Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
pies z otwartej

hahaha i wszystko jasne ;)

Ja juz dalekie wyjazdy mam narazie zaliczone ;) Teraz sobie wygrzewałam kosci w ogródku na Słowacji :)
Moze sie gdzies riusze w wakacje ;)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

z hodowli Cerber. Szkoda, ze Masterton nie ma juz tu na dgm by sie pochwalila, bo to w koncu jej tatuś, a na wystawce razem byli i w ogóle więc chyba się już z nim pogodziła. No i dobrze, bo to w sumie tata, a tak się od niego odizolowywała zwłaszcza jak kiedyś dał ogłoszenie na allegro , że ,ma szczeniaki z papierami i bez:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale to było kilka miesięcy temu, a teraz już dobrze żyją więc super bo to w końcu rodzina, a ta jak wiadomo rzecz święta!!!

Posted

[quote name='ChandlerTheDog w galerii']Przepraszam, ale czuję, że muszę włożyć kij w mrowisko i poprosić o małe wyjasnienie.

więc zamiast wsadzać kij w mrowisko przydałoby się najpierw przeczytać regulamin...:angryy:

Jak to jest, że zdjęcia innych są ciachane do samego linka ze względu na wielkość, a zdjęcia wstawiane przez admina, które są tej samej wielkości radośnie sobie wiszą.

a w którym miejscu administrator wkleił zdjęcia? i to jeszcze nieregulaminowe?:roll:

Ja wiem, że kto ma prawa administratora ten jest Bogiem, ale to troche nie fair. Czy zostaly okreslone dopuszczalne rozmiary zdjęć?

tak zostały określone. i każdy ma obowiązek przeczytać regulamin. tutaj jak na dłoni widać, zę tego nie zrobiłeś.
zawsze jednak możesz napisac do administratora skargę jak znajdziesz jakieś sensowne argumenty.

pozdrawiam.

Posted

Halo moze ktos jeszcze nie spi i wlepia slipia w monitor jak ja ;) , ja wlasnie skonczylam pisac wstep i zakonczenie do mojej pracy, haha ciekawe co na nie powie promotor :evil_lol: .

Posted

orsini napisał(a):
srodek zciagnela z internetu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wlasnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

jostra napisał(a):
A mój promotor mówił, że najważniejszy jest wstęp, zakończenie i spis treści. :evil_lol:

nio KaVangi promotor tez chyba tak mowi:))))

Posted

orsini napisał(a):
nio KaVangi promotor tez chyba tak mowi:))))

Hahahaha dla mojego to nawet rodzaj czcionki w pracy wazny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Elitesse napisał(a):
ehh ja nie wiem jak swoja prace stworze ... dobrze ze to dopiero za jakis czas :)

Nio tez tak myslalam jeszcze niedawno, a teraz strasznie sie ciesze, ze praktycznie cala prace juz napisalam.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']ja wlasnie skonczylam pisac wstep i zakonczenie do mojej pracy, haha ciekawe co na nie powie promotor :evil_lol: .

Mój promotor był tak zadowolony, że wreszcie napisałam tą pracę, że nie miał żadnych uwag :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']nio!w takiej super ekipie to zawsze jest fajnie:))))))ja to Natalii zazdroszcze rodzicow!!!tez bym takich chciala!!!!
aaaa i widzialam Gucia!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki maluni szczeniorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ciekawe, czy rodzice orsini czytają DGM :loveu: :loveu: :loveu: ?

