Natalia_W Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witam :) Wlasnie jestem u taty w pracy i moge napisac bo u mnie to cos sie zalogowac nie moge :/ I musze sie pochwalic :D Wlasnie odebralam wyniki mojej matury - ZDAŁAM :) :) :) i to bardzo dobrze wiec umieram ze szczescia :D a za chwilke lece (doslownie) uczcic to w Warszawie :) Gratuluje wszystkim sukcesow wystawowych w ostatni weekend !!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam :) Natalia (okropnie szczesliwa;))
Elitesse Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gratuluje !! :klacz: :klacz: :klacz: pamietam jak ja odbieralam wyniki matury ... ehh kiedy to bylo ;)
orsini Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 NATALIA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!! a ja zdycham w tej Wawce!!!!!na dlugo tu przyjezdzasz?bo ja do czwartku siedze:(((chociaz wlasnie odkrylam internet cafe w mojej ukochNej Arkadii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nescaland WITAJ!!!!!!!! Fajnie, ze jestes :multi: . Natalia GRATULUJE - SUPER!!!!!!!!!! A ja bym chciala zlozyc zyczenia urodzinowe Berry - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!! DUZO SUKCESOW, SLICZNYCH DZIECIACZKOW, PYSZNYCH SMAKOLI, NO I W OGOLE CZEGO SOBIE ZYCZY :multi: :multi: :multi: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :bigcool: :Rose: .
Ka-Vanga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 orsini napisał(a):NATALIA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!! a ja zdycham w tej Wawce!!!!!na dlugo tu przyjezdzasz?bo ja do czwartku siedze:(((chociaz wlasnie odkrylam internet cafe w mojej ukochNej Arkadii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Ty juz po szkoleniu?:eviltong: .
orsini Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 jak i Berry to i Bandżi:))))))))))))))))))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
orsini Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ka-Vanga napisał(a):A Ty juz po szkoleniu?:eviltong: . zmylam sie bo wysiedziec sie nie dalo, tu przynajmniej klima jest
Ka-Vanga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 orsini napisał(a):jak i Berry to i Bandżi:))))))))))))))))))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziekuje w imieniu Bandziorka :cool3: .
Ka-Vanga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 orsini napisał(a):zmylam sie bo wysiedziec sie nie dalo, tu przynajmniej klima jest Hahahaha ladnie to tak :eviltong: , ale racja w CH jest teraz superowo.
jostra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ka-Vanga napisał(a): A ja bym chciala zlozyc zyczenia urodzinowe Berry - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!! DUZO SUKCESOW, SLICZNYCH DZIECIACZKOW, PYSZNYCH SMAKOLI, NO I W OGOLE CZEGO SOBIE ZYCZY :multi: :multi: :multi: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :bigcool: :Rose: . Dziękujemy bardzo i oczywiście wzajemnie, tego samego i jeszcze więcej dla Bangi od całej naszej psiej rodzinki ;) My z Bercią jesteśmy prawie rówieśniczki, bo ja się urodziłam 10 lipca :eviltong: :evil_lol:
Elitesse Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 to i z moja Zadra bo w sobote konczyla 3 latka :loveu: wszytkiego najlepszego dziewczynki :laola:
Agatka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Bede wyliczać co chce napisać, bo ledwo żyje od godziny 10 rano rozczesywałam Bobtaila i własnie skończyłam, i zdycham.... 1. Najlepsze zyczenia dla dziewcyznek od mamusi Livki !!! Życzymy Wam smacznych kości i drapania pod bródka :):new-bday: 2. Najlepsze życzenia dla jostry !!!! Powodzenia w Biznesie i spełnienia marzeń :):tort: 3. Całuski dla Zadrusi z okazji urodzinek , spełnienia psich marzeń :):knajpa: :painting: A teraz byle dotrwac do soboty !
Czarne Gwiazdy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Elitesse napisał(a):ja :) :) :) To się może spotkamy ;) No i grtalujue tu wszystkim którym gratulować trzeba, nie będę wyliczał, bo mnie lekko dzisiaj przegrzało :lol:
Mek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mam pytanie . Skad wytrzasnąć wzorzec sznaucera tak ,zeby można było go umieścic na strponie www ? Bo w sumie wszyscy maja na stronkach prawie to samo ale skąd ??? Za rzetelne odpowiedzi z góry WIELKIE dzięki .
Agatka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Większośc tekstów jest zbudowana na podstawie ksiązki Sznaucery Pani Krassowskiej.
marisia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 nescaland napisał(a): ............ TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki m: INKA INDONESIA Nadpilickie Bestyjki o: DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia FCI ........... K&B&A&W Witajcie [SIZE="5"]Bardzo ładny piesek :Cool!: :Cool!: :Cool!:
marisia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Wszystkim jubilatkom i jubilatom, jeśli takowi się znajdą ;) [SIZE="5"]SERDECZNE ŻYCZENIA. :BIG: :BIG: :BIG: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :BIG: :BIG:
Agatka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Zapraszam do galerii wstawiłam parę fot z Warszawy :)
Agatka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wyście się wszyscy ugotowali na tym upale czy co ??? ;) Niech sie ktoś odezwie :)
Elitesse Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ja sie na chwilke dorwalam do komputera :eviltong:
madzior_ka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja chciałabym złożyć najserdeczniejsze zyczenia wszystkim solenizantom (wymieniac nie będe bo widze ze sporo ich i nie chce nikogo pominąć:)) a druga sprawa to mam pytanko do Jostry:) jaki ty masz rozmiar tego transporterka? bo mówiłaś, że 3 ale z tego co czytam wymiary to ten twój mi bardziej na 4 wyglądał, chyba ze się mylę....;/ bo gdyby twój był 4 to ja bym 3 wolała... ale jeśli twój był 3 to za duży jak dla nas... więc czekam na odp:)
marisia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Agatka napisał(a):Wyście się wszyscy ugotowali na tym upale czy co ??? ;) Niech sie ktoś odezwie :) Włączenie kompa, to tak, jak włączenie dodatkowej grzałki :mdleje:. Dopiero teraz zrobiło się przyjemnie :-) :-) :-) . Ale większość, chyba leczy rany po poparzeniach słonecznych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, dlatego jest tak pusto.
jostra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 madzior_ka napisał(a):Ja chciałabym złożyć najserdeczniejsze zyczenia wszystkim solenizantom (wymieniac nie będe bo widze ze sporo ich i nie chce nikogo pominąć:)) a druga sprawa to mam pytanko do Jostry:) jaki ty masz rozmiar tego transporterka? bo mówiłaś, że 3 ale z tego co czytam wymiary to ten twój mi bardziej na 4 wyglądał, chyba ze się mylę....;/ bo gdyby twój był 4 to ja bym 3 wolała... ale jeśli twój był 3 to za duży jak dla nas... więc czekam na odp:) Madziu, zgodnie ze stroną Trixie.de są takie transportery: 39701 TCamp Mobile Kennel size 1, 48 x 32 x 31 cm 39702 TCamp Mobile Kennel size 2, 55 x 40 x 40 cm 39703 TCamp Mobile Kennel, size 3, 60 x 50 x 50 cm 39704 TCamp Mobile Kennel size 4, 80 x 55 x 65 cm 39705 TCamp Mobile Kennel, size 5, 97 x 70 x 75 cm Mój tranporter to na 1000% rozmiar 3 :cool1:
Magd@ Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Witam , jeszcze nie mam sznaucera ale zamierzam kupić, szukam, rozgladam sie ;) przytulę sie na troszkę tu do Was jeśli mogę.
Recommended Posts