Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Olivka napisał(a):
Nie zapeszając :lol: .

Uuuuu, a dlaczego ja jestem sama w klasie ?

Haha no nie widzialam jeszcze, zeby ktos sie przejmowal takim "problemem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

jostra napisał(a):
No chyba sama chciałaś ... :razz:

Ja, a kiedy, bo sobie nie przypominam. Odpisałam tylko na pytanie zadane na dogomanii, " kto zgłasza do Krakowa " , napisałam, że zgłaszam do pośredniej. Nie przypominam sobie, żebym kogoś zniechęcała do wystawiania w tej samej klasie .

Posted

Mek napisał(a):
ALE JA SIE PYTAM POWAŻNIE :mad: :mad: :mad:

Ja odpowiadam poważnie :cool3:
Chcesz tańszą i tak samo dobrą??
Chyba niewykonalne.
Mogę się zapytać dystrybutora co sądzi o tych tańszych z Mosera.
Z innych firm są raczej jeszcze droższe.

Posted

Olivka napisał(a):
Ja, a kiedy, bo sobie nie przypominam. Odpisałam tylko na pytanie zadane na dogomanii, " kto zgłasza do Krakowa " , napisałam, że zgłaszam do pośredniej. Nie przypominam sobie, żebym kogoś zniechęcała do wystawiania w tej samej klasie .

hmm :hmmmm: :razz:

Posted

Jostra, jeśli zgłosiłaś swoją suczkę do innaj klasy, ze szczerej sympatii do mnie, to Ci jestem wdzięczna. Po prostu dajesz jej szanse. Wszak z tak brzydką suczką jak Fancy muszę startować sama, żeby coś osiągnąć.:roll:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Haha no nie widzialam jeszcze, zeby ktos sie przejmowal takim "problemem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

ja nie lubie byc sama bo np Tess sie lepiej pokazuje majac konkurencje no i przewaznie jak jestem sama to nic nie wygrywam a w wielkich stawkach zawsze jestem pierwsza :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):
cos za dlugo byla tu cisza :evil_lol:

no ale zebym JA uspokajala????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):

Hahahaha no wlasnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Elitesse napisał(a):
ja nie lubie byc sama bo np Tess sie lepiej pokazuje majac konkurencje no i przewaznie jak jestem sama to nic nie wygrywam a w wielkich stawkach zawsze jestem pierwsza :eviltong:

Ja dokładnie tak samo uważam. Nie jest dobrze być samej w klasie, gdy sędzia nie ma możliwości porównania do innych suczek.

Posted

Olivka napisał(a):
Wszak z tak brzydką suczką jak Fancy muszę startować sama, żeby coś osiągnąć.:roll:

Łoooo rany Olivko, przestan glupoty gadac, przeciez nikt nic takiego nie napisal :shake: :splat: .

Posted

orsini napisał(a):

He he. Bo my z Orsini zamieniłyśmy się teraz rolami czyt" charakterkami"
A szczerze, to ja raczej spokojny człowiek jestem, do czasu.

Posted

ja tez jestem bardzo spokojny czlowiek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ze zaraz choleryk????jaki choleryk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Łoooo rany Olivko, przestan glupoty gadac, przeciez nikt nic takiego nie napisal :shake: :splat: .

No może ja przewrażliwiona jestem, ale ostatnio za dużo czytałam między wierszami :evil_lol:

Posted

Olivka napisał(a):
No może ja przewrażliwiona jestem, ale ostatnio za dużo czytałam między wierszami :evil_lol:

Chyba jednak jestes przewrazliwiona :roll: .

Posted

Olivka napisał(a):
Ja dokładnie tak samo uważam. Nie jest dobrze być samej w klasie, gdy sędzia nie ma możliwości porównania do innych suczek.

Jest to dosc popularna rasa wiec mysle, ze sedzina nie raz sedziujaca swiatowa stawke nie bedzie miala z tym zadnych problemow.

Posted

Im dłuzej siedzę w światku hodowców, tym bardziej mam ochotę podłożyć bombę i zrobić wielką rozpierduchę.
Ależ ja mam wisielczy nastrój z samego rana he he :diabloti:

Posted

Olivka napisał(a):
Im dłuzej siedzę w światku hodowców, tym bardziej mam ochotę podłożyć bombę i zrobić wielką rozpierduchę.
Ależ ja mam wisielczy nastrój z samego rana he he :diabloti:

eee tu to jest super spokojnie:)))kup sobie charta to zobaczysz hahahaha
albo basenji hahahahahahhahahahahahahaha

Posted

Albo westika , he he.
Trzeba mieć mocne nerwy i twardą d.....pę, jak to się mówi. Ach to życie.
No nic idę robić na bóstwo tę moją wstręciuchę, co by szansy danej jej przez LOS nie zmarnowała :razz:

Posted

orsini napisał(a):
no i gdzie polezli wszyscy?????

A ja czekam na twoje maile, które miały mi rozepchać skrzynkę i co? :mad: Jak ich nie było tak nie ma :evil_lol:

o kurcze... są :-o :multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...