własnie została Babcią ! O 17:50 urodziła się jej w Hodowli "Z Sardanu" na Słowacji pierwsza wnuczka :) :lol: :multi: :lol: :multi: :lol: Jaka młoda babcia :klacz: :klacz: :klacz: No a młody Słonik jest śliczny :Cool!: :Cool!: :Cool!:
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='marisia']Wykastrowny w tak młodym wieku - to nie za wcześnie ? http://www.vetserwis.pl/kastracja_pies.html
marisia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka']http://www.vetserwis.pl/kastracja_pies.html Poczytałam :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts