orsini Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 zaraz do domku:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hurrrraaaaaa
Justa Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Nio witam, widzę, że wczoraj zażarta dyskusja sie toczyła ;) A ja wstawiłam nowe fotaski Galusi w Galerii, zapraszam do oglądania!!! I thx za pochwały, że nasza skromna galeria wreszcie wygląda jak galeria! madziorko mnie niestety tez nie działa dział o pieskach DoGomaniackich :(
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Malawaszka, przeciez wiesz o kim mówie ;) :oops: nie wiem :( a powinnam?? jakieś wskazówki może?? :D
Agatka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Nie wiesz... A myslałam, że ja to juz wszyscy znaja z tej "najlepszej" strony ;) powiem CI na uszko :)
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 nooo i gdzie ten szepcik?? ni ma :roll: :lol: dawaj dawaj bo mnie tu zeżre zaraz :lol:
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 aaaaaa :lol: :lol: :lol: to jush wiem - ale nie mogłam się tego domyślić bo nie śledzę ... :wink: :lol: :lol: :lol: aczkolwiek conieco czytałam gdzieś tam :lol: :lol: :lol: hahah ale mam ubaw :D
Agatka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 No cóz ja mam ubaw od dłuższego czasu ;) Zreszta nie tylko ja ....
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 to jak jest tak wesoło to chyba od czasu do czasu pośledzę to i owo :roflt:
madzior_ka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 heh....wielkie dzieki za mięł słowa:) fajnie wiedzieć, że nie wszyscy mysla tak jak ta osoba (tak apropo to ja też się domyślam) dzięki Wam wielkie:) a co do trymowania to wiecie co? denisek je uwielbia!! jak go czeszemy to nie lubi i wyrywa łąpki a jak mu wyczesuje podszerstek to siada spokojnie i czaem nawet mruczy a uszka obowiązkowo do tyłu skulone (tak robi jak sie cieszy) a dzisiaj dwa razy go skubnęłam by sprawdzić jak wos wychodi to tez aż siadł z wrażenia i siedział pomrukując, ja nie wiem czy tylko mój pies taki dziwny jest?!/ :roll:
Marta-m Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 hehe ja bym duzo dała żeby Edi dał tak sobie włosy wyrywac :lol: Juz działa mi dział o DGM na twojej stronie :angel: Dzieki za wstawienie Edkowych fotek :wink:
madzior_ka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 no ale Edi jescze ma czas sie przyzwivzaić na pcozatku Denis też tego ie lubił pewnie dlatego że był móodszy i w ogóle nie mógł usiedzieć w jednym miejscu dłużej:) no walsnei naprawiłam stornke i działa co nie działało:) fajnie Marta że często ją odwiedzasz:) to wejdź jescze raz bo dodałam do galerii w październiku (nsa samym dole są) nowe zdjęcia Deniska w sweterku ale zaraz i tak wstawie je do galerii a mam pytanie czy myjecie swoim pieskom ząbki? bo jade w piatek na trymwoanko i zastanawiam sie czy kupic w karusku Deniskowi paste do zębow Beaphara?
Marta-m Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Bardzo podoba mi sie twoja stronka ,więc to dla mnie tylko i wyłącznie przyjemność :wink: Co dozębów....hmmmm sama sie zastanawiałam....Ja jak narazie stosuje tylko kości do czyszczenia zębów...(chociaz dla Ediego to narazie nie dotyczy bo i tak ma przeciez jeszcze mleczaki)
malawaszka Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 Madziorka - chyba tylko Den taki spokojny :wink: :lol:
orsini Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 a ja sie nie domyslam!!!:((((powiedzcie mi tez!!!to nie fair,ze Wy wiecie a ja nie:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((bo co ta osoba mialaby do madziorki?nie za bardzo rozumiem,madziorka przyznaj sie kim jestes naprawde:))ze tak Cie napadaja
Ka-Vanga Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Orsini, TA OSOBA tak napada na Madziorke, bo Madziorka jest jeszcze mlodziutka i TA OSOBA twierdzi, ze ona wie lepiej bo jest starsza, i wraz z wiekiem ma doswiadczenie. Madziorka jest po prostu latwym celem i TA OSOBA to wykorzystuje. Madziorko, nie przejmuj sie, dogomaniackimi silami poradzimy sobie z "natretna mucha" :wink:. Moje olbrzymy tez spokojnie stoja przy trymowaniu, no chyba ze sie rozbawia, to zaczyna sie turlanie i zabawa (oczywiscie najlepsza jest podczas trymowania) :wink: .
orsini Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Ka-Vanga, no ok, ze jest latwym celem, bo mloda, ale tu kupa mlodszych jest...chyba?:))))wiec, nie bardzo rozumiem o co jej chodzi.No i czemu pisze takie glupoty???
Agatka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Orsini jak wytrzymasz jeszcze ze 2-3 godzinki to CI opowiem o TEJ OSOBIE :) ale na prv ;) w skrócie ;) Madziorka czyli myslisz, ze moje zadanie bedzie proste , że Denisek bedzie grzeczniutki ??? SUPER !!!!
orsini Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Agatka: a mam wybor?:)))) ok,czekam...ale i tek nie rozumiem co ona ma do madziarki,ani ona sie kloci z oszolomami na forum jak ja , ani nic!dobrze,ze nie mam ksiegi gosci:))))))))))))))))))tzn.mialam,ale mi nie dziala,zreszta jak cala www-nie moge jej zaktualizowac itd.czekam az mnie wykopia i wtedy jeszcze raz sie zapisze. Sluchajcie HELP:jak zrobic klawiatura,zeby przeskakiwac z jednego otwartego okna na drugie?tak jak teraz jestem tu a jak wejdzie szef,zeby sie znalezc w wordzie?nie zamykajac dogomanii???
Agatka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Nacisnij najpierw alt (lewe) a potem trzymajac alt wciśnij Tab jak dojade do pracy to wysle Ci elaborat ;) hihihi
orsini Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 hahaha dzieki:))))))))))))))))))))troche uposledzone to u mnie,bo jak wiecej otwartych okien to nie dziala,ale przy 2 jak najbardziej:))))))))))))))dzieki:)))))))))))
orsini Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 i co pewnie sie zaraz rozgadacie jak pojde do domku?:(((((
madzior_ka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Agatko mam nadzieję, że u Ciebie też ędzie taki grzeczny:) Nie wiem czy tylko wczoraj miał taki dzien, ale myślę, że nie a do obcych jest troche nieufny i się troche boi o stoi wtedy sztywny i wystraszony i jest spokojnie:) Agatko a mogłabyś (albo twój mąż) sprawdzić to IP? bo ta osoba napisała kolejnyw w[is więc nic nie kasuję narazie:)
malawaszka Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 Agatko mam nadzieję, że u Ciebie też ędzie taki grzeczny:) Nie wiem czy tylko wczoraj miał taki dzien, ale myślę, że nie a do obcych jest troche nieufny i się troche boi o stoi wtedy sztywny i wystraszony i jest spokojnie:)) hahah Luna tez jest nieufna i wystraszona ale naszej fryzjerce daje nieźle popalić :wink: a ja się spalam za każdym razem ze wstydu :lol:
orsini Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 mowilam,ze sie rozgadacie jak bede szla;((((((((((((((
Recommended Posts