Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIe no nie przesadzajcie...nasze forum jeszcze nie ginie 8) Aczkolwiek mniej sie już pisze.....eh ta szkoła....

ALE MSIMY SIE TRZYMAĆ!!!!!!!!!!

malawaszka gratuluje kolejnej wystawy :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
Coś w tym jest - człowiek sobie kupuje nowe glany i jakby żyć się zachciewa :D :) :D

A otórz to... Normalnie siedze i na lookam tylko - są boskie!!! :D 8) Tylko mnie poobcierały jak cholera, ale dam radę ;)

A jakie te glany z czarnymi ,czy czerwonymi sznurówkami?

Na razie są czarne, ale niedługo dokupie odblaskowo zielone ;)

Zaraz postaram sie wkrzucić fotki Galci nowe, a póki co możecie oglądać w Galerii ogólnej "dla wszystkich którzy kochają fotaski" :D

Posted
łosz - nowe glany to massakra :lol: ale ja już mam takie stare, że obcierają jak nowe :o :lol: :wink:

ojjj żebyś wiedziała że masakra, ale i tak są boskie ;) Jak mnie babcia w nich zobaczy to chyba padnie ;) Ale co tam i tak są boskie!!!

Jestem happy normalnie!!!

Tylko teraz trzeba uważać żeby pieska nie przydeptać... 8) :roll:

Posted

Malawaszko!

Coś ostatnio jeździsz po wystawach. Czy szukasz olbrzymka dla siebie?

Mnie też ostatnio coś napadło, jakieś natręctwo na ich punkcie .

Ta olbrzymka ,chyba druga w kolejności na zdjęciu to Fiesta Dyasjest własnością hodowli Hajan .Widziałam ją nie raz na wystawach i jest fantastyczna. Hodowla Dyas ma rewelacyjne olbrzymy.

Posted

witajcie:) heh ja nie mogę się doczekać az sie jescze troche oziebi zeby w moich gflanach pochodzic:) co prawda nie są nowe bo w tamtym sezonie kupione ale mało chodzone bo się wewnątrz na pięcie przedarł mnateriał wewnątrz i były w reklamacji i teraz mam takie fajne wewnątrz ze skórki usztywnione. A kupiłąś sobie takie troszke ocieplane czy nie? ja mam wewnątrz ciut ocieplone.

A co do zdjęć z wystawy to super malawaszko ze porobiłaś:) a mam puytanie nie wiesz co to za czarna sunia którą przygotowuje agatka? bo jakoś nie moge skojaezyc kto to moze byc bo wsród rivendelków nie ma czarnej ogoniastej suni (ps. przypomina mi galcie - na serio!) jedynie to Bangi, która meiszka u Ka-Vangi, ale ona ma dopiero 3 m-ce i juz by taka duza i ładna była? heh.....nieprawdodopobne, a moz ejednak :roll:

Posted

witajcie wieczorkiem

ja chcialam tylko powiedzieć, ze podstrona o Gali i Juście na moją storne jest już na finishu ale nie opłaca mi sie jej samej wgrywać, wiec prosze Was jak chcecie bym umeiscila was i wasze psiaki na tronie to wyslijcie mi na magda.sobus@vp.pl ich i wasze zdjęcia:) cciałabym by byli tam wszyscy dogomaniako-sznuaceromaniacy:)

Posted
Malawaszko!

Coś ostatnio jeździsz po wystawach. Czy szukasz olbrzymka dla siebie?

Mnie też ostatnio coś napadło, jakieś natręctwo na ich punkcie .

Ta olbrzymka ,chyba druga w kolejności na zdjęciu to Fiesta Dyasjest własnością hodowli Hajan .Widziałam ją nie raz na wystawach i jest fantastyczna. Hodowla Dyas ma rewelacyjne olbrzymy.

ja już znalazłam dla siebie olbrzymka - tzn hodowlę, ale już kiedyś napisałam, że nie powiem ani słowa więcej :wink: i kropka - a piesek zamówiony na koniec przyszłego roku 8)

Posted

hahaha jedno jest pewnie malawaszka nie bierze od Ka-vangi i Dyas:)))no powiedz w takim razie od kogo nie bierzesz to dojdziemy metoda prob i bledow:))))albo chociaz rejon Polski?:)))

Posted

Agatka: a ta czarna miniatura na fotce malawaszki to Twoje dziecko?juz tak porosly???zapi...ten czas jednak:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))jak nic zaraz do piachu nas powrzucaja:)))))

Posted

no to rozwiwam wszystkie watpliwosci :)

Ta czarna miniaturka to synek LIVii i Super STar Moldau North

NEGRSCO GRAND Hajan

Piesek ma ponad 1,5 roku i jest naprawde ładny :)

Nasza bangi jeszcze za malutka jest na takie pokazy ;)

A Malwaszko normalnie sie wkurzyłam ;) Zrobiłas mi fotke a nie powiedziałas, ze to Ty ;)

Czyzby moda na olbrzymy :) I Natalia szuka i Malawaszka.... No, no, no...

Ciekawosc mnie zżera....

A na koniec musze sie pochawlic, ze nasz maluszek poraz ostatni w Poslce wystawiany w klasie szczeniat znowu wzbudził zachwyt kolejnego sedziego. Naprawde takich opisów jakie on dostaje to ja jeszcze nie widziałam. A potem wygrał porównanie z suczka JODI SASQUEHANNA Kosmate Łapy i po raz kolejny został

Najlepszym Szczenieciem w Rasie !!!!

orsini a jak twoje maluszki , napisz w końcu jakie kolorki, bo naprawde mnie interesuje rozkład umaszczenia!

Posted
jedynie to Bangi, która meiszka u Ka-Vangi, ale ona ma dopiero 3 m-ce i juz by taka duza i ładna była?

no wiesz :eviltong: :wink: moze duza to nie jest ale i tak jest sliczna :evil_lol: :grins: :wink: , a ten czarnulek to nie od Izy, bo to na pewno nie siostra Bangi.

Orsini, mozemy tez wykluczyc hodowle z Tartaku, Barbabelle, Modus Vivendi, Asterniger...

Malawaszko, a moze bedziesz brala od Dominiki z hodowli Czarne Diamenty, co?????? :wink: .

Orsini, Bangi (czyli mala od Izy) ma dopiero 3,5 miesiaca, wiec jeszcze taka "stara" nie jest :wink: .

Dopisane: o no i juz Agatka wszystko wyjasnila :grins:.

Posted

Agatka gratulacje!!!

no wlasnie sie zdziwilam,ze tak szybko poroslo:)))))

malawaszka a Z Tartaku to nie bierzesz????:))))))))

Agatka: kolory sa ale nie chce zapeszac, jak nie wyrosna pieprzaste wlosy to napisze zaraz przed tatuowaniem:))))

a statystyka w takim wypadku mowi 50 na 50%:))))))))))))))))))))))wredna jestem:)))))ale jestem tez i przesadna, wiec na razie sie nie ciesze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...