Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natalia !!!! Gratulacje !!! Ale super ,wyobrazam sobie jaka musisz byc zadowolona :-)
Angelka ,wstyd powiedzic ale urodziny Bianki przeszly u nas bez echa :-) ,jakos nie ma w zwyczaju obchodzic psich urodzin :-) wiec to troche nam umyka .
Ale dziekuje za pamiec i sto lat dla Teri :-) Alez ten czas zlecial co ?
Ja wczoraj postrzyglam moje obie dziewczyny .Zuzia jak zwykle po strzyzeniu wyglada pieknie i elegancko.
Natomias Bianka to masakra :-) Strzyzenia odslonilo mase blizn na plcach,jakby Bianka brala udzial w psich walkach a to Zuzia ja tak drapie pazurami ,bo ciagle sie ganiaja.Poza tym czarne futro bardzo zle sie strzyze ,bo jedno mocniejsze pociagniecie maszynka i mam dziure.Udalo mi sie tego uniknac na szczescie ale tylko dlatego ,ze szyje i przedpiersie mialam juz zrobione przez fryzjerke.Natomias ogon wyglada powalajaco.Jakis chudy patyczek ,niesamowite!!!!A jak trudno go ostrzyc jak on w ciaglym ruchu.
Juz teraz wiem dlaczego ludzie zostawiaja sznaucerom chwostek na koncu ogona ,fatalnie wyglada ten chudy czubeczek .Jak Ty sobie z tym radzisz Angelka ?
Wiec u nas kupa smiechu z Bianki ,od wczoraj mowimy do niej per "chudy ogonek " :-)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia OGROMNE GRATULACJE jeszcze raz!!!!!!!!!!
hahahaha no bylo super!!!!!
Cala ekipa- JESTESCIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
super byla atmosfera-zreszta jak zwykle:))))))z Wami!!!!!
no to ja tez sie pochwale:))))
Wiktor- CWC, NPwR i CACiB - i JA go wystawiałam, zeby znowu nie bylo gadania, ze wygrywa tylko jak go Adam wystawia:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a potem wystawialam "Polish Princess" czyli Skorusia.
I Skorek....dostała CWC!!!!a wiec zaczela championat i to od duzego CWC!!!!!!!!!alez bylam szczesliwa!!!!ale to nie koniec, bo potem wyszlysmy do porownania i....Najlepsza Suka w Rasie i CACIB!!!!!!!!!!!!!!
o BoBa wyszli "sami swoi":))))bo Marcin wystawial Bafi- Fenomen eeee zapomnialam Piwowar -sunia Kasi-BOB junior, CACiBowy pies-Natalii Kenzo i ja ze Skorkiem. W ogole bylo super bo i przy cacibie i pozniej w rasie to sie calowalismy, rzucalismy na szyje itp.

Wsio bylo super!no moze poza niektorymi oszolomami poza ringiem, ktorzy jak zwykle "zyczliwie" komentowali sedziowanie, ale co tam-juz sie do tego przyzwyczailam.:)))))))))

chyba 3 lata temu pan Andrzej tez w Szczecinie sedziowal i Fufa tez dostala od niego caciba, a teraz 2ka jej dzieci - to samo:multi: :multi: :multi: strasznie jestem szczesliwa z tego Skorusia mojego!poczekamy na fotki od Natalii:)))))

Posted

nio!w takiej super ekipie to zawsze jest fajnie:))))))ja to Natalii zazdroszcze rodzicow!!!tez bym takich chciala!!!!
aaaa i widzialam Gucia!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: taki maluni szczeniorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

nio Natalia zaszalala:))))
ale biala suczka Krysi vel Kreski w Lubieszynie wygrala calego BISa!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Romas napisał(a):
Angelka ,wstyd powiedzic ale urodziny Bianki przeszly u nas bez echa :-) ,jakos nie ma w zwyczaju obchodzic psich urodzin :-) wiec to troche nam umyka .

Właśnie, właśnie - wszystkiego najlepszego dla dwóch czarnych - już pełnoletnich ;) - dziewczynek :laola:

Romas napisał(a):
Natomias Bianka to masakra :-) Strzyzenia odslonilo mase blizn na plcach,jakby Bianka brala udzial w psich walkach

He, he - ja wiem gdzie Atos ma blizny, ale jakieś dwa miesiące temu też ze zdziwieniem odkryłam kolejną... :evil_lol: Nie wiem skąd. Faktycznie wśród tego czarnego futra te blizny jakoś bardziej "wyłażą" niż na pieprzaku ;)

Romas napisał(a):
Wiec u nas kupa smiechu z Bianki ,od wczoraj mowimy do niej per "chudy ogonek " :-)

Może jakieś zdjęcia "chudego ogonka"? :lol:

Wielkie gratulacje dla Natalii, Orsini i Kreski - ale poszalałyście! :klacz: :laola:

Posted

[quote name='orsini']biala suczka Krysi vel Kreski w Lubieszynie wygrala calego BISa!!!!!!!!!!!!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Wiemy i już gratulowałyśmy :eviltong:

Wszystkim dogomaniakom [SIZE="4"]serdeczne gratulacje za Szczecińskie sukcesy:

:cunao: :BIG: :laola: :BIG: :cunao:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

dorotak napisał(a):
Właśnie, właśnie - wszystkiego najlepszego dla dwóch czarnych - już pełnoletnich ;) - dziewczynek :laola:

Może jakieś zdjęcia "chudego ogonka"? :lol:

Dziekujemy :-) .Zdjec nie dam ,za nic :-) ,chwilowo Bianka nie nadaje sie do fotografowania :evil_lol:

Posted

Romas napisał(a):
Dziekujemy :-) .Zdjec nie dam ,za nic :-) ,chwilowo Bianka nie nadaje sie do fotografowania :evil_lol:

Za 2 tygodnie się wyrówna :loveu:

Posted

marisia napisał(a):
Za 2 tygodnie się wyrówna :loveu:

No wlasnie ,licze na to :lol:
Czarne Gwiazdy ,nie moge pokazac Ci ogonka Bianki ,nie dostalam od niej pozwolenia :-)
A swoja droga zaskakujace to jest.Toro DC mial ogon miesiscty ,przypominajacy pejcz,elastyczny.Ona ma jakby taki patyczek kosteczki obciagniete skora na sztywno w jednej pozycji,ciekawe dlaczego.Czy przez to ,ze im opbcinano te ogony i one nie selekcjonowaly sie na ,bo ja wiem funkcjonalnosc,gietkosc??

Posted

WITAJCIE :)

Ogromne gratulacje dla wszystkich wygranych :)
My w ten weekend odpuścilismy sobie wystawy i spedzilismy cudowne chwile w zaprzyjaźnionej hodowli na Słowacji :)
Do swojego nowego domku pojechała nasza ostatnia miniaturowa dziewczynka. Doszliśmy do wniosku, że chyba była przeznaczona swojemu nowemu właścicielowi, który jest Ksiedzem ;) Małej dalismy na imie domowe Gloria ;) :D

Teraz czeka jeszcze na nowy domek jeden olbrzymek, którego nie chcemy oddac tak ot byle gdzie ...

Ale weekend był SUPER !!!!!!!!!!!
A teraz sie pryzgotowujemy do Krakowskiej wystawy i czeka nas bardzo pracowity tydzień, więc pewnie sie bede mało odzywac. A no i strasznie załuję , ze nie byłam z Wami w Szczecinie :(

Posted

No żałuję, ale jakos taki kawał, a nie specjalnie było po co jechac...
Przygotowujemy sie za to na nastepna sobotę :) Powalczymy u sędizny z Israela ;)

Posted

nio kawal drogi. Ja mialam "tylko" 500km i do tej pory wszystko mnie boli , mam zakwasy od kierowania!!!!szok!!!czuje sie jakbym oberwala bejsbolem normalnie po calym ciele

Posted

Łooo hoho ale poszaleliscie, SUPER, OGROMNIASTE BRAWA DLA WSZYSTKICH I GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: :smilecol: :cool2: :laola: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :multi: :multi: :multi: :multi: .

Posted

orsini napisał(a):
nio kawal drogi. Ja mialam "tylko" 500km i do tej pory wszystko mnie boli , mam zakwasy od kierowania!!!!szok!!!czuje sie jakbym oberwala bejsbolem normalnie po calym ciele

A Ty nie marudz, bo sie oplacalo :eviltong: , haha marudzisz jak stara babcia :evil_lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A Ty nie marudz, bo sie oplacalo :eviltong: , haha marudzisz jak stara babcia :evil_lol: .

chyba stara panna raczej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...