Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

skonczyl 1 intera, zaczal 2 intery, 2 razy wygral grupe i raz byl 3 na BEST IN SHOW:)))))))))))))))))))))))))))))to tak w skrocie sam dokladnie zaraz napisze co i jak:))))))))))))))))))))))))))

Posted

Wycieczka na koniec świata była naprawde bogata w przygody i rozne dziwne wydarzenia.Mi w pamieci pozostanie krzak jadacy ciemna noca srodkiem drogi , dracule w ciemnych plaszczach stojace na drodze o 3 nad ranem i dorozka mknaca w snieznej zamieci i mgle ograniczajacej widocznosc do zera rowniez ciemna mołdawską nocą , somochodziki bez swiatel , skrzyzowania bez znakow drogowych , na zasadzie kto pierwszy ten lepszy , drogi z dziurami jak ser zolty no i przejscia graniczne jak za dawnych lat gdzie pieniazki lały sie strumieniami i były jedynym sposobem na przekroczenie granicy .
Wystawa bardzo fajna , jedyny minus to strasznie zimna hala.Ringi bardzo duze , podłoze elastyczne nie wiem jak to sie nazywa , orsini mowila ale nie pamietam , taka bierznia dla biegaczy wiec bardzo dobra przyczepnosc byla , organizatorzy bardzo mili.Sporo polskich wystawców , atmosfera piknikowa , niespotykana na innych wystawach , wspolne dopingowanie polskich psów i oklaski aż rece bolały.

A moje psiaki zaprezentowały sie nastepująco :

Holli w pięknym stylu powrociła na ringi po rocznej przerwie 3 razy BOB ,3x CAC , 2x CACIB , CH.MOŁ. ZW.MOŁ. no i to najważniejsze - ukonczyła INTERCHAMPIONAT .

Wanio - 3x CAC , CACIB , R.CACIB . CH.MOŁ. ZW.MOŁ.

Whippetka Uzi - 3 x BOB , 3 x CAC , 2 x CACIB , CH.MOŁ. ZW.MOŁ. 2 x BOG i III BIS

Posted

trzeba opic takie sukcesy !!

:beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

hahaha no:))))jaja byly na maxa:))))))mowilam, ze Wanio zaszalal:))))))))))))))))a to cos to TARTAN:))))))rewelacyjna przyczepnosc:)))a ringi 2 razy wieksze jak w Sopocie, wiec mozna bylo psa w ruchu pokazac jak nigdzie!no i atmosfera-Polacy w koncu sie razem trzymali, czyli trzeba przejechac 1200km w jedna strone, zeby sie dobrze bawic na wystawce wspolnie:(

Posted

Ja tyż chce na taką wycieczke:placz: :placz: :placz: jak będziecie mieli miejscówke to ja się pIsze:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

orsini napisał(a):
hahaha no:))))jaja byly na maxa:))))))mowilam, ze Wanio zaszalal:))))))))))))))))a to cos to TARTAN:))))))rewelacyjna przyczepnosc:)))a ringi 2 razy wieksze jak w Sopocie, wiec mozna bylo psa w ruchu pokazac jak nigdzie!no i atmosfera-Polacy w koncu sie razem trzymali, czyli trzeba przejechac 1200km w jedna strone, zeby sie dobrze bawic na wystawce wspolnie:(

No, no jestem pod wrażeniem wojaży :crazyeye: i wytrwałości :crazyeye: naszych dogomaniaków. No i osiągnięcia wielce imponujące :laola: .

Posted

Odpowiem na priwy w terminie pozniejszym-nie mam kompa teraz:(((((hahahaha Moldawia totalny dziki kraj, ale jesli brac pod uwage trud jaki wlozylismy, zeby tam dotrzec to to sa chyba najcenniejsze caciby jakie w zyciu zdobylam hahahahahahah

Posted

hahaha no wlasnie bylo duzo psow z Polski i wszystkie polskie psiaki powygrywaly:))))))))))))Sredniaki tez z Polski byly i wygraly,ale nie pamietam nazw:)))

Posted

To ja też się dołączę do gratulacji :)
Mimo że Negra ma papiery, jakoś nie dotarłam nigdy na ring:oops:, choć nie powiem żeby jakis tam duszek rywalizacji we mnie nie tkwił :evil_lol:
Czytam i czytam, a końca nie widać (tzn sznauceromaniaków) i dużo przydatnych informacji zdobywam:)
Sporo szczeniaczków olbrzymków urodziło sie w tym roku, z ciekawych skojarzeń, mi się marzy kolejna broda, ale na razie warunków brak, tzn czasu dla szczeniaka.
Wybieram się w sobotę 25 do Katowic i pilnie będe śledzić ring olbrzymków oraz pozostałych brodatych.

Moja 14-latka olbrzymka tydzień temu miała usuwanego guza, strasznie się bałam, ale ona jest silna i jeszcze chce z nami być:lilangel: pozdrowienia ode mnie i Negruśki :Dog_run:

Posted

orsini napisał(a):
hahaha no wlasnie bylo duzo psow z Polski i wszystkie polskie psiaki powygrywaly:))))))))))))Sredniaki tez z Polski byly i wygraly,ale nie pamietam nazw:)))

o ty ! i mi tego nie powiedzialas ?? ale czarne czy pieprzak ??
sprawdz to w katalogu :mad:

Posted

pochwalilam sie jedna cora to teraz pochwale sie druga :)

Baccara Elitesse na wystawie miedzynarodowej w Poitiers we Francji wygrala klase mlodziezy i zajela 3 miejsce na BIS Junior !! :loveu:

:laola: :laola:

Posted

bluerat napisał(a):
Moja 14-latka olbrzymka tydzień temu miała usuwanego guza, strasznie się bałam, ale ona jest silna i jeszcze chce z nami być:lilangel:

:multi: wspaniały wiek dla olbrzymka - i duuuuż ozdrówka na długie lata :multi: :loveu:

Orsini ja wiem gdzie byłaś hahahaha - mam wtyki wszędzie hahahha i widziała Cię tam moja znajoma od grzywek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratuluję sukcesów Wanio i Orsini :laola: oby tak dalej to juz Was do innego kraju nie wpuszczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co za krzaczory zasuwały przy drodze??? :crazyeye:

Posted

Orsini-Wanio !!!!!!!!!!
Gratuluję podbojów Mołdawi. Jesteście dla mnie bohaterami.Prawie jak Kościuszko i Puławski, kiedy zdobywali Amerykę.
Trzeba mieć nielada odwagę , żeby wybrać się tak daleko (prawie na koniec świata)z kociubami.Jestem pod wrażeniem,jeszcze raz serdecznie gratuluję.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .Buziaki !!!!!!!.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...