Elitesse Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jostra napisał(a):Ja mam ten z 20 zębami ja tez mam takiego
bluerat Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 polecam też ten adres, dużo ciekawych rzeczy (np. w tool talk) http://www.groomers.com/
jostra Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czytałam na jakiejś amerykańskiej stronie, że do sznaucerów lepsze są Coat Kingi 6, 8 lub 10 zębowe. Wg autorki artykułu 20 jest dobra tylko dla psów z bardzo grubą sierścią. A 26 kompletnie nie nadaje się dla sznaucerów.
Pasavera Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 orsini napisał(a):Kto byl na Epoce Lodowcowej 2???? Ja byłam :evil_lol: Jest fajna, ale na pewno nie lepsza niż 1 :roll: - moim zdaniem oczywiście ;)
KN Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ja tez bylam i mi sie podobalo:) Te stawki z Opola to moze byscie wkleily na forum, no chyba ze to tajne przez poufne Mnie tak naprawde to najbardziej ciekawi o ktorej bede sie zaczynaly czr-sr
Ka-Vanga Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Sluchajcie znalazlam w necie takie ogloszenie: ________________________ ~~ Sznaucery olbrzymy - krycie między kolorami ~~ Szczenieta o unikatowym pochodzeniu / połączenie dwóch wiodących linii amerykańskich/. Szczeniaczki w dniu odbioru będą odrobaczone, wstepnie wyszczepione, z metryczką, każdy otrzyma wyprawkę. Jeszcze 2 pieski i 2 suczki są wolne. Zdjęcia rodziców na naszej stronie - SERDECZNIE ZAPRASZAMY ________________________ Zeby nie bylo zadnych pretensji celowo nie napisalam z jakiej to hodowli, po prostu interesuje mnie co na ten temat myslicie.
Elitesse Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 kaska napisał(a):Ja tez bylam i mi sie podobalo:) Te stawki z Opola to moze byscie wkleily na forum, no chyba ze to tajne przez poufne Mnie tak naprawde to najbardziej ciekawi o ktorej bede sie zaczynaly czr-sr planu sedziowania jeszcze nie ma stawki mam sredniakow - ale to chyba ciebie ne interesuje za bardzo :)
dorotak Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Elitesse napisał(a):planu sedziowania jeszcze nie ma stawki mam sredniakow - ale to chyba ciebie ne interesuje za bardzo :) Prawie jest - to znaczy na stronie Opola http://www.zkwp.opole.pl jest spis wystawców z rasami. Trzeba sobie przeszukać pod kątem danej rasy i staweczka prawie jest :lol:
Elitesse Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dorotak napisał(a):Prawie jest - to znaczy na stronie Opola http://www.zkwp.opole.pl jest spis wystawców z rasami. Trzeba sobie przeszukać pod kątem danej rasy i staweczka prawie jest :lol: stawka to nie plan sedziowania :eviltong:
dorotak Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Elitesse napisał(a):stawka to nie plan sedziowania :eviltong: No dobra, masz rację :cool1: Ale kaska pytała też o stawki :eviltong:
Pink Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy
Czarne Gwiazdy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Sluchajcie znalazlam w necie takie ogloszenie: ________________________ ~~ Sznaucery olbrzymy - krycie między kolorami ~~ Szczenieta o unikatowym pochodzeniu / połączenie dwóch wiodących linii amerykańskich/. Szczeniaczki w dniu odbioru będą odrobaczone, wstepnie wyszczepione, z metryczką, każdy otrzyma wyprawkę. Jeszcze 2 pieski i 2 suczki są wolne. Zdjęcia rodziców na naszej stronie - SERDECZNIE ZAPRASZAMY ________________________ Zeby nie bylo zadnych pretensji celowo nie napisalam z jakiej to hodowli, po prostu interesuje mnie co na ten temat myslicie. Jeśli można to pokażę ojca: No, a suka oczywiście czarna. Jak na moje oko to szczenięta będą miały ciekawe umaszczenie, ale czy był sens robić takie dziwne skojarzenie, hmmm, ja bym się raczej nie odważył ;) Nie znam tej hodowli, ale widać, że nie jest ona "niszowa" ;) więc sądzę, że wiedzą co robią :)
dorotak Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Jak na moje oko to szczenięta będą miały ciekawe umaszczenie, ale czy był sens robić takie dziwne skojarzenie, hmmm, ja bym się raczej nie odważył ;) A dlaczego uważasz, że będą miały "ciekawe umaszczenie"? To chyba tak, jak u średniaków - wyjdzie większość czarnych (ale część będzie niosła gen pieprzakowatości) i parę (jeśli w ogóle) pieprzaków. Ja szczerze mówiąc mam mieszane uczucia jeśli chodzi o krycia między kolorami. Właściwie - co w tym złego? Najwyżej zdziwienie hodowcy jak po dwóch czarnych psach dochowa się pieprzaka ;) Ale jakoś tak "naturalne" mi się wydaje że jest ten podział i się go przestrzega :razz:
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 aaa sorki to bylam ja:)))tylko nie ze swojego kompa:)) mam nadzieje, ze mnie nie zabija:)))zapomnialam sie wylogowac hahahahaha
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 hahahaha Orsini no właśnei jakoś mi nie pasowało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: a wogóle to czemu nie wychodują cz-sr olbrzymów jak tyle ludzi by chciało je mieć? :cool1: :razz:
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 one sa:))) w Australii:)) jak bede kiedys bogata to sobie sprowadze:))))))
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 hahaha a wczesniej sobie kompa kupie:)))i net zaloze:)))zeby tak po prosbie ciagle nie byc:)))
Czarne Gwiazdy Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 I przypadkiem w USA nie ma? Słiiiiiiit, prawda? :loveu:
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 orsini napisał(a):one sa:))) w Australii:)) jak bede kiedys bogata to sobie sprowadze:)))))) pamiętaj o mnie wtedy - jak zamówimy razem to taniej przesyłka wyjdzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: j choruje też na ruska czarno-srebrnego - terż sąboskie :loveu:
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):I przypadkiem w USA nie ma? Słiiiiiiit, prawda? :loveu: oj taaaaaaaaak wlasnie takiego kcem!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 a to sunia CTR cz-sr :loveu: fot z Tchiornego by Van Dog :cool1:
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 aaaaaa to jest u nas??????? wiesz jakby znalezc czarna olbrzymke tym bzyknac to juz mamy pokolenie z cz-zr genem....:))))itd:))))
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 a tu dzieki Natalii, co sie nie pochwalila nowym pieskiem!!! Zdrowych i spokojnych Swiat spedzonych w rodzinnej atmosferze!!!!
Recommended Posts