Mek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Natalia_W napisał(a):I co tu tak cicho :( :-? ? Brak afer to i cicho ;););)
Elitesse Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hihi no tak jak sa afery to od razu sie ruch robi :evil_lol:
Natalia_W Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hehe to co powyzywajmy się trochę :p rzućmy jakis kontrowersyjny temacik i afera gotowa :D hehe :lmaa:
orsini Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Elitesse napisał(a):hihi no tak jak sa afery to od razu sie ruch robi :evil_lol: to zrobmy jakas:)))))
Elitesse Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 orsini napisał(a):to zrobmy jakas:))))) e tam ja zbyt leniwa jestem :evil_lol:
orsini Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 to sie nazywa STAROŚĆ Kochaniutka:)))))))))))))))))))))))))))))
Elitesse Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 orsini napisał(a):to sie nazywa STAROŚĆ Kochaniutka:))))))))))))))))))))))))))))) ehh nie musisz mi przypominac :) a tak wogole to mozemy sobie poswietowac za ladny numer strony ! zdrowko ! :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:
orsini Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no ladny, ale mi ikonki nie dzialaja buuuuuuuuuuuuuuu
Pasavera Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Heja :cool1: Ale mi napisało na górze strony:crazyeye: "Witaj Pasavera, wygląda na to, że nie pisałeś(aś) na forum już ładnych kilka tygodni." :lol: Angelka napisał(a):Hej ludziska :) A ja dzisiaj bylam na super spotkanku min. z Pasavera i jej urocza Figusią , jak się Pas pojawi to pewnie wklei wyczekiwane fotki , zobaczycie na nich potwroka włochatego czyli "złośliwca czarnego' Teri :eviltong::eviltong::eviltong: Pas jak Roksi przegrała ci tez filmik to proszę o umieszczenie go w sieci :cool3::cool3::eviltong: Hi hi Teri jest boska :multi: Normalnie mały szogun :lol: Przeskakiwała przez Figę :lol: Fotki zaraz wstawię ;)
marisia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Agatka napisał(a):No ja jestem w szoku ! wszedzie takie stawki ze nie wiadomo co bedzie... Tzn wiadomo co bedzie w pieprzakach bo wiem jaki typ preferuje Pani Kozłowska, ale reszta to bedzie loteria. Szczególnie ciekawia mnie cz-sr , bo jeszcze nigdy nie spotkałam sie ze Szwedzkim sedzia, ale oni maja pododbne typy jak Finowie więc prawdopodobnie beda preferowali twardy włos na całym psie :) Dzięki Natalia!!! Mimi juz sie szykuje ! Za tydzien zaczynamy turne :) Jarosław - NItra - Katowice :) Juz sie nie moge doczekac az wejdzie w młodziez :) A ktos zna upodobania Hansa ?? ;) Skoro tak narzekacie, że nudno, a Katowice są takie łaskawe i prezentują katalog, to poobstawiamy, jakie pieski uplasują się najwyżej :lol:? Ja zacznę od miniaturek czarno-srebrnych, z pominięciem naszych psiaków z DGM bo one są i tak the best :klacz::klacz::klacz: typuję tak: BOB, CACIB - Ich. Always AN OPTIMIST RCACIB - Sasquehanna KONIAK Jeśli chodzi o suczki to się poddaję :shake:. A Wy jak typujecie ? A inne kolorki ?
Mek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 marisia napisał(a): A Wy jak typujecie ? A inne kolorki ? Ja w czarnych mini typuje BOB, CACIB ELVISA Spod Wiszącej Skały ;););)
Agatka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 A ja biorąc pod uwage upodobania sedziów szwedzkich bynajmniej nie wytypuje psów z Sasquehnny, co wiecej uważam, że żaden mocno owłosiony pies nie bedzie miał wiekszych szans. Wbrew pozorom u tego sedziego spore szanse ma Wektor. Bardzo jestem ciekawa tego sedziowania. W czarnych mini myśle, ze walka o caciby i rase rozegra sie pomiedzy Liderem, Diable, Filadelfią i Bangi. W pieprzakach stawiam na Dive Walentynke i Dar Walentego i tu jestem PEWNA swojego werdyktu :)
Natalia_W Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Izka dziekuje... i mam nadzieje , ze sie sprawdzi ;) hehe.... byloby milo ;)
Elitesse Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 w czranych popieram typy Agatki ! zwlaszcza na Diablo licze :loveu: a w reszcie nie mam rozeznania :)
