marisia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Romas']Nie ma to jak sukces :lol: .Ja zamiast sama dalej walczyc z sierscia Bianki ide w pon. do fryzjera, zeby nas z ringu nie wyrzucili za tydzien :roll: ,bo jednak ostatnio to przekombinowalam z ta Biankowa sierscia :angryy: Romas Ty się nie poddawaj, przecież masz na kim ćwiczyć :lol: , ja swojego sznaucera średniaka przygotowywałam na podstawie książki z której wzięłam matematyczny model sznaucera :lol:. Wtedy nie było netu, teraz jest dużo łatwiej :cool3:
Elitesse Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 mizianka i zyczenia kolejnych 8 lat dla lordzika !!! :loveu: :laola: :laola:
Ka-Vanga Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Kochani BARDZO Wam dziekuje za wspaniale zyczenia dla mojego sloneczka kochanego :multi: . [quote name='malawaszka']ejj a gdzie ten mąż Bangitki? :razz: Hihihi daleko ;) .
Ka-Vanga Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 marisia napisał(a):A nie zdradzę :eviltong: :eviltong: :eviltong: , ale piękny to ci on i jest :lol: :lol: :lol: Mow szybko :eviltong: , nio mi sie tez bardzo podoba :multi: .
Agatka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 STO LAT DLA LO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wymiziam go osobiście, chyba sie nie obrazi jak sie spóxnie 3 dni ;) NO prosze kto tu podkablował :) ;) Dla mnie to najpiekniejszy czarny miniatur jakiego znam :)
Romas Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wasza Lordowska Mosc ,raczcie przyjac najlepsze Zyczonka :-) Sto lat dla Lorda :-) Marisia ja sie nie poddaje ,bede dalej sie uczyc trymowanka tylko na wystawe na razie wole zeby ktos doswiadczony mnie poprawil :-)Zreszta taka wizyta u fryzjera bardzo pouczajaca jest. Teraz bede miala przerwe w wystawach co najmniej do wrzesnia to poszaleje z sierscia Bianeczki :-) Moze kiedys wogole bylo latwiej z przygotowaniem psow ,bo ten "przemysl " psi nie byl tak rozwiniety i sedziowie przymykali oko na to jak pies byl zrobiony. Przynajmniej ja ,jak w poczatkach lat 80 tych i potem w 90tych jezdzilam po wystawach i przygladalam sie sznaucerom , to tak to zapamietalam. Pamietam jak bylam w ktoryms roku na wystawie w Legionowie i tam prawie wszystkie sznaucery byly wygolone .A teraz wejdz na ring z wygolonym psem.
Elitesse Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wacio :loveu: dzis w Walbrzychu wystawiany przez Tz-ta zdobyl Zwyciestwo Mlodziezy i ukonczyl Mlodziezowy Championat Polski :multi:
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Elitesse']Wacio :loveu: dzis w Walbrzychu wystawiany przez Tz-ta zdobyl Zwyciestwo Mlodziezy i ukonczyl Mlodziezowy Championat Polski :multi: [SIZE="4"]Hurrraaa !!! :laola: :cunao: :BIG: :cunao: :laola:
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Elitesse TZ-ta podrap za uszkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Romas napisał(a): Przynajmniej ja ,jak w poczatkach lat 80 tych i potem w 90tych jezdzilam po wystawach i przygladalam sie sznaucerom , to tak to zapamietalam. Pamietam jak bylam w ktoryms roku na wystawie w Legionowie i tam prawie wszystkie sznaucery byly wygolone .A teraz wejdz na ring z wygolonym psem. To prawda. Ja zaczęłam bywać na wystawach i wystawiać Larsika w latach 90-tych a moim pierwszym trymerem był złamany brzeszczot owinięty na końcu taśmą izolacyjną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dopiero potem zaczęły się pojawiać trymery :lol: :lol: :lol:
orsini Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Lordzik pieknie dziekuje :multi: . Szybko przyznawac sie kto nas podkablowal :mad: :mad: :mad: :evil_lol: . Ale fajny jest co :cool3: . ja nie!!!!!!!!!!!!!! slowo:))))))))))))))))) Marisia ma reflex swoja droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Elitesse i Pink GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Romas Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wacio ,Wacio hura ,hura !!!Gratulacje dla jego wlascicieli :-) O tych brzeszczotach uzywanych do trymowania ja tez slyszalam i bardzo sie dziwilam jak tym mozna pracowac:-) Opowiadali mi o tym inni wlasciciele sznaucerow ,jak tylko kupilam Zuzie i na pierwszych spacerach zaczepialam inne sznaucerki zeby pogadac z wlascicelami :-) Do tej pory pamietam jak pani wlascicielka siostry Zuzi opowiadala jak fryzjer w pol godziny przygotowal jej suczke na wystawe wlqasnie operujac brzeszczotem :-) Szczescie ,ze technika naprzod poszla :-)
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 orsini napisał(a): Marisia ma reflex swoja droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Winna jest temu przede wszystkim pogoda :shake: . Mamy już czerwiec a jest zimno i mokro, więc siedzimy w domu :placz: , a że włączony komp na stałe podłączony do sieci to moje i mojego męża skrzywienie zawodowe to zaglądam tutaj od czasu do czasu i się udało :sweetCyb: .
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Romas napisał(a):Szczescie ,ze technika naprzod poszla :-) Oj tak, zdecydowanie łatwiej teraz się pielęgnuje sznaucerki :lol: :lol: :lol: . Ja jestem zbyt leniwa, żeby skubać paluszkami :cool3: .
orsini Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 marisia napisał(a):Oj tak, zdecydowanie łatwiej teraz się pielęgnuje sznaucerki :lol: :lol: :lol: . Ja jestem zbyt leniwa, żeby skubać paluszkami :cool3: . no to niby jak skubiesz???ktos wymyslil jakas maszinu?????:crazyeye: :crazyeye:
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 orsini napisał(a):no to niby jak skubiesz???ktos wymyslil jakas maszinu?????:crazyeye: :crazyeye: Ale Ty czepliwa jesteś :evil_lol: miałam na myśli samymi paluszkami bez wspomagających przyrządów :lol: .
orsini Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :angryy: :angryy: :angryy: bleeeee, juz mialam nadzieje, ze jest jakies ustrojstwo do skubania. NIENAWIDZE skubania!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
marisia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 orsini napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: bleeeee, juz mialam nadzieje, ze jest jakies ustrojstwo do skubania. NIENAWIDZE skubania!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: To kto Ci trymuje Twoje mini :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: sznaucerki ofkors :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 w wiekszosci sama, co nie zmienia faktu ze NIENAWIDZE tego!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Elitesse Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='orsini']w wiekszosci sama, co nie zmienia faktu ze NIENAWIDZE tego!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a czy jest osoba ktora to luubi ? wylaczajac sadystow hihih
jostra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Elitesse, Pink - gratulacje!!! :multi: :multi: :multi:
Ka-Vanga Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 orsini napisał(a):ja nie!!!!!!!!!!!!!! slowo:))))))))))))))))) Marisia ma reflex swoja droga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wlasnie ciekawa jestem kto, ale niech no ja tylko znajde tego delikwenta :mad: :lol: :evil_lol: . Aga, Pinka ogromniaste gratki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .
Recommended Posts