Pasavera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='orsini']Pass juz dostalas???? Dostałam :eviltong: [SIZE="1"]No ładnie na dwujęzyczną mnie naciągasz :lol: Zacznę robić jutro bo dzisiaj już nie ma szans żebym coś wymyśliła ;)
Justa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Pasavera napisał(a): Zacznę robić jutro bo dzisiaj już nie ma szans żebym coś wymyśliła ;) A co? Wena twórcza tylko między 7.30 a 8.30 ?:lol:
orsini Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 aaa super dzieki!!!!!:modla::modla::modla::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:
Pasavera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Justa napisał(a):A co? Wena twórcza tylko między 7.30 a 8.30 ?:lol: nie, raczej między 8;30 a 11;00 bo w tedy nie mam neta i się nudzę :evil_lol: hi hi orsini :calus:
Elitesse Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Pasavera napisał(a):nie, raczej między 8;30 a 11;00 bo w tedy nie mam neta i się nudzę :evil_lol: hi hi orsini :calus: chyba wiem co knujecie hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to bardzo dobrze !! :multi:
Pasavera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Elitesse napisał(a):chyba wiem co knujecie hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to bardzo dobrze !! :multi: :evil_lol: :multi: :evil_lol: Ja nic nie powiem :eviltong: Wszystko zależy od Orsini ;)
florance Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 coś mi tu śmierdzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
madzior_ka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 "Dorotak" napisał(a):Ja osobiście preferuję obroże zaciskowe (ograniczonego zacisku) ja również - mam dwie takie półzaciskowe z Rogza i jestem b. zadowolona i na następnej wystawce której bedziemy (Katowice) chyba mu jeszcze jedną dokupimy bo sa super, a tak na marginesie, to w obedience można startować w takiej ograniczonego zacisku czy nie?
dorotak Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 madzior_ka napisał(a):a tak na marginesie, to w obedience można startować w takiej ograniczonego zacisku czy nie? Niestety nie można :angryy: - dlatego musiałam się wykosztować na zwykłą, ktora leży i czeka aż pojedziemy na jakieś zawody :lol:
Justa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Pasavera napisał(a):nie, raczej między 8;30 a 11;00 bo w tedy nie mam neta i się nudzę :evil_lol: yyyy czemu nie masz neta?:crazyeye:
Pink Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A ja chcialam Waciakowi taka szwajcarska kupic ale kurna 44 euronow chcieli za to :angryy: najtansza jaka znalazlam w niecie jest za 36€ ale z przesylka na jedno wyjdzie :shake:
Justa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 nieźle:-o Ale firmy z artykułami dla zwierząt dobrze znają słabość właścicieli... bo przeciez wyprodukowanie takiej oboży może z 10 zł kosztuje... a reszte do kieszeni
Pink Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Justa, ja wszystko rozumiem naprawde wszystko ale to jest kurna juz przegiecie paly. To jest zwykla, no moze troche lepsza jakosciowo obroza skorzana, nic wiecej :angryy:
Justa Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Pink napisał(a):Justa, ja wszystko rozumiem naprawde wszystko ale to jest kurna juz przegiecie paly. To jest zwykla, no moze troche lepsza jakosciowo obroza skorzana, nic wiecej :angryy: i właśnie z tego powodu Gala nosi zwykłą obrożę skórzaną za 7 zł:cool1: :lol:
PUENTA imszar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Obróżeczki dziewczynki kupują :] My jednak się w Katowicach nie spotkamy :/ Mama nie ma zamiaru teraz trymować psa bo się przeziębi...Nie ma co gadać :P Ale ja już jje powiedziałam, że za te Katowice jedziemy do Białegostoku. W każdym bądź razie zaczynamy sezon od NDM, mam nadzieje na jakiś sukcesik lubię tamktejsze wystawy ;) Tak ten tekst w reklamie batoników "I kto powiedział, że nie możesz mieć wszystkiego?"
madzior_ka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='"Dorotak"']Niestety nie można :angryy: - dlatego musiałam się wykosztować na zwykłą, ktora leży i czeka aż pojedziemy na jakieś zawody :lol: no to szkoda:(( więc chyba w końcu też będę musiała mu kupić jakąś zpainaną na klamerkę chociaż narazie nic nie zapeszam bo nie wiem jak to wyjdzie z tym naszym startem.... musimy jeszcze sporo popracowac w rozproszeniach, ale znajazłam kilka nr tel. odnośnie skzoleń w mojej okolicy więc na wiosne może uda nam się gdzieś wybrać i dołączyć do grupy ale skzlić sobie Dena raczej sama a tam pracować nad skupieniem w rozproszniach bo to nasz największy problem i socjalizacja z ludźmi.... musze popracowac żeby dał się chociaż pogłaskać obcemu, który się ze mna wita a widzieliście takie cuś? znalazłam to na www.rogz.pl tylko ciekawe gdzie takie mozna kupic i za ile... strasznie mi sie podoba:
Olivka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Madziorko to posłanko jest Rogza, tylko jest strasznie drogie, bo koszyuje około 300- 400 zł dlatego nie sprowadzają go do Polski. No chyba, że się znajdą chętni i zadeklarują chęć kupna, w co wątpie.
PUENTA imszar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Sorrka Madziorka, ale ja w nie w temacie.Czy Wy dziewczyny zaczynacie ćwiczyć obedience i macie plany na zawody, bo tak zrozumiałam :p
Pasavera Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Justa napisał(a):yyyy czemu nie masz neta?:crazyeye: bo w tedy ma wujek :evil_lol: - jeszcze przed wyjściem do pracy che sobie pogrzebać :lol:
Elitesse Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 ehh caly czas pada i pada - nie wiem ile teg sniegu bedzie jak tak dalej pojdzie :)
GUCIA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 A ja oglądam gazetki ''kwietnik'' i tam piękne lato aż miło:lol: :lol: :lol: :lol: raczej nie patrze co za oknem bo aspiryna na dniach ma rodzić i cała uwaga skierowana jest na niej.
Recommended Posts