Agatka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Agatka napisał(a):No powiem szczerze Marisiu, że mimo że nie wygralismy wszystkiego to dla mnie to ogromny sukces ! A Dengi naprawde dał z siebie tym razem wszystko :) A katem oka widziałam, ze nawet i Dengiego Hodowczyni sie ucieszyła :) :) :) To było miłe :) A Liderowi gratulujemy ! W końcu to nasza rodzinka :) A Dajanka tez sie chyba sedzinie podobała mimo że biegła po ringu jak mały króliczek ;) Co jak co ale 2/8 chyba ;) to też niezły wynik :) Dengiego synek Tommy Taxon skończył Mł.Ch.PL ! Dengiego córeczka wygrała BOB Puppy :) A pozatym to wczoraj byl dzień drugich miejsc ;) hihihi :) poniewaz słysze, że nie napisałam wszystkiego o swoich psach tak więc uzupełniam: PO kolei Dwalin King Of Dolina Rivendell - V1 Zw.Mł. Charlie Wild Rane - V2 Tommy Taxon Nadpilickie Bestyjki - V1 Zw.Mł. Bob Junior MłCh PL Dangerous Dartagnan hajan - V1 CWC r. Cacib Donnamira Queen of Dolina RIvendell - V2 Horda Dzikie Pola - WO BOB Puppy Tosca Toscania Nadpilickie Bestyjki - V2 Handsome Black z Gniazda Złotych lwów - V2 Lady Di Dyas - V2 Mam nadzieje, że teraz wszyscy beda zadowoleni ;)
Agatka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Kochani! Wczoraj zadzwoniła do mnie moja przyjaciółka z Maltańskiej Służby Medycznej. Jej kolega pilnie potrzebuje krwii. Niestety grupa bardzo rzadka: AB Rh - Przeszukała juz wszystkie miejsca, nawet rezerwy militarne i nic. Może ktoś z Was ma taka grupę lub zna kogos kto ja ma i mógłby nam pomóc. Jeśli tak to proszę dzwońcie do mnie - o-504 469 904 lub do mojej znajomej AGnieszko - 0 501738177 Sprawa jest naprawde pilna i bardzo wiarygodna. Bardzo na Was licze ! pozdrawiam Iza Podolska
szorka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Nie wiem ,czy tak do końca wszyscy są zadowoleni!!!!!!!! Sznaucer miniaturowy Pieprz i Sól Nokia Sasquehanna BIS WETERANÓW II LOKATA Wiarygodność wydaje mi się dość istotna.Ale Pani chyba do tego nie przykłada znaczenia ,bo wyniki na Pańswa stronie z klubowej sznaucerów są niepoprawione ,niedługo minie rok. Pozdrawiam i pozostawiam w samozadowoleniu.:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Agatka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Serdecznie gratuluję! Niestety nie zostałam na BIS w sobotę , ponieważ miałam gości i musiałam wracać do domu. Nie zawsze mam wszystykie informacje. Nie musi byc Pani złośliwa. A w kwestii wystawy klubowej prosiłam o przypomnienie co mam zmienić, ponieważ moja pamięć nie sięga az tak daleko.
szorka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Zapomniałam jeszcze dodać niewielki szczgół!!!!!!!!. BIS II GRUPY SZNAUCER MINIATURA CZARNA LIDER DYJAS Też w podanych informacjach ma niewielkie znaczenie -prawda!!!!!!! Wiarygodnym jest się do końca czy się konkurencje lubi czy też nie. Pozdrawiam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
szorka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Proszę nie posądzać mnie o złośliwość!!!!!!! Jeśli prowadzi się stronę o sznaucerach ,to właśćicielom zależy aby informacja o konkretnej wystawie była szybka i rzeczowa. (w niedzielę była Pani na wystawie i nic prostszego jak się dowiedzieć) Ale dobrymi chęciami pikiełko ......... Serdecznie pozdrawiam,rzetelna informacja nie polega na chwaleniu się.
