Pink Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a tak apropo konia, to kiedy mi Mafine oddasz ??? :diabloti:
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pink napisał(a):No normalnie, jak wynajmujesz mieszkanie czy chalupe, to musisz wlasciciela o zgode poprosic :lol: przez ta zgode to ja juz kilku psow do niemiec nie spzedalam :( bo wg ich widzimisie sznauce sredni nie jest srednia rasa !!
orsini Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pink napisał(a):a tak apropo konia, to kiedy mi Mafine oddasz ??? :diabloti: hahahaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pink napisał(a):a tak apropo konia, to kiedy mi Mafine oddasz ??? :diabloti: o wlasnie !!! oddawaj !!! a sobie szczeniatko zostaw :) :) :)
Pink Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Aga ale tak jest wszedzie. Ostatnio kumpelka z wrocka przez pol roku szukala mieszkania do wynajecia, tylko dlatego ze ma psa.... nie mowiac o dziewczynie z w-wy z dwoma kotami, gdyby nie dziewczyny z kociego foruma to do tej pory by szukala i nie znalazla :roll: teraz CACIB-a zgarnela taka mafinowo-floydowa sunka z otwartej :loveu: o wlasnie !!! oddawaj !!! a sobie szczeniatko zostaw wlasnie !!!!
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pink napisał(a): teraz CACIB-a zgarnela taka mafinowo-floydowa sunka z otwartej :loveu: zobacz Orsini jaka Mafia by kariere zrobila !! Pink by ja wystawiala ile wlezie hihihi
madzior_ka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a co do koni to patrzcie jakie cudo znalazłam na sprzedaż:
Mek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 jostra napisał(a)::crazyeye: :razz: :mad: Oj Jostra , Jostra co ja z Toba mam za swoje :cool3: :cool3:
orsini Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='madzior_ka']a co do koni to patrzcie jakie cudo znalazłam na sprzedaż: fajny! jaki to ma papier i ile za niego krzycza???
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mek napisał(a):A co tu tak cicho ??????? moze to cisza przed burza ??
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Elitesse napisał(a):moze to cisza przed burza ?? Burza ?!. W zimie , przy 15sto stopniowym mrozie:roll: wykluczone.
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mek napisał(a):Burza ?!. W zimie , przy 15sto stopniowym mrozie:roll: wykluczone. u mnie tylko 12 hihi ale sloneczko grzeje na calego ! :multi:
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 jeszcze tu zapytam - ma ktos z was moze wzor umowy jaka moglabym podpisac z chetnym na szczenieta po mojej Zadrze ? bo facet chce miec koniecznie jakis papier ze maluszki beda zaklepane dla niego
orsini Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 eee nie przesadzajcie u nas po 6stej bylo moze ze 6stopni mrozu, bo mi smarki w nosie nie zamarzaly-one zamarzaja w okolicy 10stopni mrozu:)) wczoraj to bylo zimno, ale dzis jest ok:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Elitesse napisał(a):jeszcze tu zapytam - ma ktos z was moze wzor umowy jaka moglabym podpisac z chetnym na szczenieta po mojej Zadrze ? bo facet chce miec koniecznie jakis papier ze maluszki beda zaklepane dla niego I gość chce całyt miot ?? To na pewno na zupkę chinska :evil_lol:
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 orsini napisał(a):eee nie przesadzajcie u nas po 6stej bylo moze ze 6stopni mrozu, bo mi smarki w nosie nie zamarzaly-one zamarzaja w okolicy 10stopni mrozu:)) wczoraj to bylo zimno, ale dzis jest ok:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Od Syberii ida mrozy 35 stopni to na pierwszy rzut Orsini Ciebie zamrozi. I bedziesz mogła sie pochwalić , ze u Was sa takie mrozy , ze przymarza cap do kozy ;)
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mek napisał(a):I gość chce całyt miot ?? To na pewno na zupkę chinska :evil_lol: a kto mowi ze caly miot ??
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Elitesse napisał(a):a kto mowi ze caly miot ?? Napisałaś "maluszki", więc .............
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mek napisał(a):Napisałaś "maluszki", więc ............. wiec chodzi o 2 maluszki hihi
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Elitesse napisał(a):wiec chodzi o 2 maluszki hihi O to raczej zupki z tego nie zrobi ;)
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mek napisał(a):O to raczej zupki z tego nie zrobi ;) za nasza zachodnia granica raczej o jedzeniu psow nie slyszalam ;) hihi
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A wracająć do wczorajszej Waszej dyskusji o mieszniach to mam pytanie do Orsini. O ile sie nie myle to Twój szczeniak , który wyjechał do USA został tam ojcem 8 szczeniat . Czy wiesz jaki kolor miała szczesliwa mama i jakie kolorystycvznie wyszły ich dzieci ??? Tylko prosze nie czepiaj sie szczegołów , jeżeli cos mi sie pomięszało ;)
Mek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Elitesse napisał(a):za nasza zachodnia granica raczej o jedzeniu psow nie slyszalam ;) hihi nie no ja tak zartuje tylko bo mi sie cos przypomniało ;) ;) ;) ;)
Elitesse Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Mek napisał(a):nie no ja tak zartuje tylko bo mi sie cos przypomniało ;) ;) ;) ;) chyba wiem nawet co hihi :evil_lol:
Recommended Posts