Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

florance napisał(a):
o mój boże, same?:o

No a co w tym dziwnego , przeciez to sa madre psy , nie czytałaś ksiązki o psie , który jeździł koleją. ;););););)

Posted

orsini napisał(a):
Pass doszedl mejl????a wlasciwie 2

Doszły doszły :razz: Za każdym razem mnie pytaj bo coś ostatnio do mnie nie docierają wszystkie :roll:

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
Niestety maluchy jadą do Włoch i Niemiec ;) ale spokojnie florance, nie rozpaczaj

Myśle, ze Florances rozpacza z powodu , ze sczeniaki jadą same. :evil_lol: :evil_lol:
Ale , jakbys miała nie spac z tego powodu to powim Ci florances, ze to taki zarcik bo tak na prawde to nie wiem jak pojada tam te szczeniorki.

Posted

[quote name='Mek']Wyobrazcie sobie , ze dzis do mego domu trafił jakis kalendarz i patrze a tu psy i patrze a tu sznaucer i patrze dalej a tu Ka- Vanga jak byk pisze. To chyba Lord :lol: :lol:

aaaa czemu do mojego domu nie trafił kalendarz z LO??!! KA-VANG JAK MOGŁAŚ??!!!! :placz: :placz: :placz:

Posted

florance napisał(a):
Mek, Ty jak zwykle nasiejesz zamętu :roll:
to co mnie straszysz? i do tego Jostry niet :(

Melduję się :p
Ja wieczory spędzam z psami, a nie przy kompie :cool3: :eviltong:
Acca jedzie do Niemiec autobusem mit meinem Mann, nie sama oczywiście :mad:
Astra pewnie pojedzie do Włoch - rozmowy trwają ;)
A w przyszły weekend powraca moja najukochańsza Andzia i też Włosi są nią zainteresowani, ale najpierw muszę ją doprowadzić do porządku i porobić foty, bo w ciemno kupować nie będą.
Florance chyba, że Ty chcesz którąś to jeszcze masz szansę, bo bilety na samolot jeszcze nie kupione :eviltong: :evil_lol:

Posted

A ja tak bym chciała, żeby poza moją Tełką jeszcze jakaś jej siostrzyczka w Polsce została :( :placz:
Malawaszka wykrakała, że wszystkie wyjadą zagranicę :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...