Posted

[quote name='orsini']chyba stara panna raczej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A mówi się, że podobno każda potwora znajdzie amatora :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='marisia']Ciekawe, czy rodzice orsini czytają DGM :loveu: :loveu: :loveu: ?
nie , ale wiedza, ze ich bardzo lubie:))))zreszta ich sie nie da nie lubic:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='marisia']A mówi się, że podobno każda potwora znajdzie amatora :loveu: :loveu: :loveu:

no patrzac na coniektore małżeństwa nawet te na dgm to kurcze normalnie MASZ RACJE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie:) ależ mnie dawno nie było, ale z racji ze teraz siedze sobie na nuuuudnej informatyce a jutro juz zakonczenie roku to znalazłam chwilkę by wpaść i teraz przez wakacje napewno nie dam wam zbyt długo odpocać ode mnie i deniśka:) niedłuigo nowe fotki obiecuje i filmiki;))

a teraz pytanie: kto będzie w Krakowie w sobote? my tradycyjnie będziemy rano pewnie na zawody obedience popatrzymy a potem gdzieś w okolicy ringu sznaucerów będziemy się kręcić więc mam nadzieję, ze się spotkamyt:)

a druga sprawa dot. transportera dla deNULKI (jego nowa ksywa ;d;d;d) bo zbliżają siuę wakacje a na wyjazdach byłby bardzo prszydatnjyu choćby na plazy a chce miec czas by go do niego przyzwyczaic wiec chciałabym na wystawie sie za nimi rozejrzec a jakby cos było to kupić i czy moblibyscie mi polecić jakieś transportery? i jakie rozmiary macie dla jednego sznaucera mini? bo ja znalazłam na animali taki fajkny nawet z kółkami w rozmiarze dł. 60 cm, szer. 40 cm, wys. 43,5 cm - czy takio byłby dobry? były też takie tylko wys. 38 cm - wystarcztyłoby tyle? a długośc i szerokośc to 60x40 wystarczy? bo chcę by Denis miał w nim swobode, mógł się położyć, obrócić itd ale z drugiej strony nie mogę kupić jakiegos CARRIER 4 (DLA srednich psów) który ma fajne, duże rozmiary ale jadąc w 4 osoby w samochodzie go raczej nie zmieszcze.... a poszukuje takiecgo co by w nim Denis mógł w podróży być na tylnim siedzeniu jeszcze z dwoma osobami..... bo znając stoipień wypełnienia bagażnika jak jedziemy na wakacje to tam się już tranportera nie upcha....

tak wiec licze na wasza pomoc i z góry wieklie dzieki!!

Posted

włąśnie wczoraj przeglądałam różne strony i natrafiłam na to ale jakoś nie wiem czemu bez zastanowienia przeleciałam dalej, a może rzeczywiście byłoby fajne:) i można go złożyć tak, że zajmuje mało miejsca? bo to napewno byłby ogromny atut...
a powiedxz mi jeszcze jak jest z rozmiarem bo widze, że na długość ma 55 cm i to wystarcza swobodnie dla sznaucerka? może się położyć wygodnie? pokażę w domu siostrze i rodzince to zobaczymy czy im się spodoba, a w sobotę obejrzymy sobie twój na wystawie i wtedy się zastanowimy:) bo sama nie wiem jaki lepszy:) jakoś bardzo często go używać nie będziemy tzn w domku bedzie stał wiec kiedy Deni bedzie chciał to będzie sobie w nim przebywał, a na wyjazdy to głównie wakacyjne np. na plazy

Posted

Transporter składa się w taką cienką (ok.3cm) "teczkę" z rączką - dla mnie super.
Moje mają akurat rozmiar "3", ale zazwyczaj na wystawy zabieram 2-3 psiaki i spokojnie się tam wszystkie mieszczą.
Znajomym kupowałam "2" dla jednego sznaucerka i pasuje idealnie. Zresztą też będą w Krakowie, więc będziesz mogła zobaczyć obydwa rozmiary.

Posted

orsini napisał(a):
no patrzac na coniektore małżeństwa nawet te na dgm to kurcze normalnie MASZ RACJE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

HAHAHAHA Ty to normalnie znowu sobie grabisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak bedzie taki upał na Wystawe Krakowska to my tam pozdychamy wszyscy ;(

Posted

Agatka napisał(a):
HAHAHAHA Ty to normalnie znowu sobie grabisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol:
;(

a ja ogolnie:))))
i w sumie osoba o ktorej pisze tego nie przeczyta, bo na tym forum nie siedzi, ale moze...? w sumie moze mnie sledzi moj idol?kto wie, kto wie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...