marisia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Agatka napisał(a):A ja biorąc pod uwage upodobania sedziów szwedzkich bynajmniej nie wytypuje psów z Sasquehnny, co wiecej uważam, że żaden mocno owłosiony pies nie bedzie miał wiekszych szans. Wbrew pozorom u tego sedziego spore szanse ma Wektor. Bardzo jestem ciekawa tego sedziowania. W czarnych mini myśle, ze walka o caciby i rase rozegra sie pomiedzy Liderem, Diable, Filadelfią i Bangi. W pieprzakach stawiam na Dive Walentynke i Dar Walentego i tu jestem PEWNA swojego werdyktu :) Ja się tak nie bawię, Iza miało być bez naszych the beściaków :mad::mad::mad: Ala Bangi ma duże szanse, dla mnie jest piękna i te uszy i ogonek na miejscu. A jeśli uszate będą górą, to raczej Dengi zaszaleje :lol::lol::lol:
Agatka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 szczerz mówiac to sie tak nie da bez Waszych psiaków. Dengi nie wyglada teraz najciekawiej. Jest w troche za długim włosie a skubanko mamy przewidziane tak aby pieknie zaprezentowac sie w Helsinkach. Wiec nie licze na jakies wielkie sukcesy. Kraje Skandynawskie teraz kłada wielki nacisk na naturalnosc tam juz sie niczego nie tnie. Tak samo Niemcy Austria Szwajcaria... wiec myśle, ze w cz i cz-sr beda preferowane własnie niekopiowane psiaki. Sama jestem ciekawa na ile moje typy sie sprawdza :) Moze ufundujemy nagrode dla tego kto bedzie najblizej własciwych typów ;) hihihi
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Agatka']Kraje Skandynawskie teraz kłada wielki nacisk na naturalnosc tam juz sie niczego nie tnie. Tak samo Niemcy Austria Szwajcaria... wiec myśle, ze w cz i cz-sr beda preferowane własnie niekopiowane psiaki.
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Mek napisał(a):Ja w czarnych mini typuje BOB, CACIB ELVISA Spod Wiszącej Skały. hahahahahahaja moze tak nie typuje ale na pewno bede za nia kciuki trzymala!!!i to mocno!!!!:)))))))))))))
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):[quote name='Agatka']Kraje Skandynawskie teraz kłada wielki nacisk na naturalnosc tam juz sie niczego nie tnie. Tak samo Niemcy Austria Szwajcaria... wiec myśle, ze w cz i cz-sr beda preferowane własnie niekopiowane psiaki. zzarlo mi odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuuuuuuuudo bani ta nowa dgm!!!:((((((napisalam, ze Poznan 2 lata temu u starej Szwedki CACIBy poszly dla Sasquehanna XANTII i Sasquehanna GORZAŁKI, wiec nie do konca oni nie lubia amerykanow i kopiowanych:)))
Mek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):hahahahahahaja moze tak nie typuje ale na pewno bede za nia kciuki trzymala!!!i to mocno!!!!:))))))))))))) Orsini ja też taj nie typuje tylko teraz widze ze mi nie wklikał się ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) i tak fajnie to wyszło
Elitesse Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Mek napisał(a):Orsini ja też taj nie typuje tylko teraz widze ze mi nie wklikał się ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) i tak fajnie to wyszło hehe Mek oczywiscie wszyscy ci wierza :evil_lol:
Romas Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzieki uprzejmosci Dorotaka :-) dorwalam sie do siersci moich psow za pomoca Marsa Coat King( czy jakos tak :-) ) Musze powiedziec ,ze to rewelacyjne urzadzenie i na pewno kupie takie.Nawet jesli nie bede dalej wystawiac Bianki , to poprostu dla przyjemnosci. mam co prawda dobry trymer :-) tez dzieki Dorotakowi ( co ja bym bez niej zrobila ) ale trymerem jednak idzie wolniej. Bianka po przeczesaniu tymi grabkami zrobila sie gladka i lsniaca .Natomiast u Zuzia gorzej ,siersc sie przerzedzila i wyglada bardziej puchowato. Odrazu widac to roznice w jakosci ich wlosa. Nawet kot sie zalapal na trymowanie ale ja lepiej sie trymuje zwyklymi polskimi grabkami do odklaczania,tony podszerstka wtedy wychodza. Tak wiec mam zwierzeta w polowie przygotowane do sezonu wystawowego,w polowie, bo trzeba jeszcze ogolic glowki i zadki :-) Macie jakies doswiadczenia z uzywaniem tych grabkow Marsa?Czy ona naprawde przycinaja siersc ?Ja nie zauwazylam wogole zeby okrywowka wylazila tylko same kleby podszerstka-u Bianki oczywiscie .
Elitesse Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja mam takie grabki - jak siersci jest malo (krotka) to wylazi sam podszerstek, jak jest jej wiecej to idzie tez okrywowka - tak maja moje burki
Romas Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ale czy jak idzie okrywowka to zle ?jest wyrywana ,bo martwa czy jest przycinana ?Bo rozumiem ,ze jak przycinana to niekoniecznie dobrze.
Recommended Posts