Sisi Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 marisia napisał(a):No to śledztwo trwa dalej a sisi = orcus :cool3: :evil_lol: Tak sledczy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sisi = orcus:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):Marysia Ameryki nie odkrylas:))))))Masterton tez ma new pieprzaczke i sie nie chwali!!! Orsini, ja właściwie nie wiem, tylko się pytam a przy okazji nie mar[SIZE="5"]Ysia tylko mar[SIZE="5"]Isia. Mój nick nie ma nic wspólnego imieniem Maria:eviltong: .
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Sisi napisał(a):Tak sledczy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sisi = orcus:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To miło mi :lol: :lol: :lol:
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 marYsiu szto Ty taka njerwowa:)))))))))))))a czemu Ty sie nie chwalisz swoim cz-sr drugim psiaczkiem?bo chyba sobie cos tez jakis rok temu moze krocej zostawilas
Sisi Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 marisia napisał(a):To miło mi :lol: :lol: :lol: Mnie rowniez:lol:
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):marYsiu szto Ty taka njerwowa:)))))))))))))a czemu Ty sie nie chwalisz swoim cz-sr drugim psiaczkiem?bo chyba sobie cos tez jakis rok temu moze krocej zostawilas hehe no wlasnie ! ciagle tylko Wektorek i Wektorek ewentualnie jeszcze Larsik :evil_lol:
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):marYsiu szto Ty taka njerwowa:)))))))))))))a czemu Ty sie nie chwalisz swoim cz-sr drugim psiaczkiem?bo chyba sobie cos tez jakis rok temu moze krocej zostawilas Nie zostawiłam, tylko został :eviltong: , bo ja mam miękkie serce :lol: a mały ujął całą rodzinę. Już się nim chwaliłam a że wzięłaś go za suczkę :evil_lol: to taki nieistotny szczegół. Całe szczęście, że jak Larsik miewał w swoim czasie sporo dzieci, to zawsze właścicielom suczek stawiałam warunek, że nie odbiorę szczeniaka dopóki nie znajdę mu nowego domku :shake: . A dla Tutka miałam nowy domek, ale była okropna śnieżna zima, mąż mnie nie chciał puścić w podróż autkiem :shake: . Niedoszła właścicielka nie mogła czekać i pojechała do Niemiec. Wektorek wychował Tutka i bardzo im fajnie jest razem:multi: :multi: :multi: .
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 zaraz zaraz!!!!a Ty czasem nie pisalas sama ze to byla suka????teraz nie mam czasu ale sie pozniej cofne te 167 kartek i znajde:))))))
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):zaraz zaraz!!!!a Ty czasem nie pisalas sama ze to byla suka????teraz nie mam czasu ale sie pozniej cofne te 167 kartek i znajde:)))))) tez mi sie tak wydaje :lol: biedny psiak - zeby tylko tego nie czytal bo wpadnie w kompleksy !! :evil_lol:
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):hehe no wlasnie ! ciagle tylko Wektorek i Wektorek ewentualnie jeszcze Larsik :evil_lol: Bo to są pieski, które maja konkretne osiągnięcia a Tutek to jeszcze szczyl i głuptas. Jest inny niż Wektorek, jest strasznie skoczny, to jest chyba skrzyżowanie sznaucera z zającem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Olivka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dziewczyny! Czy pomoże mi ktoś z Was umieścić ogłoszenie na dogterminal? Ja nie mogę się tam zalogować .
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):zaraz zaraz!!!!a Ty czasem nie pisalas sama ze to byla suka????teraz nie mam czasu ale sie pozniej cofne te 167 kartek i znajde:)))))) Pisałam, że mam suczkę dla zmylenia przeciwnika i to też jest prawda, ale nie do końca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Resztę zatrzymam dla siebie, ale jak wyjdą jej wszystkie zęby i zgryz się nie popsuje a mam nadzieję, że nie to też pokażę ją na wystawach. Na razie niech sobie rośnie :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no to skoro sama napisalas, ze to suka to sie dziwisz, ze Ci nie uwierzylismy???jak to niech sobie rosnie???to ile on juz ma????co Ty chcesz zeby olbrzym z niego wyrosl???:))))))))))))))))))
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Olivko ale jak?tak poraz pierwszy czy juz jestes na tym portalu?
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):tez mi sie tak wydaje :lol: biedny psiak - zeby tylko tego nie czytal bo wpadnie w kompleksy !! :evil_lol: Nie napisałam, że na zdjęciu prezentuję suczkę, to orsini napisała. Sunia była i jest za mała. Wiesz zdjęcie było robione, jak był jeszcze młodzieżowy, zresztą nie wiem, jak będzie odbierany na wystawach, może nie będzie się podobał, zobaczymy:eviltong: .
dorotak Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):normalnie plaga z tymi nowymi psami :) No wiosna, prawdziwa wiosna :cool3: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):no to skoro sama napisalas, ze to suka to sie dziwisz, ze Ci nie uwierzylismy???jak to niech sobie rosnie???to ile on juz ma????co Ty chcesz zeby olbrzym z niego wyrosl???:)))))))))))))))))) rosnac to ma sobie chyba ta nowa suczka :)
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):rosnac to ma sobie chyba ta nowa suczka :) juz sie POGUBILAM!!!!Marisia co masz i ile?????????
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):juz sie POGUBILAM!!!!Marisia co masz i ile????????? A co to orsini Ty jesteś pracownikiem Urzędu Skarbowego :crazyeye::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 nie, ale moja wrodzona babska ciekawosc mnie zzera:)))to masz i psa i suke???z tego samego miotu czy z roznych?
Elitesse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no wiesz jak jej zeby dopiero wylaza to raczej z roznych bo psiak ma juz 16 miesiecy jesli dobrze licze :)
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Elitesse napisał(a):no wiesz jak jej zeby dopiero wylaza to raczej z roznych bo psiak ma juz 16 miesiecy jesli dobrze licze :) no to ma juz 16 miesiecy a Marisia nie wie czy zeby bedzie mial OK i czy sie jej bedzie podobal????????????????????totalnie sie pogubilam!!!!!!!!!!!
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Wiktor ma raptem 2 miechy wiecej a ja wiem juz odkad wymienil zabki na stale jaki ma zgryz:)))))i praktycznie od 2 miesiaca zycia wiem czy mi sie podoba czy nie....:)))dziwne,dziwne....
marisia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 orsini napisał(a):no to ma juz 16 miesiecy a Marisia nie wie czy zeby bedzie mial OK i czy sie jej bedzie podobal????????????????????totalnie sie pogubilam!!!!!!!!!!! Bo ja stara już jestem, ślepa i głucha. Natomiast Ty orsini taka młódka a czytać nie umiesz:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no wlasnie pisze juz od 2 kartek, ze sie POGUBILAM!!!!!!!!
Recommended Posts