Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marisia napisał(a):
Ka-Vanga

Czy możesz mi powiedzieć, gdzie Ty w Warszawie strzyżesz swoje pieski ?

Moge :), u p. Malgorzaty Szumer i jestem baaaardzo zadowolona, zreszta u p. Malgosi strzyzemy psiaki juz hoho, chyba z 9 lat albo i dluzej, to byla nasz 4 fryzjerka i jak do niej trafilismy (tez z polecenia) to juz zostalismy :cool3: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Moge :), u p. Malgorzaty Szumer i jestem baaaardzo zadowolona, zreszta u p. Malgosi strzyzemy psiaki juz hoho, chyba z 9 lat albo i dluzej, to byla nasz 4 fryzjerka i jak do niej trafilismy (tez z polecenia) to juz zostalismy :cool3: .

Dzięki a telefon i adres możesz przysłać na zosia@inetia.pl ?

Posted

florance napisał(a):
kavanga wszystkim fryzjerów poleca ;-) mi tez namiary podała, mimo, żem nie z wawy :diabloti:

No ale zadowolona chyba jestes cio :mad: :cool3: .

Posted

orsini napisał(a):
[quote name='orsini']
zzarlo mi odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuuuuuuuudo bani ta nowa dgm!!!:((((((napisalam, ze Poznan 2 lata temu u starej Szwedki CACIBy poszly dla Sasquehanna XANTII i Sasquehanna GORZAŁKI, wiec nie do konca oni nie lubia amerykanow i kopiowanych:)))

Ale zauważ ze napisałasz "starej" wiec nigdy nic nie wiadomo.
Zreszta przy tych sedziach to dla mnie loteria.

A co do trymowania to ja skubie swoje psy palcami, lub tym gumowym stripperem o któym pisała oLIVKA i po 2 miesiacach mozemy sie wystawiac.
Mimi wyskubałam około 10 grudnia do łysa , a 29 stycznia była na wystawie i miała super włos.
Wiec to chyba wszystko zalezy od psa.
Jedno jest pewne, ze trzeba porzadnie wyrwac podszerstek, jeśli sie tego nie zrobi to on jak pustynia zagłuszy włos okrywowy. Dlatego u amerykańskich mini wyrywanie okrywówki i niedokładne wyczesanie podszerstka lub wrecz jego zostawienie powoduje ze włos odrasta gorszy niz poprzedni.

Posted

yhm

DO ODDANIA W " DOBRE RĘCE " PRZEŚLICZNE SZCZENIAKI .

MALUCHY MAJĄ 5 TYGODNI DO ODEBRANIA BĘDĄ 20 MARCA .

DO ODDANIA PIESEK (FOTKA 1) I SUCZKA ( FOTKA 2 ) ORAZ DWU LETNIA MAMA .

MAMA PIESECZKÓW TO PÓŁ SZNAŁCERKA MINIATURKA - PÓŁ YORK ( FOTKA NR 3)

TATA SZCZENIACZKÓW TO PRZESLICZNY SZNAŁCER MINIATURKA CZARNY .

NA MOJE OKO TO BEDĄ SZNAUCERKI SUCZKA (S&P), PIESEK CZARNO SREBNY

MAMA KIEDYJEST OSTRZYŻONA WYGLĄDA IDENTYCZNIE JAK SZNAUCER MINI I TAK MA W KSIĄZECZCE. (SZCZEPIONA I ODROBACZONA)

Posted

W dniu kobiet życzę Wam więcej :loveu: niż :angryy: . A niektórym by raz na jakiś czas :oops: . Pozdrawiam.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ok, to podam Ci tylko pozniej ten telefon, haha jak znajde ta wizytowke, zebym czasem nie przekrecila numeru ;) :lol: .

Olu wszystko dotarło - baaaaarrrdzoooo dziękuję ;-)

Posted

malo sznaucerkow sie zglosilo :(

moja cora ma w klasie suczke z ktora wygrala porownanie w Rzeszowie - teraz inny sedzia wiec zobaczymy czy bedzie taki sam werdykt

Posted

BO tego sedziego wiele osób nie lubi, ze wzgledu na jego dziwne poglądy co do typu sznaucera...
A druga kwestia wielu myślało, że sedziować bedzie Pani Bukład , a po co kolejna ocena od tego samego sedziego...

Posted

ja tez bylam przekonana ze pani Buklad posedziuje ale w sumie nie bylo rozpiski na rasy
p.Boryczko sedziowal mnie 2 razy i 2 razy rase u niego wzielam :) no i zwyc mlodziez i Bisa hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
jap.Boryczko sedziowal mnie 2 razy i 2 razy rase u niego wzielam :) no i zwyc mlodziez i Bisa hihi

hmmm to nie mow tego glosno, bo nie wiem czy czasem to nie jest obraza:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Mek napisał(a):
W dniu kobiet życzę Wam więcej :loveu: niż :angryy: . A niektórym by raz na jakiś czas :oops: . Pozdrawiam.

dzieki!!!!!

Posted

Krysiu!!!!!!
Widzę ,że i ja się gorąco przyłączę do fanów P. Boryczki.Spotkanie Go na ringu raz i na zawsze wywarło na mnie niezapomniane wrażenie.Jak usiadł to do końca sędziowania nie wstał ,żadnego nie dotknąłina na wszyskie patrzył z ogrzydzeniem.Kiedy chodziły w ruchu siedził i głowy nie odkręcił.Pierwszy ekspert od sznaucerów ,najlepiej by się sprawdził na klubówce!!!!!!!!!!!!!.Wszyskim ,którzy Go spotkają życzę powodzenia z ładnym psem,bo może być śl.......... y !!!!!!!!!. Buziaki.

Posted

szorka napisał(a):
,najlepiej by się sprawdził na klubówce!!!!!!!!!!!!!.i.

NAWET O TYM NIE MYSL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak juz to nie na cz-sr i nie na pieprzaki:))))))))))))))))))

Posted

Nie potrzeba sprowadzać sędziego z zagranicy jak było w Poznaniu, a będzie wesoło i adrenalina się podniesie .
Krysiu - wejdż na stronę są nowe zdjęcia Amci.Sama skubana ustawia się bez trzymania ,dołożyłam też zdjęcia do suczki ,którą mam do sprzedania.

Posted

Spotkali sie, niedzwiedz, lew i kogut i przechwalaja sie jaki to maja
posluch wsrod istot na Ziemi.
Niedziwedz: ja jak rykne to wszystkie zwierzeta w lesie uciekaja albo
chowaja sie w swoich norach.
Lew: eee cienki jestes misiek, jak jak rykne to na sawannie wszystkie
drapiezniki daja noge gdzie pieprz rosnie.
Na to kogut: a ja wystraczy ze kichne to na calym swiecie wszyscy w
portki sraja ze starchu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...