Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

GUCIA napisał(a):
A ja oglądam gazetki ''kwietnik'' i tam piękne lato aż miło:lol: :lol: :lol: :lol:
raczej nie patrze co za oknem bo aspiryna na dniach ma rodzić i cała uwaga skierowana jest na niej.

my kilka dni temu dostalismy ot tescia kartke swiateczna z .... Barbados !! ehh jaka tam cudna plaza i jaka niebieska woda !! :roll:

Posted

Pasavera napisał(a):
bo w tedy ma wujek :evil_lol: - jeszcze przed wyjściem do pracy che sobie pogrzebać :lol:

i co? wtedy na kartce sobie strony rozpisujesz?:-o

Witam wszystkich :)

Posted

u nas pada śnieg ale tak ładnie powoli.:lol: Przerażają mnie te mrozy-20.C.
Ale właśnie szyje aspirynie ubranko z kożuszka bo już w nic się nie mieści i na spacerku jej zimno:shake: :shake: :shake:

Posted

Olivka napisał(a):
Madziorko to posłanko jest Rogza, tylko jest strasznie drogie, bo koszyuje około 300- 400 zł

:stupid: :eek2:

U nas też pada:mad: Ja mam już szczerze dosyć tego śniegu i tej goopiej zimy !!!:angryy:

A dzisiaj mi się śniło, że mama chciała kupić boksera. Pfff... szkoda, że jak sie obudziłam to juz nie była taka chętna = 'chyba sobie żartujesz! nigdy więcej żadnego psa !':roll:

Posted

Justa napisał(a):
i co? wtedy na kartce sobie strony rozpisujesz?:-o

Hi hi aleś ty dociekliwa :evil_lol: Nie rozpisuje na kartkach tylko robie na komputerze :lol: (mam dwa w domu) :cool3:

witajcie sznauceroświrki :multi:

Posted

Pasavera napisał(a):
Hi hi aleś ty dociekliwa :evil_lol: Nie rozpisuje na kartkach tylko robie na komputerze :lol: (mam dwa w domu) :cool3:

hihi :lol: :lol: ja tez mam 2 a tylko na jednym net wiec robie podobnie jak ty :)

Posted

Elitesse napisał(a):
hihi :lol: :lol: ja tez mam 2 a tylko na jednym net wiec robie podobnie jak ty :)

hi hi :lol: Dobrze, że przynajmniej na jednym jest :diabloti:

Posted

Pasavera napisał(a):

Raczej upierdliwa:evil_lol:
Dziękuję za wyjaśnienie:lol:

Posted

Pasavera napisał(a):
hi hi :lol: Dobrze, że przynajmniej na jednym jest :diabloti:

ano dobrze :multi:

u moich rodzicow tez 2 kompy a jeden znetowiony wiec wpadli na pomysl ze zrobia sobie siec bezprzewodowa i do miesiaca kombinuja i im nie wychodzi hihi juz 3 informatykow sie z tym meczylo :evil_lol: co rusz sie okazuje ze to nie taki jest sprzet kupiony jak trzeba .. :roll:

Posted

u nas piź.... jak w kieleckim!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
szok normalnie!!!!
znowu mi smarki zamarzaja w nosie:))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pass doszedl mejl????a wlasciwie 2

Posted

GUCIA napisał(a):
A ja oglądam gazetki ''kwietnik'' i tam piękne lato aż miło:lol: :lol: :lol: :lol:
raczej nie patrze co za oknem bo aspiryna na dniach ma rodzić i cała uwaga skierowana jest na niej.

a ja ogladam ksiazke o Egipcie:)))
tam dopiero lato:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

"PUENTA imszar" napisał(a):
Sorrka Madziorka, ale ja w nie w temacie.Czy Wy dziewczyny zaczynacie ćwiczyć obedience i macie plany na zawody, bo tak zrozumiałam :p

wiesz plany zawsze można mieć, a co z nich wyniknie to się okaże:) a co do obecience to owszem ćwiczymy sobie z Deniskiem, ale nie chodzimy na żadne zajęcia tylko samodzielnie pracujemy:) i chyba nie najgorzej nam idzie:)

Posted

orsini napisał(a):
u nas piź.... jak w kieleckim!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
szok normalnie!!!!

Orsini!
Jakby to powiedziała Megy N "ciulnąć Cie" ? :mad:

Posted

Olivka napisał(a):
Orsini!
Jakby to powiedziała Megy N "ciulnąć Cie" ? :mad:

he he - dobre! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Posted

madzior_ka napisał(a):
wiesz plany zawsze można mieć, a co z nich wyniknie to się okaże:) a co do obecience to owszem ćwiczymy sobie z Deniskiem, ale nie chodzimy na żadne zajęcia tylko samodzielnie pracujemy:) i chyba nie najgorzej nam idzie:)

oo...to fajnie, że macie zajęcie.Życzę szczęścia ;)

Posted

Wyobrazcie sobie , ze dzis do mego domu trafił jakis kalendarz i patrze a tu psy i patrze a tu sznaucer i patrze dalej a tu Ka- Vanga jak byk pisze. To chyba Lord :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...