Elitesse Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 orsini napisał(a):a ja ogolnie:)))) i w sumie osoba o ktorej pisze tego nie przeczyta, bo na tym forum nie siedzi, ale moze...? w sumie moze mnie sledzi moj idol?kto wie, kto wie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe mam pewne podejzenia o kim mowisz ;)
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hihihi pare osob moze zaswiadzczyc, ze jest sliczny:))))))piekny wprost hahahahahhaha
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Elitesse napisał(a):hehe mam pewne podejzenia o kim mowisz ;) ale nie widzialas go live:))))))wiec nie wiesz co tracisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zakochalabys sie od razu!gwarantuje Ci to hahahahahhahaha
Elitesse Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 orsini napisał(a):ale nie widzialas go live:))))))wiec nie wiesz co tracisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zakochalabys sie od razu!gwarantuje Ci to hahahahahhahaha no na raze nie bylo mi to dane :placz: ale nie trace nadziei ! :loveu:
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Elitesse napisał(a):no na raze nie bylo mi to dane :placz: ale nie trace nadziei ! :loveu: oj warto czekac warto:)))))
Ka-Vanga Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 orsini napisał(a):ale nie widzialas go live:smile:)))))wiec nie wiesz co tracisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zakochalabys sie od razu!gwarantuje Ci to hahahahahhahaha Hahahaha wlasnie Aga, a i jeszcze Przema bys zostawila i co by bylo.
Elitesse Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha wlasnie Aga, a i jeszcze Przema bys zostawila i co by bylo. Przema Waszka sobie bierze jak chce :evil_lol:
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 haha Elitesse :mad: :mad: :mad: a Ty sobie dalej grabisz - zobaczysz, że w końcu przestanę z Tobą gadać na wystawach, tym bardziej jak będziesz z Przemem :evil_lol: bo sie będe wstydziła podejść :diabloti:
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 TAK jest :p w sobotkę :cool1: wreszcie wypróbowałam tą maszyneczkę i jest SUPER!!!!!! burki ani drgnęły jak robiłam im uszy, gdzie przy poprzedniej były wielkie problemy :shake:
Agnieszka K. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 malawaszka napisał(a):wreszcie wypróbowałam tą maszyneczkę i jest SUPER!!!!!! burki ani drgnęły jak robiłam im uszy, gdzie przy poprzedniej były wielkie problemy :shake: Waszka, tę malutką czarną? Też taką mam i też od Jostry.:loveu: I też już próbowałam:loveu: .
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 tak - tą malutką :loveu: superancka jest :cool1: a mam też tego wahla małego na akumulatorek zdaje się 8900, ale to brzęczy jak komarzysko jakieś i psy mi nie pozwalały tym robić przy uszach a po to była kupiona :shake:
jostra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Waszka - to się spotkamy :multi: Świetnie, że maszynka Wam podpasowała, też uważam, że jest rewelacyjna, zresztą sprzedaje się jak ciepłe bułeczki. :evil_lol: No i szczeniaczki można nią ładnie przystrzyc.
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 orsini napisał(a):Jostra a masz opcje w bazarku, zeby to byl wiekszy rozmiar?jak tak to skolka stoit taki spory zeby ze 3 psy wlazly ??????????????????????
