Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pink']Natalia, musisz poczekac az Elitka skonczy walke na wystawce, to napewno Tobie pomoze. Ona z Nitra jest oblatana :lol:

Krokodyl dostal Ml.Zw. :loveu:

Byłam, widziałam, rozmawiałam :lol:, GRATULUJĘ Elitesse i Agatce a Agatce nie będę odbierać przyjemności pochwalenia się.
:smilecol: :laola: :smilecol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIA napisał(a):
Chcecie stawki miniatur z Radomia??????:lol: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: :angryy: :angryy: :angryy:

Jasne, że chcemy, najlepiej z wynikami :cool3: i nie pomijaj czarno-srebrnych :lol: .

Posted

no to pisze
CZARNE:CWC,NswR,Zw.R BERRYLLA BOFINBARONESS Of Dolina Rivendell CZARNE BYŁY TYLKO 2
CZARNO-SREBRNY:
KL MŁ
Zw Mł.ATOS MARYSŃSKI DWOREK BYŁ 1
1DEKIEL SASQEHANNA BOB,NpwR
2ALEXANDER ROMANOW
suki:
Torka Torrecilla Nadpilickie Bestyjki ZwMł
POSREDNIA:
1FANTAZJA Dzikie Pola
2ABI Happy DOG
3 ROLKA RODESIA Nadpilicka Bestyjka
OTWARTA:
1MANTA SASQUECHANNA DOMAN
2JUMA Cereus
3 MILKA DOMAN
4WYOMING HELLOWEEN

Posted

Elitesse napisał(a):
Pink juz sie za mnie pochwalila wiec sie nie bede powtarzac hihi :)

Gratulowałam, więc też się nie będę powtarzać :loveu: a Zadra chyba się jeszcze nie zdeklarowała skoro zasiadłaś do kompa :lol:.

Posted

jostra napisał(a):
Chyba Etruria Polonia :evil_lol:

no przeca o to chodziło:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

marisia napisał(a):
Gratulowałam, więc też się nie będę powtarzać :loveu: a Zadra chyba się jeszcze nie zdeklarowała skoro zasiadłaś do kompa :lol:.

zgadlas :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):
Pink juz sie za mnie pochwalila wiec sie nie bede powtarzac hihi :)

no bo ja pepla jestem :eviltong:

Posted

w Nitrze to Transmotel lub hotel agrocomplex albo jakos tak, standart komunistyczny ale ceny przystepne:)

Posted

Elitesse napisał(a):
zgadlas :eviltong:

A gdzie Ty w pewnym momencie zniknęłaś :cool3:, miałam dzwonić po moją drugą połowę, żeby się streszczała z zakupami i tak jak się umawiałyśmy, chciałam Cię zabrać do dworca w Katowicach :roll: .

Posted

marisia napisał(a):
A gdzie Ty w pewnym momencie zniknęłaś :cool3:, miałam dzwonić po moją drugą połowę, żeby się streszczała z zakupami i tak jak się umawiałyśmy, chciałam Cię zabrać do dworca w Katowicach :roll: .

poszlam pokibicowac grzywaczom i tam utknelam :) ale jakos dotarlam na dworzec :)

Posted

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców
Moje suczki pieknie się wystawiły w deszczowym i wietrznym Radomiu:
Berry - Zwycięzca rasy, CWC :multi:
Andromeda - Zwycięstwo Młodzieży :multi:

Posted

jostra napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców
Moje suczki pieknie się wystawiły w deszczowym i wietrznym Radomiu:
Berry - Zwycięzca rasy, CWC :multi:
Andromeda - Zwycięstwo Młodzieży :multi:

jeszcze raz gratulacje ! ladnie sie dziewczynki spisaly !!

:laola:

Posted

Ogromne gratulacje dla BERRY !!!!!!!!!!!!! jesteśmy z niej bardzo dumni.
Andromedzie tez gratulujemy, z tego co wiem jej siostra w Bytomiu równiez dostała Zw.Mł. :)

Elitesse dla Ciebie tez wielkie gratki jeszcze raz i dla Wektorka też :)

Teraz My sie chwalimy.

CYTADELKA GWIAZD - V1 CWC :)
Córeczka Dengiego TOSCA TOSCANIA Nadpilickie Bestyjki - V1 Zw.Mł.
DONNAMIRA QUEEN OF Dolina RIvendell - V1 Zw.Mł.

i najwieksza niespodzianka :)

HANDSOM BLACK z Gniazda Złotych Lwów sie rozkręca :)
na poczatek V1 CWC i BOB :)
no i czekamy sobie spokojnie na finały :) Ja zdychałam z powodu mało stabilnej pogody, miałam moment zwatpienia i chciałam juz do domu. Całe szczescie finały zaczęły sie tak jak w katalogu napisano o 15.
Grupe sedziował znany wszystkim Pan Ostrowski.
najpierw ogladał pieski w ringu przygotowawczym, potem drugi raz na ringu głównym.
Wybrał sobie 7 piesków i w tym Blackiego.
potem biegaliśmy i kolejna selekcja tym razem zostaja juz tylko 3 w tym Blacky !!!

I Definitywnie końcyzmy grupe na 2 lokacie !!!!
BYło troszkę zamieszania bo sedzia niedokładnie pokazał kto na pierwsza a kto na druga lokate , ale było dzieki temu wesoło.
Grupe wygrała piękna suka mojej koleżanki sznaucerka olbryzmia Savali ELECTRA !!!

Do tej pory nie wierze wrócilismy do domu z pieknymi tytułami i dwoma pieknymi pucharami !
postaram sie za chwilke wstawić foty. :)

Posted

Agatka napisał(a):
BYło troszkę zamieszania bo sedzia niedokładnie pokazał kto na pierwsza a kto na druga lokate , ale było dzieki temu wesoło.
Grupe wygrała piękna suka mojej koleżanki sznaucerka olbryzmia Savali ELECTRA !!!

noo to była masakraa - ja bym chyba zemdlała :shake: :oops: :lol: takie emocje a potem jeszcze zamieszanie :roll: dobrze, że jesteście koleżankami bo różnie mogło się to skończyć ;) :lol: olbrzymka też piękna :loveu:

Posted

[quote name='Agatka']
na poczatek V1 CWC i BOB :)
......

Agatka SUPER :klacz::klacz::klacz:, już Ci wprawdzie gratulowałam, ale o tym ostatnim sukcesie nie wiedziałam i Irminie ofkors również:klacz::klacz::klacz:.

:BIG::smilecol::laola::smilecol::BIG:

Posted

Agatka napisał(a):

haha i teraz już wiem dlaczego słyszałam te komentarze o których Ci mówiłam :mad: :angryy: kogoś zazdrość zjadła :evil_lol: bo Twój czarnuszek wygrał rasę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...