Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A olbrzymki maja juz imionka

suczki:
DUMNA DANICA Nergal

DUMNA DAYTONA Nergal

DUMNA DAYANA Nergal

pieski :

DUMNY DIAMENT Nergal

DUMNY D'ARTAGNAN Nergal

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Agatka']A olbrzymki maja juz imionka

suczki:
DUMNA DANICA Nergal

DUMNA DAYTONA Nergal

DUMNA DAYANA Nergal

pieski :

DUMNY DIAMENT Nergal

DUMNY D'ARTAGNAN Nergal
Dlaczego Nergal, jeśli można wiedzieć?

Posted

[quote name='Beluta']Gratulacje dla wszystkich Właścicieli i ich psiaków:loveu:
Czy moze ktoś wie jak wypadły czarne średniaki? Będę baaaaaaaaaardzo wdzięczna

Neska z Gagatkow CACIB i BOB :)

Posted

Brawo Agatka,:multi: brawo Bangi,:multi: brawo Ola:multi: i brawo Słoniątko:multi: ( już chyba teraz Słonica) ( za piękne szczeńce). Gratulacje dla wszystkich zwyciężców !

Posted

Iwonko ! Ogrmne podziękowania za gratki :)

Dlaczego Nergal, jeśli można wiedzieć?

POnieważ Słonik jest u nas na tzw. Warunkach Hodowlanych i ten miot nalezny jest właścicielce Hodowli Nergal , z tad i przydomek szczeniąt . :)

Posted

Widze , że Aga mnie ubiegła bo sama się chcialam pochwalić Neską, fajnie że Teri ma taką mamę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :cunao:

Posted

bardzo naiwnie zapytam, bo przyznam że nie wiem:oops: kim jest Słoniątko? (tzn z imienia i nazwiska rodowego:) ), kim jest tatuś słoniątek?
blisko tematu szczeniaków, bo za jakiś czas na pewno bedę chciała olbrzymka, ile kosztuje dobry szczeniak w Polsce, a ile zagranicą? tak orientacyjnie, rząd wielkości

a z innej beczki...zapatrzyłam się wczoraj na wystawie...i swoim starym czeskim trymerem z białą rączką - nie wiem co to za firma, czy w ogóle jakaś:eviltong: zaczęłam najpierw "wyczesywać" a potem skubać Negrę - ilości kłaków nieziemskie:-o, ale pod spodem twardy włos którego bym się nie spodziewała (14 lat strzyżenia robi swoje:oops: ), jak jeszcze pomyślę że zamiast na dywanie mogę mieć te włosy w kuble na śmieci, tym chętniej to robię!

Posted

Bluerat to nie tylko 14 lat, ja zauważyłam że po jednym strzyżeniu głowy Teri ma ją szarą i miękką, a resztę gdzie trymowana jest czarna i twarda, tu jest wyższość trymowania nad strzyżeniem :eviltong::eviltong:

Posted

Angelka napisał(a):
Bluerat to nie tylko 14 lat, ja zauważyłam że po jednym strzyżeniu głowy Teri ma ją szarą i miękką, a resztę gdzie trymowana jest czarna i twarda, tu jest wyższość trymowania nad strzyżeniem :eviltong::eviltong:

uhu to jest prawda. I chociaz nie zamierzam Floyda trymowac, to musze powiedziec ze jak sie go na krotko nie trzyma to jest szary, miekki i lokowany jak owca :evil_lol:

Posted

:laola: gratuluję zwycięzcom :multi: :multi: :multi:

szkoda, że nie wiedziałam, że aż tylu sznauceromaniaków będzie na wystawie :placz: i nie mieliśmy okazji się poznać :shake:

Agatko wielkie gratulacje i niech maluszki zdrowo i pięknie rosną :loveu:

Posted

bluerat napisał(a):
bardzo naiwnie zapytam, bo przyznam że nie wiem:oops: kim jest Słoniątko? (tzn z imienia i nazwiska rodowego:) ), kim jest tatuś słoniątek?
blisko tematu szczeniaków, bo za jakiś czas na pewno bedę chciała olbrzymka, ile kosztuje dobry szczeniak w Polsce, a ile zagranicą? tak orientacyjnie, rząd wielkości

Słoniątko to Rus Astershvarc ZEMFIRA a Tatuś to Savali LEVEL HI FI - naprawde piekny pies , utytułowany , mieszka w Odessie.
na mojej stronie w dziale mioty jest jego zdjecie.

A co do ceny to za dobrego psa w Polsce musisz dac ok 2000 zł a za granica nawet 1000 euro.

Posted

POnieważ Słonik jest u nas na tzw. Warunkach Hodowlanych i ten miot nalezny jest właścicielce Hodowli Nergal , z tad i przydomek szczeniąt .
Tak myślałem, szczególnie, że na stronie Nergal jest twoja suczka również ;)

Nie jestem trochę w temacie, więc sie zapytam. Co dają takie warunki hodowlane? Bo przecież chociaż jedna ze stron musi mieć jakieś korzyści, Nergal ma szczenięta ze swoim przydomkiem, a ty?

edit: i uważaj, bo ktoś tu może coś wziąć za reklamę :lol: LOL

Posted

Warunki hodowlane sa wtedy kiedy bierzesz suke bez płacenia za nia. Odchowuje sie jeden lub dwa mioty z przydomkiem hodowcy i potem suka przechodiz na własnosc opiekuna. Oczywiście hodowca nigdy nie zabiera całego miotu i zwykle pokrywa koszty krycia.

Posted

masterton@neostrada.pl napisał(a):
Marisiu,czytam bardzo często twoje wypowiedzi,bardzo mi się podobają,i przychylam się do twojej opini o petach i showach,dziekuje za gratki.A dla Agatki gratulacje z okazji nowych dzidziulków

Cieszę się, że są osoby, które mają podobne poglądy do moich:lol:. A czy Ty jesteś Anią od Koniaka :lol:?

Posted

Agatka napisał(a):
Warunki hodowlane sa wtedy kiedy bierzesz suke bez płacenia za nia. Odchowuje sie jeden lub dwa mioty z przydomkiem hodowcy i potem suka przechodiz na własnosc opiekuna. Oczywiście hodowca nigdy nie zabiera całego miotu i zwykle pokrywa koszty krycia.

OK, dzięki ogromne za odpowiedź ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
oj sedzia zrobil rozrobe :evil_lol: zwyciestwa chyba sa bardziej wartosciowe przy takim sedziowaniu :) czy wsrod pieskoww nie bylo zwyc mlodziezy ?

Agnieszka a jakie sznaucerki masz na myśli :evil_lol:?

Posted

Agatka napisał(a):

Iza gratuluję nowych szczeniorków:lol:, mają rozwijać się zdrowo i na piękne sznaucery:lol:.

Posted

malawaszka napisał(a):
:laola: gratuluję zwycięzcom :multi: :multi: :multi:

szkoda, że nie wiedziałam, że aż tylu sznauceromaniaków będzie na wystawie :placz: i nie mieliśmy okazji się poznać :shake:

Agatko wielkie gratulacje i niech maluszki zdrowo i pięknie rosną :loveu:

Na wystawach ludzie są z reguły zakręceni:lol:. Jeszcze jak ktoś wystawia pieski i przy tym chce sobie obejrzeć konkurencję to przechlapane:shake:. Ja często umawiam się ze znajomymi, że sobie pogadamy na wystawie, jak się spotkamy i najczęściej nic z tego nie wychodzi:niewiem:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...