Agatka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 tak dla przypomnienia: czarne Psy Zw.mł - LUCJUSZ Corigentia - chyba ... PSY CACIB BOB BOG - LIDER DYAS kl pośr PSY r. CACIB - DIABLE v.d. HAVENSTAD kl otw PSY V1 - Sailer's BK RUSSELL - kl champ Suki BOB Puppy - A'ABALTA MESSUA GRAND Hajan Polonia FCI Suki Zw.Mł. - LUKRECJA Corigentia Suki CACIB - VAMP v.d. Brunnengaerten kl otw Suki r.CACIB ZETA JONES Hermes kl champ Suki VG1 - FANCY Rezlark kl posr A Liderowi gratulujemy ! W końcu to nasza rodzinka :smile: Bardzo prosze niech Pani najpierw dokładnie przeczyta a potem komentuje. Ja Pani nic nie zrobiłam a o tym czy kogos lubie czy nie nie bedziemy tutaj dyskutować. To moja prywatna sprawa. Efekt takich postów bedzie taki, ze wogóle przestanę pisać informacje, bo najprościej jest krytykować. A wystarczyło tylko miło nas wszystkich poinformować. Tak jak kiedyś pisałam niestety dla oddziałów jestem nikim i zarządy odmawiaja mi udzielania informacji na temat wyników wystaw, może warto byłoby się nad tym zastanowić. Pani być może ma wpływ na to . Jesli ktos ma jeszcze jakieś ale co do wyników to bardzo prosze możecie mnie nawet zmieszać z błotem :( Juz mi nie zalezy ;(
Meggy Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witam! Również gratuluję wszystkim zwycięzcom,tym dużym i tym małym za wyniki na wystawie krakowskiej,a także za miłe spotkanie i rozmowy z forumowiczami.Agnieszka K.Jostra,Olivka,Wanio,P.Szorka,dziewczyny z grzywaczy i innych ras..Wspaniale było poznać Was na żywo. Gratulacje dla Lidera,który naprawdę pokazał klasę... Mała fotorelacja na www.wystawakrakow.jpg.pl Pozdrawiam.Monika Sołtys.
szorka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Daleka jestem od krytykowania. Informowanie Państwa o zaistnałych wynikachnie nie ma sensu,bo umieszczacie tylko to co chcecie.(najlepiej świadczy niezmienie od roku wyniku mojej suki )Wielokronie .bardzo grzecznie zwracałam się do Państwa z prośbą. Wydaje mi się ,że jest to po prpstu lekceważenie.Pozostawiam w samozadowoleniu. Swit sznaucerów nie jest aż tak duży ,żeby po wyniki trzeba było dzwonić aż do oddziałow,zawsze ktoś jest na wystawie.Jeśli chcecie Państwo mieć szersze injormacje ___ Proszę formalnie wystosować pismo do zarządów oddziałów lub do klubu sznaucera ,że prowadzicie stronę informatyczną o sznaucerach i prosicie o wyniki wystaw , wtedy nie jesteście anonimowi i każdy jest zobowiazany podać informacje bez proszenia.Praktykowane jest to przez inne oficjalne strony tematyczne.
Agatka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 PO pierwsze : Jesli bedzie Pani tak dobra i poda mi w końću informacje co mam zmienić bardzo chetnie zmiany dopilnuje. PO drugie kilkakrotnie wystosowywałam pisma i maile do oddziałów i było to lekceważone. Mój małzonek rozmawiał z Klubem i również dostał wymijającą odpowiedź. Wielokrotnie prosilismy Hodowców i właścicieli psów o pomoc w prowadzeniu KSP, ale jedynie na obiecankach sie kończyło. Ja nie mam na tyle czasu aby wszystko robić sama. Pracuje i mam pod opieką swoje psy. Zamieszczanie informacji w KSP jest bezpłatne a nas nie stac na chwile obecna na płacenie komuś za wprowadzanie na bieżąco danych z wystaw. W chwili obecnej sami pokrywamy koszty serwera i rejestracji domeny. Ale wszyscy Hodowcy korzystaja z portalu. Nie pisze tego aby sie nad soba użalac, ale aby może wszyscy zrozumieli, że bez pomocy się nie obejdzie. Jakis czas temu podałam wyniki jakie przesłała mi osoba będąca na wystawie (tak jak pani zasugerowała) - okazało się że wyniki dwuch psów były błedne. Właściciel jednego z nich miał do mnie pretensje. Tylko jak ja mam sprawdzić rzetelność danych przekazywanych mi przez innych Hodowców z wystaw na których nie byłam.... Jesli znajdziecie jAkis sposób jak to robic to bardzo chetnie wprowadze go w życie. Myślę, ze od wcozraj wysłuchałam już dość pretensji i może pora poprostu zaprzestac przekazywania informacji, byc może znajdzie sie ktos kto bedzie to robił lepiej odemnie. Bedzie miał wszystkie wyniki i dogada się z oddziałami. Pani Zosiu Ja o Pani nigdy złego słowa nie powiedziałam, ani o Pani psach i nie rozumiem skąd u Pani tyle nienawiści do mnie... To przykre. Zawsze miałam Panią za bardzo obiektywna osobę. :(
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM ZWYCIEZCOM KRAKOWSKIM!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a dla poprawy humoru wziete od Czarnych Gwiazd z gg: http://tnij.org/ff9 ja wytrzymalam tylko do polowy, bo straszne!!!!
szorka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Daleka jestem od złosliwości i nienawiści i proszę o niedopisywanie mi tych cech do mojego życiorysu.O lekceważeniu świadczy Fakt ,że nie wiecie lub nie chcecie pamiętać o co prosiłam.(pisałm w melach i na forum sznauceromani).Podobno o karjerę męża i psa trzeba dbać. Kończę ten temat raz na zawsze ,bo nie będę biła sie z wiatrakami,za stara jestem na taka wojennkę.Moja wadą jest to że .pamiętliwa jestem do bólu- w tym co dobre i to co złe. Jak wiem ,zmieniły się władze klubu,albo lada chwila się zmienią i proponuję powrócić do ponowienia (stwożenia strony klubu sznaucera),można prowadzić i administrować -umowa o dzieło. Jestem za i wielu rozsądnych ,przychyli się do tego.
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 szorka napisał(a): Jak wiem ,zmieniły się władze klubu,albo lada chwila się zmienią i proponuję powrócić do ponowienia (stwożenia strony klubu sznaucera),można prowadzić i administrować -umowa o dzieło. Jestem za i wielu rozsądnych ,przychyli się do tego. tak????? na kogo?????
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ja???nie chce tylko wiedziec kto bedzie teraz szefem Klubu Sznaucera w Polsce
Elitesse Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 orsini napisał(a):ja???nie chce tylko wiedziec kto bedzie teraz szefem Klubu Sznaucera w Polsce no wlasnie ! nic nie slyszalam
Agatka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Alez nikt sie nie kłóci, my tylko wymieniamy poglądy :) Ja też jestem bardzo Ciekawa jak zmieniły sie władze klubu. Oby na lepsze !
Elitesse Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 chyba Zarzad Glowny skoro klub dziala jako komisja przy ZG
szorka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja nic nie napisałam o zmianach szefa klubu.decyzją plenum pozostał P.Piotr Król.Nastąpi zmiana we władzach ,ale nie jestem osobą upoważnioną do ogłaszania tej decyzji. Napewno zostanie opublikowane na łamach PSA.
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 szorka napisał(a):Ja nic nie napisałam o zmianach szefa klubu.decyzją plenum pozostał P.Piotr Król.Nastąpi zmiana we władzach ,ale nie jestem osobą upoważnioną do ogłaszania tej decyzji. Napewno zostanie opublikowane na łamach PSA. czyli kto sie zmienil????bo poza p.Królem to ja i tak nikogow tym Klubie nie kojarze:))))))))))))))))))))))))))))))))
Ka-Vanga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 I ja sie przylaczam do GRATULACJI do Krakowskich wygranych BRAWO!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :Rose: :laola: .
Meggy Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ja jeszcze korzystając z okazji pisania tu chciałam pogratulować przygotowania psów... Rewelacyjnie ogląda się tak perfekcjyjnie przygotowane sznaucerki... Oczywiście nie wszystkie powaliły mnie na kolana,ale większość była pięknie zrobiona,co zresztą widać na zdjęciach... Czasami z najbrzydszego(optycznie) psa można wyciągnąć cudo.Zdolności i talent dużo daje! To chyba tyle..Życzę sukcesów w dalszych wystawach i powodzenia na ringach..Czasami to II,III miejsce nie jest takie złe ;) Pozdrawiam Monika Sołtys.
Agatka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Meggy napisał(a):Ja jeszcze korzystając z okazji pisania tu chciałam pogratulować przygotowania psów... Rewelacyjnie ogląda się tak perfekcjyjnie przygotowane sznaucerki... Oczywiście nie wszystkie powaliły mnie na kolana,ale większość była pięknie zrobiona,co zresztą widać na zdjęciach... Czasami z najbrzydszego(optycznie) psa można wyciągnąć cudo.Zdolności i talent dużo daje! Bo wystawa to tak jak konkurs Piękności. Bardzo podobały mi sie słowa jednej sedziny w niedzielę. "Proszę pięknie ustawić psy , ukryć wady i pokazać zalety !" i to jest podstawa psich wystaw :) Meggy napisał(a):To chyba tyle..Życzę sukcesów w dalszych wystawach i powodzenia na ringach..Czasami to II,III miejsce nie jest takie złe ;) Pozdrawiam Monika Sołtys. A czy ktoś mówi, że są złe ... Są psy dla których 2 lub 3 miejsce to wielkie osiagnięcie, a są takie dla których to 2 miejsce to porażka. Wszystko zalezy d stawki , klasy i wystawy... Dla mnie ogromną radoscią była 2 lokata Lady :)
Recommended Posts