jostra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 transportery nylonowe: rozmiar 3, 60 x 50 x 50 cm - 180 zł rozmiar 4, 80 x 55 x 65 cm - 270 zł
Elitesse Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 malawaszka napisał(a):haha Elitesse :mad: :mad: :mad: a Ty sobie dalej grabisz - zobaczysz, że w końcu przestanę z Tobą gadać na wystawach, tym bardziej jak będziesz z Przemem :evil_lol: bo sie będe wstydziła podejść :diabloti: e no czym znowu ? :placz:
Pasavera Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Romas']Ufff...... :grin: Fiśka też tak leży pół dnia :evil_lol:
jostra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Też bym sobie tak poleżała :evil_lol: A u mnie zaraz będzie burza :cool3:
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Elitesse napisał(a):e no czym znowu ? :placz: zawstydzaniem mnie :diabloti: haha moje burki tyż padły :lol:
madzior_ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 TAK jest :p w sobotkę :cool1: wreszcie wypróbowałam tą maszyneczkę i jest SUPER!!!!!! burki ani drgnęły jak robiłam im uszy, gdzie przy poprzedniej były wielkie problemy :shake: to super:) prosze oświeście mnie o którą masyznke dokładnie chodzi bo ja dopiero dzisiaj (wiem, wiem że ostatnio troche opóźniona byłam) pierwszy raz miałam okazje przejrzeć bazarek jostry i jeśli dobrze myśle to mówicie o tych maszynkach takich z cieniutkim ostrzem do szczegółów które od razu przykuły moją uwagę:) tylko teraz mam pytanie która jest dobra do uszu i głowy miniaturki ta całkiem malutka (4mm ostrze) czy ta większa (20mm jesli dobrze pamietam)? i czy czymś więcej niż kolorem różni się niebieska od czarnej? i naprawde chodzi duzo ciszej niż zwykła? bo ileż ja mam probemu z Denisowymi uszami... głowę to jeszcze da (policzki itd) ale uszy on ma jakieś nadwrażliwe i nawet nagły, niespodziewany dotyk a już ucieka.....więc gdyby ta maszynka ułatwiła nasze męki przy strzyżeniu uszu to na pewno bym się na nią skusiła:) jostra wielkie dzięki za rozmiary transporterków czyli dla nas to taka 2 albo 3 sam,a nie wiem jak zibacze w sobotę to się okaze;) ale właśnie cały czas zastanawiam się nad rodzajem tegpo transporterka bo zarówno plastrikowy jak i ten mają zalety i wady... oto moje spostrzezenia Namiocik Trixie: +lekki +przewiewny +wydaje mi sie, że Denis chętniej się do niego przyzwyczai +zajmuje mało miejsca, łatwo się składa, wszedzie można zabrać -wydaje mi się (jak nie to poprawcie jak mówię źle) że nie można nieśc w nim psiaka Plastikowy +można w nim nosić/wozić psiaka +wytrzymały -zajmuje dużo miejsca -Denis pewnie na początku bardziej by sie go bał, choć przyzwyczaiłby się doradźcie mi co o tym sądzicie a i jak myslicie jak jest jeśli chodzi o nagrzewanie się wnętrza transportera, czy jest ono różne w plastikowym i w namiocie? bo na pewno zabierzemy transporter nad morze jak pojedziemy na wakacje w tym roku do polski ale w przyszłym moze za granice więc Denis będzie przebywał w nim na plaży, większośc czasu pod parasolem, ale ciekawa jestem czy stojący w słońcu na plaży namiocik i transporter plastikowy różnią się nagrzewaniem w środku - jak myślicie? który bardziej chroni od słońca i upału? oj... ledwo wróciłam po długiej przerwie i pewnie już macie mnie dośc sądząc po ilości moich pytań, ale cóż raz sie żyje więc pytam i mam nadzieje ze odpowiecie:) Waszko:) to super ze bedziesz w sobotę;) widze, że jak zwykle szykuje sie spora dogomaniacka gromada na krakowskiej wystawie:)
Agnieszka K. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='madzior_ka']to super:) prosze oświeście mnie o którą masyznke dokładnie chodzi Chodzi o: http://www.elfidarek.bazarek.pl/opis.php/tid,90677/
jostra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Maszynka stylique jest w zasadzie tylko do strzyżenia włosów między opuszkami, a maszynka Pocket Pro właśnie do uszów i innych "szczegółów". Nie ma żadnej różnicy między maszynkami niebieską i czarną (poza kolorem). Wydaje mi się, że namiocik nagrzewa się mniej niż transporter plastikowy. Dla mnie jedyny plus transportera plastikowego to mozliwość ciągnięcia, jesli oczywiście zamocowane są kółka.
madzior_ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 acha no to dzięki:) własni mnie też się wydaje że ten jest przewiewniejszy niż plastikowy a u ciebie też mozna zamówić wieksze rozmiary niż 2? pytam z ciekawości bo dzisiaj ide z Deniskiem do zoologa i tam maja transporterki plastikowe trixie te 60x40x38 wiec zobacze jak sie w nim miesci i nad tą maszynką też się musze zastanowić bo napewno wygodniej taką manewrowac a moze denisa udałoby się do niej bardziej przekonać bo tamtą może już sobie źle kojarzyć a z tą zaczniemy od nowa
Recommended Posts