madzior_ka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Wreszcie ferie !:multi: kto ma to ma:((( a my na szarym koncu:((( ostatnie dwa tygodnie lutego ja mam ferie więc jeszcze prawie cały miesiąc chodzenia do szkoy....:( i ot oceny juiż na drugi semestr wystawiają bo klsyfikacja jets to 18:(( ale pryznjamniej dfrugi semestr bedzie krotszy... a ja dzisiaj ksiedza po koledzie mam, pewnie wieczorkiem bedzoie jak zwykle bo my 42 nr to zanim obejdzie te 40 domow to troch minie... a dla Deniska już zapas wędzonych uszu i suszonych płucek przygotowany i będzie sobie siedział u mnie w pokoju i chrupał je bo stwierdziłam, że nie ma sensu go stresowac jak i tak za te kilka minut sie nie oswoi z księdzem a tylko bedzie szczekał i bał sie.... a takto bedzie miał swoją uczte:)
Pasavera Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Justa napisał(a):Wreszcie ferie !:multi: Ja też mam, ja też :multi: :multi: :multi: hi hi :lol:
florance Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Wy też nie dostajecie powiadomień na maila?:o
Elitesse Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ja juz od dawna nie dostaje :multi: pierwszego dnia po zmianie forum z tym walczylam i udalo sie !!
Elitesse Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PUENTA imszar napisał(a):a co to nikt nie piszę :P ja umieram :( tak sie zle czulam ze nie dalam rady jechac na uczelnie ... ehh
florance Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Elitka a gdzie Ty się ostatnio podziewasz, hm?
Elitesse Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 w lozku najczesciej :( kaszel mnie wykancza a jeszcze teraz mam jakis paskudny antybiotyk ktory doslownie zcina z nog :( a dodatkowo to nadeszla ta pora roku gdzie trzeba sie uczyc hehe ;)
PUENTA imszar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ja także mam straszny kaszel, poprostu mezcy mnie do drugiej w nocy :(
Elitesse Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 waszko nie chce mi si do ciebie pw wyslac :( :( :( chyba masz zapchana skrzynke ?
madzior_ka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 witajcie... ale wam dobrz tym co maja ferie;) a ja mialam mini-ferie trzydniowe bo w piatek nie bylam w szkole tylko na nartach w Międzybrodziu na Górze Żar, a dzisiaj w Zawoi na Mosornym Groniu i było super:))) wyjeździłam się za wszystkei czasy, a w tym czasie Denisio który został z moją mamą był podobno na długaśnym prawie dwygodzinnym spacerku i resztę dnia spędził śpiąc przy kominku:)) ale niestety jutro trzeba wracać do szkoły i zmierzyć się z wszystkimi biologio-geografio i niemiecko-podobnymi rzeczami:((( w kazdym badz razie trzymajcie kciuki zebym jakos pzezyla ten dzien bo poniedzialki sa najgorsze:( przynajmniej u mnie w szkole....8 lekcji i to wszystkie glupie
Ka-Vanga Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Witam wszystkich w tam mily "wieczor" ;) :lol: . Natalka gratki dla Kenzusia, na pewno bedzie mial sliczne dzieciaczki :cool3: . No dobra koniec tego dobrego zmykam do nauki ... .
orsini Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pasavera napisał(a):Wstawać śpiochy :diabloti: :razz: ja nie spie juz dafno!:mad: :mad: :mad:
Pasavera Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 orsini :glaszcze: ty motorku napędzający :sweetCyb:
orsini Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 aaa motorku...przeczytalam matołku hahahahaha:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pasavera Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 orsini napisał(a):aaa motorku...przeczytalam matołku hahahahaha :grins: Dobra to ja idem sobie pochodzić po sklepach :razz: hi hi może uda mi się w końcu kupić coś fajowego :lol: pa :buzi:
Mek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pasawero Ty miałas na swej stronce takie fajne tapety . Gdzie one teraz sa?:razz:
Elitesse Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ja tez juz nie spie ale musze mieszkanie doprowadzic do stanu uzywalnosci :( a potem czas bac sie za nauke ehh ...
jostra Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Coś dla wielbicieli mieszania kolorków :cool3: http://www.beepworld.de/members81/muellerhofzwerge/aktuell.htm
orsini Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 bleeeee brzydka ta biala suka!tatus tez taki niemiecki bardzo:)))wiec nie oczekuj cudu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jostra Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Interesuje mnie sam wynik kolorystyczny, zresztą ostatnio były pytania o mieszanie kolorów :roll:
orsini Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a wynik:))) a mnie co innego-to niemiecka hodowla tak?czyli tam mozna mieszac kolory??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Recommended Posts