Ka-Vanga Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A my dzisiaj bylismy na wystawie w Plocku, moja Bangitka skonczyla dorosly championat a Lo sie postaral i zdobyl BIS Weteranow 3 :multi: :sweetCyb:. Ladny prezent na urodzinki co :cool3: . I baaaaaardzo chcialam podziekowac ze udostepnienie miejsca w namiocikach dla mojego Bandziorka, jakos tak sie zakrecilam na wystawie, ze nawet nie podziekowalam :roll: , jeszcze raz BAAAAARDZO DZIEKUJE :modla: :Rose: .
Elitesse Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ka-Vanga napisał(a):A my dzisiaj bylismy na wystawie w Plocku, moja Bangitka skonczyla dorosly championat a Lo sie postaral i zdobyl BIS Weteranow 3 :multi: :sweetCyb:. Ladny prezent na urodzinki co :cool3: . I baaaaaardzo chcialam podziekowac ze udostepnienie miejsca w namiocikach dla mojego Bandziorka, jakos tak sie zakrecilam na wystawie, ze nawet nie podziekowalam :roll: , jeszcze raz BAAAAARDZO DZIEKUJE :modla: :Rose: . nono GRATULACJE !!!!!!!!!! :laola:
GUCIA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 KA-VANGA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to i ja się pochwale:::: MILKA: CWC.NSwR .Zw.RASY. ASPIRYNA: CWC i tym samym CH.PL WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM DNIA DZISIEJSZEGO GRATULACJE!!!!!!!!!
Agatka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to pora na wieści ze Słowackich ringów. Własnie wróciliśmy do domu. Ale było po co jechac. Wprawdzie głównego celu nie zrealizowalismy, ale w końcu nie zawsze mozna mieć wszystko ,za to dostalismy inne miłe niespodizanki :) Tak więc DENGIK - CAC r.CACIB MIMI - CAJC i zaczeła kolejny mł. championat , a wraz ze swoja rodzinka Piwowarów II lokate BIS Grup Hodowlanych DENETHOR (Denis) - CAC i rozpoczął CH.SK No i wielki wygrany BLACKY - Najpierw wygrał klase w której miał pieknego psa z Hiszpanii, potem w pieknym stylu pokonalismy konkurentów (Rezlark, Maly Kavalir) i wybiegalismy CACIBA, a następnie w porównaniu z dorosłą suczką ANDALUSIA BOHEMIA NESS i młodą GIPSY Misurata ku naszej wielkiej radości otrzymalismy Zwycięstwo Rasy !!! Tak więc rozpoczelismy najważniejszym wnioskiem CH.Słowacji i zaczęlismy walkę o Interchampiona. :) KA VANGA - No cóz mam powiedzieć !!! To pierwszy dorosły CHampion w Dolinie RIvendell - Dziekuje CI za niego !:calus: :buzi: No i wszystkim innym ogromne gratulacje!!!
Elitesse Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 agato gratulacje !!! :laola: czy moglabys mi podac stawke sredniakow ?
Agatka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Dzieki dziewczyny :) Zakładam, ze chodzi o pieprz i sól Psy posr Rus Top RATE UNICLIM - V1 CAC Ashen Hamilou - nb otw GINO Impresse VG2 ELDORADO IMOONA - VG1 ch ERVIN ze Vsackich Luhu - V EDDIE z Klatovianskeho Udolia - V2 r.CAC R.CACIB OUTSATANDING ze Zahrabske - V1 CAC CACIB BOB BATMAN Zródlana DOlina - V3 Suki otw ABLE ABIGAIL Fortuna Moravia - V2 KINKY KIRA Grand Calvera - V1 ch ALISSA Rezlark - V1 CAC CACIB DORIANA Jarni Kvet - V1 r.CAC r.CACIB wet RAMONA Zbójecka Saga - V1
iwonka_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gratulacje dla Agatki i jej psiaków:cool2: Dla Oli tudzież!
Elitesse Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Agatka napisał(a): Psy posr Rus Top RATE UNICLIM - V1 CAC Ashen Hamilou - nb otw GINO Impresse VG2 ELDORADO IMOONA - VG1 ch ERVIN ze Vsackich Luhu - V EDDIE z Klatovianskeho Udolia - V2 r.CAC R.CACIB OUTSATANDING ze Zahrabske - V1 CAC CACIB BOB BATMAN Zródlana DOlina - V3 Suki otw ABLE ABIGAIL Fortuna Moravia - V2 KINKY KIRA Grand Calvera - V1 ch ALISSA Rezlark - V1 CAC CACIB DORIANA Jarni Kvet - V1 r.CAC r.CACIB wet RAMONA Zbójecka Saga - V1 dziekuje !! :loveu:
Angelka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Gratulacje dla zwycięzców i życzonka dla Lordzika :eviltong::eviltong: Dorotak super że wrescie cie poznalam na żywo:multi::multi: i Atosa :loveu::loveu::loveu:
dorotak Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Angelka napisał(a):Dorotak super że wrescie cie poznalam na żywo:multi::multi: i Atosa :loveu::loveu::loveu: Ja też się cieszę :loveu: i żałuję tylko, że nie poznałam Teri :sad: Co prawda przerżnęliśmy koncertowo całe zawody, ale może Pas ma jakieś fotki :cool3: :lol: :lol: :lol:
Agatka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A tu co tak cicho ? To my sie potrafimy z dalekich stron odezwać, a Wy tak cicho siedzicie ;) To sa właśnie uroki posiadania przenośnego sprzetu,wszędzie działa :)
Tomek67 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Agatka napisał(a): To sa właśnie uroki posiadania przenośnego sprzetu,wszędzie działa :) Też mi micyje - sprzęt przenośny, phi!:diabloti: :lol: :eviltong:
Agatka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No przecież trzeba Was jakoś sprowokować do gadania :) Słyszałam, ze sie komus coś urodziło, a nikt sie nie chwali...
jostra Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Tomek67 napisał(a):Też mi micyje - sprzęt przenośny, phi!:diabloti: :lol: :eviltong: Tomuś podziękuj Babci za grzybki :loveu: :cool3: Ale się zdziwiłam :crazyeye: jak otworzyłam kopertę :lol: A co się komuś urodziło? :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tomek67 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Hi, Orsini - rozstaw siatkę, to może mnie złapiesz. Lecę na Mazury;)
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jostra dostaam paczuszke w poniedziaek :loveu: dzieki
Tomek67 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jostra napisał(a):Tomuś podziękuj Babci za grzybki :loveu: :cool3: Ale się zdziwiłam :crazyeye: jak otworzyłam kopertę :lol: Przekażę, ale za dziwactwa babcine nie odpowiadam:shake: :lol: ;)
Recommended Posts