Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Juz poprawilam emblemat !To dzieki Malawaszce :D

Wszystkim Zwyciezcom Gratulujemy :D ,fajnie mieliscie tak sobie pojechac i napatrzyc sie na te psie cudenka .A jeszcze medale przywiezc,super !

Posted

No to wielkie gratulacje dla poznańskich zwyciezców!!!

A my wszystkim bardzo dizkeujemy za uznanie :)

teraz na spokojnie moge sie podzielic z Wami reszta wrazen.

BYły wystawiane jeszcze :

Sonia: V2 w obydwa dni za włoska suczka z bardzo znanej Hodowli Alessandry Franco, którą miałam przyjemnośc poznać osobiście. pewnie niektózy znaja jej bardzo sławny portal internetowy :)

Arwenka 2xr.CAC

A Ronny V3/5

No i wracamy własciwie bardzo zadowoleni. :)

BYł jeszcze wielki Polski sukces , ale ja poczekam, moze włascicielka sie sama odezwie, a jak nie to Wam wieczorkiem powiem :)

A co do stawek to pewnie beda dopiero jutro, bo dzis mam inne plany na wieczór. Fotek jest niewiele bo oświetlenie było kiepskie...

a i błagam o stawki z Poznania!!! Orsini moze Ty pomożesz. Bardzo interesuje mnie na juz stawka z kl.mł suk olbrzymich czarnych :)

Posted

Orsini juz wstalam :wink: :D .

Agatka, GRATULACJE WIELKIE jeszcze raz :D , Bangi jest bardzo dumna ze swojej mamusi :wink: :D .

Orsini super bylo Cie poznac, no i oczywiscie Twoja sliczna Mafie :D , z tego wszystkiego nie zdazylam Ci pogratulowac zwycieztwa na zywo :oops: , ale teraz OGROMNIE WAM GRATULUJE :D .

Kurcze, a ja widzialam chwile Olivke, ale potem mi uciekla i juz nie moglam jej znalezc :-? , moze nastepnym razem :wink: :D (chociaz to samo bylo na warszawskiej wystawie :-? ).

Orsini, Krysia wziela Najlepszego Juniora w Rasie, ale hehe bylo niezle zamieszanie bo sedzina myslala, ze jest tylko jeden tytul Ml. Zw. Pl. i suka nie dostala tytulu, wiec przy stoliku zrobila sie zagorzala dyskusja, szczegolnie ze tlumaczka stwierdzila, ze jest tylko jeden taki tytul i nic z tego. W koncu interweniowal p. Wardach i wszystko wyjasnil sedzinie, bo tlumaczka chyba nie chciala tego zrobic i suka tez dostala ten tytul :)

Posted

aaaaaaaa:)))))a to Ci zeskanie u Krysi:)))

jest podana obsada na klub polski nasz next year!!!znowu matyas sedziuje!!!!!!!!!!!mini biale i czarne!!!!!!dobrze,ze nie mam tych kolorow:))bo tego pana NIE TRAWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie zna sie na zadnej rasie a sedziuje wszystko!

a cz-sr i pis sedziuje Bo Skallin czy jakos tak Szwed z hodowli Hassanhill, wiec wygraja szwedzkie psiaki, bo sie zjada jak osy do slodkiego miodu-jak myslicie, ze w Polsce po ukladach sie sedziuje to to jest pryszcz w porownaniu ze Szwecja!!!a Koszalin nad morze, wiec maja blisko:(((((((((((((((

Posted

Ka-Vanga: tez bylo super Cie poznac...dzieciaku:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))sorki,zart:))))))))))))))))))))ale fajnie tak mlodo wygladac:))nie prosza Cie w sklepie o dowod osobisty jak piwko chcesz kupic?:)))))

No mi tez nie wpisaly tego tutulu, choc juniory wygralam, ale sie upomnialam to mi wpisali,ale...zapomnialy na tych kartach co zostaja w ZK ,ale znowu powiedzialam lasce i tam tez wpisala:))))w ogoole bylo smiesznie:))))Ka-Vanga toc ja res.CACiB dostalam:))))i dopiero jak im powiedzialam to daly Ginger:))))))))))))))))))

Posted

Wow dopiero teraz doczytalam, ale super, ze Ontario wzial BISa, strasznie sie ciesze!!!!

Kurcze a wlasnie nie widzialam suk z klasy ml. bo wystawialam Agnieszce Semira, bo ona musiala wystawic swoje "dziecko" w szczeniaczkach, chinska grzywaczke (ale wiecie dawno nie widzialam tak przepieknej naguski i z taka iloscia wlosa, sedzia byl takze pod wielkim wrazeniem, hehe a ludzie podchodzili i pytali kiedy beda szczeniaczki, a suczka ma dopiero 6 miesiecy, a wyglada genialnie, zreszta zostala Najlepszym Szczenieciem :D ).

