Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marisia napisał(a):
No to śledztwo trwa dalej a sisi = orcus :cool3: :evil_lol:

Tak sledczy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sisi = orcus:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
Marysia Ameryki nie odkrylas:))))))Masterton tez ma new pieprzaczke i sie nie chwali!!!

Orsini, ja właściwie nie wiem, tylko się pytam a przy okazji nie mar[SIZE="5"]Ysia tylko mar[SIZE="5"]Isia. Mój nick nie ma nic wspólnego imieniem Maria:eviltong: .

Posted

Sisi napisał(a):
Tak sledczy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sisi = orcus:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To miło mi :lol: :lol: :lol:

Posted

marYsiu szto Ty taka njerwowa:)))))))))))))a czemu Ty sie nie chwalisz swoim cz-sr drugim psiaczkiem?bo chyba sobie cos tez jakis rok temu moze krocej zostawilas

Posted

orsini napisał(a):
marYsiu szto Ty taka njerwowa:)))))))))))))a czemu Ty sie nie chwalisz swoim cz-sr drugim psiaczkiem?bo chyba sobie cos tez jakis rok temu moze krocej zostawilas

hehe no wlasnie ! ciagle tylko Wektorek i Wektorek ewentualnie jeszcze Larsik :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):

Nie zostawiłam, tylko został :eviltong: , bo ja mam miękkie serce :lol: a mały ujął całą rodzinę. Już się nim chwaliłam a że wzięłaś go za suczkę :evil_lol: to taki nieistotny szczegół. Całe szczęście, że jak Larsik miewał w swoim czasie sporo dzieci, to zawsze właścicielom suczek stawiałam warunek, że nie odbiorę szczeniaka dopóki nie znajdę mu nowego domku :shake: . A dla Tutka miałam nowy domek, ale była okropna śnieżna zima, mąż mnie nie chciał puścić w podróż autkiem :shake: . Niedoszła właścicielka nie mogła czekać i pojechała do Niemiec. Wektorek wychował Tutka i bardzo im fajnie jest razem:multi: :multi: :multi: .

Posted

orsini napisał(a):
zaraz zaraz!!!!a Ty czasem nie pisalas sama ze to byla suka????teraz nie mam czasu ale sie pozniej cofne te 167 kartek i znajde:))))))

tez mi sie tak wydaje :lol: biedny psiak - zeby tylko tego nie czytal bo wpadnie w kompleksy !! :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
hehe no wlasnie ! ciagle tylko Wektorek i Wektorek ewentualnie jeszcze Larsik :evil_lol:

Bo to są pieski, które maja konkretne osiągnięcia a Tutek to jeszcze szczyl i głuptas. Jest inny niż Wektorek, jest strasznie skoczny, to jest chyba skrzyżowanie sznaucera z zającem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

orsini napisał(a):
zaraz zaraz!!!!a Ty czasem nie pisalas sama ze to byla suka????teraz nie mam czasu ale sie pozniej cofne te 167 kartek i znajde:))))))

Pisałam, że mam suczkę dla zmylenia przeciwnika i to też jest prawda, ale nie do końca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Resztę zatrzymam dla siebie, ale jak wyjdą jej wszystkie zęby i zgryz się nie popsuje a mam nadzieję, że nie to też pokażę ją na wystawach. Na razie niech sobie rośnie :lol: :lol: :lol: .

Posted

no to skoro sama napisalas, ze to suka to sie dziwisz, ze Ci nie uwierzylismy???jak to niech sobie rosnie???to ile on juz ma????co Ty chcesz zeby olbrzym z niego wyrosl???:))))))))))))))))))

Posted

Elitesse napisał(a):
tez mi sie tak wydaje :lol: biedny psiak - zeby tylko tego nie czytal bo wpadnie w kompleksy !! :evil_lol:

Nie napisałam, że na zdjęciu prezentuję suczkę, to orsini napisała. Sunia była i jest za mała. Wiesz zdjęcie było robione, jak był jeszcze młodzieżowy, zresztą nie wiem, jak będzie odbierany na wystawach, może nie będzie się podobał, zobaczymy:eviltong: .

Posted

orsini napisał(a):
no to skoro sama napisalas, ze to suka to sie dziwisz, ze Ci nie uwierzylismy???jak to niech sobie rosnie???to ile on juz ma????co Ty chcesz zeby olbrzym z niego wyrosl???:))))))))))))))))))

rosnac to ma sobie chyba ta nowa suczka :)

Posted

orsini napisał(a):
juz sie POGUBILAM!!!!Marisia co masz i ile?????????

A co to orsini Ty jesteś pracownikiem Urzędu Skarbowego :crazyeye::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
no wiesz jak jej zeby dopiero wylaza to raczej z roznych bo psiak ma juz 16 miesiecy jesli dobrze licze :)

no to ma juz 16 miesiecy a Marisia nie wie czy zeby bedzie mial OK i czy sie jej bedzie podobal????????????????????totalnie sie pogubilam!!!!!!!!!!!

Posted

Wiktor ma raptem 2 miechy wiecej a ja wiem juz odkad wymienil zabki na stale jaki ma zgryz:)))))i praktycznie od 2 miesiaca zycia wiem czy mi sie podoba czy nie....:)))dziwne,dziwne....

Posted

orsini napisał(a):
no to ma juz 16 miesiecy a Marisia nie wie czy zeby bedzie mial OK i czy sie jej bedzie podobal????????????????????totalnie sie pogubilam!!!!!!!!!!!

Bo ja stara już jestem, ślepa i głucha. Natomiast Ty orsini taka młódka a czytać nie umiesz:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...