Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

hahaha mało sie nie zabiłam jak leciałam po aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niemożliwy jest - bo on rano wychodzi ode mnie z pokoju gdzie śpimy i idzie do kuchni czekać na śniadanie :evil_lol: pewnie "potknął się" i ten fotelik Oliwki i go zasiedlił hahahaha a najlepsze to że ten fotelik się buja :lol: jaki normalny pies włazi na bujający się fotelik??? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha mało sie nie zabiłam jak leciałam po aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niemożliwy jest - bo on rano wychodzi ode mnie z pokoju gdzie śpimy i idzie do kuchni czekać na śniadanie :evil_lol: pewnie "potknął się" i ten fotelik Oliwki i go zasiedlił hahahaha a najlepsze to że ten fotelik się buja :lol: jaki normalny pies włazi na bujający się fotelik??? :lol:

znudzilo mu sie czekanie to poszedl sie polozyc no i mu sie przysnelo :lol:

Posted

Tesc przylatuje dopiero w poniedzialek, ale szczerze mowiac to nie wiem czy kupil czy nie bo dawno sie nie odzywal - jak jest na morzu to nie dzwoni bo jest to okropnie drogie i sluchac same szumy i trzaski :)

Posted

malawaszka napisał(a):
proszę zwróćcie uwagę czy nikt nie chce sprzedać - kurcze to jeszcze maleństwo i boję sie że mogła zostać skradziona do rozmnażalni jakiejś :placz: niewiem z jakiej jest hodowli - ale może wiecie jaka hodowla miała małe białaski w rejonie Białego stoku 5 mies temu??

Z tego co wiem ostatni miala miot hodowla Almajada chyba z Ostrody i gdyby od nich byl ten szczeniak to czas by mniej wiecej sie zgadzal, wiec moze wlasciciela tej hodowli zapytac czy nie sprzedal swoich szczeniakow do Bialegostoku.

Posted

haha a ja znowu na focie dojrzałam coś ciekawego :evil_lol: Natalia - czy ta kanapa kremowa jest skórzana lub z ekologicznej skóry??? jak znosi pazurki Kenzia??? :cool1: uwielbiam takie kanapy ale boję się właśnie że zaplace kupe kasy a potem okaże się, że znać każdy pazur psi :placz: a nie chciałabym przykrywać kocem bo to bez sensu

Posted

hehehehe dobre dobre;)
Juz Ci mowie...
Te kanapy sa skorzane i oczywiscie byly watpliwosci czy sie nie zniszcza...
no i teraz mamy na codzien takie kocyki w kolorze kanapy i ladnie to wyglada... ale to tak tez dla wlasnej wygody ;) - cieplej;)...
Ale nieraz psy leza na samej kanapie bo sciagna kocyk;) i powiem szczerze ze nic sie nie dzieje...
Polecam ;) bo wygladaja super ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...