Agatka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 orsini napisał(a):pies z otwartej hahaha i wszystko jasne ;) Ja juz dalekie wyjazdy mam narazie zaliczone ;) Teraz sobie wygrzewałam kosci w ogródku na Słowacji :) Moze sie gdzies riusze w wakacje ;)
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 z hodowli Cerber. Szkoda, ze Masterton nie ma juz tu na dgm by sie pochwalila, bo to w koncu jej tatuś, a na wystawce razem byli i w ogóle więc chyba się już z nim pogodziła. No i dobrze, bo to w sumie tata, a tak się od niego odizolowywała zwłaszcza jak kiedyś dał ogłoszenie na allegro , że ,ma szczeniaki z papierami i bez:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale to było kilka miesięcy temu, a teraz już dobrze żyją więc super bo to w końcu rodzina, a ta jak wiadomo rzecz święta!!!
Justa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='ChandlerTheDog w galerii']Przepraszam, ale czuję, że muszę włożyć kij w mrowisko i poprosić o małe wyjasnienie. więc zamiast wsadzać kij w mrowisko przydałoby się najpierw przeczytać regulamin...:angryy: Jak to jest, że zdjęcia innych są ciachane do samego linka ze względu na wielkość, a zdjęcia wstawiane przez admina, które są tej samej wielkości radośnie sobie wiszą. a w którym miejscu administrator wkleił zdjęcia? i to jeszcze nieregulaminowe?:roll: Ja wiem, że kto ma prawa administratora ten jest Bogiem, ale to troche nie fair. Czy zostaly okreslone dopuszczalne rozmiary zdjęć? tak zostały określone. i każdy ma obowiązek przeczytać regulamin. tutaj jak na dłoni widać, zę tego nie zrobiłeś. zawsze jednak możesz napisac do administratora skargę jak znajdziesz jakieś sensowne argumenty. pozdrawiam.
Ka-Vanga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Halo moze ktos jeszcze nie spi i wlepia slipia w monitor jak ja ;) , ja wlasnie skonczylam pisac wstep i zakonczenie do mojej pracy, haha ciekawe co na nie powie promotor :evil_lol: .
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Elitesse napisał(a):a gdzie srodek ?? :evil_lol: :evil_lol: srodek zciagnela z internetu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 orsini napisał(a):srodek zciagnela z internetu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wlasnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
jostra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A mój promotor mówił, że najważniejszy jest wstęp, zakończenie i spis treści. :evil_lol:
orsini Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 jostra napisał(a):A mój promotor mówił, że najważniejszy jest wstęp, zakończenie i spis treści. :evil_lol: nio KaVangi promotor tez chyba tak mowi:))))
Ka-Vanga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 orsini napisał(a):nio KaVangi promotor tez chyba tak mowi:)))) Hahahaha dla mojego to nawet rodzaj czcionki w pracy wazny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Elitesse Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ehh ja nie wiem jak swoja prace stworze ... dobrze ze to dopiero za jakis czas :)
Ka-Vanga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Elitesse napisał(a):ehh ja nie wiem jak swoja prace stworze ... dobrze ze to dopiero za jakis czas :) Nio tez tak myslalam jeszcze niedawno, a teraz strasznie sie ciesze, ze praktycznie cala prace juz napisalam.
Elitesse Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 pisanie w sumie nie bedzie takie zle - gorzej z wymysleniem tematu :roll:
dorotak Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Ka-Vanga']ja wlasnie skonczylam pisac wstep i zakonczenie do mojej pracy, haha ciekawe co na nie powie promotor :evil_lol: . Mój promotor był tak zadowolony, że wreszcie napisałam tą pracę, że nie miał żadnych uwag :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
marisia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='orsini']nio!w takiej super ekipie to zawsze jest fajnie:))))))ja to Natalii zazdroszcze rodzicow!!!tez bym takich chciala!!!! aaaa i widzialam Gucia!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki maluni szczeniorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe, czy rodzice orsini czytają DGM :loveu: :loveu: :loveu: ?
