Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romas']Nie ma to jak sukces :lol: .Ja zamiast sama dalej walczyc z sierscia Bianki ide w pon. do fryzjera, zeby nas z ringu nie wyrzucili za tydzien :roll: ,bo jednak ostatnio to przekombinowalam z ta Biankowa sierscia :angryy:

Romas Ty się nie poddawaj, przecież masz na kim ćwiczyć :lol: , ja swojego sznaucera średniaka przygotowywałam na podstawie książki z której wzięłam matematyczny model sznaucera :lol:. Wtedy nie było netu, teraz jest dużo łatwiej :cool3:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Kochani BARDZO Wam dziekuje za wspaniale zyczenia dla mojego sloneczka kochanego :multi: .
[quote name='malawaszka']ejj a gdzie ten mąż Bangitki? :razz:
Hihihi daleko ;) .

Posted

marisia napisał(a):
A nie zdradzę :eviltong: :eviltong: :eviltong: , ale piękny to ci on i jest :lol: :lol: :lol:

Mow szybko :eviltong: , nio mi sie tez bardzo podoba :multi: .

Posted

STO LAT DLA LO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wymiziam go osobiście, chyba sie nie obrazi jak sie spóxnie 3 dni ;)

NO prosze kto tu podkablował :) ;)
Dla mnie to najpiekniejszy czarny miniatur jakiego znam :)

Posted

Wasza Lordowska Mosc ,raczcie przyjac najlepsze Zyczonka :-)
Sto lat dla Lorda :-)

Marisia ja sie nie poddaje ,bede dalej sie uczyc trymowanka tylko na wystawe na razie wole zeby ktos doswiadczony mnie poprawil :-)Zreszta taka wizyta u fryzjera bardzo pouczajaca jest.
Teraz bede miala przerwe w wystawach co najmniej do wrzesnia to poszaleje z sierscia Bianeczki :-)
Moze kiedys wogole bylo latwiej z przygotowaniem psow ,bo ten "przemysl " psi nie byl tak rozwiniety i sedziowie przymykali oko na to jak pies byl zrobiony.
Przynajmniej ja ,jak w poczatkach lat 80 tych i potem w 90tych jezdzilam po wystawach i przygladalam sie sznaucerom , to tak to zapamietalam.
Pamietam jak bylam w ktoryms roku na wystawie w Legionowie i tam prawie wszystkie sznaucery byly wygolone .A teraz wejdz na ring z wygolonym psem.

Posted

[quote name='Elitesse']Wacio :loveu: dzis w Walbrzychu wystawiany przez Tz-ta zdobyl Zwyciestwo Mlodziezy i ukonczyl Mlodziezowy Championat Polski :multi:

[SIZE="4"]Hurrraaa !!!

:laola:
:cunao: :BIG: :cunao:
:laola:

Posted

Romas napisał(a):

Przynajmniej ja ,jak w poczatkach lat 80 tych i potem w 90tych jezdzilam po wystawach i przygladalam sie sznaucerom , to tak to zapamietalam.
Pamietam jak bylam w ktoryms roku na wystawie w Legionowie i tam prawie wszystkie sznaucery byly wygolone .A teraz wejdz na ring z wygolonym psem.

To prawda. Ja zaczęłam bywać na wystawach i wystawiać Larsika w latach 90-tych a moim pierwszym trymerem był złamany brzeszczot owinięty na końcu taśmą izolacyjną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dopiero potem zaczęły się pojawiać trymery :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Lordzik pieknie dziekuje :multi: .

Szybko przyznawac sie kto nas podkablowal :mad: :mad: :mad: :evil_lol: . Ale fajny jest co :cool3: .

ja nie!!!!!!!!!!!!!!
slowo:)))))))))))))))))
Marisia ma reflex swoja droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse i Pink GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

Wacio ,Wacio hura ,hura !!!Gratulacje dla jego wlascicieli :-)

O tych brzeszczotach uzywanych do trymowania ja tez slyszalam i bardzo sie dziwilam jak tym mozna pracowac:-) Opowiadali mi o tym inni wlasciciele sznaucerow ,jak tylko kupilam Zuzie i na pierwszych spacerach zaczepialam inne sznaucerki zeby pogadac z wlascicelami :-)
Do tej pory pamietam jak pani wlascicielka siostry Zuzi opowiadala jak fryzjer w pol godziny przygotowal jej suczke na wystawe wlqasnie operujac brzeszczotem :-) Szczescie ,ze technika naprzod poszla :-)

Posted

orsini napisał(a):

Marisia ma reflex swoja droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Winna jest temu przede wszystkim pogoda :shake: . Mamy już czerwiec a jest zimno i mokro, więc siedzimy w domu :placz: , a że włączony komp na stałe podłączony do sieci to moje i mojego męża skrzywienie zawodowe to zaglądam tutaj od czasu do czasu i się udało :sweetCyb: .

Posted

Romas napisał(a):
Szczescie ,ze technika naprzod poszla :-)

Oj tak, zdecydowanie łatwiej teraz się pielęgnuje sznaucerki :lol: :lol: :lol: . Ja jestem zbyt leniwa, żeby skubać paluszkami :cool3: .

Posted

marisia napisał(a):
Oj tak, zdecydowanie łatwiej teraz się pielęgnuje sznaucerki :lol: :lol: :lol: . Ja jestem zbyt leniwa, żeby skubać paluszkami :cool3: .

no to niby jak skubiesz???ktos wymyslil jakas maszinu?????:crazyeye: :crazyeye:

Posted

orsini napisał(a):
no to niby jak skubiesz???ktos wymyslil jakas maszinu?????:crazyeye: :crazyeye:

Ale Ty czepliwa jesteś :evil_lol: miałam na myśli samymi paluszkami bez wspomagających przyrządów :lol: .

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: bleeeee, juz mialam nadzieje, ze jest jakies ustrojstwo do skubania. NIENAWIDZE skubania!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

orsini napisał(a):
:angryy: :angryy: :angryy: bleeeee, juz mialam nadzieje, ze jest jakies ustrojstwo do skubania. NIENAWIDZE skubania!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

To kto Ci trymuje Twoje mini :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: sznaucerki ofkors :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']w wiekszosci sama, co nie zmienia faktu ze NIENAWIDZE tego!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

a czy jest osoba ktora to luubi ? wylaczajac sadystow hihih

Posted

orsini napisał(a):
ja nie!!!!!!!!!!!!!!
slowo:)))))))))))))))))

No wlasnie ciekawa jestem kto, ale niech no ja tylko znajde tego delikwenta :mad: :lol: :evil_lol: .

Aga, Pinka ogromniaste gratki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...