Posted
Ka-Vanga: tez bylo super Cie poznac...dzieciaku:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))sorki,zart:))))))))))))))))))))ale fajnie tak mlodo wygladac:))nie prosza Cie w sklepie o dowod osobisty jak piwko chcesz kupic?:)))))

Hehe, no smiesznie bylo, bo jak mnie Orsini zobaczyla to stwierdzial, ze mam 16 lat :wink: , ale wiesz mialam jakis czas temu taka sytuacje, ze pojechalam do klubu, i nie wzielam dokumentow, bo nie bylam samochodem wlasnym i na bramce poprosili o dowod, a ja ze nie ma, i ze mam 22 lata, normalnie nie chcieli uwierzyc :lol: , ale musialam sie z nimi dlugo klucic, ale w koncu sie udalo wejsc :evilbat: .

No mi tez nie wpisaly tego tutulu, choc juniory wygralam, ale sie upomnialam to mi wpisali,ale...zapomnialy na tych kartach co zostaja w ZK ,ale znowu powiedzialam lasce i tam tez wpisala:))))w ogoole bylo smiesznie:))))Ka-Vanga toc ja res.CACiB dostalam:))))i dopiero jak im powiedzialam to daly Ginger:))))))))))))))))))

Hehe, ale jaja, niezla akcja :wink: :lol: , a w czarnych tez cos tam jeszcze pozapoinalai wpisac, bo sie podobno ludzie wyklucali :evilbat: . Nie ma jak rzetelnosc u nas na ringach, co :wink: :evilbat: .

Posted

tzn. mnie ta pani bardzo przepraszala i sie tlumaczyla, ze ona z psami nie ma nic wspolnego, ze miala tylko byc za tlumacza:))))wiec spoko-wybaczam jej:)))

Ka-Vanga 16 to MAX:)))))))i tak zawyzylam:))))))))))))))))))))

Posted

no to juz masz po co Ci skan?jeszcze tylko 1 sedzia na olbrzymy - nie pamietam skad.

Cieszysz sie ze Szweda?:((((mowie Ci, ze sie nazjezdza ich, qrcze POTOP SZWEDZKI to pryszcz:)))))))wiec kanal-no coz...trudno sie mowi.

Posted

Wiesz ja sie ciesze z kazdego zagranicznego sedziego któy moze opisac moje psy. A pozatym mnie interesuja tez inne wielkosci, terminy ceny wszystko co było w tej reklamówce.

Posted
tzn. mnie ta pani bardzo przepraszala i sie tlumaczyla, ze ona z psami nie ma nic wspolnego, ze miala tylko byc za tlumacza:))))wiec spoko-wybaczam jej:)))

Tam tez cos mowila, ze ona tylko tlumaczy, ale potem zaczela sie wymadrzac (przynajmniej potem ktos mi tak powtarzal, albo moze zle zrozumilam)

Ka-Vanga 16 to MAX:)))))))i tak zawyzylam:))))))))))))))))))))

Osz Ty :motz: :wink: :lol: .

Agatko, na olbrzymy ma byc Austryjak albo Austryjaczka, nie pamietam czy to chlop czy babeczka :wink: .

Posted

a tego to nie ma:)))tylko obasada sedziowska, ale ceny takie jak wszedzie beda i terminy tez jeszcze kupa czasu.

ale za Skallinem jezdza, bo maja jego psy albo po jego psach. Jak sedziowal na dunskim klubie to ich byloooooooooooooo duuuuuuuzoooo, a tu tez maja blisko-promem myk i sa.

a z matyasem przeginaja!!!!cale szczescie nie mam tego co on sedziuje, ale on zawsze jest!!!a czarne minis to chyba w zeszlym roku sedziowal na klubie,nie?

Posted
Agatka:))))i szczeniak od Ciebie chcial zjesc Krysi nos:)))))ta sie nachyulila do szczeniaczka i tiu tiu tiu jak to do szczenka:))a ta sruuuuuuuuuuuuuuuuuuu i caaaaaaaaaaaap za nos:)))))

Hihi, ale rzeczywiscie to byla niezla akcja, biedna Krysia niezle oberwala, a pozniej jak z Krysia rozmawialam to podobno sie juz uspokoila, ale niezle do niej wyrwala (mi sie wydawalo, ze ona byla jakos tym wszystkim przytloczona i moze dlatego).

Posted

Tak na klubie w Głogowie.

ja tez go nie lubie, ale cóz.... Trzeba sie dostosowac...

A Szwed to Szwed ,a druga kwestia to szwedzkie mini sie nie umywaja do naszych :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...