marisia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='orsini']chyba stara panna raczej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mówi się, że podobno każda potwora znajdzie amatora :loveu: :loveu: :loveu:
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='marisia']Ciekawe, czy rodzice orsini czytają DGM :loveu: :loveu: :loveu: ? nie , ale wiedza, ze ich bardzo lubie:))))zreszta ich sie nie da nie lubic:loveu: :loveu:
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='marisia']A mówi się, że podobno każda potwora znajdzie amatora :loveu: :loveu: :loveu: no patrzac na coniektore małżeństwa nawet te na dgm to kurcze normalnie MASZ RACJE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
madzior_ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witajcie:) ależ mnie dawno nie było, ale z racji ze teraz siedze sobie na nuuuudnej informatyce a jutro juz zakonczenie roku to znalazłam chwilkę by wpaść i teraz przez wakacje napewno nie dam wam zbyt długo odpocać ode mnie i deniśka:) niedłuigo nowe fotki obiecuje i filmiki;)) a teraz pytanie: kto będzie w Krakowie w sobote? my tradycyjnie będziemy rano pewnie na zawody obedience popatrzymy a potem gdzieś w okolicy ringu sznaucerów będziemy się kręcić więc mam nadzieję, ze się spotkamyt:) a druga sprawa dot. transportera dla deNULKI (jego nowa ksywa ;d;d;d) bo zbliżają siuę wakacje a na wyjazdach byłby bardzo prszydatnjyu choćby na plazy a chce miec czas by go do niego przyzwyczaic wiec chciałabym na wystawie sie za nimi rozejrzec a jakby cos było to kupić i czy moblibyscie mi polecić jakieś transportery? i jakie rozmiary macie dla jednego sznaucera mini? bo ja znalazłam na animali taki fajkny nawet z kółkami w rozmiarze dł. 60 cm, szer. 40 cm, wys. 43,5 cm - czy takio byłby dobry? były też takie tylko wys. 38 cm - wystarcztyłoby tyle? a długośc i szerokośc to 60x40 wystarczy? bo chcę by Denis miał w nim swobode, mógł się położyć, obrócić itd ale z drugiej strony nie mogę kupić jakiegos CARRIER 4 (DLA srednich psów) który ma fajne, duże rozmiary ale jadąc w 4 osoby w samochodzie go raczej nie zmieszcze.... a poszukuje takiecgo co by w nim Denis mógł w podróży być na tylnim siedzeniu jeszcze z dwoma osobami..... bo znając stoipień wypełnienia bagażnika jak jedziemy na wakacje to tam się już tranportera nie upcha.... tak wiec licze na wasza pomoc i z góry wieklie dzieki!!
jostra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Madziorko, a może coś takiego: http://www.elfidarek.bazarek.pl/opis.php/tid,87525/ Moje psiaki własnie z tego korzystają, możesz oglądnąć w sobotę, bo będziemy w Krakowie :)
madzior_ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 włąśnie wczoraj przeglądałam różne strony i natrafiłam na to ale jakoś nie wiem czemu bez zastanowienia przeleciałam dalej, a może rzeczywiście byłoby fajne:) i można go złożyć tak, że zajmuje mało miejsca? bo to napewno byłby ogromny atut... a powiedxz mi jeszcze jak jest z rozmiarem bo widze, że na długość ma 55 cm i to wystarcza swobodnie dla sznaucerka? może się położyć wygodnie? pokażę w domu siostrze i rodzince to zobaczymy czy im się spodoba, a w sobotę obejrzymy sobie twój na wystawie i wtedy się zastanowimy:) bo sama nie wiem jaki lepszy:) jakoś bardzo często go używać nie będziemy tzn w domku bedzie stał wiec kiedy Deni bedzie chciał to będzie sobie w nim przebywał, a na wyjazdy to głównie wakacyjne np. na plazy
jostra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Transporter składa się w taką cienką (ok.3cm) "teczkę" z rączką - dla mnie super. Moje mają akurat rozmiar "3", ale zazwyczaj na wystawy zabieram 2-3 psiaki i spokojnie się tam wszystkie mieszczą. Znajomym kupowałam "2" dla jednego sznaucerka i pasuje idealnie. Zresztą też będą w Krakowie, więc będziesz mogła zobaczyć obydwa rozmiary.
Agatka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 orsini napisał(a):no patrzac na coniektore małżeństwa nawet te na dgm to kurcze normalnie MASZ RACJE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: HAHAHAHA Ty to normalnie znowu sobie grabisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak bedzie taki upał na Wystawe Krakowska to my tam pozdychamy wszyscy ;(
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jostra a masz opcje w bazarku, zeby to byl wiekszy rozmiar?jak tak to skolka stoit taki spory zeby ze 3 psy wlazly
orsini Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Agatka napisał(a):HAHAHAHA Ty to normalnie znowu sobie grabisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol: ;( a ja ogolnie:)))) i w sumie osoba o ktorej pisze tego nie przeczyta, bo na tym forum nie siedzi, ale moze...? w sumie moze mnie sledzi moj idol?kto wie, kto wie....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts