Pink Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Kto mi przypilnuje :eviltong: . zlodzieje :hmmmm:
Ka-Vanga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pink napisał(a):zlodzieje :hmmmm: No co Ty w Wawie zlodzieje :stupid: :evil_lol: .
orsini Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 GDZIE SIE WSZYSCY PODZIALI???????????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Agatka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Kurcze jak tak sie wszystkim ładuje DGM to sie nie dziwie ze nikogo nie ma. Ja własnie wóciłam do Kraka i żal mi było wyjeżdzac od kolezanki :) i jej sznauciów! Ale juz niedługo sie znowu zobacyzmy :) A teraz ide strzyc psice :)
orsini Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ciekawe od jakiej to kolezanki:))))))))))))))))kolezanki Joasi?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agatka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Oj Orsini ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kolezanke Joasie to ja mam ale w Siemianowicach o ile czegos znowu nie poplątałam, bo ten Ślask to okropny jest. A tam gdzie byłam mam conajmniej 3 kolezanki w tej miejscowosci. Więc pudło, szukaj dalej ;)
Elitesse Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 za Wroclaw ? hmm zostale Legnica, Swidnica, Lubin, Walbrzych ... :roll:
marisia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Coś pusto na DGM w te letnie upały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Ja w pracy nadal mam urwanie głowy :placz: :placz: :placz:
Elitesse Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 w taki upal to nic sie nie chce - nawet przy kompie siedziec
jostra Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja wieczorami działam ;) w ogrodzie, ale już mnie komarzyska przegoniły. :mad: :angryy:
orsini Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agatko moze i tak, ale TAKA Joasia jest tylko JEDNA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Romas Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ja tylko Was czytam ,na pisaie to mi sily juz brak.Poza tym chce juz urlopu ,urlopu,urlopu, byle do soboty :-)
Agatka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Orsini nie wdaje sie w takie dyskusje... Elitess jestes bardzo blisko teraz tylko skonkretyzowac ;) Mała podpowiedź miejscowośc na "L"
orsini Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agatka napisał(a):Orsini nie wdaje sie w takie dyskusje... why?:))))myslisz ze jest ich wiecej?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Agatka napisał(a): Elitess jestes bardzo blisko teraz tylko skonkretyzowac ;) Mała podpowiedź miejscowośc na "L" stawiam na Lubin :) mieszka tam wlascicielka Grima jesli sie nie myle i Irmina :eviltong:
orsini Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 to ja obstawiam wlascicielke Grimma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agatka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No na to wygląda ;) A ja wygrałam w ramach premii wypisywanie dokumentacji porajdowej i juz mi ręka odpada... A gdzie jeszcze psice na jutro wyszykowac... Całe szczescie ze wiekszosc była odpicowana na Kraków to wiele nie zarosły :D
marisia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A ja dzisiaj byłam w Warszawie i z przyjemnością wróciłam do siebie :loveu: :loveu: :loveu:
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 moja cora Abi - Alba Astra Elitesse :loveu: dzis w Warszawie wywalczyla sobie CWC, CACIB, NSwR i Zwyciestwo Rasy :multi: :multi: :multi: czyli do Championatu brakuje jej teraz juz tylko malego CWC za kilka miesiecy :) :laola: :laola:
marisia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Elitesse napisał(a):moja cora Abi - Alba Astra Elitesse :loveu: dzis w Warszawie wywalczyla sobie CWC, CACIB, NSwR i Zwyciestwo Rasy :multi: :multi: :multi: czyli do Championatu brakuje jej teraz juz tylko malego CWC za kilka miesiecy :) :laola: :laola: [SIZE="4"]OGROMNIASTE GRATULACJE !!! - zuch dziewczyna dołożyła chłopakom :lol: :lol: :lol: :BIG: :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :klacz: :klacz: :klacz: :BIG:
Recommended Posts