Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
Gucia a ty co sie nie chwalisz ze masz juz stronke zrobiona ??

MAM STRONKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :crazyeye: :crazyeye: :cool1: :cool1: :multi: :multi: :mdrmed:

Posted

Mek napisał(a):
Jostra no to masz najszybciej ukonczony championat dorosły w historii kynologii

widocznie się Berci należało :p :multi: :lol:
poza tym w tamtym roku moje psiaki zrobiły 4 championaty, więc to może jakaś nagroda albo promocja :eviltong:

GUCIA napisał(a):
MAM STRONKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: :crazyeye: :crazyeye: :cool1: :cool1: :multi: :multi: :mdrmed:

Gratulacje - ładna stronka :multi:

Posted

GUCIA napisał(a):

super gratuluję!!!!
Gucia a na jakim serwerze ja masz?i ile on kosztuje, bo ja sie przymierzam do swojej www powoli:)))))))))))))

Posted

orsini napisał(a):
super gratuluję!!!!
Gucia a na jakim serwerze ja masz?i ile on kosztuje, bo ja sie przymierzam do swojej www powoli:)))))))))))))

dogomania plus a koszt to100 rocznie:lol:

Posted

orsini napisał(a):
what??????
a co to za konto?skad to wzielas???i ta 100 to od razu z domeną .com ????

CYBERDUSK TO TAM BYŁO ZAŁATWIANE ALE LEPIEJ ZAPYTAJ GONIE ONA JEST CIEMNIEJSZĄ BLĄDYNKĄ W TE KLOCKI

Posted

a ja nadal nie wiem na ktorej wystawce jest dawany w tym roku tyt. Zwyc.Slowacji?????bo wszedzie jest ze tym razem to Koszyce, a skolei ktos na dgm napisal ze Banska!

Posted

orsini napisał(a):
a ja nadal nie wiem na ktorej wystawce jest dawany w tym roku tyt. Zwyc.Slowacji?????bo wszedzie jest ze tym razem to Koszyce, a skolei ktos na dgm napisal ze Banska!

na stronie SKJ tez zmienili ze banska !

Posted

[quote name='Elitesse']nie mam domeny bo mi to niepotrzebne
eee to ja wole te 100zl z domena com niz Twoje 39 zl bez domeny:)))
GOOOOOONIAAAAAAAAAAAAAAAAAA
gdzie jestes?????????????

Posted

[quote name='orsini']eee to ja wole te 100zl z domena com niz Twoje 39 zl bez domeny:)))
GOOOOOONIAAAAAAAAAAAAAAAAAA
gdzie jestes?????????????

jak wykupisz domete to ci niecala stowa wyjdzie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...