Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Megi N napisał(a):
zwierzakowo dziala:multi:
przyszlysmy troche stare kosci rozprostowac:lol: a ze razem to czysty przypadek;)

no to uwazaj, bo dzis 13stego w piatek!!!
ja rano tak je rozprostowywalam, ze na schody sie wywalilam i mnie teraz wszystko boli!!!:diabloti: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Pink napisał(a):

orsini, Ty nas nie znasz my zle kobiety jestesmy :mad: czepiamy sie byle czego :lol:

eee
do piet mi nie dorastacie w tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
eee
do piet mi nie dorastacie w tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

tyz prawda :eviltong: tylko ze my mamy jedna zalete - cierpliwosc - i jak juz sie przyczepimy to za cholere nie mozna nas odczepic :diabloti:

a teraz ide po te gary, bo mnie z rodziny wypisza :mad:

Posted

[quote name='Pink']tyz prawda :eviltong: tylko ze my mamy jedna zalete - cierpliwosc - i jak juz sie przyczepimy to za cholere nie mozna nas odczepic :diabloti:
:mad:
ło matko to jak rzepy jakies!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Pink napisał(a):
tyz prawda :eviltong: tylko ze my mamy jedna zalete - cierpliwosc - i jak juz sie przyczepimy to za cholere nie mozna nas odczepic :diabloti:

no to ja sie zmywam bo nie chciałabym użyć nożyczek do tych rzepów :evil_lol: :mad:

Posted

Megi N napisał(a):
kurna, moze towarzystwo zostalo zastarszone? :lol:
bo skazenie terenu rozlazi sie poza granice :eviltong:
chinczyki atakuja ;) ale co moze zrobic skosnooki kurdupel? ;)

chyba o tym zagrożeniu mowa :evil_lol: albo o te rzepy chodziło?? :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba o tym zagrożeniu mowa :evil_lol: albo o te rzepy chodziło?? :hmmmm:

tak tak te rzepy chyba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

My jestesmy bardziej jak nietoperze..... gluche, slepe i wysysamy krew :diabloti: a ze leniwe nad wyraz jestesmy to wysysamy powolutku, lecz bardzo systematycznie :lol:

mowcie co chcecie, ale to forum jest teraz w pyte :multi: przy mojej slepocie, to te duze litery przy odpowiedzi sa zajefajne :lol:

Posted

Pink napisał(a):
mowcie co chcecie, ale to forum jest teraz w pyte :multi: przy mojej slepocie, to te duze litery przy odpowiedzi sa zajefajne :lol:

jakie duze litery?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
żarcik kochana żarcik ;) :cool3: ale masz SUPEROWY AVATARRRRRR :multi: :multi: :multi: ahhh lato i wooodaaaaaaa :placz:

a jak zdróweczko Galci???

Co do avatarka... Myślę, że bardziej oddaje mojego psiowego naturę:cool3: żeby nie było, że wszystkie sznaucercy wystawowe:cool3: :lol:

A Galci zdróweczko [odpukać] dobrze, nawet bardzo dobrze :) Zżera to swoje śmierdzące żarcie, teraz mam ferie, to mogę zacząć jej gotować:multi: Wszystko sie układa powolutku;)
Od tamtej pory nie było żadnych problemów z żołądkiem, więc jestem szczęśliwa:p Tylko tyle, że niestety większości karm na rynku jeść nie może:roll:

orsini napisał(a):
Justa napisał(a):
Napisał(a) Justa
Pustki?

To prosze bardzo, mod Was odwiedza

witamy, witamy:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

A Ty co:angryy: Z kijem na mnie?!:diabloti: :angryy: :mad:

I jeszcze jedno pytaneczko... Kupujecie swoim brodatym jakieś kości (cielęce? wołowe?), jeśli tak to gdzie? Tylko chodzi mi nie o takie uwędzone, czy spreparowane... TYylko takie prawdziwe:razz:

Posted

super, że ze zdrówkiem już dobrze :multi: :multi: :multi:

ahh ja musze też już avatar zmienić bo mam trochę nieaktualny :evil_lol:

a co do kości to ja kupuję tylko Lunie i tylko takie z zoologicznego - one są naturalne ale nasączone wapniem

Posted

witajcie trocyhe mnie tu nie było.... ale to z braku czasu a dzisiaj dzionek spędziłam sobie na nartach:) super rozpoczęcie sezony było i pogoda ładna, u nas mgły a w górach pięine słoneczko:))

Gucia super strona!!

Posted

Witam :)
No dobrze to sie pochwale skoro mnie juz wywolaliscie do odpowiedzi ;)

Z radoscia informuje, ze 14.02.2006 r. przyjda na Swiat
pierwsze dzieci mojego Kenzia :)
Juz sie doczekac nie moge :) :) :)
Beda malutkie kenzorki :) huuura:)

wiecej info znajdziecie na stronce hodowli Piwowar:)
www.piwowary.com

:)

Posted

Wreszcie ferie !:multi:

Tylko od rana głowa mnie boli i gladziołko drapie:angryy: :placz:
Też 3mamy kciuki za małe Kenzie :) :multi: :loveu: A jak już się pojawią to oczekujemy miliarda fotek:angryy: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...