Mek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 florance napisał(a):a drugi???? jeden jedzie do Włoch a drugi PKP do niemiec
Mek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 florance napisał(a):o mój boże, same?:o No a co w tym dziwnego , przeciez to sa madre psy , nie czytałaś ksiązki o psie , który jeździł koleją. ;););););)
florance Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Jostra powiedz, że to nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
PUENTA imszar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Niestety maluchy jadą do Włoch i Niemiec ;) ale spokojnie florance, nie rozpaczaj
Pasavera Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orsini napisał(a):Pass doszedl mejl????a wlasciwie 2 Doszły doszły :razz: Za każdym razem mnie pytaj bo coś ostatnio do mnie nie docierają wszystkie :roll:
florance Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Jostra a nie szkoda Ci było ich oddac? bo one w sumie to już duże były...:(
Mek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Niestety maluchy jadą do Włoch i Niemiec ;) ale spokojnie florance, nie rozpaczaj Myśle, ze Florances rozpacza z powodu , ze sczeniaki jadą same. :evil_lol: :evil_lol: Ale , jakbys miała nie spac z tego powodu to powim Ci florances, ze to taki zarcik bo tak na prawde to nie wiem jak pojada tam te szczeniorki.
florance Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Mek, Ty jak zwykle nasiejesz zamętu :roll: to co mnie straszysz? i do tego Jostry niet :(
malawaszka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Mek']Wyobrazcie sobie , ze dzis do mego domu trafił jakis kalendarz i patrze a tu psy i patrze a tu sznaucer i patrze dalej a tu Ka- Vanga jak byk pisze. To chyba Lord :lol: :lol: aaaa czemu do mojego domu nie trafił kalendarz z LO??!! KA-VANG JAK MOGŁAŚ??!!!! :placz: :placz: :placz:
madzior_ka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 aaaa czemu do mojego domu nie trafił kalendarz z LO??!!wlasnie co to w oóle za kalendarz?!? i czemu ja o nim nic nie wiem?!?
jostra Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 florance napisał(a):Mek, Ty jak zwykle nasiejesz zamętu :roll: to co mnie straszysz? i do tego Jostry niet :( Melduję się :p Ja wieczory spędzam z psami, a nie przy kompie :cool3: :eviltong: Acca jedzie do Niemiec autobusem mit meinem Mann, nie sama oczywiście :mad: Astra pewnie pojedzie do Włoch - rozmowy trwają ;) A w przyszły weekend powraca moja najukochańsza Andzia i też Włosi są nią zainteresowani, ale najpierw muszę ją doprowadzić do porządku i porobić foty, bo w ciemno kupować nie będą. Florance chyba, że Ty chcesz którąś to jeszcze masz szansę, bo bilety na samolot jeszcze nie kupione :eviltong: :evil_lol:
florance Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 pewnie, że chcę, ale niestety nie sprawdza się "chcieć to móc" :(
jostra Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 A ja tak bym chciała, żeby poza moją Tełką jeszcze jakaś jej siostrzyczka w Polsce została :( :placz: Malawaszka wykrakała, że wszystkie wyjadą zagranicę :cool3:
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 zobacz moj poprzedni miot wyjechal w calosci i ten wiosenny planowany tez zapowiada sie caly zagraniczny ...
jostra Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Szkoda, że tak daleko dzieciaczki wyjeżdżają :shake:
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ale jak bardziej cenia nasze szczeniaczki zagranica niz w polsce to juz trudno .. :roll:
PUENTA imszar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :evil_lol: Bo my mamy najładniejsze sznaucerki na świecie :evil_lol:
PUENTA imszar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 hihihihi... No, ale tu nudy..idę coś zjęść :P
Elitesse Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 a ja juz mam pozadnego stresa - zimne rece, brak apetytu ehh jak ja przetrwan te dwa dni ?? :roll:
Recommended Posts