Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):Czy nie wiecie czasem, czy jutro sznaucery są na ringu w hali, czy na zewnątrz? Pewnie na zewnatrz, tak chyba jest co roku.
Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 orsini napisał(a):aaaa Krakow!!!racja:))))))))) to zycze wszystkim naszym POWODZENIA!!!! Niooooooo tez zycze wszystkim powodzenia jutro.
Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):Nie zapeszając :lol: . Uuuuu, a dlaczego ja jestem sama w klasie ? Haha no nie widzialam jeszcze, zeby ktos sie przejmowal takim "problemem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 jostra napisał(a):No chyba sama chciałaś ... :razz: Ja, a kiedy, bo sobie nie przypominam. Odpisałam tylko na pytanie zadane na dogomanii, " kto zgłasza do Krakowa " , napisałam, że zgłaszam do pośredniej. Nie przypominam sobie, żebym kogoś zniechęcała do wystawiania w tej samej klasie .
jostra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mek napisał(a):ALE JA SIE PYTAM POWAŻNIE :mad: :mad: :mad: Ja odpowiadam poważnie :cool3: Chcesz tańszą i tak samo dobrą?? Chyba niewykonalne. Mogę się zapytać dystrybutora co sądzi o tych tańszych z Mosera. Z innych firm są raczej jeszcze droższe.
jostra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):Ja, a kiedy, bo sobie nie przypominam. Odpisałam tylko na pytanie zadane na dogomanii, " kto zgłasza do Krakowa " , napisałam, że zgłaszam do pośredniej. Nie przypominam sobie, żebym kogoś zniechęcała do wystawiania w tej samej klasie . hmm :hmmmm: :razz:
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jostra, jeśli zgłosiłaś swoją suczkę do innaj klasy, ze szczerej sympatii do mnie, to Ci jestem wdzięczna. Po prostu dajesz jej szanse. Wszak z tak brzydką suczką jak Fancy muszę startować sama, żeby coś osiągnąć.:roll:
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 BABY SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Elitesse Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Haha no nie widzialam jeszcze, zeby ktos sie przejmowal takim "problemem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . ja nie lubie byc sama bo np Tess sie lepiej pokazuje majac konkurencje no i przewaznie jak jestem sama to nic nie wygrywam a w wielkich stawkach zawsze jestem pierwsza :eviltong:
Elitesse Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 orsini napisał(a):BABY SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: cos za dlugo byla tu cisza :evil_lol:
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Elitesse napisał(a):cos za dlugo byla tu cisza :evil_lol: no ale zebym JA uspokajala????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 orsini napisał(a):no ale zebym JA uspokajala????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahahaha no wlasnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Elitesse napisał(a):ja nie lubie byc sama bo np Tess sie lepiej pokazuje majac konkurencje no i przewaznie jak jestem sama to nic nie wygrywam a w wielkich stawkach zawsze jestem pierwsza :eviltong: Ja dokładnie tak samo uważam. Nie jest dobrze być samej w klasie, gdy sędzia nie ma możliwości porównania do innych suczek.
Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):Wszak z tak brzydką suczką jak Fancy muszę startować sama, żeby coś osiągnąć.:roll: Łoooo rany Olivko, przestan glupoty gadac, przeciez nikt nic takiego nie napisal :shake: :splat: .
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 orsini napisał(a):no ale zebym JA uspokajala????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: He he. Bo my z Orsini zamieniłyśmy się teraz rolami czyt" charakterkami" A szczerze, to ja raczej spokojny człowiek jestem, do czasu.
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ja tez jestem bardzo spokojny czlowiek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ze zaraz choleryk????jaki choleryk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Łoooo rany Olivko, przestan glupoty gadac, przeciez nikt nic takiego nie napisal :shake: :splat: . No może ja przewrażliwiona jestem, ale ostatnio za dużo czytałam między wierszami :evil_lol:
Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):No może ja przewrażliwiona jestem, ale ostatnio za dużo czytałam między wierszami :evil_lol: Chyba jednak jestes przewrazliwiona :roll: .
Ka-Vanga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):Ja dokładnie tak samo uważam. Nie jest dobrze być samej w klasie, gdy sędzia nie ma możliwości porównania do innych suczek. Jest to dosc popularna rasa wiec mysle, ze sedzina nie raz sedziujaca swiatowa stawke nie bedzie miala z tym zadnych problemow.
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Im dłuzej siedzę w światku hodowców, tym bardziej mam ochotę podłożyć bombę i zrobić wielką rozpierduchę. Ależ ja mam wisielczy nastrój z samego rana he he :diabloti:
orsini Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Olivka napisał(a):Im dłuzej siedzę w światku hodowców, tym bardziej mam ochotę podłożyć bombę i zrobić wielką rozpierduchę. Ależ ja mam wisielczy nastrój z samego rana he he :diabloti: eee tu to jest super spokojnie:)))kup sobie charta to zobaczysz hahahaha albo basenji hahahahahahhahahahahahahaha
Olivka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Albo westika , he he. Trzeba mieć mocne nerwy i twardą d.....pę, jak to się mówi. Ach to życie. No nic idę robić na bóstwo tę moją wstręciuchę, co by szansy danej jej przez LOS nie zmarnowała :razz:
Pasavera Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 orsini napisał(a):no i gdzie polezli wszyscy????? A ja czekam na twoje maile, które miały mi rozepchać skrzynkę i co? :mad: Jak ich nie było tak nie ma :evil_lol: o kurcze... są :-o :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts