marisia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Pink']Natalia, musisz poczekac az Elitka skonczy walke na wystawce, to napewno Tobie pomoze. Ona z Nitra jest oblatana :lol: Krokodyl dostal Ml.Zw. :loveu: Byłam, widziałam, rozmawiałam :lol:, GRATULUJĘ Elitesse i Agatce a Agatce nie będę odbierać przyjemności pochwalenia się. :smilecol: :laola: :smilecol:
marisia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 GUCIA napisał(a):Chcecie stawki miniatur z Radomia??????:lol: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: :angryy: :angryy: :angryy: Jasne, że chcemy, najlepiej z wynikami :cool3: i nie pomijaj czarno-srebrnych :lol: .
GUCIA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 no to pisze CZARNE:CWC,NswR,Zw.R BERRYLLA BOFINBARONESS Of Dolina Rivendell CZARNE BYŁY TYLKO 2 CZARNO-SREBRNY: KL MŁ Zw Mł.ATOS MARYSŃSKI DWOREK BYŁ 1 1DEKIEL SASQEHANNA BOB,NpwR 2ALEXANDER ROMANOW suki: Torka Torrecilla Nadpilickie Bestyjki ZwMł POSREDNIA: 1FANTAZJA Dzikie Pola 2ABI Happy DOG 3 ROLKA RODESIA Nadpilicka Bestyjka OTWARTA: 1MANTA SASQUECHANNA DOMAN 2JUMA Cereus 3 MILKA DOMAN 4WYOMING HELLOWEEN
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pink juz sie za mnie pochwalila wiec sie nie bede powtarzac hihi :)
jostra Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 GUCIA napisał(a):W Pieprzakach Wygrała Wszustko Eturia Polonika Chyba Etruria Polonia :evil_lol:
marisia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Elitesse napisał(a):Pink juz sie za mnie pochwalila wiec sie nie bede powtarzac hihi :) Gratulowałam, więc też się nie będę powtarzać :loveu: a Zadra chyba się jeszcze nie zdeklarowała skoro zasiadłaś do kompa :lol:.
GUCIA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jostra napisał(a):Chyba Etruria Polonia :evil_lol: no przeca o to chodziło:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 marisia napisał(a):Gratulowałam, więc też się nie będę powtarzać :loveu: a Zadra chyba się jeszcze nie zdeklarowała skoro zasiadłaś do kompa :lol:. zgadlas :eviltong:
Pink Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Elitesse napisał(a):Pink juz sie za mnie pochwalila wiec sie nie bede powtarzac hihi :) no bo ja pepla jestem :eviltong:
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pink napisał(a):no bo ja pepla jestem :eviltong: no i dobrze :)
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratulacje dla Elitesse :multi: miło było poznać :cool1: Agatko dla Ciebie jeszcze większe gratulacje :multi: :multi: :multi:
KN Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 w Nitrze to Transmotel lub hotel agrocomplex albo jakos tak, standart komunistyczny ale ceny przystepne:)
marisia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Elitesse napisał(a):zgadlas :eviltong: A gdzie Ty w pewnym momencie zniknęłaś :cool3:, miałam dzwonić po moją drugą połowę, żeby się streszczała z zakupami i tak jak się umawiałyśmy, chciałam Cię zabrać do dworca w Katowicach :roll: .
