Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
a ja ogolnie:))))
i w sumie osoba o ktorej pisze tego nie przeczyta, bo na tym forum nie siedzi, ale moze...? w sumie moze mnie sledzi moj idol?kto wie, kto wie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehe mam pewne podejzenia o kim mowisz ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
hehe mam pewne podejzenia o kim mowisz ;)

ale nie widzialas go live:))))))wiec nie wiesz co tracisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zakochalabys sie od razu!gwarantuje Ci to hahahahahhahaha

Posted

orsini napisał(a):
ale nie widzialas go live:))))))wiec nie wiesz co tracisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zakochalabys sie od razu!gwarantuje Ci to hahahahahhahaha

no na raze nie bylo mi to dane :placz: ale nie trace nadziei ! :loveu:

Posted

orsini napisał(a):
ale nie widzialas go live:smile:)))))wiec nie wiesz co tracisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zakochalabys sie od razu!gwarantuje Ci to hahahahahhahaha

Hahahaha wlasnie Aga, a i jeszcze Przema bys zostawila i co by bylo.

Posted

haha Elitesse :mad: :mad: :mad: a Ty sobie dalej grabisz - zobaczysz, że w końcu przestanę z Tobą gadać na wystawach, tym bardziej jak będziesz z Przemem :evil_lol: bo sie będe wstydziła podejść :diabloti:

Posted

TAK jest :p w sobotkę :cool1: wreszcie wypróbowałam tą maszyneczkę i jest SUPER!!!!!! burki ani drgnęły jak robiłam im uszy, gdzie przy poprzedniej były wielkie problemy :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
wreszcie wypróbowałam tą maszyneczkę i jest SUPER!!!!!! burki ani drgnęły jak robiłam im uszy, gdzie przy poprzedniej były wielkie problemy :shake:

Waszka, tę malutką czarną? Też taką mam i też od Jostry.:loveu:
I też już próbowałam:loveu: .

Posted

tak - tą malutką :loveu: superancka jest :cool1:

a mam też tego wahla małego na akumulatorek zdaje się 8900, ale to brzęczy jak komarzysko jakieś i psy mi nie pozwalały tym robić przy uszach a po to była kupiona :shake:

Posted

Waszka - to się spotkamy :multi:
Świetnie, że maszynka Wam podpasowała, też uważam, że jest rewelacyjna, zresztą sprzedaje się jak ciepłe bułeczki. :evil_lol:
No i szczeniaczki można nią ładnie przystrzyc.

Posted

orsini napisał(a):
Jostra a masz opcje w bazarku, zeby to byl wiekszy rozmiar?jak tak to skolka stoit taki spory zeby ze 3 psy wlazly

??????????????????????

Posted

malawaszka napisał(a):
haha Elitesse :mad: :mad: :mad: a Ty sobie dalej grabisz - zobaczysz, że w końcu przestanę z Tobą gadać na wystawach, tym bardziej jak będziesz z Przemem :evil_lol: bo sie będe wstydziła podejść :diabloti:

e no czym znowu ? :placz:

Posted

TAK jest :p w sobotkę :cool1: wreszcie wypróbowałam tą maszyneczkę i jest SUPER!!!!!! burki ani drgnęły jak robiłam im uszy, gdzie przy poprzedniej były wielkie problemy :shake:

to super:) prosze oświeście mnie o którą masyznke dokładnie chodzi bo ja dopiero dzisiaj (wiem, wiem że ostatnio troche opóźniona byłam) pierwszy raz miałam okazje przejrzeć bazarek jostry i jeśli dobrze myśle to mówicie o tych maszynkach takich z cieniutkim ostrzem do szczegółów które od razu przykuły moją uwagę:) tylko teraz mam pytanie która jest dobra do uszu i głowy miniaturki ta całkiem malutka (4mm ostrze) czy ta większa (20mm jesli dobrze pamietam)? i czy czymś więcej niż kolorem różni się niebieska od czarnej? i naprawde chodzi duzo ciszej niż zwykła? bo ileż ja mam probemu z Denisowymi uszami... głowę to jeszcze da (policzki itd) ale uszy on ma jakieś nadwrażliwe i nawet nagły, niespodziewany dotyk a już ucieka.....więc gdyby ta maszynka ułatwiła nasze męki przy strzyżeniu uszu to na pewno bym się na nią skusiła:)

jostra wielkie dzięki za rozmiary transporterków czyli dla nas to taka 2 albo 3 sam,a nie wiem jak zibacze w sobotę to się okaze;) ale właśnie cały czas zastanawiam się nad rodzajem tegpo transporterka bo zarówno plastrikowy jak i ten mają zalety i wady... oto moje spostrzezenia

Namiocik Trixie:
+lekki
+przewiewny
+wydaje mi sie, że Denis chętniej się do niego przyzwyczai
+zajmuje mało miejsca, łatwo się składa, wszedzie można zabrać

-wydaje mi się (jak nie to poprawcie jak mówię źle) że nie można nieśc w nim psiaka

Plastikowy
+można w nim nosić/wozić psiaka
+wytrzymały

-zajmuje dużo miejsca
-Denis pewnie na początku bardziej by sie go bał, choć przyzwyczaiłby się

doradźcie mi co o tym sądzicie a i jak myslicie jak jest jeśli chodzi o nagrzewanie się wnętrza transportera, czy jest ono różne w plastikowym i w namiocie? bo na pewno zabierzemy transporter nad morze jak pojedziemy na wakacje w tym roku do polski ale w przyszłym moze za granice więc Denis będzie przebywał w nim na plaży, większośc czasu pod parasolem, ale ciekawa jestem czy stojący w słońcu na plaży namiocik i transporter plastikowy różnią się nagrzewaniem w środku - jak myślicie? który bardziej chroni od słońca i upału?

oj... ledwo wróciłam po długiej przerwie i pewnie już macie mnie dośc sądząc po ilości moich pytań, ale cóż raz sie żyje więc pytam i mam nadzieje ze odpowiecie:)

Waszko:) to super ze bedziesz w sobotę;) widze, że jak zwykle szykuje sie spora dogomaniacka gromada na krakowskiej wystawie:)

Posted

Maszynka stylique jest w zasadzie tylko do strzyżenia włosów między opuszkami, a maszynka Pocket Pro właśnie do uszów i innych "szczegółów". Nie ma żadnej różnicy między maszynkami niebieską i czarną (poza kolorem).
Wydaje mi się, że namiocik nagrzewa się mniej niż transporter plastikowy. Dla mnie jedyny plus transportera plastikowego to mozliwość ciągnięcia, jesli oczywiście zamocowane są kółka.

Posted

acha no to dzięki:) własni mnie też się wydaje że ten jest przewiewniejszy niż plastikowy a u ciebie też mozna zamówić wieksze rozmiary niż 2? pytam z ciekawości bo dzisiaj ide z Deniskiem do zoologa i tam maja transporterki plastikowe trixie te 60x40x38 wiec zobacze jak sie w nim miesci

i nad tą maszynką też się musze zastanowić bo napewno wygodniej taką manewrowac a moze denisa udałoby się do niej bardziej przekonać bo tamtą może już sobie źle kojarzyć a z tą zaczniemy od nowa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...