Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Waciu to juz i sie caly zapada w parku :) ale na szczscie jest to ten "suchy" snieg i jak na razie psy przychdza nieoblepione kulkami
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 GUCIA napisał(a):A ja oglądam gazetki ''kwietnik'' i tam piękne lato aż miło:lol: :lol: :lol: :lol: raczej nie patrze co za oknem bo aspiryna na dniach ma rodzić i cała uwaga skierowana jest na niej. my kilka dni temu dostalismy ot tescia kartke swiateczna z .... Barbados !! ehh jaka tam cudna plaza i jaka niebieska woda !! :roll:
Justa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pasavera napisał(a):bo w tedy ma wujek :evil_lol: - jeszcze przed wyjściem do pracy che sobie pogrzebać :lol: i co? wtedy na kartce sobie strony rozpisujesz?:-o Witam wszystkich :)
GUCIA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 u nas pada śnieg ale tak ładnie powoli.:lol: Przerażają mnie te mrozy-20.C. Ale właśnie szyje aspirynie ubranko z kożuszka bo już w nic się nie mieści i na spacerku jej zimno:shake: :shake: :shake:
Justa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Olivka napisał(a):Madziorko to posłanko jest Rogza, tylko jest strasznie drogie, bo koszyuje około 300- 400 zł :stupid: :eek2: U nas też pada:mad: Ja mam już szczerze dosyć tego śniegu i tej goopiej zimy !!!:angryy: A dzisiaj mi się śniło, że mama chciała kupić boksera. Pfff... szkoda, że jak sie obudziłam to juz nie była taka chętna = 'chyba sobie żartujesz! nigdy więcej żadnego psa !':roll:
Pasavera Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Justa napisał(a):i co? wtedy na kartce sobie strony rozpisujesz?:-o Hi hi aleś ty dociekliwa :evil_lol: Nie rozpisuje na kartkach tylko robie na komputerze :lol: (mam dwa w domu) :cool3: witajcie sznauceroświrki :multi:
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pasavera napisał(a):Hi hi aleś ty dociekliwa :evil_lol: Nie rozpisuje na kartkach tylko robie na komputerze :lol: (mam dwa w domu) :cool3: hihi :lol: :lol: ja tez mam 2 a tylko na jednym net wiec robie podobnie jak ty :)
Pasavera Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Elitesse napisał(a):hihi :lol: :lol: ja tez mam 2 a tylko na jednym net wiec robie podobnie jak ty :) hi hi :lol: Dobrze, że przynajmniej na jednym jest :diabloti:
Justa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pasavera napisał(a):Hi hi aleś ty dociekliwa :evil_lol: Nie rozpisuje na kartkach tylko robie na komputerze :lol: (mam dwa w domu) :cool3: Raczej upierdliwa:evil_lol: Dziękuję za wyjaśnienie:lol:
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pasavera napisał(a):hi hi :lol: Dobrze, że przynajmniej na jednym jest :diabloti: ano dobrze :multi: u moich rodzicow tez 2 kompy a jeden znetowiony wiec wpadli na pomysl ze zrobia sobie siec bezprzewodowa i do miesiaca kombinuja i im nie wychodzi hihi juz 3 informatykow sie z tym meczylo :evil_lol: co rusz sie okazuje ze to nie taki jest sprzet kupiony jak trzeba .. :roll:
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Justa napisał(a):Raczej upierdliwa:evil_lol: :lol: sama sie przyznala hihi :evil_lol:
orsini Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 u nas piź.... jak w kieleckim!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: szok normalnie!!!! znowu mi smarki zamarzaja w nosie:))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pass doszedl mejl????a wlasciwie 2
orsini Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 GUCIA napisał(a):A ja oglądam gazetki ''kwietnik'' i tam piękne lato aż miło:lol: :lol: :lol: :lol: raczej nie patrze co za oknem bo aspiryna na dniach ma rodzić i cała uwaga skierowana jest na niej. a ja ogladam ksiazke o Egipcie:))) tam dopiero lato:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
PUENTA imszar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orsini napisał(a): nowu mi smarki zamarzaja w nosie:))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i kto by pomyslał :evil_lol:
madzior_ka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 "PUENTA imszar" napisał(a):Sorrka Madziorka, ale ja w nie w temacie.Czy Wy dziewczyny zaczynacie ćwiczyć obedience i macie plany na zawody, bo tak zrozumiałam :p wiesz plany zawsze można mieć, a co z nich wyniknie to się okaże:) a co do obecience to owszem ćwiczymy sobie z Deniskiem, ale nie chodzimy na żadne zajęcia tylko samodzielnie pracujemy:) i chyba nie najgorzej nam idzie:)
Olivka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 orsini napisał(a):u nas piź.... jak w kieleckim!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: szok normalnie!!!! Orsini! Jakby to powiedziała Megy N "ciulnąć Cie" ? :mad:
jostra Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Olivka napisał(a):Orsini! Jakby to powiedziała Megy N "ciulnąć Cie" ? :mad: he he - dobre! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 wiesz Natalio ze do tej pory nie ma info kto dostanie sznaucery na championach ? hihi ja im juz 2 meile wyslalam i na razie zero odpowiedzi ....
florance Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Jostra nie masz juz suczydełek malutkich? :o bo zniknął podpis...
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 florance napisał(a):Jostra nie masz juz suczydełek malutkich? :o bo zniknął podpis... chyba stracilas watek hihi , poszukaj kilka stron wstecz
PUENTA imszar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 madzior_ka napisał(a):wiesz plany zawsze można mieć, a co z nich wyniknie to się okaże:) a co do obecience to owszem ćwiczymy sobie z Deniskiem, ale nie chodzimy na żadne zajęcia tylko samodzielnie pracujemy:) i chyba nie najgorzej nam idzie:) oo...to fajnie, że macie zajęcie.Życzę szczęścia ;)
florance Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Elitesse napisał(a):chyba stracilas watek hihi , poszukaj kilka stron wstecz oj, to proszę mi tu wszystko opowiedzieć!! :mad:
Mek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Wyobrazcie sobie , ze dzis do mego domu trafił jakis kalendarz i patrze a tu psy i patrze a tu sznaucer i patrze dalej a tu Ka- Vanga jak byk pisze. To chyba Lord :lol: :lol:
PUENTA imszar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ja wiem florance, żę chyba za granicę wyjechał maluch :]
Recommended Posts