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 marisia napisał(a):A gdzie Ty w pewnym momencie zniknęłaś :cool3:, miałam dzwonić po moją drugą połowę, żeby się streszczała z zakupami i tak jak się umawiałyśmy, chciałam Cię zabrać do dworca w Katowicach :roll: . poszlam pokibicowac grzywaczom i tam utknelam :) ale jakos dotarlam na dworzec :)
jostra Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Moje suczki pieknie się wystawiły w deszczowym i wietrznym Radomiu: Berry - Zwycięzca rasy, CWC :multi: Andromeda - Zwycięstwo Młodzieży :multi:
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jostra napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Moje suczki pieknie się wystawiły w deszczowym i wietrznym Radomiu: Berry - Zwycięzca rasy, CWC :multi: Andromeda - Zwycięstwo Młodzieży :multi: jeszcze raz gratulacje ! ladnie sie dziewczynki spisaly !! :laola:
marisia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 malawaszka napisał(a):gratulacje Jostra :laola: I ja się dołączam :laola::laola:
Agatka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ogromne gratulacje dla BERRY !!!!!!!!!!!!! jesteśmy z niej bardzo dumni. Andromedzie tez gratulujemy, z tego co wiem jej siostra w Bytomiu równiez dostała Zw.Mł. :) Elitesse dla Ciebie tez wielkie gratki jeszcze raz i dla Wektorka też :) Teraz My sie chwalimy. CYTADELKA GWIAZD - V1 CWC :) Córeczka Dengiego TOSCA TOSCANIA Nadpilickie Bestyjki - V1 Zw.Mł. DONNAMIRA QUEEN OF Dolina RIvendell - V1 Zw.Mł. i najwieksza niespodzianka :) HANDSOM BLACK z Gniazda Złotych Lwów sie rozkręca :) na poczatek V1 CWC i BOB :) no i czekamy sobie spokojnie na finały :) Ja zdychałam z powodu mało stabilnej pogody, miałam moment zwatpienia i chciałam juz do domu. Całe szczescie finały zaczęły sie tak jak w katalogu napisano o 15. Grupe sedziował znany wszystkim Pan Ostrowski. najpierw ogladał pieski w ringu przygotowawczym, potem drugi raz na ringu głównym. Wybrał sobie 7 piesków i w tym Blackiego. potem biegaliśmy i kolejna selekcja tym razem zostaja juz tylko 3 w tym Blacky !!! I Definitywnie końcyzmy grupe na 2 lokacie !!!! BYło troszkę zamieszania bo sedzia niedokładnie pokazał kto na pierwsza a kto na druga lokate , ale było dzieki temu wesoło. Grupe wygrała piękna suka mojej koleżanki sznaucerka olbryzmia Savali ELECTRA !!! Do tej pory nie wierze wrócilismy do domu z pieknymi tytułami i dwoma pieknymi pucharami ! postaram sie za chwilke wstawić foty. :)
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Agatka napisał(a):I Definitywnie końcyzmy grupe na 2 lokacie !!!! BYło troszkę zamieszania bo sedzia niedokładnie pokazał kto na pierwsza a kto na druga lokate , ale było dzieki temu wesoło. Grupe wygrała piękna suka mojej koleżanki sznaucerka olbryzmia Savali ELECTRA !!! noo to była masakraa - ja bym chyba zemdlała :shake: :oops: :lol: takie emocje a potem jeszcze zamieszanie :roll: dobrze, że jesteście koleżankami bo różnie mogło się to skończyć ;) :lol: olbrzymka też piękna :loveu:
marisia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Agatka'] HANDSOM BLACK z Gniazda Złotych Lwów sie rozkręca :) na poczatek V1 CWC i BOB :) ...... I Definitywnie końcyzmy grupe na 2 lokacie !!!! Grupe wygrała piękna suka mojej koleżanki sznaucerka olbryzmia Savali ELECTRA !!! Agatka SUPER :klacz::klacz::klacz:, już Ci wprawdzie gratulowałam, ale o tym ostatnim sukcesie nie wiedziałam i Irminie ofkors również:klacz::klacz::klacz:. :BIG::smilecol::laola::smilecol::BIG:
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Agatka napisał(a):HANDSOM BLACK z Gniazda Złotych Lwów sie rozkręca :) haha i teraz już wiem dlaczego słyszałam te komentarze o których Ci mówiłam :mad: :angryy: kogoś zazdrość zjadła :evil_lol: bo Twój czarnuszek wygrał rasę
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 chyba nawet ci jedna z tych osob pokzaywalam :evil_lol:
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Elitesse napisał(a):chyba nawet ci jedna z tych osob pokzaywalam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts