Ka-Vanga Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 U nas tez z rana -30 hiehie, teraz sie troche ocieplilo i jest -27 :lol: . Ja to mam chyba jakies "inne" psy hihihi bo moje z ochota wychodza na dwor i wlaza w najwieksze zaspy i nie jest im zimno. Haha Nafka to tylko czatuje przy drzwiach zeby ja zabrac na dwor i porzucac sniezki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 no własnie wczoraj jak szłam z Denisem na nogach do babci to na początku biegał i było ok, ale pod koniec to już łapki podnosić zaczynał mimo, że ubranko miał ale to przeciez stópki marzną:( jak go wieczorkiem na ogród wypuściłam to poleciał sprintem sie wysikać i już był pod drzwiami...
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 a ja własnie wgrywam na zippyvideos filmiki Denisa ze skakania naszej hopki więc jak wgram to dam linki do galerii:)
Justa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 madziorko ferie masz dopiero za tydzień ! sio do szkoły :diabloti: :evil_lol: :mad: U nas nie wiem kile, bo od kiedy okna wymienili nie mamty termometra:crazyeye: Ale to nie zmienia faktu, że zaraz idę na spotkanie poobozowe z moimi żeglarzami:cool3:
Ka-Vanga Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Nie czytalam wszystkich postow, bo przebrnac przez nie to ciezka sprawa, przelecialam tak tylko i zauwazylam, ze rozmawiacie o zalatwianiu sie na dzialce. Moje sie nie zalatwiaja. Nafka i Lo to w ogole, no chyba ze przyjdzie do nas jakis sabak i podleje jakis krzaczek to wtedy czarny chce po nim poprowic :mad: . Wedlug mnie to prosta sprawa nauczyc sikac na zewnatrz, bierze sie takiego delikwenta za chabety i wyprowadza za ogrodzenie, tam sie taki wysiusia i wysra ;) i jest spokoj ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :cool3: .
Ka-Vanga Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 madzior_ka napisał(a):no własnie wczoraj jak szłam z Denisem na nogach do babci to na początku biegał i było ok, ale pod koniec to już łapki podnosić zaczynał mimo, że ubranko miał ale to przeciez stópki marzną:( jak go wieczorkiem na ogród wypuściłam to poleciał sprintem sie wysikać i już był pod drzwiami... W ubranku i jeszcze mu zimno :crazyeye: . Boszzzzzzzz to moja mala w krociutkim wlosie i bez ubranka i smiaga i wcale nie jest jej zimno :lol: .
jostra Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Moje mają odgrodzoną część "sralną" i tam robią :cool3: :cool1:
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 "Justa"ko ferie masz dopiero za tydzień ! sio do szkoły[/QUOTE napisał(a): żeby tylko za tydzień:((( jeszcze 3 tygodnie szkoły i dopiero ferie:((( ammy na samym koncu ostatnia połowa lutego:((( od 13 do 27 lutego:(( [quote name='"Ka-Vanga"'] W ubranku i jeszcze mu zimno :crazyeye: . Boszzzzzzzz to moja mala w krociutkim wlosie i bez ubranka i smiaga i wcale nie jest jej zimno :lol: . moze troche xle zie wyraziłam, nie jesty mu zimno jako tako ze tu gdzie ma ubranko bo z rym jest ok biega, haca skacze wiec jest super, ale jak np. stoi na sniegu to mu stopki marzna bo podnosi lapki i stoi na trzech....
Justa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wogóle to teraz wysypali jakieś detergenty na ulice i sie cieszą:angryy: A potem pies leży po spacerze i sobie 3 godziny łapy liże:angryy:
Olivka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Hej ! A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku, bo Olivka robiła sobie badania krwi, na poziom progesteronu:lol: . Niestety mróz , nie mróz jedziemy do narzeczonego Olivki, który już od dzisiaj na nią czeka. U mne za oknem zlot sąsiadów odpalających sobie nawzajem samochody z akumulatorów.
malawaszka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Olivka trzymamy :kciuki: Jostra a jak im wytłumaczyłaś że tylko w części sralnej mająsię załatwiać?? :cool3:
jostra Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 malawaszka napisał(a): Jostra a jak im wytłumaczyłaś że tylko w części sralnej mająsię załatwiać?? :cool3: Nie musiałam tłumaczyć :cool3: Pieski ze swojego pokoju mają wyjście wprost do "ubikacji" ;) , jest ona odgrodzona, a chłopaki mają specjalne drzewka i krzaczki, którym nie szkodzą siki :roll:
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Pieski ze swojego pokoju mają wyjście wprost do "ubikacji" ;-) jostra ale te twoje psiaki maja luksusy@:)) wlasne pokoje wlasne ubikacje:))
jostra Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 madzior_ka napisał(a):jostra ale te twoje psiaki maja luksusy@:)) wlasne pokoje wlasne ubikacje:)) nooo :cool1: :eviltong:
orsini Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Pass jestes????:)))) A jak Glogow???ktos moze zna wyniki???
Yorczka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 hej wszystkim dawno (bardrzo) mnie tu niebyło...
Pasavera Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 orsini napisał(a):Pass jestes????:)))) Jezdem jezdem :roll:
orsini Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Pass a kiedy Ty wyjezdzasz???wymien tego po lewej pliz pliz pliz:)))) aaa juz mam wyniki sa na liscie!!!No to sie dzialo!ohohoho:mad::mad::mad::mad::mad:
Pasavera Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 orsini napisał(a):Pass a kiedy Ty wyjezdzasz???wymien tego po lewej pliz pliz pliz:)))) Do bani wygląda tamten :placz:
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 a ja musze was chwilowo opuścić bobiorę się za Denulka:)) idziemy prać podwozie i brodę bo od tych śniegów mu sie nieźle kołtunią łapy... i przydałoby mu się jeszcze podszerstek wyczesać, grzywke wyrównać, wiec mam co robić..... będe potem może ze zdjęciami
orsini Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Pasavera napisał(a):Do bani wygląda tamten :placz: to Ci pozniej wysle innego, ale ten lewej jest bleee wierz mi:((((
Pasavera Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 orsini napisał(a):to Ci pozniej wysle innego, ale ten lewej jest bleee wierz mi:(((( mi się on właśnie podoba :multi: Raczej ten po prawej jest mniej elegancki :lol: taki zmierzwiony i w ogóle :cool1:
orsini Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 nie kloc sie:)))))ja wiem lepiej:))):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts