Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='orsini']Pass juz
dostalas????
Dostałam :eviltong:
[SIZE="1"]No ładnie na dwujęzyczną mnie naciągasz :lol:
Zacznę robić jutro bo dzisiaj już nie ma szans żebym coś wymyśliła ;)

Posted

Pasavera napisał(a):

Zacznę robić jutro bo dzisiaj już nie ma szans żebym coś wymyśliła ;)

A co? Wena twórcza tylko między 7.30 a 8.30 ?:lol:

Posted

Justa napisał(a):
A co? Wena twórcza tylko między 7.30 a 8.30 ?:lol:

nie, raczej między 8;30 a 11;00 bo w tedy nie mam neta i się nudzę :evil_lol:

hi hi orsini :calus:

Posted

Pasavera napisał(a):

hi hi orsini :calus:

chyba wiem co knujecie hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to bardzo dobrze !! :multi:

Posted

Elitesse napisał(a):
chyba wiem co knujecie hihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to bardzo dobrze !! :multi:

:evil_lol: :multi: :evil_lol:
Ja nic nie powiem :eviltong: Wszystko zależy od Orsini ;)

Posted

"Dorotak" napisał(a):
Ja osobiście preferuję obroże zaciskowe (ograniczonego zacisku)

ja również - mam dwie takie półzaciskowe z Rogza i jestem b. zadowolona i na następnej wystawce której bedziemy (Katowice) chyba mu jeszcze jedną dokupimy bo sa super, a tak na marginesie, to w obedience można startować w takiej ograniczonego zacisku czy nie?

Posted

madzior_ka napisał(a):
a tak na marginesie, to w obedience można startować w takiej ograniczonego zacisku czy nie?

Niestety nie można :angryy: - dlatego musiałam się wykosztować na zwykłą, ktora leży i czeka aż pojedziemy na jakieś zawody :lol:

Posted

Pasavera napisał(a):

yyyy czemu nie masz neta?:crazyeye:

Posted

A ja chcialam Waciakowi taka szwajcarska kupic

ale kurna 44 euronow chcieli za to :angryy: najtansza jaka znalazlam w niecie jest za 36€ ale z przesylka na jedno wyjdzie :shake:

Posted

nieźle:-o

Ale firmy z artykułami dla zwierząt dobrze znają słabość właścicieli... bo przeciez wyprodukowanie takiej oboży może z 10 zł kosztuje... a reszte do kieszeni

Posted

Justa, ja wszystko rozumiem naprawde wszystko ale to jest kurna juz przegiecie paly. To jest zwykla, no moze troche lepsza jakosciowo obroza skorzana, nic wiecej :angryy:

Posted

Pink napisał(a):
Justa, ja wszystko rozumiem naprawde wszystko ale to jest kurna juz przegiecie paly. To jest zwykla, no moze troche lepsza jakosciowo obroza skorzana, nic wiecej :angryy:

i właśnie z tego powodu Gala nosi zwykłą obrożę skórzaną za 7 zł:cool1: :lol:

Posted

Obróżeczki dziewczynki kupują :]
My jednak się w Katowicach nie spotkamy :/ Mama nie ma zamiaru teraz trymować psa bo się przeziębi...Nie ma co gadać :P
Ale ja już jje powiedziałam, że za te Katowice jedziemy do Białegostoku. W każdym bądź razie zaczynamy sezon od NDM, mam nadzieje na jakiś sukcesik lubię tamktejsze wystawy ;)
Tak ten tekst w reklamie batoników "I kto powiedział, że nie możesz mieć wszystkiego?"

Posted

[quote name='"Dorotak"']Niestety nie można :angryy: - dlatego musiałam się wykosztować na zwykłą, ktora leży i czeka aż pojedziemy na jakieś zawody :lol:
no to szkoda:(( więc chyba w końcu też będę musiała mu kupić jakąś zpainaną na klamerkę chociaż narazie nic nie zapeszam bo nie wiem jak to wyjdzie z tym naszym startem.... musimy jeszcze sporo popracowac w rozproszeniach, ale znajazłam kilka nr tel. odnośnie skzoleń w mojej okolicy więc na wiosne może uda nam się gdzieś wybrać i dołączyć do grupy ale skzlić sobie Dena raczej sama a tam pracować nad skupieniem w rozproszniach bo to nasz największy problem i socjalizacja z ludźmi.... musze popracowac żeby dał się chociaż pogłaskać obcemu, który się ze mna wita

a widzieliście takie cuś? znalazłam to na www.rogz.pl tylko ciekawe gdzie takie mozna kupic i za ile... strasznie mi sie podoba:

Posted

Madziorko to posłanko jest Rogza, tylko jest strasznie drogie, bo koszyuje około 300- 400 zł dlatego nie sprowadzają go do Polski.
No chyba, że się znajdą chętni i zadeklarują chęć kupna, w co wątpie.

Posted

A ja oglądam gazetki ''kwietnik'' i tam piękne lato aż miło:lol: :lol: :lol: :lol:
raczej nie patrze co za oknem bo aspiryna na dniach ma rodzić i cała uwaga skierowana jest na niej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...