Pasavera Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Natalia_W napisał(a):Niestety moj komputer swiruje i mi nie zmniejsza fotek :) Narazie sa dwie fotki w galerii... jak uda mi sie go opanowac to bedzie wiecej ;) Tylko dwie?! Więcej bąbelka kochanego :multi: :loveu: :multi:
Romas Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Natalia_W napisał(a):Witam :) Pozawole sobie troszke zmienic temat :) Od piatku jest z nami GUCIO :) :) Co Ty ,nie zmieniaj tematu .Ty wiesz co ja przezylam :crazyeye: A na powaznie , Gratuluje maluszka :-) Lece ogladac :-)
Natalia_W Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hehe jak zrobie wiecej to wstawie ;) ale jemu ciezko jest zrobic fotki bo sie za duzo rusza ;)
Pasavera Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Natalia_W napisał(a):hehe jak zrobie wiecej to wstawie ;) ale jemu ciezko jest zrobic fotki bo sie za duzo rusza ;) Jak każdy malusi sznaucerkowy szczeniaczek :multi: Ale czekamy cierpliwie na fotki nawet te zamazane :lol: :buzi: buziaczek dla maluszka
Romas Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Marisia ,to wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do formy. Ciekawe jak poszlo naszym sznaucerkom w Opolu?
marisia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Natalia_W']Ja tez nie pojechalam bo : 1) pogoda do kitu 2) mam gosci z niemiec 3) mam Gucia i przez to nowe obowiazki i jeszcze kilka innych... Ale jak patrze za okno to sie nawet ciesze ze mnie tam nie ma... Przynajmniej siedze sobie w ciepelku :D Natalia, z tego co wymieniłaś to Gucio jest najfajniejszy :Cool!:
marisia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Romas napisał(a):Marisia ,to wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do formy. Ciekawe jak poszlo naszym sznaucerkom w Opolu? Też jestem ciekawa :lol:
Pink Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nasz tz elitki Wacio czekal na porownanie, teraz Aga wystawia sredniaki to nie chce Jej przeszkadzac... zeby czegos sie dowiedziec.
orsini Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 WOW, GRATULUJE!!! a masz jakies inne newsy z cz-sr sedziowania moze???cacibki itp???
Pink Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 nie wiem Krysia, bo Ona tak szybko do mnie zadzwonila tylko.... ale byla rozczarowana ze czesc konkurencji odpadlo.
orsini Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 oj tam i tak super! GRATULACJE!!!!! czekamy na fotki!!!!
marisia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Pink']Nasz tz elitki Wacio czekal na porownanie, teraz Aga wystawia sredniaki to nie chce Jej przeszkadzac... zeby czegos sie dowiedziec. GRATULACJE dla Młodzieżowego Zwyc., inaczej by nie czekał do porównania :lol:
Pink Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No ja wiem.... tylko ja mam taka wizje, ze wacio wychodzi jako jeden z 8-9 psow (jak w czarnych na ten przyklad) i lapie sie do pierwszej trojki :lol: Wiem ze to nie jest obiektywne, bo inny sedzia moze by go tam nie dal... ale byla bym dumna z niego :evil_lol: elitka, tylko nie bij :eviltong:
Angelka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Kurcze jakie pustki ktoś może wie jak tam poszło sznaucerkom w opolu?:cool3::cool3:
PUENTA imszar Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Angelka jak sie zwie twoje sznaucie cudo??? :D Muszę się pochwalić sznauceromaniakom, że jedziemy do Pęcic na AIL i bedzie w debiutach a także w JH występować... Nie zdziwię się jak będzie detka bo ćwiczymy miesiąc :D detka-dyskwalifikacja
Angelka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Puento a zwie sie Irmina Black Gagatek po domowemu Teri :eviltong:
PUENTA imszar Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Naprawdę strasznie Mi się podoba..Wystawiasz ją??? :D
Angelka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ano wredne :roll: Próbuje ćwiczyc ale jak to wcześniej napisałam pewien pan mi to narazie uniemożliwił ale sie nie poddaje i szukam innego wyjścia aby tylko tor jakiś znaleźć. Bo ma zadatki choćby po tatusiu , zreszta ona w tym kierunku (sportów psich) była wzieta :)
Meggy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ja chciałam tylko podziękować Masterton i Czarnym Gwiazdom za spotkanie.Było cudnie,cieszę sie,że mogłam Was na żywo poznać!:)
Czarne Gwiazdy Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jesli sie nie mylę to masterton chyba sobie normalnie BOBa wywalczyła ;)
Recommended Posts